Zamek Alanya z widokiem na miasto i morze
Plaża Kleopatry z krystaliczną wodą
Jaskinia Damlataş z naturalnym mikroklimatem
Kolejka linowa na wzgórze zamkowe
Generalnie hotel jest OK. Lokalizacja bardzo dobra.
Duży wygodny pokój. Różnorodność i duża rozmaitość posiłków. Miła obsługa.
W pokoju brak szafy, były jedynie półki.
Hotel duży,bez tłoków,ładny i czysty. Obsługa miła,sprzątanie codziennie. Animacje dla dzieci,kilka basenów choć wszystkie zabawy dzieją się na głównym basenie. Jedzenie full i myślę że każdy znajdzie coś dla siebie :) Drinki nie w plastikowych kubeczkach. Jeśli się ktoś zastanawia nie ma nad czym polecam. Przejście na plażę super tunelem. Plaza kamienista więc bez butów się nie bardzo da po niej funkcjonować.
Wszystko!
Chyba mogę się tylko do tej plaży przyczepić że kamienista więc pod względem dzieci trochę lipa.
Ogólnie pobyt w hotelu bardzo udany. Jedyna rzecz która nie jest do poprawy to lokalizacja przy samej trasie budynku A w którym mieliśmy pokój , hałas przejeżdżających samochodów przez cały pobyt. Nawet głośna muzyka z głośników przy głównym basenie go nie zagłuszy. Jedynie można by postawić wysokie panele dźwiękochłonne. Poza tym wszystko na duży plus . Załoga uśmiechnięta, życzliwa, jedzenie i picie bardzo dobre , animacje wieczorne dla dzieci i dorosłych. Animatorzy caly dzień bardzo się starają. Dobra lokalizacja aby busikiem za 1 euro dojechać sobie w pół godziny do Alanii lub Side na wycieczkę. I jeszcze ważna rzecz - cena . Niecałe 3500 zl za w osoby z pełnym ubezpieczeniem i parkingiem na lotnisku. My jesteśmy mega zadowoleni. Polecamy hotel.
Obsługa Czystość Jedzenie Picie Alko
Lokalizacja przy ulicy Hałas od przejeżdżających samochodów
Hotel bardzo luksusowy. Nie mamy do czego się doczepić. Wszystko na wypasie.
Blisko plaża, bardzo duży wybór jedzenia i alkoholi. Dużą zaletą jest aqua park hotelowy oraz kryty basen i sauny.
Hotel mega wszystko było super może brak internetu w pokoju ale odpoczęłam od komórki a to też ważne reszta bez żadnych problemów . Polecam
Jedzenie ,pokoje basen dostęp do morza i atrakcje . Rezydent też super
Nie ma
Hotel jest piękny.Bardzo dużo atrakcji.Jedzonko pyszne , obsługa bardzo miła i pomocna.Byliśmy 14 dni i nie było kiedy się nudzić.Morze bardzo ciepłe 30 stopni.Kamieni nie ma w morzu , bo było czyszczone.Pani w lobby Ukrainka , bardzo miła i pomocna.Byliśmy już 3 raz w Turcji.Ale ten hotel był najlepszy i napewno tam wrócimy.Spędziłam w tym hotelu najlepszy czas.
Hotel na więcej niż 6 gwiazdek.
Wszystko.Nie było się czego czepiać.Nie widziałam żadnych wad.
Hotel czysty ,obsługa super, ci którzy narzekają na wifi to może kupcie kartę turystyczna od tureckiego operatora. Ja nie miałem problemu . Jedzenie super , plaża blisko wystarczy przejść bezpośrednim tunelem a 1 dolar napiwku robi dużo przy sprzątaniu pokoju( chyba że ktoś Sepi 4zl) napiwki dla obsługi to normalna sprawa na całym swiecie
Czysto, jedzenie urozmaicone, blisko plaża , obok hotelu sklepy z asortymentem tańszym niż w Alani i Konakli.
Nie zauważyłem
Hotel czysty ,pokoje sprzątane na bieżąco, jeżeli chodzi o wi-fi to jest w lobby wg mnie wystarczająco do komunikacji. Jedzenie super zróżnicowane każdy znajdzie coś dla siebie, co do opinii poniżej to mozna się przejść do miejscowości obok ( Konakli) 20 minut pieszo lub podjechać busem nr 50 jest tam duże targowisko. Obsługa miła i bardzo uczynna. Dobre miejsce jeżeli chodzi o wycieczki do Alani jakieś 20 km
Czysto, dobre jedzenie, miła obsługa ,
Nie zauwazylem
Hotel zasługuje na 4*. Odległość od lotniska dosyć duża co sprawia ze transfer trwa 2 h. Okolica nieciekawa, nie ma tam zupełnie nic. Hotel położony dosyć blisko meczetu, co powodowało ze o 5 rano byliśmy budzeni. Trzeci budynek, w którym byliśmy ulokowani - sąsiadował ze scena, na której odbywały się głośne imprezy i animacje. W pokoju nieznośny zapach kanalizacji.
Hotel ma doskonale jedzenie, świetne SPA i jest sprzątany codziennie. Fajne zjeżdżalnie i basen dla dzieci
Brak wifi. To, które było w lobby - praktycznie było na tyle obciążone ze nie dało się z niego korzystać. Konieczność płatności gotówka, brak możliwości płacenia karta, brak jakiegokolwiek bankomatu w zasięgu kilkunastu km.
To był nasz pierwszy pobyt w Turcji, hotel oceniam na 4 *:w łazience wylewała się woda z pod prysznica. Poza tym Ok, polecam to miejsce. W pokoju czysto i schludnie, miła obsługa hotelowa. Duży piękny obiekt , smaczne , urozmaicone posiłki.
Wspaniała obsługa hotelowa ,blisko plaży, smaczne posiłki, animacje na basenach, występy i pokazy wieczorne, dyskoteka, nie ma nudy.
nie zauważyłam
Było wspaniale. Bardzo dobry hotel. Budynek w bardzo dobrym stanie, dobrze utrzymany. Dużo zieleni. Pokój czysty, przestronny, sprawna klimatyzacja. Dyskretna i miła obsługa. Smaczne jedzenie.
Wspaniale spisała się p. Ala, która w naszym języku służyła nam pomocą , radą w każdej kwestii.
Nie zauważyliśmy
Bardzo polecam hotel. Duża przestrzeń, czystość, obsługa na najwyższym poziomie.
Basen główny w budynku nr 1, jedzenie, czystość, obsluga
Płatny internet, tylko w lobby darmowy, albo bardzo słabo dzialal