HYB Eurocalas

Hotel składający się z kilku wielopiętrowych budynków.Pokoje średniej wielkości,małe łazienki-standard słaby,ale to przecież 3*.Niestety, wszędzie krążą mrówki.Okolica przepiękna,rewelacyjne zatoczki,ciekawe ukształtowanie terenu.Jest gdzie chodzić i co podziwiać.Animacje sympatyczne,chociaż zabrakło nam wieczoru hiszpańskiego.Animatorzy zaangażowani,z dużym poczuciem humoru.Animatorka-Polka trochę za mało w niej życia,ale stara się.Natomiast druga Olga-prowadząca aerobik, stretching i inne zajęcia spotrowe-bardzo sympatyczna,energiczna i ogromnie zaangażowana.Pełen profesjonalizm!Jedzenie pyszne,mnóstwo owoców i warzyw,owoców morza,potraw z grilla.Mozna było również jeść i pić przez cały dzień w barze przy basenach(ale ile można zjeść?)

Hotel typowo dla rodzin z dziećmi. Zespół animacyjny rewelacja. Miejscowość spokojna, mało rozrywkowa. Polecam

Hotel bardzo czysty. Nie mieliśmy w pokoju żadnych niespodzianek w postaci mrówek, itp. Ogromne ilości jedzenia. Do każdego posiłku ciasta i owoce. Fajne baseny. Jedyny minus (dla niektórych pewnie plus) - to senna mieścina, w której mieści się hotel. Jesteśmy zadowoleni z pobytu.

Superciekawe miejsce! Bardzo dużo atrakcji (również dla dzieci), bogata oferta, fantastyczne jedzenie i bardzo ciekawe animacje (po polsku). Polecam!!!

standard odpowiedni do ceny i poziomu świadczonych usług, dobre 3 gwaizdki za dobra cene

Nazwa  HYB Eurocalas
Miejsce  Hiszpania / Majorka / Calas de Mallorca
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do kuchni / aneks kuchenny, dostęp do internetu, tenis

Udogodnienia dla dzieci: basen dla dzieci, 3 zjeżdżalnie, wodny plac zabaw, plac zabaw, miniklub (4-12 lat).

Bogata oferta rekreacyjna: 4 baseny ze słodką wodą, boisko sportowe, francuskie bule, water polo, aerobik, łucznictwo.

Tylko 300 m do piaszczystej plaży, w okolicy 2 piaszczyste zatoki (ok. 1,5 km od Cala Domingos oraz Cala Murada).

Atrakcyjna lokalizacja: ok. 1,5 km od Calas de Mallorca, ok. 20 km od Cala D'or.

Wyświetlono 112 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Ryba

bogna

Pobyt - Kwiecień 2011

Benek

Pobyt - Kwiecień 2011

Jedne z najlepszych wakacji. Cala rodzinka byla zdowolona. Polecam dla tych ktorzy chca spedzic wakacje z dziecmi, w cichym miejscu. Wiecej informacji tczbedu@o2.pl.

Krystina

Pobyt - Marzec 2011

Mily hotel, ajk hotel. Polecam szcegolnie osobom starszym oraz z dziecmi. Smaczne jedzenie, pokoje czyste i zadbane. Sporo Niemcow, ale jak ktos potrafi cos tam poszprechac to fajnie nawet pogadac. Polecam

Tadek

Pobyt - Styczeń 2011

Bardzo fajny hotel, w którym są prowadzone animacje po polsku. Hotel był chyba niedawno wyremontowany, bo w niektórych miejscach jeszcze pachnie nowością. Plusem jest duży basen. Można tam dobrze zjeść J Obsługa międzynarodowa i bardzo miła. W zeszłym roku w barze pracowała Polka, można więc było bez problemu zamawiać naprawdę dobre drinki J

Pobyt - Styczeń 2011

Fajny, sportowo – rekreacyjny hotel, ciekawe animacje po polsku, bogate All Inclusive. Dosyć wąska plaża i z zewnątrz hotel troszkę przytłacza (wysokie bloki), ale w środku jest wszystko ok. Super miejsce dla rodzin z dzieciakami, bo jest dla nich sporo atrakcji.

abrakadabra

Pobyt - Lipiec 2010

hotel trzygwiazdkowy i cena adekwatna do jakości. pokoje niewielkie, niektore wymagaja remontu, ale za to baaardzo wygodne, duże łóżka. w pobliżu dwie plaże, do centrum blisko, jedzenie w ai super, duzo i smacznie. polecam wycieczke objazdowa po wyspie, jest rewelacyjna

Andrzej, Wrocław

Pobyt - Czerwiec 2010

dobre miejsce dla rodzin z dziećmi, byłem tam z żoną i córeczką dobrze się bawiliśmy, poza tym animacje po polsku i szeroka oferta sportowo rekreacyjna. ;)

Adrian

Pobyt - Wrzesień 2009

W Eurocalas byliśmy przez tydzień w pierwszej połowie września. Hotel całkiem dobry, ale niestety, w naszym budynku (jest ich kilka) były mrówki. Niby nic wielkiego, ale jednak rzutuje na ogólnie rozumiane warunki mieszkaniowe. Poza tym właściwie bez zastrzeżeń. Trzy baseny przy hotelu, jedzenie dobre i ogromny wybór. Dużo animacji. Ktoś gdzieś stwierdził, że ciągle to samo, jednak my nie widzieliśmy dwa razy tego samego występu.W pokoju klima sterowana indywidualnie, aneks kuchenny, lodówka i sejf. Telewizor za dopłatą! Na lepszą plażę trochę daleko, ale bliżej jest mniejsza, w zatoce pomiędzy skałami.

HYB Eurocalas