Fafa Mel Holiday

3.3

Opcja all to pomyłka. Na śniadanie 1 rodzaj pieczywa ,margaryna zamiast masła,codziennie jajka na twardo,2 rodzaje parówek,jajka sadzone i niby omlet.Wszystko letnie.Owoców mało ,ryb prawie wcale.Plaża tylko w teorii prywatna ,ciągle między leżakami( z materiału a nie łóżko+ materac) chodzą tubylcy i coś sprzedają.Plaża zaśmiecona ,nie ma gdzie pójść na spacer.! Niby -bar ,gdzie w dzbankach mają słabe białe i czerwone wino,brandy,dżin i wódkę oraz piwo.Drugi bar przy plaży w opcji all -kawa ,herbata ,piwo - reszta płatne!Wieczorem brak animacji.

Lokalizacja hotelu nad samym morzem, brudna plaża , okolica bez atrakcji wokół śmieci , all inclusive to absurd i pomyłka mało jedzenia , zimne i monotonne jedzenie , brak deserów i lodów , marne przekąski i zdecydowanie za mało , brak drinków , napoje i piwo ciepłe podawane z 1.5 l butelek . Brak animacji wieczorem .

To jakiś żart i kpiny!!! Ten cały resort nie spełnia norm nawet dla dwóch gwiazdek. Syf, brud i pleśń wszędzie. Nie polecam nikomu! Cała grupa pojechaliśmy na wakacje i oczekiwaliśmy że hotel i pokoje będą wyglądały jak na zdjęciach ale niestety w rzeczywistości to same kłamstwa. Jedzenie ciągle to samo, piwo lane z plastikowej butelki ciepłe tak jak i wino. Na plaży walka o leżaki, każdy spoza hotelu może wejść i wykupić leżak który jest niby dla turystów będących w hotelu. Masakra i żart jakiś. Niebawem wsadzimy na YouTube film wraz ze zdjęciami jak to wszystko wyglądało. Zapraszamy niebawem.

Polecieliśmy z biurem SUN & FUN czytac proszę TOTALNA PORAŻKA!!! Biuro oszukuje na czasie wylotu i powrotu do granic absurdu. Wylot miał być we wtorek z Warszawy o 14h . Dzień przed wylotem o godz 11 dostałem maila ze jedziemy z Warszawy do Katowic w poniedziałek o 19.45. Wylot miał być z Katowic o 4, Wylot był o 6. Na miejscu dostaliśmy pokoje po godzinie 16. SUN & FUN z premedytacją oszukują turystów. Sprzedają ofertę wylotu do Albanii z Warszawy po czym dzień przed wyjazdem okazuje się, że samolot będzie leciał z Katowic. Dojazd tam autokarem po czym 5 godzin w nocy na lotnisku. Powrót miał być do W-wy, nr lotu podany po czym dzień przed wyjazdem ta sama ściema o problemach przewoźnika i że lecimy do Katowic. Nie ma z kim rozmawiać, totalna olewka ze strony biura. Radzę omijać to biuro. Ludzie z innych biur podróży z którymi byliśmy na wyjeździe nie mieli żadnych problemów, transfery odbywały się zgodnie z planem.

Polecam, Albania to świetne miejsce. ładnie. morze z fajna temperaturą. dookoła dużo restauracji

Miejsce  Albania / Riwiera Albańska / Golem
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, darmowe wifi, sporty wodne

Atrakcyjna lokalizacja: ok. 500 m od centrum Golem, ok. 50 m do najbliższych sklepów i barów.

Bezpośrednio przy hotelu piaszczysta plaża z łagodnym zejściem do morza.

Dobra baza wypadowa do zwiedzania okolicy - przystanek autobusowy ok. 500 m od hotelu.

Krótki transfer z lotniska - ok. 40 km do portu lotniczego w Tiranie.

5.5

3.3

Wyświetlono 108 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Iwona

Pobyt - Czerwiec 2016

Zalety

Dobre położenie tuz przy samej plaży ,nowe wyposażenie pokoi

Wady

Monotonne jedzenie,brak drinków ,1 bar ,1 rodzaj pieczywa ,margaryna zamiast masła ,plaża brudna,brak lobby -baru

Izabella

Pobyt - Czerwiec 2016

Zalety

Hotel nowy czysty zadbany , dobre wyposażenie pokoi , codzienne sprzątanie

Wady

jedna mała winda niewystarczająca dla wszystkich gości ( miewała awarie)

1.0
Kamil

Pobyt - Czerwiec 2016

Zalety

Brak zalet

Wady

Pleśń Brudno Śmierdzi Ciągle remonty Grzyb na ścianach

Maciek i Dorota

Pobyt - Czerwiec 2016

Zalety

Obsługa i lokalna ludność bardzo pozytywnie nastawiona do turystów.

Wady

Śniadania bardzo słabe, ale jak na Albaniie to podobno standard. Na mieście można zjeść bardzo tanio. Dopiero się od nas uczą i bardzo się starają.

Mikołaj

Pobyt - Sierpień 2015

Zalety

Bardzo ładny hotel, świetne położenie, baseny. bardzo przyjemnie, własna plaża

Wady

średnie jedzenie i problemy z windą

Janusz

Pobyt - Sierpień 2015

bardzo ładne miejsce, polecam!!!!! fajne baseny, ciepła woda w morzu...piękne miejsce

Zalety

fajny, ładny, blisko plaży

Wady

tylko jedzenie było 9/10 a reszta super

3.2

Pobyt - Lipiec 2015

hotel w budowie ( w trakcie naszego pobytu wsatawiali szafki nocne , montowali wizjery w dzrwiach, kalble do telewizorów oraz stworzyli bar przy plazy ), brak komunikacji z DURESS ( OK 15 KM ) my pojechaliśmy taksówką. Kadra zarządzajaca nie mówi po angielsku więc trudno cokolwiek załatwić. Dziewczyny wrecepcji sympatycze i po angielsku mówią ;-), Miał byc pokój zbalkonem ale nie był. 1 winda , ktora notorycznie była nieczynna. Hotel ma 6 pieter.

Zalety

nowy,blisko plaża, basen zewnętrzny codziennie czyszczony, piekne zachody słonca na plaży ;-) leżaki i parasole w cenie

Wady

notorycznie zepsuta winda, niedobre zimne jedzenie cały czas przz tydzień to samo - horror, owoce tylko melon i arbuz, snak bar- kiepskie herbatniki orz grzanki z chleba pokrojone w kostkę 2 razy były lody, w opci all nie ma herbaty ;-( . Dosnaidania tez nie ma herbaty bo jest tylko rozpusczony okropnie słodki podgrzany granulat. Musiałam zapłacic za herbatę bo nie ma jej w ofercie Śniadania jajka sadzone ( nie odwazyłam się sprobować ), kiełbaski smażone w małych spalonych kawałkach , warzywa pomidory itp ,

jauk

Pobyt - Maj 2015

jestem pod wrażeniem och i ach jestem pod wrażeniem och i ach jestem pod wrażeniem och i ach jestem pod wrażeniem och i ach

Zalety

czysto

Wady

jedzenie jak w PL za komuny nie miła obsługa

Fafa Mel Holiday