Szeroki wybór hoteli idealnych na wakacje dla rodzin z dziećmi
Jestem bardzo zadowolona z pobytu w tym hotelu. Pokoje ladne i czyste ja akurat mialam na samej gorze z slicznym widokiem na morze... Hotel jest w samym centrum wiec wszedzie jest blisko. Na jedzenie tez nie mozna narzekac, kazdy znajdzie cos dla siebie. Plaza czysta i blisko hotelu (trzeba przejsc na druga str ulicy) Serdecznie polecam ten hotel!!!
mogę polecić ten hotel każdemu.jestem bardzo zadowolona.byłam tam z mężem i dzieckiem na animacje chodziliśmy do Grand Zaman Garden.Jedzenie dobre urozmaicone.Polecam wycieczke na Jeep Safari,Green Canion,byłam też na Pamukale ale wycieczka bardzo męcząca .
Nam z kolei się podobało. Do centrum Alany mogliśmy dojść piechotą, Przyjechaliśmy w środku nocy i mimo zamkniętej kuchni oferowano nam posiłek. Hotel jest ładny, dobrze gotują, smaczne posiłki. Pokoje prawda nie są zbyt komfortowe ale nie na tyle żeby tak strasznie na nie narzekać. Plaża była czysta, bardzo miły personel plażowy. Do hotelu powinni przyjeżdżać normalni ludzie a nie wieczni malkontenci.
W biurze podróży zarezerwowaliśmy pokój z łóżkiem małżeńskim. Na miejscu dostaliśmy dwa pojedyncze łóżka, nie byłoby kłopotu gdyby były złączone. W recepcji powiedziano nam że do double musimy dopłacić. W pokoju działała głośna klimatyzacja. Kilka razy w nocy człowiek budzi się mając w głowie BBBZzzzzz. Łóżka niewygodne, pokój kiepsko urządzony. W większości opanowany przez niemieckich turystów. Położenie kiepskie. Najlepiej miała się czystość w tym hotelu nic poza tym.
nie polecam tego hotelu, kiepski, nie wart swojej ceny, ładny tylko na zdjęciach i w folderze, w rzeczywistości tak nie jest, mało komfortowe pokoje,a o łazienkach to już nic nie napiszę, jedzenie również pozostawia wiele do życzenia
Hotel super - polozenie rewelacja. Pokoje z widokiem na morze i basen, cisza mimo polozenia hotelu w scisłym centrum przepięknej miejscowości. ZDECYDOWANIE POLECAM i dla młodych i dla starszych :) Vis a vis ulicy Hotel Grand Zaman Garden z ktorego - bedąc gosciem hotelu GRAND ZAMAN - mozna korzystac, a ktory oferuje szeroki program animacyjny, dostep do internetu i dwa baseny. POLECAM!!!!!