Bezpośrednio przy hotelu znajduje się długa i piaszczysta plaża.
Hotel położony jest w spokojnej okolicy, ok. 1 km od centrum rozrywkowego Agadiru.
Dla dzieci: brodzik, miniklub, plac zabaw.
Bogata oferta Wellness: centrum Thalasso i SPA, sauna, łaźnia parowa, masaże, whirlpool, zabiegi kosmetyczne.
Hotel spokojny, bardzo dobre położenie, ocean i plaża na wyciągnięcie ręki. Mało leżaków na plaży /a hotel duży/-trzeba wcześnie rezerwować leżaki. Pokoje ok,czysto /oprócz sali, w której odbywały się animacje- uwaga spacerują po wykładzinie KARALUCHY!!!/ a propos animacji lepiej żeby nie było, żenujące przedstawienia. Obsługa na poziomie, może faktycznie w restauracji mało sympatyczni...ale bakszysz przywraca nie tylko uśmiech, a kuchnia b.dobra.Z pogodą jest różnie... ale słońce się zdarza i pięknie opala. Ogólnie polecam.
hotel w pełni zasługuje na 4* a nawet jeszcze pół, poza obsługą w restauracji i barach która jest mało uprzejma nieuśmiechnięta w zasadzie nijaka to jest minus tego hotelu.
Hotel położony na pieknym wybrzeżu, wieczorami było tylko słychać fale bijące o brzeg. Idealny na romantyczny pobyt, w zacisznym miejscu, pod palmami. Nie oznacza to oczywiście, że odcięty od świata - co to to nie. W hotelu świetne animacje, wszędzie gdzie się da - pełna profeska. Także jesli komus sie znudzi błogie leżenie przy basenie, może troszkę sie poruszac np. podczas aqua aerobiku:) Co jedzenia to bardzo smaczne, świeże. Opcja all tez niczego sobie, szeroki wybór drinków, napojów. Standard odpowiada cenie.
Byliśmy w sierpniu ze sky clubu co innego w katalogu a co innego w rzeczywistości mam tu na myśli pogodę i plaże my poprostu zmarźlismy w stosunku do morza sródziemnego ocean to normalny bałtyk!!! Nigdy więcej do Maroka sie nie wybiorę!!!!!
Hotel jest w sumie ok, ale jeśli ktoś się tam wybiera musi się nastawić na walkę o leżaki przy basenie i na plaży.Hotel jest bardzo duży a ma małą ilość leżaków dlatego od godz 5 rano ludzie biegną zajmować miejsca. Totalna głupota. To jeden z minusów tego hotelu.Jedzenie jak dla mnie niezbyt dobre ale to już kwestia upodobań.Muszę jeszcze wspomnieć o rezydentach bo jestem bardzo zawiedziona ich pracą i opieką nad turystami.Totalna olewka a na wycieczkach nastawienie na zwyczajny zarobek.Zamiast zwiedzać fajne i ciekawe miejsca to prowadzili nas do sklepików gdzie pobierali procent od zakupu.Nic ciekawego od nich się nie dowiedziałam poza tym gdzie można kupić miejscowy chłam.Żeby było jasne mam tu na myśli rezydentów Itaki.
Hotel bardzo fajny, posiłki do wyboru do koloru, Bardzo polecam. Jedyny mankament to pogoda, niestety tu trzeba mieć szczęście, najczęściej było mglisto, ocean chłodny, ale za to kupa zabawy na falach.
Pobyt w tym hotelu oceniam w skali na 10 - 8. Jestesmy bardzo zadowoleni z wyboru wycieczki, chcelismy pojechac na ekskluzywne wakacje, gdzie nic cie nie intersuje, dobrze zjesz, wypoczniesz i sie udało. Potrawy świeże, świetnie doprawione, ogółem jedzenie bomba! pierwszy raz dstalismy tak fajny pokój z super widokiem. Połozenie bajka, dwa kroki na plażę. Cena adekwatna do jakości!
Hotel ma bardzo korzystne położenie - z dala od tłumów spacerujących po promenadzie, a jednocześnie na tyle blisko centrum, by wieczorem przespacerować się w stronę portu. Plaża piękna, szeroka i piaszczysta. Wyżywienie lekko monotonne - mały minus tego hotelu. Pokój bardzo ładny, przestronny i codziennie wysprzątany. Pogoda odmienna od typowo afrykańskiej - wieczory chłodne, a w ciągu dnia wieje wiatr - na plaży można zmarznąć. Szczególnie jak słońce schowa się za chmurami. Miejsce idealne dla osób nieznoszących upałów.Mimo to piękna opalenizna gwarantowana. Polecam ten hotel
Pogoda niezbyt atrakcyjna, w Agadirze bardzo rzadko świeci słońce, a więc bywa, że jest po prostu zimno. Zadowolone będą osoby, które nie lubią upałów, natomiast jeśli ktoś marzy o wygrzaniu się to na pewno nie w tym miejscu. Jeśli chodzi o hotel to na pewno nie można narzekać na czystość, ale jedzenie jest wyjątkowo monotonne i mało wyszukane (owoce morza w ciągu dwóch tygodni nie pojawiły się pod żadną postacią). Plaża piękna, położenie hotelu atrakcyjne. Marokańczycy nastawieni na wyzysk turystów; mili tylko wtedy, kiedy dostaną napiwek albo zrobią dobry interes na sprzedaży czegoś. Jeśli komuś nie zależy na super pogodzie to pewnie będzie zadowolony z pobytu.
Fajny hotel czyściutki z przepysznym jedzeniem Jeśli kiedyś wrócę do Agadiru to tylko do Iberostaru
Jestem zadowolony z urlopu w tym hotelu w 06.2011r. Nie mam większych ale. Jednak podczas kolacji widać było zlewanie turystów ze strony obsługi. Porażką też nazwę wycieczkę do Marakeszu - zaserwują Wam wizytę w ogrodzie, pałacu (zewnątrz), placu z sukiem i czasem wolnym. Do tego 50 stopni w cieniu. Byłem, widziałem. Najgorsze to to, że w ramach wycieczki jest wizyta w rejonalnej aptece (1.5 h), gdzie następuje prezentacja, a następnie sprzedaż. Nie na tym chyba polega zwiedzanie kraju za 320 zł od osoby
Hotel bardzo dobry dla rodzin z dziećmi. Świetna obsługa w restauracji i barach. Rewelacyjni animatorzy. Bardzo dobre położenie przy samej plaży i pięknej promenadzie spacerowej. Polecam.
spokojne, relaksujace wakacje, w sieciowym, luksusowym hotelu z piekna plaza (przejscie przez promenadke). opcja all odpowiadajaca naszym wymaganiom, standard i wystoj pokoi zadowalajacy. obsluga sympatyczna, porozumiewajaca sie w roznych jezykach, ale jakas taka powolna.. wyluzowana.. tez urlopowicze??. nieopodal: marina, 2 targi. taksowki w normalnych cenach, targowanie standard. hotel dla chcacych odpoczac spokojnie (animacje tez spokojne..), spedzic kilka dni podczas wycieczki objazdowej (pozdrawiam rodzinke z Gdyni 3xA)
bardzo dobry hotel, wart swej ceny i polecenia. polozony przy szerokiej zadbanej plazy, z duza iloscia lezakow/parasoli (przechodzi sie na nia przez promenade, strome schody). promenada prowadzi do mariny. teren hotelu dobrze zagospodarowany, dzieci na pewno znajda miejsce do zabawy. duzy basen, a przy nim rezerwowano lezaki, choc i tak wystarczylo (reczniki do wypozyczenia za kaucja). wyzywienie bardzo urozmaicone, niektorzy narzekali na sniadania (czysta przesada), duze pokoje , lazienki, codziennie sprzatane. bylismy w Marakeszu - polecam
Wyśmienity hotel, w pełni zasługujący na swą kategorię gwiazdkową. Bardzo dobra organizacja, zapewnione rozrywki i programy animacyjne dla każdego i bez względu na wiek, codziennie obecni byli menadżerowie i na wszystko mieli oko. Pokoje przestronne, czyste, sprzątane codziennie i dokładnie, zmiana ręczników i pościeli również, często urozmaicona świeżymi płatkami róż; papier toaletowy do woli, kosmetyki łazienkowe również. Co drugi-trzeci dzień zostawialiśmy bakszysz 1-2 $, ale należał się. Jedzenie wyśmienite i bardzo urozmaicone, z regionalnymi potrawami włącznie; bardzo często organizowane kolacje tematyczne w ogólnej restauracji (nawiązujące do wieczornego programu animacyjnego). Barmani bardzo uprzejmi i mili, rzeczywiście przy niewielkim napiwku serwowane wymyślne drinki - szczególnie w barze przy plaży. Bardzo dyskretna i pomocna ochrona, pilnująca spokoju i bezpieczeństwa gości.Plaża i baseny codziennie sprzątane i z pełnym, dostępnym dla każdego gościa hotelu sprzętem. Jedynym mankamentem, jeśli już, to spora odległość do centrum, ale po obfitej kolacji lub przed, dla zaostrzenia apetytu, spacer w sumie wskazany. Wzdłuż plaży ciągnie się wspaniała promenada, można bezpiecznie i z przyjemnością spacerować. Mamy porównanie wielu hoteli 4-ro i 5-cio* w Europie i Afryce, ten w pełni zasługuje na swoje 4,5*. Polecam gorąco.
polecam bardzo,byłem już wcześniej w Agadirze ale szczególnie ten hotel polecam,napewno jeszcze tam pojedziemy do tego hotelu
Dla nieczepliwych wszysko super. Nie polecam robić zakupów w sklepach przy hotelu ceny znacnie zawyżone i oszukuje
Byliśmy w tym hotelu w czerwcu tego roku.Hotel bardzo ładny, jedzenie przepyszne.Plaża szeroka i czyściutka, ocean zimny:(UWAGA!!!Codziennie popołudniu (Podczas naszego pobytu)wieje silny wiatr- kto uwielbia całe dnie spędzać na plaży nie będzie usatysfakcjonowany pogodą.Wieczory chłodne.
Polecam!!! Rewelacja!!! Hotel co prawda nie spełni oczekiwań ludzi którzy cały wolny czas spędzają w europejskich salonach 5* ale nie odbiega niczym od 4* hoteli w europie. Hotel wspaniale zorganizowany. Każdy bez wzgledu na podział wiekowy bedzie tu sie czuł wyśmienice. Duży obszar bardzo zadbany. Obsługa traktuje nas z szacunkiem dbając o nasz komfortowy wypoczynek. Plaza bajka. duza i czysta woda ciepla. pokoje tez bez zarzutu. Naprawde polecam.
Maroko urzeka jeszcze po takim pobycie w hotelu, aż chce sie wracac w to miejsce. Dzieciaki pol dnia spedzaly w hotelowym mini clubie przez co ja i maz mielismy wiecej czasu dla siebie. Pokoje sa super, duze dokladnie sprzatane, z wymiana recznikow codzien i poscieli co drugi dzien jak na Afryke bomba. Plaza z lagodnym wejsciem w glab oceanu ilosc lezakow bardzo duza. Swietne jedzenie przemila obsluga!