Loro Park - największa atrakcja na Wyspach Kanaryjskich i zarazem jeden z największych parków zoologicznych w Europie.
Wjazd kolejką linową na wulkan Teide - stacja końcowa kolejki znajduje się na wysokości 3555 m n.p.m.
1000-letnia dracena w Icod del los Vinos - największe i najstarsze smocze drzewo na świecie, wysokie na 17 m.
Fajny. Wygodny. Uprzejma obsługa. Duże pokoje. W wygodnym miejscu.
Duże pokoje
Nikłe
Jak na moje oczekiwania hotel super. Super położenie, blisko promenady i oceanu. Blisko sklepu, niedaleko parków rozrywki Aqua land i Sim Park.
Położenie hotelu, obsługa oraz znakomite posiłki.
Brak jakichkolwiek uwag.
Bardzo dobrze usytuowany hotel, blisko plaży, ogromne pokoje z tarasami, blisko restauracje i sklepy, obsługa hotelu na wysokim poziomie. Dobrze dbają o gości. Podziękowania dla kelnerki Kamili za miłą obsługę. Polecam serdecznie to miejsce.
Usytuowanie, wielkość pokoi,mila obsługa.
Troszkę male baseny, za to podgrzewane.
Polecam hotel, świetne posiłki, czysto, blisko plaży. Za te pieniądze rewelacja
Dogodne położenie
Hotel godny polecenia. Troszkę brak klimatyzacji daje się we znaki i pokój można trafić na stronę rozrywkową wiec do 00,00 ciężko usnąć. Wynagradza to widok, wielkość pokoju, wyposażenie, duży taras. Reasumując: było wspaniale!
czysto, blisko wszędzie, duży pokój, taras, dobre jedzenie, tani parking,
mały basen, brak klimatyzacji, problem z pozostawionymi walizkami w pomieszczeniu w którym się je zostawia, nam ukradziono kosmetyki. W sumie nasza wina bo trzeba wszystko co wartościowsze zostawiać w sejfie. Ale nie spodziewaliśmy się że nawet do walizki się jakiś kutas dobierze.
Spędziliśmy tydzień w tym hotelu . Pomimo , że ma trzy gwiazdki zasługuje na wielki pozytyw. Pokoje sprzątane, obsługa przemiła. Obiadokolacje urozmaicane codziennie. Niestety śniadania monotonne. Basen przy hotelu .Sam hotel położony idealnie od deptaku na plażę, dzieli go tylko ulica. Na przeciwko hotelu supermarket . Blisko portu, gdzie czeka moc atrakcji jak :wypłynięcie jachtem , aby obejrzeć pływające delfiny w oceanie , skutery wodne . Niestety wycieczki proponowane przez biuro są droższe od tych , co można samemu sobie zorganizować. Polecam zwiedzić całą wyspę oczywiście z wyprawą do Masca .
hotel położony w idealnym miejscu, blisko plaży
Bardzo dobre położenie hotelu - wszędzie blisko a jednocześnie nie przeszkadza zgiełk związany z życiem nocnym. Dobrze wyposażone pokoje i aneks kuchenny. Pokoje sprzątane codziennie(nie zapomnieć o napiwku dla sprzątaczki). Baseny i teren przy nich wystarczająco duże i utrzymane w czystości. Minusem jest brak klimatyzacji i słaba wentylacja w łazience. Jedzenie smaczne, urozmaicone i w ilości bez ograniczeń. Piękne widoki(pokój na 5 piętrze) z balkonu na ocean a z drugiej strony z tarasu na góry.Wiele atrakcji do zwiedzania (najlepiej wypożyczyć auto i zwiedzać samemu).Świetne miejsce do wypoczynku. Polecam!
Bardzo dobrze położony blisko do plaży, sklepów (Mercadona ok. 5 min. pod górkę). Pokój rodzinny rewelacyjny - oddzielna sypialnia rodziców z tarasem i oddzielna dla dzieci, do tego pokój dzienny z w pełni wyposażoną kuchnią. Łazienka taka sobie, widok super (pokój na 5 piętrze) na baseny i ocean. Byliśmy w październiku i nie było tłoków na basenie ale w sezonie może być cięzko - baseny raczej małe, ale zawsze można iśc nad ocean. Woda ciepła, pogoda super - warto wypożyczyć auto i pozwiedzać wyspę - polecam orocar - wynając przez internet jeszcze w kraju - na miejscu nie będzie lepszej ceny. Polecam.
Zdecydowanie polecam pokoje rodzinne, przestronne i funkcjonalne, niestety mieszkanie od strony ulicy wiąże się z koniecznością akceptacji hałasu, związanego z ruchem samochodowym ( główna jednokierunkowa droga przejazdowa przez kurort) oraz muzyki dobiegającej z restauracji znajdujących się na pierwszym i drugim poziomie hotelu (kończą grać ok 3.00). Mimo tego hotel polecam ze względu na przyzwoite warunki w stosunku do ceny.
Pokój rodzinny to 2 pokoje, sypialnia, dzienny z aneksem kuchennym, pokoje super, brodzik wyłożony antyposlizgową gumą, jeden z basenów podgrzewany (zawsze 26 stopni), hotel dość spory.
rewelacja!!!!!!pokój rodzinny to 3 sypialnie i salon plus 2 łazienki
Za te pienądze spodziewałem się się wyższego standardu (mieszkałem w studio). Wystrój pokoju i łazienki pozostawiał wiele do życzenia. Basen za mały jak na tak duży hotel i nie zawsze utrzymany w odpowiedniej czystości. Prawie każdej nocy budziły mnie hałasy dobiegające zprzed wejścia do hotelu (śmieciarka i dostawa towaru do restauracji hotelowej). Mogliby to robić o innej porze. Jedyny plus to dobre położenie hotelu, wszędzie było w miare blisko.