Pomoc i kontakt
Magazyn Wakacje.pl
Salony sprzedaży
Bogata oferta sportowo-rekreacyjna: fitness, siłownia, tenis stołowy, siatkówka, jacuzzi, rzutki, szachy, aerobik.
Dla dzieci: brodzik, miniklub, plac zabaw, mini disco.
Tylko 150 m do piaszczystej plaży.
Atrakcyjne położenie: przy promenadzie w Nessebarze, 10 min. spacerem do wpisanego na listę UNESCO starego miasta.
Hotel super ładny duży i czysty, posiłki też ok każdy znajdzie coś dla siebie duży wybór oraz słodycze owoce lody, położenie piękne blisko plaża i stary Neseber jak i Słoneczny Brzeg Basen duży bary spa klub dla dzieci kryty basen night club przekąski i owoce w ciągu dnia. Obsługa uśmiechnięta Ceny ciut niższe niż w Polsce minusy to mały plac zabaw dla dzieci plaża ta nie płatna troszkę brudna i mała, wodorosty w wodzie i na brzegu, mało miejsc na basenie trzeba rezerwować \"ręcznikiem\" ok 7-8 animacje jak dla mnie ok coś dla dzieci dla dorosłych - quizy karaoke itp. Animatorzy się starają. Dużo sklepików kantorów banków (1 euro=1,94 leva) 1 duży market, często kursują autobusy nr 1 do sło.brz za 1 leva, pociąg do starego neseberu 3 leva
Uważam, że hotel ten jest jak najbardziej godny polecenia. Pokoje są czyste, dobrze wyposażone, a posiłki przepyszne. Obsługa hotelu jest bardzo miła i nie domaga się napiwków. Ale napiwek zawsze jest mile widziany. Hotel ten położony jest w odległości około 15 minut drogi od urokliwego starego miasta. Niewielkimi minusami tego hotelu jest \\\"walka\\\" o leżaki - należy się nimi interesować we wczesnych godzinach porannych oraz brak hotelowej plaży - jest publiczna,nieco zatłoczona, 150 m od hotelu, gdzie najlepiej wynająć leżaki i parasol - niestety 21 lewa (12 euro)za komplet. Jednak warto, ponieważ 20% plażowiczek opala się topless.
Hotel nadal trzyma standard po Iberostarze z wyjątkiem wieczornych występów. Pokoje czyste i ładnie wyposażone. Jedzenie dobre i urozmaicone. Obsługa hotelowa na wysokim poziomie. Za niewielki bakszysz można wybrać sobie wymarzony pokój. Hotel przepięknie położony na granicy Nesseberu i Słonecznego Brzegu. W zasadzie nie ma się do czego przyczepić. Jedyna wada wieczorne występy animatorów na tragicznym poziomie (dla dzieci). Dorośli muszą szukać rozrywek poza hotelem. OGÓLNIE HOTEL GODNY POLECENIA.
\\\"UWAŻAJCIE\\\" Nie polecam tylko tego hotelu ze względu kradzieży.Osoby jadące do bułgarii samochodem muszą uwazać.Dwa dni po pobycie w tym hotelu z parkingu hotelowego ukradli koledze auto Audi A6.Najgorsze jest to że nic nie dało się zrobić,nawet policja mimo pomocy rezydentki nam nie pomogła ani troszkę.Nikt nie chciał z nami rozmawiać po prostu tak jakby nic się nie stało masakra.Także ostrzegam przed tym hotelem ale jadących tam tylko samochodem.\\\"UWAŻAJCIE\\\"Moim zdaniem nie warto jechac do Bułgarii samochodem bo to może trafic się każdemu a nawet jeśli się tak stanie to nawet znajomość języka nic nie da bo i tak wam nie pomogą.
Super hotel, duże pokoje, super animacje dla dzieci w dzień i wieczorem. Plaże polecam po drugiej stronie Nesseberu (dojście ok 15 minut) - ta od strony SB jest brudna. Posiłki bardzo urozmaicone - obiad/kolacja to 3 rodzaje mięsa, ryba i 4 rodzaje dodatków skrobiowych, pizza, poza tym dużo warzyw, owoce, lody i ciastka. Pod koniec pobytu hotel się zapełnił i pojawiły się pewne problemy z wolnymi stolikami w restauracji. Baseny co widać spore, jeden ma gl 60 cm - dla dzieci. Ogólnie rodzin z dziećmi bardzo dużo. Do starego Nesseberu piechotką ok 20 minut.
Pewno wielu ludzi pomyśli że wymyślam, albo przesadzam, ale większość opinii pozytywnych jest od ludzi którzy byli na wakacjach w 2009 roku. Hotel w sezonie 2010 NIE NALEŻY JUŻ DO SIECI IBEROSTAR! Animatorzy poziom zerowy, zakochany w sobie, tańczący ze sobą i dwójką sparaliżowanych lasek. POSIŁKI praktycznie niczym się nie różnił (obiad, kolacja). Śniadania identyczne. Ale jakby było mało, KONTROLA przed wejściem na część restauracyjną, pytają się o numer pokoju i coś odhaczają, niby nic złego, a jednak!!! Po wyjściu z posiłku nie wpuszczą cię drugi raz na ten sam posiłek!!! Czyli jak chcesz zjeść deser, albo go nie zjesz albo nażresz się i porzygasz.
Czysto, przyjemnie. Brak żelu pod prysznic. Miejsc bezpłatnych na plaży tak naprawdę brak. Plaża dość wąska i mimo opłat niekoniecznie czysta. Morze przyjemnie ciepłe, czyste i płytkie przez dłuugi odcinek. Wieczorne kapiele w morzu potrafią kończyć się kradzieżą tego co pozostawicie na plaży więc sugeruję uważać (nawet klapki są ciekawym łupem dla miejscowych, którzy pilnują baru na plaży).Fajny zespół animacyjny - choć w dzień program jest codziennie taki sam. Opcja HB to śniadanie do 10ej i kolacja od 18.30 :( Strasznie długa przerwa w jedzeniu powoduje konieczność głodowania bądź podjadania na mieście. Woda w basenie zimniejsza niż w morzu. Windy jeżdzą według nieznanego algorytmu.
Bardzo dobry wybor - polecam pokoje od strony morza, duży trzyczęściowy basen zewnętrzny - woda zimna. Dodatkowo w środku mały basen kryty i sauna parowa bez dopłaty, reszta kompleksu SPA za opłatą. obiadokolacja dopiero od 18.30 wszystkie napoje nawet woda są płatne do obiadokolacji, fajna grupa animacyjna, W hotelu bankomat i kantor , Wada to na pewno brak własnej plaży aczkolwiek ja wolę basen - do plaży ok 7minut piechotą jednak plaże w tym rejonie to 80% miejsca zajętego przez płatne leżaki i parasole a ludzie leżą prawie w wodzie i przejść się nie da. duże pokoje z małym tv bez programów w jez. polskim, minus brak opcji ALL INCLUSIVE, bezpłatne WiFi.
Hotel godny polecenia. Zawsze wolne leżaki przy basenie, bez szaleństwa porannej rezerwacji. Jedzenie bardzo urozmaicone. Ciekawe animacje. Okolica spokojna, ale do centrum rozrywki niedaleko (6 przystanków do centrum Słonecznego Brzegu).Klimatyczny, stary Nesseber oddalony 15 minut spacerem. W pobliżu sklepy spożywcze, restauracje oferujące produkty i usługi w przystępnych cenach, porównywalnych do polskich. Pokoje czyste, codziennie sprzątane.Polecam te z widokiem na morze.
Byliśmy bardzo zadowoleni. Otrzymaliśmy pokój z widokiem na morze. Jedzenie bardzo smaczne, ciągle uzupełniane niezależnie od pory w jakiej się przyszło. Animatorzy rewelacyjni!! W terminie 19-26.06.2009 w którym byliśmy zero problemów ze znalezieniem leżaka przy basenie czy miejsca na plaży. Świetny punkt wypadowy do starego Nesebaru spacerkiem, a do Słonecznego Brzegu autobusem nr 1 sześć przystanków za 1 lv/os. Od centrum Słonecznego Brzegu bardziej podobała się nam nasza okolica, gdzie jest spokojniej, gdzie mieszkają normalni mieszkańcy, a w wąskich uliczkach pełno jest małych sklepików. Mniejszy supermarket znajduje się 100 metrów w linii prostej od wyjścia z hotelu, większy 300m. Polecamy dyskotekę Lazur w Słonecznym Brzegu.
Hotel partnerski dla Neckermann i Thomas Cook. Wśród gości brak Rosjan co naprawdę daje temu hotelowi ogromnego plusa. Obiekt czysty, zadbany, uprzejma i czysta obsługa. Fajny basen, siłownia, spa. Czyste pokoje, czysta stołówka, dobra kuchnia. Obok przystanek autobusowy różnych linii, również stają tam busy dowożące do aquaparków, postój taksówek, przystanek minikolejki. Kilka marketów, pełno knajpek. Do plaży jakieś 200 metrów. Uczciwie polecam!
super hotel byliśmy naprawde zadowoleni, spokojnie mozna z niego dotrzec spacerujac do słonecznego brzegu, bardzo blisko starego nesebaru,bardzo dobre jedzenie dużo i urozmaicone, poza tym naprawde ładny basen z spora iloscia lezaków, wiekszosc pokoi posiada widok na morze i basen, w hotelu w wrzesniu nadal sporo gosci co tylko potwierdza ze jest to naprawde fajne miejsce, polecam