Udogodnienia dla dzieci: basen dla dzieci, 3 zjeżdżalnie, wodny plac zabaw, plac zabaw, miniklub (4-12 lat).
Bogata oferta rekreacyjna: 4 baseny ze słodką wodą, boisko sportowe, francuskie bule, water polo, aerobik, łucznictwo.
Tylko 300 m do piaszczystej plaży, w okolicy 2 piaszczyste zatoki (ok. 1,5 km od Cala Domingos oraz Cala Murada).
Atrakcyjna lokalizacja: ok. 1,5 km od Calas de Mallorca, ok. 20 km od Cala D'or.
Właśnie wróciliśmy z wakacji w Hotelu Eurocalas i żałujemy,że był to tylko tydzień. Pokój (apartament) był naprawdę przestronny, sprzątany codziennie. Cały teren bardzo duży z 3 basenami w tym brodzik dla dzieci naprawdę spory. W ciągu dnia animacje sportowe - każdy znalazł coś dla siebie, wieczorem mini disco (byliśmy z córeczkami 3 i 6 lat, które do tej pory śpiewają i tańczą układy) i show dla dorosłych. Naturalnie bardzo duża zasługa animatorów, która tutaj trafiła się znakomita - pozdrawiamy polskiego animatora Andrzeja! Na samo wspomnienie pojawia się uśmiech na twarzy:) Polecamy gorąco!!!
duży teren, dobrze zagospodarowany, apartamenty przestronne, czyste
Polecam, znacznie milej i urokliwiej niz w Palmie. Jeszcze stad nie wyjechalem, ale mam same dobre odczucia, a kazdego dnia jestem na nowo pozytywnie zaskakiwany. Jesli jeszcze polece na Majorke to na pewno do tego hotelu. Sa oczywiscie osoby, ktorym sie wiecznie nic nie podoba, ktore robia szum z niczego. Pani zrobila awanture o to,ze jedna z wind nie dziala. Wystarczy zglosic - w tej samej godzinie winda juz dzialala. Tacy ludzie maja cos chyba ze swoja gliwa, albo maja juz nature konfliktowa. Budynek tez sie jej nie podobal - zdjecia hotelu w pelni odzwierciedlaja to, jaki jest. Mozna przeciez wybrac hotel 5*, w ktorym taka osoba tez znajdzie cos, po to zeby uprzykszac komus zycie. Hotel i obsluga zasluguja na pelne uznanie. Wszystko sprawnie i mega logistycznie. Pizdrawiam Grzegorz
- mily personel - urozmaicone posilki - kazdego dnia sprzatanie, wymiana recznikow i poscieli - codziennie czyszczony basen - pyszne drinki - wlasciwe miejsce dla rodzin z dziecmi, ale pary bez dzieci tez znajda tu swoje miejsce - mozna wymieniac jeszcze wiele wiecej zalet - super animatorzy - zaskakujace pomysly personelu na spedzenie wieczoru np.wieczor meksykanski, White Party, -
- brak silowni i sali fitness
Ogólnie sam hotel oceniam dobrze: pokoje, wyżywienie i obsługa hotelowa bez zarzutów (łazience przydałoby się odnowienie, ale wszystko było czyste i sprawne). Liczba basenów i leżaków przy basenie wystarczająca- nawet jak się późno poszło to zawsze jakieś wolne leżaki się znalazły. Dobre miejsce wypadowe na wycieczkę statkiem do Porto Cristo- tam koniecznie trzeba zwiedzić jaskinię i ładna plaża przy porcie.Samochód warto wynająć w mieście niż w hotelu- jest dużo taniej (ok. 50 EUR a nie 80 EUR).
Przestronne i dorze wyposażone pokoje- mieliśmy apartament 2 pokojowy, bardzo dobre wyżywienie i kompetentna obsługa.
Daleko do ładniejszej plaży, plaże niezaduże ale piaszczyste i woda czysta.
Hotel bez większych wad, do których zaliczyć trzeba wielkość (a raczej małość) pokoi rodzinnych. Nisko oceniam animacje i samych animatorów, jednak dla mnie osobiście to nie ma większego znaczenia. Hotel posiada jedną restaurację, ale za to bardzo dobrze obsługiwaną. Na uznanie zasługuje jakość, smak i różnorodność posiłków. Dobre wrażenie robi też bar z naprawdę fajną i kreatywną obsługą. Hotel nieco oddalony od plaż. Jedna mała, kameralna plaża jest ok 300m, jednak z dość stromym zejściem, a druga miejska ok 800 m, na którą można dojść zarówno przez miejscowość jak i fajnym deptakiem na klifie nadbrzeżnym - szczerze polecam. Tę drogę łatwiej odnaleźć będąc na plaży, rozpoczyna się z lewej strony przy stanowisku cumowania łodzi wycieczkowych. Hotel jest dobrze skomunikowany autobusowo z całą wyspą, a w centrum miasteczka jest kilka w miarę niedrogich wypożyczalni samochodów (ok 35-45 e/doba w sezonie). Polecam zwiedzanie wyspy na własną rękę. Koniecznie trzeba zwiedzić górzyste wybrzeże zachodnie i Valdemossę. Polecam również wypad na fajne plaże w okolicznych miejscowościach. Hotel stanowi dobrą bazę wypadową do zwiedzania wyspy jednak na stały 2tygodniowy pobyt go nie polecam.
Niezła logistyka, wyżywienie, komunikacja
małe pokoje rodzinne, mizerne animacje
2 tyg. maj 2014. Para bez dzieci. Hotel dla rodzin z dziećmi, dużo dzieci ale też emerytów - Anglia, Francja, Niemcy, Włochy i Polska. Mnóstwo dzieci, krzyków i zabaw ale we dwoje (wraz z innymi poznanymi parami) też się świetnie bawiliśmy i nie narzekaliśmy. Pokoje mimo że mają kilka (naście) lat bardzo czyste, zadbane, meble nowe, materace nowe i bardzo wygodne. Pościeli i ręczniki czyste, sprzątanie oficjalnie co drugi dzień, ale zdarzało się też kilka dni z rzędu. Obsługa cudowna, profesjonalna i bardzo sprawna. Barmani fachowi, potrafią się bawić pracą mimo 14 godzinnych i dłuższych zmian. Senior Felipe robi mocne drinki w porównaniu do reszty ekipy :) animatorzy - pełen profesjonalizm, lubią swoją pracę co widać, Izzy - dusza towarzystwa :) Napoje w all: pepsi co., soki, nestea, koktajle dla dzieci, piwo, 4 rodzaje wina, szampan, likiery, wódka, whisky, rum, tequila, martini i inne. Posiłki obfite i niemal cały dzień - snack bar czynny 10:30-18:00 i cały czas donoszone przekąski (śniadaniowe, obiadowe, lody, frytki, chipsy, nachos, owoce itp. Okolica i miasteczko: ciche, spokojne, małe. Sporo sklepów: markety, pamiątki, ciuchy, apteka i mnóstwo rzeczy made in china. Wiele barów, restauracji i knajpek. Polecam: piwo, pizza, sport na żywo: Pizzeria d\\\'Alfil (blisko hotelu Samoa) - przemiła obsługa, rodzinna knajpa, hiszpańsko i anglojęzyczni. drinki: pub Mojito\\\'s - prowadzony przez Kubańczyka, jedyne prawdziwe mohito na wyspie (z jerbą) - pełne zaangażowanie właściciela w przygotowanie drinków (ceny 4-6E). disco: Tiffany\\\'s - fantastyczni barmani, DJ, muzyka z całego świata, wszyscy tańczą, nikt nie siedzi. Ktoś pisał że po 23:00 nic się nie dzieje w mieście - kompletna bzdura. Do Tiffany\\\'s warto jednak pójść nie wcześniej niż około północy, bo wtedy zaczyna się prawdziwa zabawa - przychodzą miejscowi majorkańczycy i piękne majorkanki, które taniec mają we krwi :) inne: wypożyczalnie samochodów - w mieście taniej niż w hotelu (od 31E/d), rower: 10E/d
czystość i obsługa
Hotel jest *** być może tak wyglądają takie hotele, nie wiem, byłam pierwszy raz w *** hotelu. Drugi raz raczej się tam nie wybiorę. Na zdjęciach prezentuje się zdecydowanie lepiej niż w realu.
Miła obsługa, blisko do centrum miasta, stosunkowo ciche położenie. Pokoje mają aneksy kuchenne (przynajmniej nasz miał), ale ta woń dolatującą z łazienki skutecznie zniechęciłaby zapewne wszystkich do gotowania. Szczęśliwie nie było dzikich tłumów na posiłkach oraz kolejek do stolików.
Z całą pewnością hotel wymaga remontu. W łazience (bud. Ibiza) woń stęchlizny. Najbliższa plaża (ok. 300 m) raczej nie zwala z nóg. Do kolejnej, zdecydowanie ładniejszej trzeba kawałek dojść, z małymi dziećmi raczej nie polecam. Brak parasoli na patio ze stolikami, co powoduje, że w upalnym dzień raczej nie da się tam dłużej posiedzieć. Jedzenie monotonne, w ciągu tygodnia wyczerpuje się repertuar. Zbyt mało leżaków przy basenach. Pokój był połączony z drugim zamkniętymi drzwiami, dzięki czemu nasi sąsiedzi zza ściany uczestniczyli aktywnie w naszym urlopie i odwrotnie:-) Generalnie hotel nie zwala z nóg. Okropny snack bar.
Hotel(budynki) zasługuje na 3 gwiazdki.Pozostały serwis na 4 gwiazdki(jedzenie,obsługa,czystość,atmosfera).Wyjeżdżam dość często i hotel bardzo miło mnie zaskoczył.Dobrze usytuowany.Blisko centrum,przystanek autobusowy przy hotelu,spacerkiem do kilku plaż,które w całej Hiszpani są publiczne.Bardzo miła i uczynna obsługa.Wszyscy się uwijają z uśmiechem na twarzy.Pokoje sprzątane co drugi dzień z wymianą ręczników.Super animacje.Byłam z 7-letnim dzieckiem i nie było mowy o nudzie.Baseny czyste ze zjeżdżalniami.Świetny plac zabaw.Boiska do kosza,piłki siatkowej,piłki nożnej i korty.Mini klub dobrze wyposażony.Panie zajmowały się dziećmi profesjonalnie.Dużo animatorów zachęcających do zabaw przez cały dzień.Posiłki smaczne,dużo i bardzo urozmaicone.Dużo owoców,ciast,lody non stop.smaczne mięsa i ryby.Dziwię się niektórym opiniom.Wybierają ludzie hotel 3-gwiazdkowy,a chcą się czuć jak w 5-gwiazdkowym.Ja czułam się jak w 4-gwiazdkowym i spędziłam jedne z lepszych wakacji za niewielkie pieniądze.Mój wnuczek bawił się świetnie.Polecam ten hotel z czystym sumieniem.
Dobra lokalizacja.Świetna obsługa.Posiłki urozmaicone i smaczne.Animacje na wysokim poziomie.Czysto.Zdecydowanie dla rodzin z dziećmi.
Małe wady,które w żaden sposób nie zakłócają wypoczynku.Słabo wygłuszone ściany,Zamiast poszwy prześcieradło i dość niemiłe koce,chyba nie za każym razem prane.
Eurocalas to świetna opcja dla rodzin z dziecmi. Ciągle coś się tam dzieje- jakieś konkursy, zabawy, animacje? dzieciaki szaleją. Dorośli mogą wtedy wypoczywać przy pysznych koktajlach? poza tym hotel bardzo przyzwoity, w ofercie AlInc którą mieliśmy zawierało się naprawdę wiele.
sierpień 2013 - duuużo dzieci - jeśli komuś się wydaje, że spędzi spokojny czas, to może się mylić! Ściany w hotelu z dykty - wszyyyystko słychać! telewizorki malutki bez polskich programów ... zostaje bbc, chyba, że ktoś po hiszpańsku lub niemiecku ... ... ale Majorka jest piękna - można wypożyczyć samochód (80E za 2 dni) .... plaża Mojito w porządku, ale trzeba uważać na jakiś syf z morza - czepia się stóp niczym smoła ... polecam, ale raczej z promocji, niż z regularnej ceny ....
Przyjemny hotel, piekna okolica, jedzonko smaczne, ciekawe animacje. Wyjazd z birem podróży grecos, polecam, rezydentka Ewelina bardzo sympatyczna i pomocna. Majorka jest cudowna napewno tam jeszcze wrócimy.
ten hotel zasługuje na 4 gwiazdki!!! było super!!
Pobyt 7-14 lipca 2013r. Polecam wypoczynek w tym hotelu, szczegolnie dla rodzin z dziećmi. Obiekt posiada duże zaplecze sportowe, fajny plac zabaw, dodatkowo, codzinne animacje w ciągu dnia (piana-party, aquaaerobic, bule, ping-pong itp), jak i wieczorem (mini dyskoteka dla dzieci, kabaret, pokazy flamenco), więc nie ma czasu na nudę. 4 baseny (1 z nich z 3 zjażdzalniami), a dla osób, które wolą wypoczynek nad brzegiem morza, do dyspozycji dwie piękne plaże (polecam szczególnie tę większą, położoną dalej od hotelu). Jedzonko urozmaicone, bardzo dużo swieżych owoców, brawo dla obsługi za tempo, na stołówce przewija się dużo ludzi, a mimo to na wolny stolik nie trzeba było długo czekać. Mały minusik za windy, które czasem odmawiały posłuszeństwa. Aby zarezerwować palmę przed basenem trzeba wstać przed 9tą:), ale z leżakami nie było kłopotu.
Byliśmy tam tylko jeden tydzień razem z 2 malych dzieci (2 i 5 lat). Cena adekwatna do jakości. Jedzenia mnóstwo, choć jak dla mnie malo doprawione, a moje dzieci to niewiele jadly, brakowalo im zup, ziemniaczkow i kotletów, przeważnie jadly lody i frytki. Obsluga bardzo mila, barmani cudowni, animatorzy zaangażowani. Bardzo fajne miejsce dla dzieciaków i plaże nie za duże, więc typowo dla rodzin z dziećmi. Jedynym minusem jest brak wyposazenia w kuchni, jest lodowka, mikrofalowka i kuchenka, ale meble są puste, stoją tylko dwie szklanki. Minusem jest też drogie WiFi - za tydzień 24 Euro, a miało być podobno gratis.
Eurocalas to hotel dla rodzin z dziećmi ? nasze miały tam mnóstwo atrakcji i animacji. W All-inclusive mieliśmy wszystkiego pod dostatkiem, jedzenie zawsze świeże i pyszne. hotel choć o średnim standardzie to bardzo porządny, byliśmy usatysfakcjonowani ceną i standardem.
W Eurocalas jest w porządku, ale bez wielkich luksusów. Jest dużo atrakcji dla dzieci, dla dorosłych, którzy lubią sporty też coś się znajdzie. standard odpowiedni do ceny, a okolice naprawdę piękne!
W Eurocalas byliśmy z całą rodziną i jest to hotel przeznaczony właśnie dla rodzin. Jest dużo atrakcji dla dzieci, pomysowe animacje w języku polskim, i naprawde miła obsługa. W porównani u do standardu jaki zastaliśmy cena była naprawdę atrakcyjna.
W Eurocalas byliśmy z całą rodziną i jest to hotel przeznaczony właśnie dla rodzin. Jest dużo atrakcji dla dzieci, pomysłowe animacje w języku polskim, i naprawde miła obsługa. W porównani u do standardu jaki zastaliśmy cena była naprawdę atrakcyjna.