Bezpośrednio przy hotelu piaszczysta plaża z łagodnym zejściem do morza.
Doskonała propozycja na wakacje w gronie rodziny i przyjaciół.
Głównym punktem hotelu jest duży, fantazyjny basen z tarasem słonecznym.
Dziewicze plaże z turkusowymi wodami Morza Jońskiego
Fantastycznie oceniamy hotel. Jego położenie blisko morza, SPA z basenem zakrytym w obiekcie hotelowym.
Hotel bardzo czysty, windy do przemieszczania się. Baseny do dyspozycji. Jedzenie wyśmienite, mam nadzieję, że każdy mógł być zadowolony.
Nie mamy z żoną żadnych uwag, chociaż spotkaliśmy się z niewybrednymi opiniami z którymi się absolutnie nie zgadzamy. Są ludzie i ludziska. Nie wszystkim można dogodzić. Wypoczelismy i szczęśliwie wróciliśmy po 8 dniach do domu.
Przestronny pokój, z super wygodnym łóżkiem. Czysto i schludnie.
Hotel znajduje się przy głównym deptaku w Golem. W pobliżu supermarket i apteka.
Pobyt oceniam bardzo dobrze.Miłe,przyjazne otoczenie.Wygodny,przestrzenny pokoj.
Ładna architektura,czysty,przestrzenny bezpośredni dostęp do morza.Miła ,fachowa obsługa .
Hotel jest świetnym wyborem dla osób szukających dobrych standardów z pełnią możliwości wypoczynku. Codzienne animacje są realizowane zgodnie z lokalną kulturą i są czymś czego nie można przegapić!
Codzienne animacje. Bezpośrednio przy plaży. Wysoki standard.
Młoda obsługa. Mało atrakcji w koło hotelu.
Ogromny moloch - pokoje duże choć maja dużo usterek , obsługa opieszała ma na wszystko czas normalna kawa dodatkowo płatna i za każdym razem inna cena - wszystko się zamyka o 23:00 !
Blisko plaży .
Ogromy hotel , bardzo głośny i niezbyt czysty , zapachy wszelakie ( kurnik za kolejnym basenem co w tych temperaturach - smród - 23:00 tylko recepcja działa )
Dostaliśmy ładny pokój ale sprzątanie pokoju pozostawiało wiele do życzenia. Brudna wykładzina. Na stołówce tłumy,na basenie tłumy. O wolnym leżaku można zapomnieć. Wymioty i biegunka gwarantowane!
Blisko morza
Hotel ma za mały basen na tak dużą ilość gosci. Większość gości miala problemy żołądkowe.
Hotel zadbany, czysty. Plaża i okolice hotelu brudne, zaniedbane.
Hotel zadbany, czysty. Dużym plusem jest gabinet lekarski w hotelu, nieopodal apteka. Plaża hotelowa z barem all inclusive i leżakami. Smaczne jedzenie.
Minus małe pokoje, mielismy 2+2 był to pokój dwuosobowy z 2 dostawionymi łóżkami, więc było bardzo ciasno. Duży tłok na stołówce, walka o miejsce przy stole, kolejki do jedzenia. Za mały brodzik na taką ilość gości hotelowych! Brudna plaża hotelowa, ale to już wina turystów którzy nie wyrzucają śmieci do kosza tylko morza lub zostawiają przy leżaku 🙁 Brak toalety na plaży.
Hotel duży / dla mnie za duży/, pokoje całkowicie satysfakcjonujące, obsługa hotelowa i restauracyjna bez zarzutu, jedzenia dużo i dobre, zawsze były wolne miejsca w restauracji / ktoś pisał, że trzeba było czekać/. Na plaży zawsze dostępne miejsca pod parasolem. Woda w morzu bardzo ciepła.
Wady widzę 4. Po pierwsze słabe zaopatrzenie budki na plaży / tylko piwo i kilka napojów typu cola/ . Po drugie zwijanie leżaków i parasoli na plaży / przy basenie też, ale to mnie nie bolało/ już o 18. Po trzecie parzące meduzy w morzu / ale dobrze , że nie rekiny/. Ale największa wada tego / i innych/ hotelu to zidiociali wczasowicze, którzy świtem '' zajmowali sobie "" leżaki przy basenie i nad morzem, potem 1/3 leżaków była pusta, ale zajęta. No cóż, niektórzy muszą się dowartościować.
Byliśmy już w wielu hotelach pierwszy raz w pięciogwiazdkowym i byliśmy bardzo rozczarowani .w hotelach 3,5 4,5 był dużo wyższy standard .5 gwiazdek to jakiś żart !!!
1.Bardzo dobre i bardzo dużo jedzenia !!Choć jednego dnia coś było nie tak może woda,może coś w jedzeniu ,bo wiele osób miało problemy żołądkowe w nocy i na drugi dzień więc nie obyło się bez wizyty w aptece !! Dużo owoców morze -krewetki,mule,kraby ryby prawie co dzień !!Sporo owoców -brzoskwinie ,czereśnie, morele ,jabłka gruszki ,banan, arbuz 1 raz melon. 2.hotel w holu w pokojach ładny choć widać że fachowcy raczkują ale to już szczegół. 3.Plaża piaszczysta,łagodne zejście do morza.
Hotel ma olbrzymią ilość gości 3/4 to rodziny z dziećmi więc wypoczynek nie wchodzi w grę ,cały czas wrzaski ,płacze itp.przy basenie i przy morzu Full ludzi nie wiem jak oni chcą otworzyć kolejny budynek -gdzie ci ludzie będą wypoczywać ? Woda śrenia swędzenie skó Plaża zamykana o 18 Bar na plaży -tylko soki z but.i piwo wydawane po 2 drinki na osobę ! Drinki przy basenie śmiech podawane w plastikach Kaw-masakra Mało sympatyczna obsługa Sprzątanie-żart KUPOWANIE za Euro drinki kawy w szkle
Mimo że urzeka wygląd zewnętrzny hotelu niestety jego funkcjonalność ( zbyt blisko poszczególne budynki), pseudo widok na morze (z boku wyglądając na stojąco) , brak szacunku dla wczasowicza ( jakość all inclusive poza głównymi posiłkami) - niestety nie polecam tego hotelu
wygląd zewnętrzny imponujący, pokoje sprzątane bez zastrzeżeń, duża ilość leżaków przy basenie i na plaży, plaża szeroka blisko hotelu, winda w hotelu w razie awarii natychmiast zostaje naprawiona
Hotel składa się z kilku budynków , budynki są za blisko siebie , pokoje nie są z widokiem na morze , widok ten to widok z boku oglądany tylko na stojąco - wyglądając z trudem przez balustradę np z pokoji 517-518-519. Osoby które wykupiły wyżywienie all inclusive są traktowani jako klienci gorszej kategorii , napoje są wydawane od godz 10.00 z pomieszczenia jak budka na targu , drinki tylko 2 rodzaje , napoje na plaży są wydawane jeszcze z bardziej ograniczonym zakresie z budki drewnianej jak kiosk z lat 70-tych, zaś obok w sąsiedztwie znajdują się piękne , ekskluzywne bary należące do hotelu , puste ale tam dostaniesz napój za który należy zapłacić. Duże zastrzeżenia do różnorodności i jakości owoców. Przedłużenie doby koszmarnie drogie od 11.00 do 19.00 aż 80euro - wymuszone bo w hotelu nie ma miejsca gdzie można się odświeżyć przed wyjazdem
pobyt ogólnie uważam za bardzo udany, jeśli szukacie spokoju to nie w tym hotelu, ogrom ludzi odczuwany wszędzie a na stołówce bywała masakra co do hałasu, płaczu dzieci, Obsługa na stołówce, w barkach rewelacyjna, działaja błyskawicznie. Jedzenie smaczne, dużo a pizza to ich danie popisowe -super!!! co nie oznacza że obyło się bez problemów jelitowych. :) A teraz minus który najbardziej nas wkurzył-w dzień odlotu dokupiliśmy pokój aby spokojnie poczekać na samolot tym bardziej że mieliśmy osoby z problemami żołądkowymi i tu szok: za 80 EURO otrzymaliśmy pokój NIE WYKOŃCZONY- bez telewizora z widokiem na budowę, w pokoju nie było żadnego krzesła. Takie sytuacje świadczą o braku profesjonalizmu i chęci zarobienia NA SIŁE -co bardzo dziwi bo w tak olbrzymim budynku wolnych pokoi było od groma!!!
blisko pięknej i dużej plaży, rewelacyjna obsługa stołówki-stoliki sprzątane błyskawicznie, brak problemów z ręcznikami plażowymi, plaża czysta na 2 tyg pobytu 1 sprzątana
hotel ogromny co wiąże się z ogromną ilością osób, pokoje w głebi budynków bez dostępu do słońca, łazienki duże ale nie wykończone w pełni-brak zasłonek pod prysznicami, ruchome krany, na plaży bar tylko z piwem i napojami bezalkoholowymi, basem za mały dla tak ogromnego hotelu,przy basenie tylko jeden bar w którym zawsze jest kolejka, do obiadu brak możliwości zjedzenie czegokolwiek, TRAGICZNA KAWA- nie rozumiem w czym tkwi problem aby kupić coś lepszego niż najgorsza inka!!!
Mam mieszane odczucia jeśli chodzi o nasz pobyt w Albanii. Z jednej strony cudowne morze, piękne widoki, pyszne jedzenie, z drugiej niedogodności, które bardzo uprzykrzały wypoczynek. Po pierwsze fatalne godziny lotów. Nie wiem, czy ktoś próbował przynajmniej przeanalizować, jak mogą się czuć zmęczeni słońcem i upałami ludzie, w tym małe dzieci, którzy ostatniego dnia pobytu muszą opuścić pokój hotelowy godzinie 11, chociaż lot mają o 1:45 następnego dnia! Brak możliwości przedłużenia doby hotelowej, bo hotel jest po prostu zapchany na maksa. Co na to rezydent? "Proszę próbować szukać pokoju w okolicy. Można dzwonić do innych hoteli albo przez booking". Także postawa znakomita. Z uwagi na to, że podróżowaliśmy z dzieckiem, wynajęłam pokój w apartamentach hotelu grand blue fafa, byśmy przed podróżą mieli się gdzie odświeżyć. O kosztach pisać nie będę, ale nie była to mała kwota. Po drugie przepełniony hotel. Kolejka do windy, kolejka do restauracji, wyścig o leżaki. Jesteśmy tak zniesmaczeni organizacją wyjazdu przez biuro Itaka, że więcej z ich oferty na pewno nie skorzystamy.
Czysty, zadbany. Bardzo miła i pomocna obsługa. Hotel położony blisko plaży. Bardzo ładne baseny. Wyśmienite, różnorodne posiłki.
Zdecydowanie przepełniony. Mnóstwo gości i obsługa nie panuje nad chaosem, który się przez to tworzy. Przepełniona restauracja. Często trzeba czekać, żeby zjeść posiłek nawet 20 minut, bo brak wolnych stolików. Kolejny minus to brak jakiejkolwiek reakcji obsługi na praktyki turystów. Chodzi o zajmowanie leżaków od godziny 6 czy 7 i przy basenie, i na plaży przez położenie ręcznikow na leżaku. Dochodziło do absurdalnych sytuacji, że na 100 leżakach leżały ręczniki, ludzi brak, bo w hotelu, a ci, którzy w danym momencie chcieli skorzystać z basenu czy plaży nie mieli gdzie się rozłożyć.
Super hotel bardzo dobra lokalizacja jedzenie dobre
Plaża jedzenie obiekt
Dla nas brak
Moze byc, ale na pewno NIE Z ITAKA i wylotem z Katowic. Idiotyczne godziny przylotu i wylotu. Wymeldowanie z pokoju o 11.00 a samolot... 01:45 nastepnego dnia to jakas kpina! Godziny podane 3 tygodnie przed wakacjami. Nie ma opcji przedluzenia doby hotelowej!!!
Blisko morza, praca personelu, osob sprzatajacych, kelnerow, jedzenie, basen dla dzieci.
Liczba wind: czasem trzeba było czekac 5-10 minut. Przepustowość: kilka razy dowiedzielismy sie, ze na stolowce nie ma wolnych miejsc i... zapraszaja za 20 minut. Serio? Nie wiedza ile maja turystow? Alkohole w barach all inc. fatalnej jakosci.
Ogonie masakra, warunki sanitarne okropne, hotel przepełniony, walka o leżaki?
Zaleta hotelu jest położenie, blisko do morza
Zdecydowanie przepełniony, walka o leżaki przy basenie i na plaży, panujący wirus, wszyscy właśnie przechodzimy ciężko z dwójka dzieci , 2 dni wyjęte z wakacji?czytając opinie to chyba Czerwonka?:( badania robimy po powrocie do kraju) masakra ogólnie nikt przed wylotem nam się powiedział , ze panują tu takie klimaty?czytając opnie wirus jest tu już dawno?warunki sanitarne okropne?byłam świadkiem jak pan z obsługi czyścił kosz na śmieci a potem ta woda wyladowala do basenu?wiec nic dziwnego, ze wszyscy chorują?jedzenie koszmar?codziennie to samo?wymęczone. Pokoje malutkie?ogólnie dziki kraj?bardzo nie polecam?
Piękny hotel pretendujący do 4 gwiazdek, który ma mnóstwo niedoróbek. Po poprawie jakości pod każdym względem może kiedyś te przyznane 5 będą adekwatne, teraz na pewno nie. Każdy z Polaków z którymi rozmawiałam był tym hotelem rozczarowany. Niektórzy (w tym ja) czekali tylko na koniec pobytu, by jak najszybciej znaleźć się w Polsce.
Nowy, ładne przestronne pokoje, duży balkon. Blisko plaży. Wśród hoteli z okolicy robi wrażenie, ale tylko z zewnątrz, bo o szczegółach dalej.
Przepełniony, wszędzie tłumy: na basenie, w restauracji, w barze po napoje. Dodatkowo oprócz gości hotelowych wpuszczano na teren hotelu lokalnych turystów, co jeszcze pogarszało sytuację z leżakami - znalezienie wolnych graniczyło z cudem ( chyba że obsługa basenu dostała napiwek i wtedy bez problemu znajdowały się wolne miejsca). Kolejki w restauracji po posiłek przypominały te w marketach przed świętami, a na wolny stolik podobnie jak leżak trzeba było polować. Cóż z tego, że jedzenia mnóstwo i duży wybór, jeśli codziennie było to samo. Monotonne i słabej jakości. Podobnie jak wszelkie napoje: kawa słabej jakości, herbata z baniaka, a jeśli ktoś chciał zaparzyć z torebki, to przez 2 dni brakowało i leżał tylko rumianek. Napoje gorsze niż te polskie kolorowe kupowane w dyskontach. Nie było mowy o żadnym soku. Wszystko lane z plastikowych butelek do plastikowych kubków. Brak szklanek, talerze plastikowe, nie było nawet łyżeczek do herbaty, żeby posłodzić kawę. Obsługa młoda i widać, że dopiero się uczy, ale ten serwis pozostawia wiele do życzenia. Zmywanie szmatą czegoś z podłogi, a potem przecieranie tą samą stolika przyprawiło mnie o mdłości. Niestety nie tylko w przenośni, bo po 3 dniach pobytu dopadł mnie jakiś wirus. Ostra biegunka nie pozwoliła korzystać z uroków urlopu. Niestety ciągnie się dalej mimo, że mija już prawie tydzień. Jeśli leki nie pomogą, czekają mnie dodatkowe badania. Animacje dla dzieci w wieku przedszkolnym ok. Wieczorny program artystyczny dla dorosłych - porażka: codziennie muzyka, a raczej zawodzenie na żywo trwająca do godz. 21-22. Brak przechowalni bagażu oraz miejsca gdzie można wziąć prysznic i przebrać się przed podróżą dla osób, które mają wylot po zakończeniu doby hotelowej. Obsługa słabo porozumiewa się po angielsku. Przy wyjeździe chcieli nas naciągnąć na 2 napoje z minibaru w pokoju, ale po chwili upartych przekonywań, że nie korzystaliśmy, odpuścili.
Byliśmy w hotelu Hotel Fafa Beach na przełomie czerwca - lipca 2021r. Kompleks składający się z 3 budynków. Bardzo ładne, zadbane, codziennie sprzątane pokoje. Mnóstwo ludzi, brak wolnych leżaków na basenach już w godzinach porannych, bo wszystkie zajęte rozłożonymi ręcznikami. Na plaży można było znaleźć leżak lub leżaki. Jedzenie bardzo dobre, dużo owoców morza, różne rodzaje mięs i przepyszna pizza. Napoje alkoholowe- przeciętnej jakości. W ramach all Inclusive tylko jedna restauracja. Zdecydowanie za mało. Powinna być jeszcze jedna. Oczywiście jest, ale płatna, która w zasadzie jest niewykorzystywana. Co dzień muzyka na żywo. Można zatem potańczyć i miło spędzić czas. Plaża czysta, piaszczysta i ciepłe morze. Mili, przyjaźnie nastawieni Albańczycy. W Albanii ludzie żyją normalnie, tzn. tak jak my dawniej (bez lęku, manipulacji, stresu). Nie ma masek, testów i całego covidowego szaleństwa. Bardzo dobra praca biura RAINBOW (transfer, przepływ informacji, stosunek do ludzi...itd). Sympatyczni i zaangażowani rezydenci - Jacek i Radek, których serdecznie pozdrawiam. Z całego serca polecam Albanię na wypoczynek i biuro RAINBOW.
Czystość, wyżywienie, piaszczysta plaża blisko hotelu.
Zbyt duża ilość ludzi, tylko jedna restauracja all inclusive, brak wolnych leżaków na basenie.
Na pewno jeszcze tu wrócimy ????byliśmy bardzo sceptycznie nastawieni na wyjazd,ale jesteśmy bardzo mile zaskoczeni
Rewelacyjny pod każdym względem. Pokoje,obsługa, posiłki. Byliśmy z dziećmi i wnukami i nikt się nie nudził
Nie ma wad
Rewelacyjny pobyt, mimo ze w czasie pandemii. Obsługa, wyżywienie, czystość- bdb 👌👌👌
Hotel polecam głównie dla par lub rodzin z małymi dziećmi. Dostępne jest oddzielne menu dla dzieci w restauracji głównej oraz wodny plac zabaw. Pokoje duże i przestronne. Po kolacji muzyka na żywo do godziny 21:00. W cenie All Inclusive dostępne alkohole takie jak: Raki, Piwo, Wino (białe i czerwone). Pozostałe drinki dodatkowo płatne w barze przy plaży.
Czyste i nowoczesne wnętrza, przy plaży, blisko centrum