Hotel znajduje się 500 m od centrum Hersonissos, stanowiąc idealną bazę wypadową do wszystkich atrakcji i rozrywek.
Dla fanów wodnego szleństwa: 2 baseny odkryte (1 z wodą morską) i 3 zjeżdżalnie wodne.
Bogaty program animacyjny oraz zaplecze rekreacyjno-sportowe dla osób aktywnych.
Dla dzieci: animacje i zajęcia w mini klubie, plac zabaw, brodzik, zjeżdżalnia wodna.
Hotel ogólnie bardzo dobry, ale ma również minusy: all inclusive w barze starj recepcji działa w godzinach wieczornych, w ciągu dnia trzeba biegać po napoje do bar przy basenie. Na podwieczorek podawano codziennie te same ciasta (2 rodzaje: białe lub czarne). Niestety przyjeżdża dużo młodzieży, która lubi sobie poszaleć i poprzeszkadzać innym w spaniu.
Poza tym wszystko jest OK. Fajny obiekt, wszędzie blisko i na stołowke, i na basen, i do miasta. A jeśli ktoś lubi sporty ekstremalne, to ma je zapewnione w znajdującym sie obok hotelu parku wodnym, który oferuje, np.: skoki na bungy, narty wodne itp.
pokoje średnie ale cała reszta super i bez zastrzeżen.
Było kiepsko,brud syf ,ręczniki brudne ,prześcieradła na których się spało żle uprane(zapuszczone). Codziennie to samo jedzenie.Sztućce na stołówce nie doczyszczone.Kubki na plaży podawane do picia brudne. ogólnie brud i syf za tak duże pieniądze.
Byłem w tym hotelu w lipcu 2os. dziecko ALL i muszę powiedzieć że hotel średni zamiast 4* dałbym mu 3* a dlaczego juz piszę: po pierwsze- woda w basenach z morza czyli sól sól i jeszce raz sól( o tym nie gdzie wspaminają) , jest jeden basen ze słodką wodą na dachu hotelu ale woda tam brudna jak cholera, po drugie-jedzenie codziennie takie same makaron i ryz do obrzydzenia jak podali raz przez cały mój 8 dniowy pobyt frytki to towarzystwo mało co sie nie pozabijało, na basenach sa dwa bary z czego jeden płatny a w niepłatnym jeden nalewak do piwa i kolejka wieczorem kilometrowa , pokoje fatalne , łazienki epoka wczesny gierek albo jeszcze wcześniej. hotel NIE KLIMATYZOWANY ani korytarze ani windy stołowki owszem jest klima ale tylko w pokojach.
Połozenie hotelu naprawde super niema sie do czego przyczepić od lotniska super blisko. Chersonisos extra jedna wielka impreza od 24 zaczyna sie zycie. Polecam wyporzyczyć sobie samemu samochód i nawłasną ręke pozwiedzać wyspe( przepiekna) niedajcie sie namówić na żadne wycieczki , znajomi wykupili sobie Jeep Safari i masakra , przeklinali że szkoda gadać , Po trzecie co najgorsze na tej wyspie i w tym hotelu to że wszedzie sami panoszący sie niemcy.
WITAM!
NA POCZĄTKU CHCIELIŚMY Z MĘŻEM PODZIĘKOWAĆ WSZYSTKIM OSOBOM, KTÓRE POZNALIŚMY NA NASZEJ PODRÓŻY POŚLUBNEJ ZA WSPANIAŁĄ ZABAWĘ I NIEZAPOMNIANE WAKACJE. MAMY NADZIEJĘ, ŻE JESZCZE SPOTKAMY SIE GDZIEŚ W ŚWIECIE... NA RÓWNIE SZALONYCH WAKACJACH!!!
HOTEL NAPRAWDĘ GODNY POLECENIA. POKOJE CZYSTE, CODZIENNIE SPRZĄTANE. JEDZENIE BARDZO DOBRE, DUŻY WYBÓR I NAPRAWDĘ KAŻDY ZNAJDZIE COŚ DLA SIEBIE.
TRZY BASENY, W TYM JEDEN Z WODĄ SŁODKĄ, ALE TO NAPRAWDĘ NIE BYŁ PROBLEM. MORZE PRZEPIĘKNE, TROCHE BRAKOWAŁO PIASKU, ALE DO PRZEŻYCIA-BYŁY BEZPŁATNE LEŻAKI!
BAR TAKŻE BEZPŁATNY OD 10.00 DO 23.00. ALKOHOLU NIGNY NIE BRAKOWAŁO!!! IMPREZY KOŃCZYŁY SIĘ OKOŁO 4 RANO!
PRAWDE MÓWIĄC, MOŻNA BYŁO SPĘDZIĆ SUPER WAKACJE NIE WYCHODZĄC Z HOTELU! WSZYSTKIEGO BYŁO POD DOSTATKIEM!
MIASTO BARDZO PRZYJAZNE, MNÓSTWO SKLEPÓW Z PAMIĄTKAMI I CIUSZKAMI! TAWERNY I DYSKOTEKI JAK NAJBARDZIEJ OK! POLECAMY DYSKOTEKĘ "NEW YORKER", CHOCIAŻ OSOBIŚCIE NIE BYLIŚMY, PONIEWAŻ NIESTETY NIE BYŁO JUZ MIEJSCA!
WYCIECZKI POLECAMY Z MIASTA, PONIEWAŻ JEST O WIELE TANIEJ A W JEDNYM Z BIUR PODRÓŻY PRACUJE POLAK!
SANTORINI KONIECZNIE! MIMO, ŻE PODRÓZ JEST DOSYĆ MĘCZĄCA, BO TRWA 4 GODZINY W JEDNA STRONĘ. JEDNAKŻE WIDOCZKI REKOMPENSUJĄ PÓŻNIEJ WSZELKIE NIEDOGODNOŚCI!
JEDYNY MINUS TO CHYBA REZYDENTKA PANI A., KTÓRA NIE POTRAFIŁA POMÓC W JAKIEJKOLWIEK SPRAWIE.
OGÓLNIE RZECZ UJMUJĄC POLECAMY OSOBĄ MŁODYM, KTÓRZY CHCĄ SIE POBAWIĆ A ZARAZEM WYPOCZĄĆ.
POZDRAWIAMY MAJKA I SEBA
Hotel tak na prawde dla wszystkich. Szczegolnie polecam mlodym osobom. Ogromnym plusem bylo to ze wieczorami bylo mnostwo rozrywek do wyboru. Na co szczegolnie zwrocilam uwage poniewaz na Krecie bylam juz wczesniej i trafilam do strasznej wioski w ktorej jedyna rozrywka byl kiepski super market;/ Obok hotelu orgaznizowane sa beach party a w ciagu dnia przy jednym z basenow bardzo glosno gra klubowa muzyka. Jedyny mankament bardzo mala plaza. W sezonie -przeladowana. Jednak miejsca przy basenach jest na tyle duzo ze kazdy znajdzie dla siebie miejsce. Co do pokoi. Ja bylam w Eri Village a nie w Eri Hotel nie wiem czy to ma znaczenie ale pokoj byl bardzo bardzo kiepski. Mala klitka i bardzo brzydka lazienka. Nie wygladalo to na 4 gwaizki a na 3 i to slabe. Lepsze pokoje widywalam w 3 gwiazdkach. Ale ogolnie jestem bardzo zadowlona. Szukalam rozrywki i rozrywke znalazlam. Mlodzi ludzie beda na pewno bardzo zadowoleni.
Bardzo dobre warunki za rozsądna cenę. Jedyna niedogodność hotelu to brak dostepu do internetu w sieci bezprzewodowej, a jedynie dostęp na komputerach zainstalowanych na holu - w cenie 1EUR za 15 min.
Ogólnie było super, polecam wszystkim znajomym.
w ofercie informacja o hotelu ****, na miejscu okazalo sie, ze hotel to marne ***, a nawet **
Polecam gorąco ten hotel!! Hotel ma oficjalnie przyznane 4* a nie jak podaja w portalu 3* tak wiec naprawde jest warty zobaczenia.
Po za okresowym brakiem ciepłej wody /w dni pochmurne/ i mało sympatycznej rezydentki bardzo trudno do czegokolwiek
się przyczepić.
Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne, natomiast z każdym dniem żałowalismy wyboru tego hotelu. Przeszkadzały nam masy ludzi przy i w basenach oraz w stołówce. Ona sama pozostawia naszym zdaniem też wiele do życzenia, szczególnie brak odpowiedniej klimatyzacji, co naraża na powiewy nieprzyjemnych zapaszków niczym z garkuchni. Potraw wprawdzie mnóstwo i nawet urozmaicone, ale z ich smakiem już gorzej. Najbardziej nieprzyjemne były jednak plastikowe kubeczki (wcale nie jednorazówki), do których można było nalać sobie wodnistego napoju w barze przy basenie. Do piaszczystej i zatłoczonej plaży (Star Beach) trzeba kawałek dojść, bo na terenie hotelu jest tylko mała skalista zatoczka. Sama miejscowość mało ciekawa, opanowana głównie przez młodych Holendrów. Ogólnie rzecz biorąc hotel dla osób niewymagających, nastawionych przede wszystkim na "opalanie" wzgl. dla rodzin z dziećmi, które zazwyczaj lubią się całymi dniami pławić w basenie. Wszelkie animacje (nie tylko dla dzieci) w zasadzie tylko po niemiecku, co nam akurat pasowało, ale dla osób nie znających tego języka może być na dłuższą metę denerwujące.
Bardzo ubogie i stare wyposażenie pokoi, ogólnie niski standard, duży hałas w nocy (do 24:00 dyskoteki w hotelu obok!), niedziałające urządzenia jak np stoły bilardowe, organizacja czasu dla dzieci tylko w jęz. niemieckim!), pokoje rodzinne-poniżej krytyki!- drugi pokój dla dzieci bez klimatyzacji !!! Jak się otworzy okno to nie można spać, gdyż huczy agregat klimatyzacji do dużego pokoju umieszczony na balkonie!). Trzeba walczyć o leżaki przy basenach, brak plaży przy hotelu co było dla mnie jednym z głównych kryteriów wyboru, (jest tylko dostęp do morza prowadzący przez skałki, na których można się pokaleczyć.) Dostępna tylko stołówka-brak restauracji, z 8 stanowisk internetowych działały tylko 4, gdyż pozostałe połykały monety, Wg. mojej oceny hotel zasługuje tylko na 2 **.
Witam i ciesze sie ze moge podzielic sie z Panstwem moimi wrazeniami z wakacji...Obsluge przez wakacje.pl oceniam na super natomiast Firme Eco ktora Panstwo mi polecili uwazam za przestepcza i wyludzajaca pieniadze i maly zal do Panstwa ze nie sprawdziliscie iz ta Firma zostala na poczatku 2006 r wyrzucona z Izby Turystyki..W skrocie zaczne od terminu wyjazdu ktory zostal przesuniety o czym zostalam poinformowana i jakby co nie mam zalu natomiast po przybyciu do W-wy dowiedzialam sie ze wylot bedzie ok 22 i w zamian dostaniemy o 21 kanapki z sokiem a przeciez to juz uciety jeden dzien wakacji...na Krete dostalismy sie ok 3 w nocy nastepnego dnia i tu czekala na nas nastepna niespodzianka czyli nie wybrany przez nas Hotel Eri tylko zastepczy ktory nie spelnial wybranych kryteriiow i ktorego nigdy bym nie wybrala z powodu bardzo zlego polozenia,obslugi itd.... Rezydent nam nie pomogl w tej sytuacji twierdzac iz nie ma na to zadnego wplywu oraz kompetencji...Musielismy udac sie do wskazanego Hotelu bo nie mielismy mozliwosci powrotu do kraju...wiec jak widza Panstwo wymarzone wakacje staly sie koszmarem...W zwiazku z tym nie moge wypelnic ankiety bo nie spedzilam wakacji w tym Hotelu...narazono nas na dodatkowe koszy bo sami probowalismy uratowac nasze wakacje i np.zorganizowac sobie dojazdy do plazy i animacje...Moja prosba to nie oferowac tej Firmy gdyz staraca Panstwo dobrych klientow...z powazaniem U.Zlonkiewicz
Mankamentem tego hotelu byla napewno lazienka i to ze w basanach byla slona woda, jednakze wszystko inne, polozenie posilki, obsuga bylo super. Mlodzi napewno nie beda sie tu nudzic. Naprawde polecam.
Witam wszytskich zastanawiających sie nad wyjazdem do tego Hotelu. W tym roku planowałam wyjaz do Turcji,...ale zrezygnowałam z Turcji w ostatniej chwili. Z wyjazdu na Krete i własnie do tego hotelu jestem bardzo zadwolona. Wczoraj wróciśmy i polecam ten hotel wszytskim osobą które nie chcą polecieć do miasteczka w którym zycie o 21.00 umiera. Tutaj zycie zaczyna sie po północy. Prawda jest taka że przy hotelu plaży tak szerokiej jak nad Polskim morzem nie ma, ale w zamian jest coś czego u nas nie ma, czyli 3 piekne baseny którą są w bardzo dobrym miejscu, czyli leży sie w basenie na równi z morzem które jest kilka metrów dalej. położenie Hotelu jest numer jeden!!!!!!!!!!!!!!!!! Jedznia było Fullll, nie spróbowałam 1/2 tego wszytskiego co było do wyboru. Dużym plusem było to że wypożyczlismy sobie samochód na jeden dzień za 55 euro, i przejechalismy na druga strone wyspy i dzieki temu dużo zwiedziismy. Wyjechalismy rano, wrócilismy wieczorem i zrobilismy 400 km. WARTO wypozyczyć samochod i jechac na własną ręke zwiedzać Krete. Wypożyczyc można na miescie w biurze, w dwóch biurach nawet pracowały Panie Polki. Pokoj mielismy z widokiem na morze, góry i Miateczko wodne star beach, które jest dwa kroki od hotelu. Rezydent był oki!!, w Hotelu bardzo dużo Polaków, wiec na brak towarzystwa również nie można było narzekać. Ludzie na mieście bardzo przyjaźnie nastawieni do turystów. Każdy kazdego zagaduje, skąd jest itp....:) Mam nadzieje że za rok również trafi nam sie hotel połozony w tak dobrym miejscu. Jesli macie pytanie piszcie:) Małę dzieci tez nie będą narzekały na brak atrakcji!!!.
Poleca gorąco
W ERI BEACH SPEDZILAM SWOJ MIESIAC MIODOWY. BYLO NAPRAWDE SUPER! JEDYNYM WIEKSZYM MANKAMENTEM TEGO HOTELU JEST PLAZA, A RACZEJ JEJ BRAK. JEZELI KTOS MARZY O WIECZORNYCH SPACERACH PO ROZGRZANYM, ZLOCISTYM PIASKU TO JEST TO NIEMOZLIWE. RESZTA NAPRAWDE ZADOWALA.
GORACO POLECAM!
WAKACJE W ERI BEACH NA ZAWSZE POZOSTANA W MEJ I MOJEGO UKOCHANEGO MEZA PAMIECI!
Hotel jak na 3*ok - ale jak ktos jedzie po to aby sie czepiac to niech zostanie w domu.Ja wspominam wakacje spedzone w Eri Beach bardzo dobrze i nie moge narzekac na nic-jedynie na to ze 2 tyg to mało:)
Eri Beach to dobry 4 gwiadkowy hotel pięknie usytuowany. Brak plaż piaszczystych za to ładne widoki. Polecam osobą szukającym rozrywki ( Po godzinie 20 do baru nad basenem schodzą się goście hotelowi, gra muzyka i zaczyna się impreza. Alkohole - rakija, rum i napoje coocacolo- i fantopodobne za free ale tylko do 23 - więc trzeba się spieszyć :) Spoźnialskim pozostaje małe piwo za 3 euro. Nieopodal można skoczyc na bungee - dzwig widać z tarasu restaracyjnego. Ludzie z różnych stron - Niemcy, Rosjanie (obsługa myli Polaków z Rosjanami) Zaraz obok bunjee jest mała żwirowa plaża miejska i płatne zjeżdzalnie. Także obok znajduje się disco - w nocy widać z hotelu lasery, słychać DJ-a i bass. W ogóle Hersonissos jest imprezowe. Polecam balangowiczom.
jak na hotel 3+ gwiazdkowy to jest ok! położenie idealne przy plaży, pare minut od promenady i centrum handlowego i rozrywkowego, polecam