Idealny zarówno dla osób nastawionych na wypoczynek jak i dla tych, którzy chcieliby zwiedzić wyspę.
W odległości 20 m od hotelu znajduje się przystanek autobusowy, z którego dojechać można do oddalonego o 4 km miasta Zakynthos.
Położony zaledwie 450 m od pięknej, piaszczystej plaży.
TOP atrakcja: olśniewająca Zatoka Wraku
Poniżej oczekiwań. Słabe 3 gwiazdki. Łazienka w przedsionku, toaleta odgrodzona szybą nie zapewnia minimum intymności. Wszystkie pokoje w jednym niskim standardzie, zniszczone, różnią się tylko ilością miejsc sypialnych. Wyposażenie do wymiany, leżaki przy basenie zniszczone, brudne. Hotel jako całość należy zakwalifikować do budżetowych.
Ładny trawnik
Cały hotel do odświeżenia
Współczuję osobom, które czytając większość opinii, później się nimi kierują przy wyborze wycieczki tak jak my. Nie wiem skąd te oceny, ale chyba piszą je osoby, które nigdy nie były za granicą. Współczuję osobom płacącym ponad 3 tys./os za tydzień pobytu w tym hotelu. Zasługuje maksimum na 2 tys. za tydzień, albo i mniej. Wakacje.pl wprowadzają klientów w błąd, bo hotel teoretycznie ubiega się o 4 gwiazdki, ale po tym co zobaczyliśmy to na pewno ich nie dostanie. Powiedzmy, że hotel ma 3* i to dosyć słabe. Po pierwsze wygląd hotelu, basenów, całego terenu, pokoi - różni się od tego co jest na zdjęciach. Łazienka jest brudna, może i coś tam było odnawiane, ale robił to chyba 5-cio latek. Tragiczny standard wykończenia zarówno w pokojach jak i w całym obiekcie. Otrzymaliśmy pokój na całym końcu terenu z widokiem na krzaki i rozwalający się stary budynek. Szczerze mówiąc odechciewało się tam przebywać. Rano wychodziliśmy jak najszybciej na plażę (jedyny plus tego przybytku), która była oddalona ok. 700 m od hotelu. Plaża jest bardzo ładna, polecam bar na plaży, w którym można normalnie zjeść. Okoliczne restauracje dopiero się otwierały, ale również wiele razy z nich korzystaliśmy z uwagi na "wątpliwe" smaki hotelowej kuchni. Jedzenie w tzw. "snack barze" polegało na wystawieniu odgrzewanych nuggetsów i frytek z obiadu. Nie było nigdzie listy tego co oferuje snack bar, po kilku dniach okazało się, że są i lody i tosty, ale nie było to nigdzie zaznaczone ani widoczne (schowane za ladą). Jeśli chodzi o drinki to polecam bar Iguana obok hotelu, który serwuje dobre drinki w przystępnej cenie i jest bardzo ładnie urządzony. Hotelowych drinków niestety nie dało się pić, w każdym z nich był słodki syrop i tyle. Na plus obsługa, która starała się jak mogła, żeby choć odrobinę usatysfakcjonować gościa. Drugim plusem wyjazdu jest oczywiście sama wyspa, ale niestety hotel popsuł nam doznania z doświadczania jej uroków. Szczerze odradzam ten hotel każdemu.
Blisko do ładnej plaży i do restauracji/sklepów
-obskurna łazienka -tłuste, niesmaczne jedzenie. jedyne co było zjadliwe to warzywa -rozwodnione piwo -obrzydliwe zasłodzone sztucznymi syropami drinki -brak muzyki w obiekcie -brak jakichkolwiek animacji -\"snack\" bar tylko z nazwy -mały basen -obiekt nie wygląda tak jak na zdjęciach
Hotel zasługuje co najwyżej na 3 gwiazdki. Widać wiele nieodciągnięć, przydałby się remont. Dużym plusem jest położenie hotelu oraz spokojna okolica. Na minus na pewno pokoje, głównie łazienka, gdzie po kąpieli wszystko jest pozalewane.
Położenie blisko plaży w spokojnej okolicy, sympatyczna obsługa zarówno na sali jak i w barach.
Brak zabudowanej łazienki, mała i zaniedbana łazienka.
Bardzo dobre jedzenie. Chciałabym wiedzieć co na co dzień jadają osoby, które narzekają. Śniadania faktycznie codziennie dają to samo ale nikt nie każe jeść codziennie tego samego i chyba nie każdy ma tyle miejsca w brzuchu.. do wyboru na śniadanie jajka na twardo, jajka sadzone, jajecznica, fasolka, kiełbaski, musli, owoce, ciasta, sery, wędliny, owoce i warzywa. Kolacje to codziennie wybór sałatek, mięs, ryb/owoców morza, makaronów/ryżu, frytki/ziemniaki, zupa, lasagne lub inne zapiekanki i oczywiście owoce, desery lody. Snaki przy basenie - pyszne naleśniki, frytki,pizza, a'la burgery, owoce i sałatki. All incusive zawiera wszystko - nie ma listy drinków, za które chcą dodatkowej opłaty. Obsługa bardzo miła - nie zauważyliśmy jakiej kolwiek faworyzacji. W hotelu 90% to nasi rodacy. Hotel położony ok. 400m od plaży - bardzo miły spacer polną drogą. Cicho i spokojnie. Pokoje czyste, jedynie rozwiązanie łazienka to poprawy - ale jest czysto.
Jedzenie, lokalizacja, czystość
Wrzesień 2020 Bardzo udany pobyt.Czysto,smacznie i bezpiecznie.Piękna pogoda.Obsługa hotelu bardzo sympatyczna,goście pozdrawiają się wzajemnie (oczywiście nie wszyscy}.Widać bardzo duże starania,dezynfekcja,maski rękawice.warto zrozumieć,że czasy są trudne.Pokoje sprzątane na życzenie,tak samo wymiana ręczników Po 23.00 jest już cisza..Bardzo duży wybór pysznego jedzenia,tradycyjne i typowo greckie.Do plaży spacer wskazany z dziećmi też warto,bo woda wyjątkowo ciepła i płytko do ok.70 metrów,duże zasolenie,warto zabrać okulary do wody i krople do oczu coś na odczulenie.Polecam hotel było super.Wycieczki gorąco polecam, warto wybrać polskie biura nas zachwyciło Magic tour -tu wszędzie jest pięknie.
Bardzo blisko lotniska,czysto,bezpiecznie.Jedzenie pyszne,codziennie można smakować coś z innego również greckiej kuchni,sympatyczna obsługa,ciasta,ciasteczka,lody do wyboru,napoje,owoce również
dobre położenie, wspaniała i uprzejma obsługa, pyszne jedzenie. jestem bardzo zadowolona z wyboru.
dobre położenie, wspaniała i uprzejma obsługa, pyszne jedzenie
nie zauważyłam żadnych.
pyszne jedzenie, bardzo miła i szybka obsługa. naprawdę nie ma się do czego przyczepić. położenie bardzo dobre. blisko piaszczysta plaża. cudnie! jestem bardzo zadowolona z wyboru.
nie ma
Polecam ten hotel dla par, dzieci raczej będą się nudzić. Blisko do plaży.
Fajny kameralny hotel, niekoniecznie dla rozwiń z dziećmi, blisko do sklepików i knajpek, jedzenie pyszne, każdy znajdzie coś dobrego dla siebie, czysto, brak kolejek, nie trzeba rezerwować leżaków o 7 rano
Internet niedostępny w pokoju
Wspaniała zawsze uśmiechnięta obsługa, jedzonko palce lizać, pokoje bardzo czyste. Lecieć, korzystać, odpoczywać.
Jedzenie, obsluga
lokalizacja w ciszy i spokoju (początek października), w pewnej odległości do plaży ale przyjemnie, akurat na kilkuminutowy spacer :) polecam raczej dla par a nie rodzin z dziećmi
bardzo dobra jakość w stosunku do ceny, pyszne jedzenie, bardzo miła i pomocna obsługa hotelu. miejsce godne polecenia :)
poza tzw. greckim wieczorem, który był naprawdę ciekawy, animacje mogłyby być lepsze
Hotel naprawdę wart polecenia szczególnie dla par,pyszne posiłki,wspaniała obsługa,blisko plaży, blisko centrum, czyste pokoje,czyste baseny i otoczenie hotelu.
Bardzo miła obsługa, pyszne posiłki, blisko plaży, blisko centrum miejscowości, pokoje dosyć duże, ładnie urządzone
Brak wad
Miła obsługa hotelowa. Smaczne posiłki - dla każdego coś dobrego. Dobre drinki. Dobrze wyposażone akcesoria na basen m.i.n materece, paletki. Polecam iść na tzw noc grecką, którą oferuje hotel- fajna zabawa.
obsługa, jedzenie, drinki, basen
Mało atrakcji hotelowych. Brak kabiny prysznicowej.
Minusem i zarazem dyskryminacją jest lokowanie turystów do pokoi ze względu na narodowość. Anglicy i Niemcy mają lepsze pokoje oraz w lepszej części kompleksu, Polacy w gorszej. Zdjęcia pokoi ze zdjęć na pewno nie przedstawiają pokoju w jakim byliśmy, może to zdjęcia pokoi Anglików... Nieadekwatna jakość do ceny.
- miła i uśmiechnięta obsługa, - dwa odrębne baseny (drugi, mniejszy - spokojny, można odpocząć w ciszy, poczytać książkę) - w naszym pokoju klima sprawna, dobrze chłodziła
- kiepskie łazienki (przed wejściem do łazienki znajdują się umywalki. W łazience w fatalnym stanie toaleta, prysznic pozostawia wiele do życzenia, po kąpieli cała łazienka jest zalana - jedzenie w miarę ok - po kilku dniach dosyć monotonne, - alkohole - nieoryginalne, piwo lura - wszystko pod Anglików, od jedzenia po rozrywki wieczorem
Byliśmy my w sierpniu 2019. Hotel obsługa bardzo sympatyczna i mila do czystosci tez nie ma zastrzeżeń. Polecamy
Czystość, porządek i obsługa.
Miłe miejsce dla osób które lubią odpoczywać w spokoju i miłej atmosferze.
Hotel położony na dużym terenie nie ma tłoku, teren wokół hotelu czysty, zielony co sprawia miłą atmosferę.
Hotel bardzo przyjazny, bardzo mila i pomocna obsluga
bardzo miła obsługa, szczególnie barman Kostas, nawet mówi trochę po polsku, doskonałe warunki, smaczne atrakcyjne posiłki, jedynie ok 400m do plaży ale można korzystać z drugiego hotelu Klelia, który należy do sieci , 100 m od plaży i też świetne jedzenie. Poza tym polecam wypożyczenie samochodu i podróż do zatoki wraku od strony lądu, cudowny widok. Atrakcją Kalamaki są lądujące nad plażą nisko samoloty. Polecam Laganas dla młodzieży chcącej się wyszumieć. Jacek ( 6 raz w Grecji)
kameralny, spokojny , w dobrym stanie technicznym, czysto , skuteczna klimatyzacja
brak oddzielenia brodzika na posadzce
Rodzinny, wysoki standard serwowanych posiłków i napojów. Klimatyzowane obszerne pokoje dla gości. Wszyscy mili i sympatyczni dla turystów. Pobyt oceniam na bardzo udany.
Polozenie od morza
Razem z narzeczonym w zeszłym roku w czerwcu spędziliśmy tydzień w tym hotel i serdecznie polecamy! Hotel jest częściowo odnowiony, my trafiliśmy na przestronne pokoje w nowoczesnej aranżacji. Jedzenie jest dobre chociaż niektórzy twierdzili, że monotonne, mimo to było smaczne i każdy mógł wybrać coś dla siebie - żadne z nas nie chodziło głodne przez tydzień. Dla nas dużym plusem był mniejszy basen przy budynku, w którym mieliśmy pokój. Szczerze polecamy hotel!
W hotelu tylko Anglicy i Polacy-zaleta Plażą można dojść do miejscowości Laganos !! Łazienka niestety nie zapewnia prywatności
bardzo miła obsługa ,smaczne jedzenie. w pobliżu bardzo fajna plaża . Można pływać z żółwiami. w pobliżu dużo sklepów i knajpek
Łazienka- niby nowoczesna a zupełnie niepraktyczna. suszarka do włosów zamontowana przy biurko daleko od lustra. Niezbyt dokładne sprzątanie