Hotel położony nieopodal plaży Poniente - piaszczystej, z łagodnym zejściem.
Wspaniała lokalizacja: mnóstwo sklepów, barów, restauracji w okolicy.
Hotel jest jedną z wyższych budowli w Benidorm i dlatego posiada niesmowite widoki zarówno w dzień, jak i w nocy.
Zachwyca nowoczesnością i elegancją.
Hotel fantastyczny w cichej okolicy. Do morza jakieś 500 metrów
Pokoje czyste, przestronne z balkonem i widokiem na morze. Jedzenie dobre.
Brakowało rozrywek wieczorem
Duży hotel składający się z dwóch wysokich budynków położony w malowniczej i cichej dzielnicy Benidormu. Wyposażony w ładne i czyste baseny, plac zabaw dla najmłodszych i salon gier zręcznościowych.Na terenie znajdują się drink- bary,restauracje i sklepy. Usytuowany niedaleko pięknej i szerokiej plaży Poniente. Nieopodal są różnorodne sklepy,puby i duży market. Miła i pomocna obsługa hotelowa.
Lubię duże hotele ,więc dla mnie to ogromna zaleta. Hotel posiada dwie zewnętrzne windy, z których można podziwiać piękne widoki na miasto.
Właściwie wszystko mi się podobało.
Hotel nie należy do nowych, jedzenie pozostawia wiele do życzenia. Brak dań regionalnych. Trzeba uzbroić się w cierpliwość czekając na windy. Wi-fi dostępne tylko w pomieszczeniach ogólnodostępnych, w pozostałych miejscach płatne. Trzeba dokładnie czytać ofertę bo dużo atrakcji jest dodatkowo płatne. Obsługa miła. Codziennie były wymieniane ręczniki. Byliśmy poza sezonem i mino to musieliśmy czekać na stolik żeby zjeść, albo siedzieliśmy na samym końcu sali. Okolica hotelu spokojna, blisko sklep spożywczy. Do centrum spacerkiem ok 40 minut.
Jedyną zaletą hotelu jest widok. Hotel ma 43 piętra, my mieszkaliśmy na 23 skąd roztaczał się piękny widok zarówno w dzień jak i w nocy.
Widać już ząb czasu odciśnięty na budynku. Jeżeli poza sezonem trzeba było czekać na windy czy stolik żeby zjeść posiłek, zastanawiam się jak jest w szczycie sezonu.
Niestety nie polecam tego hotelu, niekompetentna i nie życzliwa obsługa, nie tylko brak empatii ale również pomocy w najdrobniejszych sprawach . Do hotelu z lotniska przyjechaliśmy w nocy w pokoju nie było nic do picia, restauracje zamknięte . Masakra !!!! . Nie jest to hotel 4* a najwyżej 2* . Jedyną ( oprócz bajecznego widoku z okna) zaletą jest serwis sprzątający - p. Fatima . Pokój bardzo czysty i pachnący.
Hotel jest świetnie położony, blisko morza i dobrze skomunikowany z miastem.
Hotel przestarzały. Lokalizacja dobra lokalizacja z ładnym widokiem jednak bardzo często trzeba czekać długi czas na windę. Jedzenie bardzo , bardzo przeciętne.
Dobra lokalizacja 3 min ciekawą drogą do plaży. Świetny widok z okna. ( z balkonu powyżej już 15-20 piętra widać pięknie Benidorm.
Posiłki Monotematyczne. Pokoje wymagają remontu.
Bardzo fajny hotel, smaczne jedzenie , przestronne ciche pokoje .
Położenie, dobra obsługa
Brak basenu wewnętrznego
Obsługa fatalna, wszystko robione z wielką łaską od niechcenia. Zamiast kołdry koc z czyimiś włosami.... jedzenie monotonne.... imprezy tylko dla seniorów.
Widok z okna
Obsługa, jedzenie, wszystko stare, zepsuta klimatyzacja. Brak imprez dla młodych i ludzi w średnim wieku. Wszystko pod seniora .
Hotel robi wrażenie, windy zewnętrzne oraz taras widokowy dostarczają niesamowitych doznań, widoki piękne. Pokoje sprzątane codziennie, wygodne. W pokoju brak szklanek do wody, trochę kiepsko. My kupiliśmy szklanki. W hotelu w lutym bardzo dużo seniorów, bardzo kulturalnie i spokojnie. W weekend nalot młodzieży hiszpańskiej i bałagan wszędzie plus kolejki na stołówkę. Jedzenie bardzo dobre, nie opłaca się brać all inclusive, Bo tylko jeden bar czynny zima, a do posiłków podają butelkę wina lub piwo. My mieliśmy FB i to bylo fajne, bo jedzenie było jak w all in, plus kawa herbata i napoje z nalewaka. Pierwsze wakacje z Ecco holiday i tu też było bardzo ok. Wszystkie potrzebne informacje przychodziły na bieżącą na maila i smsa. Super spędzony czas
Hotel dla Seniorów. Kolejki do windy. Restauracja - stołówka za czasów komuny. Nie polecam tego miejsca.
Jedzenie, lokalizacja, logistyka
Wspaniały pobyt,smaczne posiłki, czyste pokoje,dobre animacje
Wspaniałe baseny,pyszne jedzenie
Nie było
Bardzo podobało nam się iż hotel położony jest blisko plaży, supermarket jest w zasięgu ręki i knajpki, gdzie można spędzić milo czas do późnych godzin. Zarówno przystanek autobusowy jak i postój taksówek. Blisko do centrum Benidormu i przede wszystkim fakt, że nie jest się w zamkniętym resorcie ,gdzie dookoła nic się nie dzieje. Fantastyczne wieczory dla dzieci jak i dorosłych. Nieopodal piękna i spokojna plaża jednak leżaki i parasole płatne. Hotel choć posiada pokoje w stylu \\\"komunistycznym\\\" na pierwszy rzut oka , to okazał się strzałem w dziesiątkę. Bez zadęcia , mnóstwo rodzin z dziećmi także bardzo luźna atmosfera. Polecam !
spacerkiem do pięknej i spokojnej plaży knajpki, bary i sklep przy hotelu wieczory dla dzieci i dorosłych świetne baseny
pokoje w stylu komunistycznym płatne napoje do obiadu i kolacji
Bardzo fajny hotel, czyste pokoje, dobre jedzenie.
Piękny widok z balkonu na morze i miasto, bardzo dobre jedzenie, czysto.
Daleko do morza Duże kolejki przed wejściem do restauracji, czasem trzeba było czekać nawet godzinę żeby wejść na obiad/ kolację, być może miało to związek z pandemia.
Hotel imponujący ale wszędzie daleko i w okolicy nic się nie dzieje. Goście to Hiszpanie 70+. Ogólnie jesteśmy zadowoleni przy niskiej cenie ok. 1700zł za all z Exim było warto. Uwaga na grubego wielkiego kelnera z Ponch Baru nie lubił nas bo mieliśmy all i nie mógł nic na nas zarobić. Podczas tańca znikały nam ze stolika niedopite drinki, popychał nasze fotele - był antypatyczny. Pozostali kelnerzy byli dla nas mili. Opieka rezydentki - żadna. Konieczna znajomość języka angielskiego. Polecam wypożyczalnie Europcar przy Hotelu Don Pancho - tanio i profesjonalnie. Za 50? w 4 osoby zwiedziliśmy Walencję i Alicante. Ta w hotelu bardzo droga.
Piękne widoki, dobre jedzenie, czystość, muzyka na żywo
Daleko do centrum, tłok na stołówce nawet w styczniu, brak opieki rezydentki
Byliśmy w tym hotelu mnóstwo razy.Uwielbiamy go. Jedzenia jest tak dużo,że nikt nie jest w stanie tego przejść.Jak pieszą o słabym jedzeniu to absurd. Piękne czyste pokoje ,hotel najwyższy w Europie ,robi wrażenie.Winda zewnętrzna widokowa,taras widokowy na 52 piętrze .
Jedzenie,widoki,organizacja,piękne każde święta ,wystrój,
Bardzo intensywny zapach odświeżaczy w toaletach przy recepcji i na dole przy restauracji . Dla alergika to tragedia . Oaza tym nie ma wad
??????? ????? ????? ?????????. ????????? ????? ???????? ???? ??? ???.
???????? ??? ?? ??????, ??????? ?????? ? ?????, ?????, ?????? ??????????, ??????? ??????? ? ?????????????.
?????? ???????? ?????, wifi ???????? ? ?????????, ? ??? ??????? ?????? ? ????? ?????.
Super hotel, ale jedzenie bardzo słabe jak na 4*. Praktycznie codziennie to samo, jedzenie słabej jakości .
Położenie w fajnym miejscu .
Jedzenie .
Pięknie położony hotel, plaża, która jest położona blisko (ok. 200 m) jest wolna od tłumów (Poniente). Piękne widoki z pokojów. Pokoje niewielkie, klimatyzowane ale wygodne, minus to dwa łózka w dwuosobowym pokoju, dla pary to trochę niewygodne. 3 posiłki dziennie, jedzenie świetne tylko niestety często zimne. Do dyspozycji jest kilka mikrofalówek do odgrzania posiłków. Obsługa na ogół miła i pomocna, choć zdarzają się wyjątki. Ogólne wrażenie zdecydowanie na plus, blisko hotelu przystanek skąd odjeżdżają autobusy do ciekawych miejsc dla osób którym znudzi się basen lub plaża. Animacje niezbyt ciekawe, czasem zbyt krótkie jednak atmosfera podczas występów z uwagi na otoczenie, bardzo przyjemna. Słabą stroną jest hotelowy klub, który jest otwarty w weekendy, jednak świeci pustkami.
Miejsce super! Plaże czyste zadbane ! Hotel robi wrażenie jest super miejscem wypadowym. Cisza i spokój. Ogolna ocena 8/10 . Polecam
Położenie. Dbałość o czystość w pokojach !
Jedzenie się trochę popsuło w porównaniu do tego co było 2 lata temu, ale i tak nie jest źle!!
Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w hotelu, miejscowość pozwoliła na ciekawe spacery, nie zabrakło atrakcji i możliwości wycieczek lokalnych.
Bliskość plaży, plac zabaw dla dzieci, widok z pokoju, duże balkony, pomocna obsługa
Zbytnie skupienie na gościach z wielkiej Brytanii, jeśli chodzi o kuchnie.
Super widok, wygodne pokoje, bardzo miła obsługa, super położenie, czysto i ładnie w pokojach, super alkohole, przepyszne oliwki jak przekąska
Przeciętne jedzenie, brak kołdry (jedynie koc i narzuta do zakrycia), płatne jacuzzi w którym niestety jest stary i brudny sprzęt śmierdząca woda i brudne połogi, wstęp na punkt widokowy powinien być bezpłatny dla gości hotelowych a kosztuje 3 euro