Hotel znajduje się 500 m od centrum Hersonissos, stanowiąc idealną bazę wypadową do wszystkich atrakcji i rozrywek.
Dla fanów wodnego szleństwa: 2 baseny odkryte (1 z wodą morską) i 3 zjeżdżalnie wodne.
Bogaty program animacyjny oraz zaplecze rekreacyjno-sportowe dla osób aktywnych.
Dla dzieci: animacje i zajęcia w mini klubie, plac zabaw, brodzik, zjeżdżalnia wodna.
Jeżeli chodzi o hotel to nawet ok. Pokoje niestety małe ze względu na ogromne łózko w pokoju. Mieliśmy piękny widok z 5 piętra na morze. Hotel pod względem lokalizacji jest super. Do dyspozycji 4 baseny, sporo barów i fajne zjeżdżalnie i oczywiście dostęp do morza, który był super dl małych dzieci. Niestety, ale bez bitwy o leżak się nieobeszło. Ludzie kładli swoje ręczniki na leżakach i mimo to z nich nmie korzystali i zajmowali miejsce innym. Jedzenie może być choć mało urozmaicone. Jak na moje potrzeby to hotel ok.
Hotel ma sporo basenów w tym jeden z Aquaparkiem na którym jest dużo mniej ludzi. Ma fajną lokalizację - blisko do miasta Hersonissos.
Niezbyt urozmaicone jedzenie.
Opinię swoją stworzę na porównanie całości kompleksu SK (Eri Beach, Sun Bay, Aquapark), gdyż będąc zameldowanym w Eri Beach otrzymujemy możliwość skorzystania z całości kompleksu hoteli SK. Wyraźnie widać standard i różnice pomiędzy całością kompleksu pomimo, że wszystkie hotele mieszczą się obok siebie i wyglądają podobnie, tworząc część wybrzeża miejscowości Hersonissos na Krecie. Niestety Eri Beach należy do tych w gorszym standardzie pomimo 4*, na które nie zasługuje i dałbym zdecydowanie 3*. Już na wstępie samych wczasów musiałem latać kilka razy do recepcji i zgłaszać usterki jakie zastaliśmy po zameldowaniu do pokoju (nie działająca klimatyzacja, wypadająca klamka drzwi w łazience, zatkany odpływ w łazience, uszkodzona szafa). Po 3 dniach pobytu serwis hotelowy zaczął wydawać nam mniej ręczników niż powinien. Ogółem sam pobyt był udany, lecz niepotrzebnie marnowałem czas na chodzenie i ciągłe zgłaszanie uchybień, na które napotykaliśmy. Co do różnic pomiędzy hotelami (Eri Beach, Sun Bay) mieszczącymi się na wybrzeżu Eri Village to było można zdecydowanie odczuć różnice. W Sun Bay lód do drinków i napojów był wydawany ciągle, w Eri po godz. 18 był już jego brak, to samo było z serwisem kawowym, gdzie po godz. 17 w Eri był już brak, a Sun Bay wydawany był do końca, nawet spotkałem się, że wydawany był również powyżej wyznaczonej godziny. Być może było to spowodowane większym natłokiem ludzi przy plaży, gdyż sam Pool Bar, gdzie wydawane były napoje i drinki oraz serwis kawowy mieścił się najbliżej plaży, ale raz doświadczyłem zdarzenia, gdzie jedna z Rosjanek późnym wieczorem poprosiła o lód i po otrzymaniu informacji o jego braku powiedziała, że potrzebuje na okład na nogę dostała cały kubek lodu "z pod lady", a dokładniej z kostkarki do lodu mieszczącej się przy barze. Różnica nawet jest w toaletach - nowsze, czystsze w Sun Bay, w Eri - hmm... częściowo czynne lub zapchane (wylewające się szambo), bez drzwi, papieru toaletowego. Nie wiem czym to jest spowodowane, lecz oba hotele mają tyle samo gwiazdek, a różnicę czuć na każdym kroku i o ile można ograniczyć samo spanie w Eri Beach, a całość spędzić w Sun Bay o tyle więcej można zyskać, gdyż oprócz śniadań, obiadów i kolacji z całego kompleksu można korzystać na All Inclusive z Eri Beach.
Położenie hotelu przy plaży, w miarę szybka reakcja na zgłoszone usterki, możliwość skorzystania z atrakcji całego kompleksu SK, miła i pomocna obsługa, prysznice przy plaży,
Monotoniczne śniadania, wydawanie pokojów z kluczowymi usterkami, nie zawsze działające windy, brak dywaników łazienkowych, o które trzeba się prosić personel, jeden pool bar przy rozległej plaży z czynnymi w większości 2 stanowiskami, co dla kilkuset odwiedzających tworzą się gigantyczne kolejki po napoje, znaczny dystans pool baru do plaży (często zdążysz dojść i wypić napój/drinka niż donieść do leżaka), napoje/drinki wydawane w plastikowych kubkach 250 ml, zaniedbane toalety,
Najgorszy hotel w życiu. Recepcja kłamie, jak na 4 gwiazdkowy hotel wszędzie pluskwy cały bagaż śmietnik ze względu na pluskwy
Jedzenie 0 recepcjoniści 0
Wszystko jest wada zwłaszcza robactwo w pokoju
Jak dla mnie było wszystko co trzeba na 4+ Dodaje parę zdjęć aktualnych.
Miła obsługa. Piękne widoki. Fajny basen. Obok Centrum.
Jadąc na wakacje nie doszykuje się wad.
Hotelu nie polecam. Basen, dostęp do morza, plaża super. Pokoje głęboki PRL, brudno. Jedzenie zimne, monotonne, przerobiony obiad na kolację. Jasne że można coś wybrać, ale 14 dni jeść to samo. Brak organizacji na stołówce, brudne talerze, niejednokrotnie ich brak i wojna, wyrywanie z rąk. To nie jest hotel 4*. W większości niemiła obsługa, menager dramat. Dwóch barmanów szkoda gadać. Oferta przedstawia hotel z wysepkami i palmami na środku basenu, dawno nie aktualne, robienie ludzi w balona. Wyposażenie baru wiele do życzenia. W dniu przyjazdu po dostaniu klucza od pokoju licz na siebie i szukaj, pani na recepcji zaznacza Ci Twój budynek a klucz dostajesz od innej części hotelu. Opinie są różne bo to połączenie 3 hoteli Eri Beach, Eri Vilage, Sun Bay. Loteria :) Dla ścisłości Kreta piękna, Hersonissos super miejsce, byliśmy drugi raz i na pewno wrócimy, ale z daleka od tego hotelu.
Z zalet to basen, zjeżdżalnie
Wady wypisane, dołączam zdjęcia,
Nie polecam tego hotelu. Jedzenie niesmaczne. Codziennie kolejki do jedzenia. Obsługa na recepcji niemiła. W basenach zimna woda.
Ładne plaże przy hotelu, pokoje sprzątane codziennie.
Jedzenie niesmaczne, codziennie to samo, w basenach zimna woda, obsługa na recepcji nie miła, pokoje małe.
Hotel stary, pokoje bardzo przeciętne, ale codziennie sprzątane. Jedzenia sporo, można sobie coś wybrać. Codziennie to samo. Przy plaży bar z napojami ale duże kolejki i przez to my nie korzystaliśmy, bo woleliśmy spędzać czas w inny sposób. W basenie woda zimna. Pomimo tego że kupiliśmy opcje all inclusive z hotelu korzystaliśmy praktycznie tylko do spania
Przydałby się remont
Hotel jak najbardziej dla rodzin z dziećmi kilka basenów, zjeżdżalnie wodne, plaż przy hotelu. Pokoje czyste, sprzątane codziennie.
Pokoje przeciętne raczej o niskim standardzie. Pościel wymieniana codziennie, ręczniki co 2-3 dzień. Podłoga niestety nie była sprzątana w ogóle przez cały wyjazd. Jedzenie okropne. Duży wybór, ale wszystko w smaku niedobre. Obserwowałam w restauracji rodziców, którym ciężko było nakarmić dzieci, bo im nie smakowało. Napoje tylko gazowane, najtańsze z podajników. Napój w butelce trzeba sobie kupić w sklepie. Kawy w restauracji można się napić tylko do śniadania. Później można wziąć sobie z baru w plastikowym kubeczku. W barze tylko mocne alkohole, wino i piwo, brak kolorowych drinków (są płatne w drugim barze). Przy pokojach unosi się okropny smród ze śmietników. Było go czuć na balkonie na najwyższym piętrze. Basen przy samym Eri beach jest ze słoną wodą. W sąsiednim hotelu Sun bay można bezpłatnie korzystać z basenu ze słodką wodą. Na plus na pewno jest bliskość morza i piaszczysta hotelowa plaża oraz mini disco dla dzieci, aqua gym oraz Aqua zumba. Animacje były fajne. Na pewno do tego hotelu bym nie wróciła ze względu na jedzenie.
Bliskość morza Piaszczysta plaża Animacje dla dzieci i dorosłych
Okropne jedzenie Nieprzyjemny zapach ze śmietników Niski standard pokojów Niesprzątana podłoga w pokoju
Hotel faktycznie stary, ale czysty. Jak to nie przeszkadzało bo spędzaliśmy czas na zewnątrz. Plaża bardzo blisko , świetnie przygotowana dla dzieci ( odgrodzona skałami) nie ma ryzyka. W basenie słona woda. Jedzenie : jedzenia jest dużo,ale jest specyficzne. Zawsze jest spagetti więc dzieci zjedzą :) ogromny stół z owocami, słodyczami , kolejka o której wszyscy piszą jest do części, w której smażą naslesniki/ są podsmażane ryby czy mięsa. Ratownik na basenie pilnuje i zwraca uwagę - ogromny plus. Obiekt jest duży,ale wystarczy jedno dwa przejścia i wszystko wiadomo. Klimatyzacja działa- ale średnio. Wychodząc z pokoju wyłącza się prąd. Więc jeśli chcesz zostawić telefon do ładowania to niestety,ale nie zadziała. Wchodząc do pokoju wkładasz kluczyk w takie miejsce i prąd jest włącza :) Jeśli chodzi o pobyt z dziećmi to będziecie zadowoleni. Jesli chcecie wypoczynek bez dzieci to będziecie zmęczeni bo harmider jest. Jeśli chodzi o napoje : były 3 stanowiska przy basenie gdzie były napoje, kawa, czekolada, piwo, brandy i ten ich alkohol uzo. Jeszcze powiem,że jest dużo personelu na jadalni , mają ogrom pracy, ale są bardzo mili, na prawdę ludzi na jadalni jest ogrom a oni ciągle donoszą , zbierają talerze, sprzątają.
Bliskość plaży
Klimatyzacja średnio działa
Hotel słaby , fajny to on może był 40 lat temu , jedzenie też średnie chodziliśmy na miasto jeść Szkoda gadać ogółem . Jedyne fajne to Baseny bo duży wybór ale też syf , nikt nie dba o porządek
Baseny
Jedzenie , pokoje , łóżka , Cały czas coś gryzło i nie mówię o komarach … Obsługa przy barach nie sympatyczna , jakby za karę pracowali
Zbyt wielki hotel, długo stało sie w kolejce po posiłki na stołówce. Baseny bardzo kiepskie, mało leżaków, wręcz walka o nie.
blisko morza
zbyt duża liczba osób
Nie polecam ! Pokoje mają grzyb , chodzą karaluchy ! Panie sprzątające to złodziejki ! Zginęło nam z pokoju 6 paczek papierosów i telefon - który odnalazłam tylko dlatego że miał gps. Jedzenie - jedno i to samo i na dodatek ZIMNE ! Z owoców - arbuz , melon i pomarańcze i na tym koniec ! Alkohole to minimum standardu które są z domieszką wody aby były oszczędności ! Ratowniczka przy basenach wiecznie rozmawia przez telefon zamiast wykonywać sumiennie swoją pracę !
Ładna plaża , dużo zieleni na terenie hotelu , dużo zjeżdżalni wodnych .
Brudne pokoje , karaluchy , zimne jedzenie , panie sprzątające kradną na potęgę .
Hotel oceniam na 3+. Pani na recepcji uprzejmą, obsługa normalna, pokój ok choć słabo wyciszony.
Blisko super market, blisko do głównej ulicy, blisko do restauracji nadmorskich, aquapark dla dzieci, piaszczysta plaża z łagodnym zejściem, wystarczająca ilość leżaków mimo różnego ich stanu
Słabe śniadania, reszta wyżywienia ok, duża ilość plastikowych kubków walających sie po Hotelu, brak darmowych drinkow bezalkoholowych dla dzieci, brak baru na plaży, bardzo słabe animacje, niektóre pokoje maja klimatyzację z grzybem lub cieknącą
Hotel 3 gwiazdki nisko budżetowy,pokój zgodny z opisem .Łazienka tragedia bez wentylacji ,smród wydobywający się z kanalizacji.Balkon z cudownym widokiem na baseny i morze wynagrodził mi te niedogodności..Blisko do morza parę metrów .
Bogate animacje dla dorosłych i dzieci.Codziennie wieczorki tematyczne ,disco karaoke i wieczór Grecki. Pięknie położony hotel blisko morza i promenady spacerowej .
Tłok na stołówce.Monotonne jedzenie .
Bardzo dobrze wszędzie blisko jedzenie bardzo dobre polecam
Dobre jedzenie urozmaicone
Nic
Niestety okres świetność ma za sobą. Amfiteatr nieużywany, część plażowa mimo starań personelu mocno wyeksploatowana a niektóre barierki i natryski wręcz niebezpieczne (byliśmy świadkami urwania się natrysku przy narmalym użytkowaniu tylko cudem nikt nie ucierpiał)
Położenie - bezpośredni dostęp do morza, 4 baseny z atrakcjami w tym słona (chyba morska) woda i uwijający się ambitny personel.
Kombinacja połączenia (chyba) kilku hoteli powoduje bałagan, zatłoczone atrakcje, wyścigi do posiłków oraz leżaków i parasoli.
Hotel lata świetności ma za sobą. Wymaga remontu. Zwłaszcza łazienki. Podczas pobytu Mogliśmy skorzystać z pobytu w 2różnych pokojach. Początkowo zakwaterowano nas-nie wiem jak to nawet nazwać - w pokoju o bardzo niskim standardzie(pokój bardzo ciemny niczym piwnica, cieknące krany, woda ze słuvhawki prysznica leciała we wszystkich kierunkach tylko nie na osobe chcącą sie umyć, brud, brudne krzesła na niby tarasie z widokiem na niby ogród który to słuzył mieszkańcom hotelu jako śmietnik-pełno puszek, petów i itp rzeczy. Córka bała się tam przebywać i chciała wracać do domu, niemal płacząc) załączam zdjęcia. Chcielismy wymienić pokój na inny, powiedziano nam w recepcji ze wszystkie są zajęte. Po spotkaniu z rezydentem Coral travel i złożeniu reklamacji dostaliśmy inny pokój o ludzkim standardzie. Tu juz bylo ok. Jedyny minus to hałas dochodzacy od zewnatrz -nie było korytarza, z pokoju wychodzilo sie bezposrednio na zewnątrz. Pokój słabo wyciszony. Czysty, dobry standard. Jedzenie-duży wybór ale bez rewelacji. Na sztućce trzeba było czekać lub na nie "polować" obsługs nia nadążała. Mięso nie dosmażane, tłuste. Ciasta przesładzane, sztuczne. Kawa i napoje z koncentratów na dłuższą metę nie dało sie tego pić. Lody słabej jakości. Podsumowując - polecam stołowac się na mieście- tawerny zachęcają smakiem i cenami podobnymi jak w Polsce. Z hotelu bardzo blisko jest do deptaka z pamiątkami, art. Przemysłowymi i sklepami spożywczymi. Bliziutko do ciemno-brudno-piaszczysto-skalnej plaży, ktora mozna spacerować godzinami i delektować się widokami -hotel usytuowany jest ns wzniesieniu. Trochę dalej ok 20 min spacerem idealna szeroka plaża z czyściuteńką wodą. Hotel oferuje 1basen z mega słoną wodą i 3 zjeżdżalniami - niestety łaczenis elementów ns tyle doskwierały przy zjeździe ze skonczyło sie na kilku zjazdach, 1basen ze słodką woda, aquapark oraz basenobrodziki. Siłownia z teorii jest w praktyce 2działajace nie w pełni bieżnie. Był to mój pierwszy wyjazd zagraniczny, pierwszy all inclusive. Teraz wiem czym się kierować na przyszłość. Trzeba sprawdzać opinie oraz je rzetelnie pisać by innych uchronić bądź zaprosić w dane miejsce z czystym sumieniem.
Basen ze nie słoną wodą Blidkość plaży Piękne widoki
Czystość hotelu, standard niektórych pokoi Bardzo duży hotel -można się zgubić Oferta niezgodna z rzeczywistością -proponuję uaktualnić zdjęcia.
Hotel to taki typowy kompleks wczasowy (wiele budynków), niektóre części wymagają remontu, inne były remontowane ale to nie Turcja. Mieliśmy 3 osobowy pokój z widokiem na morze. Pokój malutki ale ten widok 😍. Teren przepiękny, czysty i zadbany. Można korzystać z basenu innego hotelu (nawet napoje można było tam zamawiać). Jedzenie choć monotonne, zwłaszcza śniadania było ok. Nikt nie chodził głodny. Napoje to cola, woda, napoje gazowane typu Orange, lemon - gazowane i nie gazowane, z automatu. Alkohole wino czerwone, białe, piwo, brendy, ouzo serwowane w kubeczkach 250 ml. Dla mnie jeden podstawowy minus - rezerwacje leżaków (głównie przez Polaków) od razu na cały pobyt. Rzucają na kilka leżaków ręczniki i często nawet ich nie ma cały dzień. To chamstwo bo wielokrotnie nie mogliśmy skorzystać . Hotel powinien wprowadzić bezwzględny zakaz! W kompleksach obok nie było takiej sytuacji. Ludzie ogarnijcie się! Plaża to część wydzielona dla dzieci (woda max do uda), 2 część jakby na „skarpie”, zejście po skałach, woda do szyi lub bez gruntu.
Widok z balkonu na morze oraz teren hotelu.
Rezerwacje leżaków na cały dzień a nawet pobyt To robią głównie Polacy i jeszcze się kłócą … dramat.
Hotel jest czysty, teren jest stale sprzątany, a części wspólne są myte i wycierane. Pyszne jedzenie dla każdego podniebienia. Ale jest duży problem z leżakami przy basenach. Ludzie zostawiają na nich ręczniki przez całą dobę, nawet gdy nie potrzebują leżaków tego dnia. Widzieliśmy, jak ludzie zostawiają na nich rzeczy i nie pojawiają się w ciągu dnia. W takich przypadkach nie ma wolnego miejsca dla innych gości hotelowych. Byłoby wspaniale, gdyby administracja to zauważyła i przynajmniej na noc zabrałaby rzeczy, żeby wszyscy mogli zająć swoje miejsca następnego ranka.
Program animacyjny sprawił, że nasz urlop był jeszcze lepszy. Ciągłe gry, tańce i inne rozrywki przy basenie. Idealne na rodzinne wakacje!
Ale zdarzyła się jedna dość nieprzyjemna sytuacja w recepcji z rosyjskojęzycznym personelem, ponieważ nie znam dobrze angielskiego i nie mówię po rosyjsku. Niektóre problemy musieliśmy więc rozwiązać za pośrednictwem przedstawiciela naszego biura podróży lub bardziej tolerancyjnego anglojęzycznego dżentelmena w recepcji. Byłoby więc wspaniale, gdyby personel znał polski lub ukraiński, bo przecież wielu wczasowiczów pochodziło z tych krajów. Jest duży problem z leżakami przy basenach.