Pomoc i kontakt
Magazyn Wakacje.pl
Salony sprzedaży
Bogata oferta sportowo-rekreacyjna: fitness, siłownia, tenis stołowy, siatkówka, jacuzzi, rzutki, szachy, aerobik.
Dla dzieci: brodzik, miniklub, plac zabaw, mini disco.
Tylko 150 m do piaszczystej plaży.
Atrakcyjne położenie: przy promenadzie w Nessebarze, 10 min. spacerem do wpisanego na listę UNESCO starego miasta.
Pobyt był bardzo przyjemny , jedzenie w hotelu dobre położenie blisko starego miasta do którego można spacerować promenadą było niewątpliwym atutem .
Bardzo blisko starego Nessebaru
Hotel położony w bardzo dobrym miejscu. Blisko do plaży, spacerem można się wybrać do Starego Nesebaru promenadą. Jedzenie pyszne, zrożnicowane i przedewszystkim świeże. Jestem osobą wybredną jeśli chodzi o posiłki, a byłam bardzo zadowolona z tamtejszej kuchni. Pokoje bardzo czyste, Panie które sprzątają pokoje są przemiłe. Kontakt z obsługą świetny. Odpowiedzą rzetelnie na każde pytanie, nawet jeśli nie dotyczy ono spraw hotelu. Świetni animatorzy, którzy potrafią wciągnąć w zabawę każdego. Hotel przystosowany nawet dla najmłodszych gości. Barmani przesympatyczni i kontaktowi. Jedyny drobny minus to godziny otwarcia basenu od 8 do 18. Mógłby być dostępny do 20. Ale to tylko jeden drobny minus nic nie znaczący. Byliśmy czteroosobową ekipą i każdy jest zadowolony. Ogólnie polecam hotel i napewno nie raz tam wrócimy.
Czyste pokoje, różnorodne i świeże posiłki. Świetni animatorzy i bardzo dobry kontakt z obsługą.
Mały minus nic nie znaczący. Basen mógłby być otwarty do 20 zamiast 18.
Super! Jedzenie dobre, każdy znajdzie coś dla siebie, baseny czyste, animatorzy świetni, super miejsce dla rodzin z dziećmi - place zabaw, mini disco, klub malucha. Mimo dużej ilości dzieci - dorośli bezdzietni również znajdą miejsce dla siebie, aby odpocząć w ciszy i spokoju. Pokoje do lekkiego remontu, ogólna opinia na OK - przydałaby się wymiana klimatyzacji. i remont łazienki.
animatorzy basen fresh bar obsługa jedzenie
łazienki - do lekkiego remontu
Wróciliśmy z pobytu w tym hotelu 18 lipca i uważamy go za bardzo udany i przyjemny. Spędziliśmy w Festa Panorama tydzień czasu wraz z dwójką dzieci w wieku 7 i 12 lat. Ogólnie hotel zadbany, pokoje sprzątane codziennie. Dużym plusem było to, że animacje dla dzieci jak i dla dorosłych były w języku polskim:). Za minus uważamy to, że bar przy basenie był zamykany o 21:00 i trzeba było po wszystkie napoje chodzić do drugiego baru koło recepcji gdzie w kolejce trzeba było swoje odstać. Jeżeli chodzi o jedzenie to jak w większości hoteli potrawy się powtarzały ale codziennie można było coś nowego znaleźć. Polecam poranne naleśniki lub gofry - pychota:) Jeżeli chodzi o położenie hotelu to jest on położony nie tylko blisko plaży ale również blisko Nessebaru, gdzie można spokojnie udać się spacerkiem na zwiedzanie- co z całego serca polecam! Ogólnie wyjazd uważamy za udany i bardzo dobrze zorganizowany przez wakacje.pl i biuro podróży TUI. Z pewnością odwiedzimy Bułgarię jeszcze nie raz.
Bardzo ładne położenie blisko plaży i turystycznej miejscowości Nessebar, animacje dla dzieci w języku polskim, czyste pokoje, bardzo miła obsługa,
Bar przy basenie otwarty tylko do godz. 21:00, zimna woda w basenie.
Hotel godny polecenia . Bliskość plaży jak i pięknego starego miasta Nesebaru. Spokojna okolica a za razem morzna wszędzie dojść pieszo. Bardzo dobre jedzenie śniadania jak wszędzie takie same .Ogólnie wrażenie bardzo dobre .Polecam .
Położenie . Smaczne posiłki. Widok na morze. Windy .Blisko do plaży jak i do Nesebaru. Spokojna okolica. Udogodnienia dla niepełnosprawnych.
Nie znalazłam.
Hotel bardzo przyjemny, pięknie położony przy promenadzie. Do fajnej, piaszczystej plaży 4 minutki spacerkiem. Obsługa w hotelu uprzejma i przyjaźnie nastawiona do gości. Pokoje czyste, codziennie wymieniane ręczniki. Jeśli chodzi o jedzenie - smaczne ale dość mały wybór. Świetni animatorzy. Minus - zimna woda w basenie (pobyt w połowie lipca). Ogólne wrażenie bardzo dobre. Polecam
Położenie, czystość, obsługa
Nowoczesny hotel o wysokim standardzie. Dardzo ładnie położony, z widokiem na morze. Hotel po remoncie. Polecam
Byliśmy 7 dni wraz z żoną. Wrażenia bardzo pozytywne. Dużym plusem jest grupa animacyjna, która praktycznie przez cały dzień organizuje zabawy i gry dla dzieci i dorosłych. Dobre położenie hotelu. Blisko do plaży i zabytkowej części Nessebaru. Jedzenie dość dobre - każdy znajdzie coś dla siebie, aczkolwiek rzadko dało się znaleźć dobrze przyrządzone mięso. Owoce, ciasta, desery, sałatki dostępne przy każdym posiłku. Trochę zbyt długa przerwa między \"lunchem\" a \"dinnerem\" (pierwszy kończy się o 14:30, a następny zaczyna 18:30). Obsługa bardzo miła i w większości rozumie język polski. W recepcji można otrzymać \"awaryjny\" posiłek na wypadek gdyby przybyło się do hotelu w nocy lub opuszczało go wcześnie rano. Chętnie zostalibyśmy dłużej. Być może wrócimy. Polecamy!
grupa animacyjna, duży basen, fresh bar, boisko do siatkówki, leżaki i parasole przy basenie, czystość, codzienne eventy dla dzieci i dorosłych, obsługa rozumiejąca język polski i angielski
krótko otwarty basen (tylko do 18:00), przekąski w pool barze przy basenie,
Hotel super. Animatorzy ekstra. Bardzo blisko do sklepów. Obsluga bardzo miła. Jedzenia i picia pod dostatkiem. Bardzo miło spedzony czas.
Bardzo czysto
Slaba praca recepcji
Fajny, czysty, nienachalny hotel o nienachalnym wystroju - może i ma parę lat po remoncie, ale naprawdę nie ma co się szarpać (grzyba nie mieliśmy): przestronny, blisko do morza, centrum miasta, zabytków - gdziekolwiek. Mieliśmy ogromny apartament. Obsługa i kuchnia wyśmienita, naprawdę - nie wiem, co jadacie na co dzień, ale kuchnia nie była nudna i było dość do jedzenia. Atrakcje dla dzieci i dla dorosłych też w ciągu dnia. Basen w środku, basen na zewnątrz i plaża z morzem; bilard, automaty z grami - do wyboru kto co chce. Byliśmy przed sezonem, stołówka prawie pełna, ale jednak nie mieliśmy uczucia tłoku - może ze dwa razy trafiliśmy na szczyt i mieliśmy problem ze znalezieniem akurat w tym samym czasie wolnego stolika w jadalni. Bardzo chętnie bym tam wrócił, szczerze.
Schludny, dobra obsługa i kuchnia, dla rodzin z dziećmi jak najbardziej.
Fotokomórka w windach punktowa, a nie na całej wysokości drzwi. Zdarzały się przytrzaśnięcia, niestety - trzeba uważać.
opinia ogólna tego obiektu uważam za adekwatną co do ceny .
hotel położony blisko morza , niestety nasz pobyt był pod koniec sezonu więc wszystko dookoła było pozamykane. co do posiłków to nam smakowało było w czym wybrać aczkolwiek mało moim zdaniem było owoców .
, w naszym hotelu niby było Jacuzzi , ktore nie działało , na basenie widać było grzyb także ja i mój partner wchodząc na basen chyba szybciej z niego wychodzilismy niz wchodzilismy ze względów sanitarnych .
Bardzo jesteśmy zadowoleni z wakacji! Polecamy Hotel Festa Panorama
pobyt 8-15.10.2018. jako rodzina jesteśmy zadowoleni z pobytu w tym hotelu w tej miejscowości ale raczej do bułgarii już nie pojedziemy-tylko ze względu na jedzenie które zapewne w tym hotelu i tak było w miarę w porządku.nie jesteśmy wybredni lubimy jeść ale to była porażka szczególnie jeśli płaci się za allinc. 3 dni ok potem 3 dni dojadaliśmy poza hotelem a ostatniego dnia to już nie mieliśmy wcale ochoty na cokolwiek również z obawy na dołożenie sobie bólu brzucha czy skazanie się na robienie kupy przynajmniej 5 razy podczas podróży powrotnej.oczywiście plus jest taki że jeść można było ile się chciało i można było wracać do restauracji kilka razy.alkohol lany po sam czubek wedle życzenia.napoje kiepskie-polecam kompoty stojące przy dziale ze słodkościami lub różne herbatki.ale ale ale generalnie polecamy wszystkim ten hotel obsługa bardzo się stara jest sympatyczna pomocna nie ma kłopotu z komunikacją,duża osób gada trochę po polsku.w wieczornym klubie można się nieźle wytańczyć,wyszaleć ale jest on czynny tylko do 23,tylko raz był do 2 w nocy.toalety koło klubu cuchnące odradzam korzystanie wali obrzydliwie ale to chyba wina kanalizacji.super płatne masaże polecam.windy szalone ale komu się spieszy na wakacjach.pokoje czyste mega mega mega wygodne łóżka !!! wystrój hotelu wcale nie jest komunistyczny.nesebar mniejszy niż nam się wydawało i do tego praktycznie nieczynny ale to wina terminu w którym wyjechaliśmy zapewne podczas sezonu nie da się zaznać tam spokoju który jest na wakacjach bardzo cenny.polecam śliczne kolorowe magnesy po 1BGN !!! lub imię dziecka napisane ręcznie na ziarnku ryżu utopionym w malusiej szklanej buteleczce w formie wisiorka na szyję.polecam też malutką gorącą bułgarską pizze.bułgarzy nie lubią się targować za to lubią oszukać nas na cenie-np idziemy do knajpki zupa 3 piwo 2,5 zjedliśmy 2 zupy i wypiliśmy 2 piwa powinno być 11 a pani woła 14...grrr i kolejnego dnia to samo,rozumiem ze każdy chce zarobić ale to było bezczelne wiadomo że turysta nie będzie sobie psuł humoru i nie będzie się wykłócać.polecam produkty z róży szczególnie dżemy i soki w kartonie z moreli.polecamy dopłacić za pokój z widokiem na morze-niesamowity widok szczególnie po zachodzie słońca.przy plaży opuszczona wodna zjeżdżalnia można na nią wchodzić dla dzieci nietypowa przygoda.hotel nie powinien mieć 4 gwiazdek tylko 3 ale za takie pieniądze nie na na co narzekać.ogólnie jesteśmy zadowoleni i mamy miłe wspomnienia,obsługa chętnie nawiązuje relacje i można wymienić poglądy czy poznać inne-ich obyczaje.polecamy wszystkim tą miejscowość i ten hotel i dopowiem tylko że ludzie szukający rozrywki na pewno nie powinni jechać tam po sezonie bo jest po prostu spokój i większość atrakcji jest już zamknięta-miasto wydawało się opuszczone.no i pogoda w kratkę,wietrznie ale wiatr nie był przeszywający a jak świeciło słońce to było idealnie chociaż szybko zachodziło.na pewno inne wrażenia pogodowe i rozrywkowe są w sezonie.nie żałujemy że wybraliśmy ten hotel.polecamy !!! zapowiadaj ;)
*sympatyczna i komunikatywna obsługa *pomimo zakazu wynoszenia jedzenia z restauracji nikt mi nie zwrócił ani razu na to uwagi *w wieczorowym klubie piosenki wedle życzeń *oswojone kotki i duże ptaki porywające uroczo jedzenie z basenowych stolików-można je dokarmiać *gorąca woda w małym krytym baseniku *blisko wszędzie szczególnie do starego nesebaru czy uliczki ze sklepikami(zaraz naprzeciw hotelu) *cudowne morze i delikatne piaszczyste wydmy *pyszne suszone śliwki czy morele i deser straciatella *super śniadania i świeżo wyciskane soki
*suszarka do włosów jest ale fatalna więc polecam zabrać własną *hotel miejscami jest obdrapany i wymaga gdzieniegdzie remontu *woda w basenie(krytym) mocno chlorowana a jacuzzi nieczynne *lunch i kolacja-jedzenie przerabiane w kółko które powoduje złe samopoczucie fizyczne-ból brzucha lub co jest lepszą opcją ciągłe sranie,córka dostała wysypki na całym ciele *kurewska ilość bezczelnych niemców
Pobyt należał do bardzo udanych,co prawda byliśmy na początku października to nie było tłumów.Pogoda też w miarę,słonecznie ale nie upalnie.Niedaleko Nessebar można przejść się piechotką.Obsługa bardzo miła oprócz jednej pani w barze przy basenie.Spokojnie można porozumieć się w języku polskim.
blisko morza,fajny basen przy hotelu,jedzenie super i bardzo duży wybór,miła obsługa
niezbyt smaczna kolacja tematyczna
Byliśmy razem z żoną i niespełna rocznym dzieckiem. Hotel w spokojnej lokalizacji - w sam raz dla rodzin z dziećmi. Bardzo blisko morza i plaży (200-300m). Blisko do starego miasta Nessebaru (można iść pieszo).
Blisko morza Duże pokoje i łóżko Dobre jedzenie Blisko starego miasta Spokój
Wystrój-Polska sprzed 15-20lat Woda w basenie nie podgrzewana
Pogoda mogła myć lepsza.Hotel godny polecenia..............................................................................................................................................................................
Hotel ładny chociaż wymagający remontu. Położony blisko starego miasta z pięknym widokiem. Jedzenie dobre, każdy znajdzie coś dla siebie. Mocne drinki w opcji all inclusive ;). Jedyny minus to łazienki z wanną wymagające remontu.
stare łazienki z wanną
Hotel fajnie położony przy promenadzie prowadzącej aż do zabytkowej części miasta.Może nie jest zbyt ekskluzywny ale jest bardzo czysto i duże przestronne pokoje.Jedzenie też bardzo dobre. Jedynym minusem jest brak plaży hotelowej. Publiczne bardzo zatłoczone. Ale rekompensatą są wieczorne spacery pięknie oświetloną nadmorska promenadą.Duży minus dla pani rezydentki z biura .Nie spisała się. Generalnie hotel godny polecenia.
Super położenie przy promenadzie .
Brak plaży hotelowej.
Hotel w bardzo dobrej lokalizacji, blisko plaży, niedaleko do centrum Neseberu i w bardzo dobrym punkcie komunikacyjnym. Dojechać można praktycznie wszędzie z przystanku zaraz przed hotelem. Bardzo ładne i czyste pokoje hotelowe. Zadbany basen i cały hotel. Największy plus to przemiła i bardzo pomocna obsługa która komunikuje się w wielu językach. Angielski to standard, a wiele osób z obsługi mówi tez po polsku i niemiecku. Jedzenie całkiem smaczne jednak nudne i monotonne i bardzo nastawione na Brytyjczyków (o każdej porze dnia do wyboru była ta paskudna kiełbasa i fasolka). Hotel zapewnia też obsługę animatorów i rożnego rodzaju zabawy w ciągu dnia i wieczorem, dla dzieci i dorosłych. Nie komentuje jakości bo nie korzystam z tego typu zabaw. Jak kupowaliśmy wycieczkę na początku roku, hotel został przedstawiany jako miejsce spokojne, bardziej dla par i ludzi pragnących spokoju. Jednak w tym roku profil chyba się zmienił i hotel postawił na innych klientów. Na basenie codziennie pełno rodzin z dziećmi, krzyki, piski, walka o leżaki. Rodziny i osoby nastawione na typowe zabawy na basenie przy all inclusive na pewno będą świetnie się bawić. Osoby szukające spokoju i odpoczynku muszą się nastawić na szukanie spokoju poza hotelem, bo hotel może służyć jako świetna baz wypadowa na zwiedzanie okolicznych plaż i miasteczek.
Położenie, czystość, obsługa.
Nudne i monotonne jedzenie.
Hotel jest OK, pokoje odnowione, wszystko funkcjonalne. Przed pobytem czytalem opinie o monotonnych posiłkach i może tak trochę jest, ale tak jak w innych hotelach 4* w Grecji czy Turcji. Drinki na alkoholach lokalnych ale całkiem niezłe. Blisko do fajnej piaszczystej plaży, trzeba płacić za leżaki 10 leva za każdy element (parasol, leżak).