HTop Royal Star

2.9

All inclusive do niczego, posiłki tez, 3/4 obslugi chodzi smutna, brak opasek na rekach trzeba karty pokazywac i muza z lat 70 i zadnych atrakcji

Wyjazd udany, ale opinie o \"doskonałych\" posiłkach w hotelu mocno przesadzone. Posiłki raczej \"poprawne\", ale nie to jest najważniejsze podczas wyjazdu. Miasto Lloret de Mar kryje wiele niespodzianek :) Piękne plaże. Blisko Barcelony

Bardzo fajny hotel z miłą obsługą. Restauracja Hotelowa bardzo dobra, pyszne jedzenie, codzienne desery. 3 fajne baseny.

W Royal Star byliśmy w połowie czerwca. Całkowicie zasługuje za 4 gwiazdki. Hotel położony przy głównej ulicy Lloret de Mar, niedaleko dworca, do centrum i do plaży 5-10 minut spacerkiem, blisko supermarket, sklepy, restauracje, banki itp. Pokoje czyste, codziennie sprzątane. Wiele udogodnień w hotelu: 2 baseny na zewnątrz, 1 basen kryty, jacuzzi, siłownia, sauna, plac zabaw dla dzieci mini klub dla dzieci, dwa bary w których wieczorami były dancingi, disco, mini disco dla dzieci, karaoke, flamenco, latino, transmisje meczy. Nawet gdy nie ma pogody, jest do robić. Restauracja - super, wybór ogromny od typowo europejskich dań po regionalne potrawy, duży wybór owoców morza, lody, słodycze, desery, codziennie inny tematyczny dzień np: włoski, meksykański, hiszpański itp. Przemiła obsługa, zawsze pomocna, szczególnie Nadia (z Ukrainy). Sporo Polaków, zarówno gości jak i w obsłudze. Poza tym mieszanka Anglików, Francuzów, Hiszpanów, Niemców oraz Rosjan. Na wycieczkę lub wylot można zamówić suchy prowiant lunch box-y (zamówienie dzień wcześniej w recepcji, kanapki, woda, owoce, serki). Jeśli chodzi o wady...jedyne do czego mogę się przyczepić to cienkie ściany i płatny internet (na tydzień 20 euro). Na szczęście mieliśmy nieuciążliwych sąsiadów, więc aż tak nam to nie przeszkadzało. Ogólnie hotel powinien mieć wyższą notę. Byliśmy w innych hotelach, które mają wyższą notę na wakacje.pl, a były dużo słabsze. Może hotel nie jest nowy, ale w pełni zasługuje na 4 gwiazdki. Miejscowość Lloret de Mar przepiękna, dużo do zwiedzania. Barcelona 1,5 godz. autokarem - powala na kolana. Polecam.

Byłem w tym hotelu w sierpniu ze znajomymi Hotel ma położenie dobre, blisko do centrum. Cisza nocna jest od godziny 24 co jest dobre jeśli chodzi o młodych ludzi, natomiast po 24 gdy jest się w pokoju ze znajomymi wpada ochroniarz i mówi, że trzeba spadać jak sytuacja się powtórzy to eksmisja z hotelu.. (dramat) Prawdą jest, że ściany są z papieru ale pokoje są czyste, sprzątane codziennie przez Panie sprzątające. BAR i RESTAURACJA BAR czynny od 10 do 24. Jeśli przyjdziesz o 24:01 nie dostaniesz nic do picia bo Pan kelner ole musi Twojego drina wbić w komputer. Alkohole są dobre natomiast napoje gazowane są niedobre, rozcieńczane. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!RESTAURACJA HAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TAKIEGO DRAMATU NIE WIDZIAŁEM A W PARU HOTEL 4 * BYŁEM Po pierwsze monotonność jedzenia, to samo od rana do nocy przez 7 dni Mięso twarde i suche, frytki niedosmażone, makaron z sosem tym samym codziennie, ciasto, słodycze to samo od rana do nocy. Jajecznica nie dobra bleee. Mógłbym tak wymieniać ale to nie ma sensu. Reasumując ten punkt, jedzenie na 3 gwiazdki jak nie mniej!!! Parodią jest system all inclusive. Dostaje się dwie karty jedną na napój lub wejście do restauracji drugą na kubek lub szklankę. Musisz pilnować swojego kubka bo jeśli go zgubisz to nie dostaniesz nowego drina, napoju. DRAMAT !!! W normalnych hotelach na świecie jest opaska i tyle!!! KOLEJKI DO BARU JAK I DO NAPOJÓW SĄ BARDZO DŁUGIE PRZEZ CHORY SYSTEM Z KARTAMI !!!! ZARZĄDZANIE FATALNE ! Kończąc hotel według mnie zasługuje na 3 gwiazdki i to nie jest tylko zdanie gości hotelowych.. Hotel liczy w lipcu i sierpniu około 1200 gości a kucharzy jest 3 hahahhahahaha Internet na tydzień to wydatek 20 euro haha Na wstępie wydajesz kasę na opłatę klimatyczną

Kod hotelu HOT20463
Nazwa  HTop Royal Star
Miejsce  Hiszpania / Costa Brava / Lloret de Mar
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna

Malownicze plaże i ukryte zatoczki otoczone sosnami

Historyczne miasteczka, takie jak Tossa de Mar z ruinami fortyfikacji

Świetne warunki do uprawiania sportów wodnych, w tym żeglarstwa

Różnorodne atrakcje - galerie sztuki, muzea, piękne plaże i trasy spacerowe

5.3

2.9

Wyświetlono 50 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
1.8

Pobyt - Czerwiec 2019

Zalety

Wady

Wszystkie

Urszula

Pobyt - Maj 2019

Zalety

- Hotel miły, ale zdecydowanie 3* - Posiłki typowo hotelowe, bardzo obfite ale nie najlepszej jakości. Zaletą bardzo duża ilość owoców i warzyw. Bardzo duży wybór posiłków. - Pokoje bardzo czyste, sprzątane codziennie. - Miła i pomocna obsługa

Wady

- troszkę za mała stołówka na ilość gości

Pobyt - Lipiec 2017

Zalety

Miła obsługa, dobre jedzenie, codzienne sprzątanie pokoi, Polacy w obsłudze

Wady

Daleko do plaży

rodzinka.pl

Pobyt - Czerwiec 2016

Zalety

położony przy głównej ulicy, świetne jedzenie w restauracji, owoce morza, dania regionalne, lody, desery itp. , dużo udogodnień, baseny na zewnątrz oraz kryty, jacuzzi, animacje, codziennie atrakcje w barze (disco, flamenco, karaoke, latino), przemiła obsługa, można zamówić lunch box-y na wycieczki

Wady

cienkie ściany, płatny internet,

4.8
KAROL

Pobyt - Sierpień 2015

Zalety

Miła obsługa bo Polska, Hiszpanie bardzo zasadniczy

Wady

Bardzo złe jedzenie nie licujące z 4 gwiazdkami hotelu

Krystyna

Pobyt - Lipiec 2015

Bardzo dużą zaletą tego hotelu jest obsługa ? zawsze bardzo pomocna i otwarcie nastawiona do klienta. Pokoje były sprzątane codziennie, każdego dnia czekał na nas komplet nowych kosmetyków. Minusem dla nas były śniadania ? bardzo angielskie (nie jesteśmy fanami fasolki z kiełbasą na siadanie). Dobra jest także lokalizacja ? blisko do plaży, a w poblizu aż 2 duże supermarkety (dobra opcja dla tych którzy nie wybrali All inclusive). Polecamy

Zalety

serwis

Wady

monotonne angielskie sniadania

3.8
HD

Pobyt - Lipiec 2015

Większość swojej opinii przedstawiłem w zaletach/wadach hotelu. Patrząc na hotel, nie poleciłbym go nikomu, oprócz bardzo młodych ludzi, którzy nie mieli jeszcze okazji poczuć alkoholu na wakacjach i nastawieni są na imprezowanie oraz picie co noc. Jeżeli ktoś szuka spokojnego odpoczynku - zdecydowanie odradzam ten wybór. Najlepszą opinią mogą być słowa rezydenta Wezyr, który podczas spotkania powiedział, iż od kilku sezonów przekonuje biuro w Polsce, aby nie sprzedawało oferty tego hotelu, gdyż klienci wracają z niego niezadowoleni oraz z wieloma uwagami - niestety jak widać, bez skutku. Może po tej opinii ktoś z biura przejrzy na oczy i zastanowi się, czy warto ofertować hotel (swoją drogą - oferta jest niezgodna z rzeczywistością) swoim klientom. Uważam, że cena 2500zł za 11dni w sezonie, all inclusive to cena adekwatna. Na szczęście hotel traktowaliśmy jako przystań do odpoczynku po intensywnym dniu, więc wiele czasu w nim nie spędzaliśmy, jednak nawet o to było ciężko przez bardzo cienkie ściany, darcie, pijackie przyśpiewki oraz trzaskanie drzwiami. Byłem w wielu miejscach i hotelach na wakacjach, ale ten niestety do tej pory był tym najgorszym. No i nigdy nie zostałem pogryziony przez pluskwy - zawsze musi być ten pierwszy raz : )

Zalety

- Całkiem dobre jedzenie, można było zawsze wybrać coś dla siebie - Położony w stosunkowo cichej okolicy - Codzienne sprzątanie pokoju oraz wymiana ręczników

Wady

- Kolejki, czasami 7-8 minutowe po drinka (all inclusive) - Karty zamiast opasek w opcji all inclusive (łącznie 5 dla dwóch osób) - zgubienie karty/kubka - 2euro - Główni klienci hotelu : kolonie, młodzi ludzie z Europy, którzy traktują hotel jak akademik i przystań przed wyjściem na miasto, a co za tym idzie, krzyki, bieganie po korytarzach i trzaskanie drzwiami do 00:30, a następnie od 03:00-05:00 - Pluskwy w pokojach - Bardzo cienkie ściany, przez które słychać normalne rozmowy - Drzwi wejśćiowe do pokoi, które zamyka się trzaskając - Bardzo słabe animacje (jeżeli ktoś jest zainteresowany tym aspektem), - Zajmowanie leżaków przez ręczniki - od godziny 9:30 ciężko znależć jakiekolwiek miejsca nad głównym basenem

Pobyt - Lipiec 2015

Polecam, można miło wypocząć. Hotel bardzo fajny. Trochę jednak daleko do plaży.

Zalety

Bardzo dobre jedzenie, dużo miejsca w restauracji, wszyscy służa pomocą

Wady

Daleko do plaży

Kachna

Pobyt - Lipiec 2015

Bardzo dobre jedzenie, miła obsługa, dobre zaplecze. Trochę daleko do plaży.

Zalety

Bardzo dobre jedzenie, miła obsługa, dobre zaplecze.

Wady

Trochę daleko do plaży.

Pobyt - Kwiecień 2013

Do tego hotelu trafiłam przez przypadek, gdy okazało się, że hotel w którym miałam spędzić 2 tyg. przesunął swoje otwarcie. Hotel posiada 3 baseny (jeden w wewnątrz), 3 bary, salę telewizyjną, salę dla dzieci, siłownię i sklepik. Pokoje ładne i czyste. Jedzenie czasami monotonne, ale b. smaczne. Każdego wieczoru odbywają się imprezy artystyczne osobno dla dzieci jak i dla dorosłych. Do najbliższej plaży np. Fenalis jest ok. 300 m. , z hotelu viza-vi przchodzi się na drugą stronę ulicy i podgórę ulicą idzie się cały czas prosto. Oprócz tego b. blisko z hotelu do innych miejsc np. promenady, casyna, dyskoteki, ale też do Blanes. Jedynem minusem był basen wewnętrzny, w którym było b. duże stężenie chloru, co uniemożliwiało w nim dłuższą kąpiel.

HTop Royal Star