Iberostar Waves Founty Beach

Pokoj czysty, sprzatany codziennie, codziennie czyste reczniki. Posilki urozmaicone, smaczne. Obsluga w barze szybsza i milsza za napiwki. Podstawowe alkohole typu: wodka, whiski z cola, piwo, wino za darmo (w all"u) - za inne drinki trzeba doplacac. Bufet w barze klei sie okropnie. Inernet dostepny w hollu, jednak wieczorami trudno go zlapac, bo mlodziez i dzieciaki siedza na smartfonach, tabletach itp. I graja lub sluchaja muzyki. Miniklub dla dzieci (z polskim animatorem), a wieczorem mini disco. Przy basenie lezaki i reczniki (za kaucja-oddawana przy wyjezdzie), ale lezaki trzeba zajmowac wczesnie rano, zeby je miec-ja wstawalam o 7 rano i wcale nie bylam pierwsza. Ogolna ocena jest pozytywna i ponownie bym tam wrocila.

Hotel jest ładnie położony, czysty, z dobrym wyżywieniem i ładną zielenią. Duże pokoje. Zaserwowano nam nawet jeden posiłek z owoców morza-langusty i krewetki. Obsługa życzliwa i sprawna, do Polaków stara się mówić po polsku :) Jednak trudno w nim odpocząć. Ogród jest zbyt ciasny (położony na zbyt małym obszarze) jak na przyjmowaną liczbę gości. Nad basenem ciasnota-leżak obok leżaka, a turyści ścigają się o nie już przed śniadaniem, a także zabierają sobie wzajemnie parasolki (tych jest zbyt mało). Podczas leżakowania ze snack-baru z wiatrem z nad oceanu płyną zapachy - nie koniecznie miłe:) Muzyka animatorów dudni, lub przerywa i trzeszczy, co dodatkowo denerwuje, zamiast relaksować. Wieczorne animacje do bani-żadnych regionalnych występów (jak np. zaklinacz węży), a jedynie mało wyszukane skecze. W restauracji-jak w ulu-hałas gości i łomot zbieranych przez obsługę naczyń, chociaż przyznaję, że kelnerzy pracują jak w ukropie. Klimatyzacja w pokojach mało wydajna, a w lobby i barze nie ma jej wcale. Ogólnie nie jest najgorzej. Natomiast zaskakująca była postawa Pani rezydent Neckermanna, która na dzień dobry powiedziała, że wprawdzie odwiezie nas z lotniska do hotelu i odbędzie z nami spotkanie informacyjne, ale w zasadzie nie wie co dalej, gdyż właściwie to już nie pracuje (jakieś zatargi z Neckermannem). Następna porażka-linie lotnicze Enter Air-godzinne opóźnienie tłumaczone przez szefową pokładu brakiem dostarczenia dokumentów od obsługi lotniska, co było zwykłym kłamstwem, gdyż samolot o planowanej godzinie naszego odlotu dopiero lądował po przylocie z Polski. Zresztą to nie nowość z Enter Air. Rok temu w Marsa Alam samolot spóźnił się-bagatela 5 godzin! Po transferze z hotelu na lotnisko info, że samolot nawet jeszcze nie wystartował z Polski!!! Koczowanie prawie całą noc na lotnisku - średnia przyjemność. Wyjaśnienie szefowej pokładu:"przyczyny techniczne". Wylądowaliśmy w Warszawie dopiero za trzecim podejściem. Strach w oczach pasażerów przy drugim odejściu-dla pilota bezcenne. Enter Air to masakra.

Kategoria hotelu 3-gwiazdkowego pod każdym względem, z wyjątkiem dość dobrej ekipy sprzątającej.Położenie hotelu przy plaży jest dodatkowym plusem. Kolejnym , ważnym pozytywem pobytu jest osoba rezydentki biura - Pani Natalii , ktora mimo dość młodego wieku , cechuje się wysokim profesjonalizmem działania , kulturą osobistą , wrażliwością i chęcią pomocy . Oby takich pracowników było jak najwięcej .

Spędziliśmy cudowny tydzien w okresie 31.05 do 7.06.2013. To hotel w ktorym każdy znajdzie coś dla siebie, obsługa miła sympatyczna ulilająca czas pobytu!SUPER!

Polecam! Duży, zielony teren, zadbany. Duże baseny, dużo atrakcji na terenie hotelu- animacje, mini club dla dzieci; wieczorne show dla dorosłych!

Nazwa  Iberostar Waves Founty Beach
Miejsce  Maroko / Agadir / Agadir
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje, all inclusive
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, tenis, rowery, parking

Bezpośrednio przy hotelu znajduje się długa i piaszczysta plaża.

Hotel położony jest w spokojnej okolicy, ok. 1 km od centrum rozrywkowego Agadiru.

Dla dzieci: brodzik, miniklub, plac zabaw.

Bogata oferta Wellness: centrum Thalasso i SPA, sauna, łaźnia parowa, masaże, whirlpool, zabiegi kosmetyczne.

Wyświetlono 246 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
eda

Zweryfikowana opinia pracownika

Pobyt - Maj 2013

aandy

Pobyt - Luty 2013

Hotel jakościowo średni.Ładne baseny.Jedzenie dobre,ale nie powala.All.dobry.

Urszula

Pobyt - Luty 2013

Wszystko OK Jest tylko jedno ale dostęp do internrtu na 2 z plusem Jeżeli ktoś musi mieć kontakt przez internet to lepiej niech tego hotelu nie wybiera

Saba

Pobyt - Luty 2013

Jestesmy tak zachwyceni warunkami, obslugą, komfortem, możliwosciami spedzania wolnego czasu przy muzyce w róznorodny sposób( zespół animacyjny-gratulacje!!! przesympatyczny choc zapracowany od rana do wieczora..zawsze usmięchniety)- PLANUJEMY POWRÓT...SPACERY DO MIASTA LUB PORANNE BIEGI WZDŁUŻ MORZA NIEZAPOMNIANE... DZIECI , MŁODZIEZ TEZ SIE NIE NUDZIŁY I NIE PRZESZKADZAŁY INNYM.

Zalety

wszystko n a 6+. restauracje i bary dalej, ale w spaniały spacer bulwarem...super odpoczynek dla wszystkich polączony z ruchem...

Wady

-------------

Antenka

Pobyt - Grudzień 2012

Razem z mężem w 100% polecamy ten hotel szczególnie :) to była nasza podróż poślubna i się nie zawiedliśmy. Obsługa bomba ,animatorzy po prostu genialni , uśmiechnięci i pełni życia nie spotkaliśmy się nigdzie wcześniej z tak miłym przyjęciem. Hotel blisko plaży my akurat mieliśmy z widokiem na ocean. szkoda tylko że byliśmy tam tylko 7 dni, jak do Agadiru to tylko do Iberostaru. Napewno tam kiedyś wrócimy:) a i zapomniałabym jedzonko hm... mniam aż ślinka mi leci jak sobie powspominam

Alicja

Pobyt - Listopad 2012

Hotel bardzo przyjazny , obsługa miła , jedzenie bardzo dobre , duży wybór potraw . Animacje na dobrym poziomie . W listopadzie jeden basen podgrzewany do temperatury 30 stopni ,co jest bardzo ważne przy pogodzie już niezbyt upalnej . Do centrum spacerem idzie się ok. 30 minut i to nie jest problem, poza tym zawsze można skorzystać z bardzo dobrej i taniej komunikacji Petit Taxi . Wyjechaliśmy z biura Sun and Fun i pobyt przebiegł bez żadnych niespodzianek pod opieką bardzo miłej przedstawicielki firmy .

jacb

Pobyt - Październik 2012

Bardzo przyjemny hotel, z miłą obsługą, bardzo dobrą kuchnią. Bardzo duże pokoje w budynku głównym z pięknym widokiem na basen i ocean. Czysto. Przyjemni i co ważne nie nachalni animatorzy. Wspaniała plaża, z bezpłatnymi hotelowymi leżakami, ciepły Atlantyk początkiem października. Cudowny odpoczynek. Możliwość wypożyczenia samochodu w hotelu w atrakcyjnej cenie. Kraj na tyle bezpieczny że można samemu pozwiedzać okolicę, zwłaszcza w promieniu 100-200 km, a nawet wybrać się do Marrakeszu. Po samym ponad 0,5 mln mieście można poruszać się małymi taksówkami (przejazd do 3 osób - 20-30 dirhamów tj. 2-3 E za wszystkich - ale lepiej to najpierw ustalić).

IrenaJ

Pobyt - Październik 2012

Hotel piękny, pokoje bardzo dobre, widać, że nie najnowsze, ale czyste i ładne. Jedyny problem to dwa złączone łóżka zamiast podwójnego. Położenie dobre, jedzenie w pakiecie all inclusive super! Polecam!

Asia

Pobyt - Sierpień 2012

Bardzo dobry hotel, duże pokoje, bardzo duży wybór i bardzo smaczne jedzenie, miła obsługa

Julia

Pobyt - Lipiec 2012

Szczerze polecam hotel Iberostar! Hotel w bardzo dobrym położeniu, do plaży dwie minutki spacerkiem (+można było wynosić drinki na plażę). Naokoło mnóstwo dyskotek, więc każdy imprezowicz znalazłby coś dla siebie. Hotel w środku piękny, czysty i zadbany. Miła obsługa. Jedzenie bardzo dobre, urozmaicone. Bardzo dużo francuzów, ale co się dziwić ;-) Panowie w barze prześmieszni i przemili! Pokoje również czyste i codziennie sprzątane, nawet jeśli na połowę dnia zostawiło się plakietkę 'Nie przeszkadzać', pani przyszła, gdy tylko plakietka zginęła. Trafił nam się pokój z widokiem na ulicę, jednak są takie z widokami na morze czy hotel - kwestia gustu, nam to było całkowicie obojętne. Na animacjach byliśmy tylko raz, jednak nie były aż takie złe.

Pobyt - Lipiec 2012

Hotel trochę już wysłużony, zwłaszcza meble w pokojach. Jedzenie niezbyt smaczne - mały wybór ryb i owoców morza (tylko małe krewetki i grilowane sardynki) a potrawy z makaronu śmierdziały rybą. Poza tym minusem były kolejki po pizze, naleśniki. Animacje tylko w j. francuskim. Plaża brudna - nie sprzątana. W recepcji interwencje o udrożnienie umywalki oraz powleczenie w pościel dziecięcego łóżka nie przyniosły efektu. Dziecko przez 2 tygodnie spało bez poszwy.

Mariusz

Pobyt - Luty 2012

Hotel godny polecenia a okolica cudowna. Zupełnie inny świat niż w popularnym Egipcie. Urocze miejsce, cenowo bardzo atrakcyjne. Sam hotel czysty i ładny - widać, że się bardzo starają. Jeżeli będę mógł to wrócę.

JOANNA

Pobyt - Luty 2012

Hotel początkowo nie robi wrażenia,ale w środku ogród taras pokoje i piękny widok na ocean rekompensują wszystko.Jedzenie full wypas, jak dla mnie,różnorodne,dużo owoców morza,nawet homary,różne mięsa,makarony i dużo warzyw w różnych postaciach.Obsługa bardzo miała i nie czatują tak bardzo na napiwki jak w Egipcie(dlatego im dałam).Miłe wspomnienia,oczy nacieszone.Polecam!!!

olga

Pobyt - Listopad 2011

Pokoje OK, ale z zasady polskie biura mają w ofercie pokoje o obniżonym standardzie, jednak hotel i smaczne, urozmaicone posiłki oraz ocean i piękna plaża dostępne na wyciągnięcie ręki rekompensują słabszy standard pokoi hotelowych.

Iza

Pobyt - Wrzesień 2011

Hotel położony na pieknym wybrzeżu, wieczorami było tylko słychać fale bijące o brzeg. Idealny na romantyczny pobyt, w zacisznym miejscu, pod palmami. Nie oznacza to oczywiście, że odcięty od świata - co to to nie. W hotelu świetne animacje, wszędzie gdzie się da - pełna profeska. Także jesli komus sie znudzi błogie leżenie przy basenie, może troszkę sie poruszac np. podczas aqua aerobiku:) Co jedzenia to bardzo smaczne, świeże. Opcja all tez niczego sobie, szeroki wybór drinków, napojów. Standard odpowiada cenie.

Mariusz

Pobyt - Wrzesień 2011

Pobyt w tym hotelu oceniam w skali na 10 - 8. Jestesmy bardzo zadowoleni z wyboru wycieczki, chcelismy pojechac na ekskluzywne wakacje, gdzie nic cie nie intersuje, dobrze zjesz, wypoczniesz i sie udało. Potrawy świeże, świetnie doprawione, ogółem jedzenie bomba! pierwszy raz dstalismy tak fajny pokój z super widokiem. Połozenie bajka, dwa kroki na plażę. Cena adekwatna do jakości!

Iberostar Waves Founty Beach