Wybierz, kiedy chcesz jechać na wakacje i przejdź do szczegółowej oferty.
Udogodnienia dla dzieci: miniklub z placem zabaw, specjalnie wydzielony brodzik.
Tylko 700 m do prywatnej, piaszczysto-żwirkowej plaży (dojazd busem hotelowym).
Bogata oferta sportowo-rekreacyjna siłownia, tenis stołowy, szachy, siatkówka plażowa, salon piękności, centrum nurkowe.
Świetny hotel, bardzo dobra obsługa, smaczne jedzenie. Dobra opieka w trakcie pandemii. Na wycieczki polecam firmę Skarb Travel (skarbtravel.com) - świetny kontakt po polsku przez media społecznościowe, konkurencyjne ceny, profesjonalna organizacja.
Położony w zatoce Abbu Dabbab - spokojne morze, rafa i żółwie na życzenie. Smaczne jedzenie. Animacje nawet w czasie pandemii.
Do plaży hotelowej kilka minut spacerem. Pływać można 100m dalej, przy plaży publicznej. W bungalowach położonych na obrzeżach kompleksu tylko płatny internet.
Ogólnie jesteśmy zadowoleni. Super ogrody na terenie hotelu i rafa. Hotel się stara.
Obsługa pomocna i się stara
Klimatyzacja w pokojach słaba. Nocne animacje to dramat. Byliśmy w październiku i chyba było juzpo sezonie. Śpiewała przez pół godziny jedna dziewczyna a potem jakieś wygłupy lub taniec brzucha. Spodziewałem się np. Tańców derwisza lub tradycyjnych tańców egipskich. Na terenie Hiltona nie ma wejścia do morza bo jest rafa pod ochroną. Trzeba by było zrobić jakiś pomost. Obecnie nadkłada się drogi na tzw publiczna plaże gdzie trzeba powalczyć o leżaki. Dużym minusem jest oszust sprzedający na perfumerii w pasażu sklepu na terenie Hiltona. Sprzedaje coś podobnego do perfum. Zapach utrzymuje się z 10 minut i już inaczej, gorzej pachnie i nie jest to co było na początku do przetestowania. Dziwne że Hilton toleruje tego oszusta.
Das Hotel ist 20 Minuten vom Flughafen entfernt. Der Ort ist wirklich ruhig. Das Personal ist sehr freundlich, dank Nour und Mayada vom Gästebetreuungsteam
Die Gastbeziehung ist nett und freundlich. Vielen Dank, Mayada
Wir waren das fünfte Mal im Hilton Marsa Alam und werden nicht das letzte Mal sein. Die Leute sind sehr freundlich und unglaublich
Jede zweite Woche gibt es eine Strandparty und eine Schaumparty. Jeden Abend gibt es eine Show mit einer großartigen Atmosphäre des Animationsteams. wir empfehlen
Dies war unsere zweite Erfahrung im Hilton Marsa Alam. Das Hotel ist groß, die Zimmer sind sauber, ein großes Restaurant, jeden Freitag gibt es eine Poolparty, die fantastisch und besser als im letzten Jahr war
mieliśmy dwa tygodnie w październiku w Hilton Marsa Alam. wszystko jest pozytywne. Ludzie są przyjaźni. Podziękowania dla Amra i jego zespołu za wielkie wysiłki Wrócimy w przyszłym roku
Das Essen im Hauptrestaurant war unglaublich. Die Abendshows waren professionell. war perfekt
Ein tolles Hotel mit einer tollen Lage direkt am Strand. Schnorcheln ist dort immer toll. Die Unterhaltung ist unglaublich, war freundlich und nie aufdringlich.
Unterhaltung war unser Bestes in diesem Urlaub. Das Animationsteam war sehr freundlich und der Abend könnte nicht besser sein. Wir waren total glücklich dort
So tolle Unterhaltung, die Leute sind sehr freundlich und nicht aufdringlich. wir haben es geliebt, die abendshows waren total perfekt und interessant.
Ein tolles orientalisches Hotel. Die Zimmer sind immer sauber. Die Leute an der Rezeption sind immer freundlich. Animationsteam nicht aufdringlich und sehr professionell. Vielen Dank für die große Mühe
Super Animationsteam, nicht aufdringlich und immer fröhlich. Jeden Abend gibt es eine andere Show am Abend. Wir haben diese orientalische Show dort geliebt
Tolles Hotel, Unterhaltung war dieses Jahr viel besser. Besonderer Dank geht an Lili und Kabaka für die großartige Mühe
Die Unterhaltung war dieses Jahr so gut. Ein großer Unterschied zum letzten Jahr. Wir möchten uns bei allen bedanken
Byliśmy w tym hotelu w pierwszej połowie czerwca z biura TUI. Obsługa przemiła, wszędzie bardzo czysto (chyba pierwszy raz spotkałam tak czyste toalety na plaży), jedzenie ok, każdy znajdzie coś dla siebie. Do plaży trzeba dojść kawałek, ale jak się nie chce co chwila jeździ busik i dowozi. Przy hotelu przepiękna rafa można popływać z żółwiami. Plaża czyściutka, obsługa tam pracująca przesympatyczna, jak ktoś wcześniej napisał chodzą i na życzenie polewają chłodną wodą, czyszczą okulary, roznoszą schłodzone ręczniki i co najważniejsze nie są namolni jak w niektórych hotelach. Hotel godny polecenia. Chcieliśmy jeszcze podziękować rezydentowi z TUI, Musie, przesympatyczny, bardzo pomocny, nawet przebywając w hotelu prywatnie pomagał turystom w przeróżnych sprawach (przedłużenie pokoju, zamówienie taksówki itp). Oby wszyscy rezydenci byli tacy jak on.
Przemiła obsługa, czyściutko, spokojnie
Szczerze mówiąc nie wróciłabym do tego hotelu, gdybym chciała jechać na to wybrzeże (super zatoka z piękną rafą) wybrałabym zdecydowanie resor Maliki, gołym okiem widać różnicę w infrastrukturze (w Hiltonie wszystko woła już o remont). Gdybym zapłaciła 1700 to może bym nie miała powodów do narzekania ale za 2800 to zdecydowanie można za tą cenę jechać do luksusowego obiektu.
zatoka na plaży, piękne ogrody, baseny i obsługa bardzo dobra.
hotel krzyczy żeby go odnowić, tragiczny bar na plaży, nie wspominając już od jego odległości d plaży. Bar na plaży znajduje się od strony gdzie nie można wejść do morza (więc nikt tam nie siedzi) ze względu na rafę czyli ok kilometra od miejsca docelowego spędzania czasu na plaży. Wysoki koszt przedłużenia pobytu każda godzina 10 euro. Monotonne jedzenie. Beznadziejny internet tylko w lobby.
zawsze wszystko ok byliśmy już dwa raza a zaraz lecimy po raz trzeci jedzenie ok pokoje ok plaża super odpoczynek dla rodzin bez dzieci (mało atrakcji)polecam
same zalety
brak może animacje
Za te cenę, rewelacja. Bardzo udany wypoczynek, na pewno wrócimy.
Rafa
Nieistotne