Gypsophila Holiday Village

Hotel dobry. przeznaczony dla starszych osób i rodzin z dziećmi . Dla młodych wieczorem pozostają wyłącznie bary. 90% Niemców . Jedzenie bardzo dobre, pokoje średnie, obsługa miła, plaża kamienista . Moje wrażenie średnie. Grecos świetne biuro , świetne rezydentki szczególnie Pani Ela Kowalczyk- pozdrawiam . Polecam Kapadocję natomiast hotel średnio .

bardzo nam sie podobalo, jestesmy zadowoleni, duzo zieleni, ciekawe animacje dla dzieci i dorosłych, szeroka plaza

Super,byliśmy z dwójką dzieci (6 i 9 lat) w sierpniu 2011. Ogólne wrażenie - rewelacyjne!!! W hotelu przeważają Niemcy i Rosjanie i rzeczywiście dla nich przygotowywane są dzienne i wieczorne animacje, ale nie mieliśmy żadnych problemów z obsługą po angielsku - ani w recepcji ani w restauracjach ani w mini clubie. Obsługa uśmiechnięta i bardzo życzliwa, reagująca natychmiast. Dostaliśmy pokój w willi bardzo blisko basenów (w drugim rzędzie), pokoje codziennie sprzątane, jedzenie przepyszne, urozmaicone, baseny czyste, leżaki przy basenach trzeba rezerwować rano. W mini clubie Polka przez 3 dni w tygodniu, zajęcia bardzo fajne. Minusy - okolica - nie ma nic i kamienista plaża, morze bardzo szybko robi się głęboko, bez butów nie da się wejść.

Gypsoohila to specyficzne miejsce. jedzenie jest cudowne - praktycznie ciągle donoszą coś nowego. zroznicowane i smaczne. pokoje - bez zarzutu. hotel ma swoją promenadę, plażę z leżakami, baseny, park i ogrody. hotel idealny dla tych, ktorzy stawiaja raczej na pasywny odpoczynek. jedzenia pod dostatkiem, ma sie wszystko, czego dusza zapragnie.wycieczki wykupuje się dodatkowo.ekskluzywnie,ale nie aktywnie

Hotel nie zasługuje na 5* myślę że daleko mu do 100 najlepszych hoteli na świecie tak jak jest reklamowany w katalogu Grecosa. Obsługa hotelowa traktuje Polaków jak zło konieczne, pokoje dostają na końcu wioski przy głownej ( ruchliwej i hałaśliwej) drodze. Animacje w języku polskim ograniczaja się do słowa \"dziękuje\". Językiem przewodnim jest język niemiecki nawet po angielsku nie można się porozumiec. Ogolne wrażenie nie jest dobre.

Nazwa  Gypsophila Holiday Village
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Okurcalar
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, aquapark, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, windsurfing, tenis, golf, rozrywka i życie nocne, nurkowanie

Plaża bezpośrednio przy hotelu, długa, piaszczysto-żwirowa, leżaki i parasole bezpłatnie

1 ze 100 najlepszych wiosek wakacyjnych na świecie

Przyjemny kompleks basenów z 6 zjeżdżalniami wodnymi przechodzący bezpośrednio w plażę

Dużo udogodnień dla dzieci: mini klub, plac zabaw, pokój zabaw, 2 brodziki, wysokie krzesełka w restauracji, opiekunka (płatna)

Wyświetlono 338 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Dorota J.

Pobyt - Lipiec 2011

Iwona

Pobyt - Lipiec 2011

jolanta

Lusi

jagunia0601

Pobyt - Czerwiec 2011

uwaga na ten hotel!jesli hodzi o hotel, polozenie, otoczenie, czystosc, jedzenie to jest ok. zapewniam ze są lepsze, ale uwaga na mangera hotelu( 5uha alincak) ! i obsluge ! polakow traktuja jak zlo konieczne, oczywiscie to, ze pokoje polacy dostaja (w sezonie!!) przy drodze czybkiego ruchu to prawda! oczywiscie niemcy mają najlepsze pokoje, polacy najdalej od basenu. mowiąc do obslugi po angielsku , odpowiedzi udzieli po niemiecku. a sam manager hotelu nie bedzie rozmawial z polakiem ktory nie potrafi po niemiecku! w hotelu panuje totalna dyskryminacja polakow. wg managera polacy wszyscy oceniani sa jedna miarką - polacy pijacy i alkoholicy rozrabiaja i sie awanturuja! uwaga na swoje dzieci!by nie zostaly pobite przez tureckie dzieci!

Max

Pobyt - Czerwiec 2011

W pobliżu hotelu jest plaża z bezpłatnymi leżakami, mnóstwo zieleni, więc bardzo ciekawa okolica. sam hotel takze wywarł na mnie jak najbardziej pozytywne wrażenie :) Dobre animacje, czysto, smaczne jedzenie.

Pobyt - Maj 2011

Naprawdę świetny hotel!!! Jestem zadowolona, ze wybrałam hotel 5*, bo dzięki temu naprawdę było super - w hotelu był wszystko - super obsługa, różnorodne jedzonko, obsługa, która wiedziała, to co trzeba. Wokół hotelu ogród. Animacje i plaza naprawdę super! Jakość naprawdę zadowalająca.

Krystyna

Pobyt - Maj 2011

Świetny 5* hotel, bardzo przestronny, wokół hotelu piękny ogród. Bardzo dużo animacji dla dzieci (animacje także w języku polskim (!)) - byliśmy tam z Grecos Holiday. Pokoje czyste, niedaleko plaża. Same plusy :) Polecam.

Pobyt - Kwiecień 2011

Hotel w pełni zasługuje na 5*. W szczególności polecam dla rodzin z dziećmi. Dużo animacji dla dzieci jak i dla dorosłych.

Laura

Pobyt - Marzec 2011

Byliśmy z rodzinką w maju. Jak najbardziej polecam hotel dla rodzin z dziećmi. Jedzenie bardzo dobre, minusem były animacje ale można przeżyć...

Lucyna

Pobyt - Marzec 2011

Super hotel 5*! Bogaty wybór pysznego jedzenia, niska zabudowa – przez co hotel ma kameralną atmosferę. Wieczorami rewelacyjne animacje dla dużych i małych. Wszędzie sporo zieleni – jest gdzie spacerować i odpocząć w cieniu. Animacje po polsku – wiem, że to dla niektórych ważne. Wszędzie czysto, miła obsługa. Plaża szeroka, bezpłatne parasole i leżaki dla gości. Miejsce dla wymagających klientów – naprawdę nie znalazłam minusów ;)

Pobyt - Styczeń 2011

Bardzo porządne miejsce – zasłużone 5 gwiazdek. Świetne jedzenie – dużo i różnorodne, dla każdego zawsze się coś pysznego znajdzie. Sam budynek jest przestronny, ale o niskiej zabudowie, osadzony w zielonym ogrodzie. Nie nudne i zachęcające animacje dla małych i dużych. Dużo miejsca na spacery i robienie niezapomnianych fotek. Mega czysto – pokoje sprzątane często i dokładnie. Plaża ładna i szeroka, darmowe leżaki i parasole. Nie znalazłam minusów 

telelui

Pobyt - Kwiecień 2010

Byliśmy w tym hotelu na początku czerwca z dwójką dzieci 4i7 lat.Trzeba przyznać,że Gypsophila warta jest swoich 5 gwiazdek.Składa sie z małych domków,w każdym ok.12 pokoi.Pokoje duże,czyste,nawet z dwoma dostawkami było jeszcze miejsce.Piękny ogród.Plaża kamienista,ciężko kąpać się w morzu,bo wchodzi się po kamieniach i szybko robi się głęboko.Dzieci w piasku też się nie pobawią.Baseny ogromne,super zjeżdżalnie.Jeśli chodzi o położenie,to wszędzie daleko-po 30km. do Side i do Alanya, można jechać ich autobusami(nie próbowaliśmy),lub taxi-0k.30 Euro w jedną stronę. Poza tym w hotelu głównie Niemcy i Rosjanie.Wydawało sie nam,że Niemcy są lepiej traktowani przez obsługę, ale może to tylko przypadek.Polecam głównie rodzinom z dziećmi.

R.Wojaczek

Pobyt - Kwiecień 2010

nie rozumiem uwag o braku komunikacji, chyba że od ubiegłego roku wiele się zmieniło - podczas naszego pobytu nie mieliśmy kłopotu z porozumiewaniem się w języku angielskim, nie był to może najwyższy poziom, ale dogadać się mozna było. Obsługa niezbyt wylewna, ale za to pokojówki były zawsze uśmiechnięte i sumienne. Jedzenie wyśmienite, woda lazurowa a pokój mieliśmy zaraz przy lobby barze z widokiem na morze i baseny, więc super

Lucyna

Justyna

Pobyt - Kwiecień 2010

Bardzo porządne miejsce – zasłużone 5 gwiazdek. Świetne jedzenie – dużo i różnorodne, dla każdego zawsze się coś pysznego znajdzie. Sam budynek jest przestronny, ale o niskiej zabudowie, osadzony w zielonym ogrodzie. Nie nudne i zachęcające animacje dla małych i dużych. Dużo miejsca na spacery i robienie niezapomnianych fotek. Mega czysto – pokoje sprzątane często i dokładnie. Plaża ładna i szeroka, darmowe leżaki i parasole. Nie znalazłam minusów :)

magonil

Pobyt - Czerwiec 2009

Polecam ten hotel, czysto w pokojach, które rzeczywiście są przestronne, czyste i piękne, zadbane otoczenie. Obsługa , zwłaszcza w restauracjach i barach na 5 , nakrycia dostawiane, stoliki przecierane. Jedzenie pyszne i naprawdę dużo. Baseny ok, dwa duże kompleksy, przy każdym po 3 zjeżdżalnie. Niestety też rano trzeba rezerwować leżaki, ale tylko te przy basenie, nad morzem były i później wolne. Ale plaża niestety kiepska i taka jakaś mało przytulna. Niestety okolica mało urokliwa, 20 metrów od hotelu ruchliwa droga, na bazar ok 10-15 min piechotą, a pozatym nic w pobliżu hotelu ciekawego nie ma. Sam hotel bardzo polecam !

Gypsophila Holiday Village