Bezpośrednio przy hotelu znajduje się długa i piaszczysta plaża.
Hotel położony jest w spokojnej okolicy, ok. 1 km od centrum rozrywkowego Agadiru.
Dla dzieci: brodzik, miniklub, plac zabaw.
Bogata oferta Wellness: centrum Thalasso i SPA, sauna, łaźnia parowa, masaże, whirlpool, zabiegi kosmetyczne.
Udany tygodniowy pobyt. Bardzo duży pokój i taras.
Duży basen, dobre drinki, muzyka na żywo i wieczorne występy.
Mały teren jak na tak dużą ilość osób, brakowało leżaków i parasoli przy basenach. Tłoczno w restauracji, brak stolików na śniadaniu.
Super hotel. Czysto. Super jedzenie. Miła obsługa.
Przestronne czyste pokoje, przy plaży.
hotel bardzo czysty, zadbany,pokoje codziennie sprzatane,dobre jedzenie podane w formie bufetu,bardzo mila obsluga,pomocna ciezko pracujaca,animacje,codziennie cos nowego,super polecam
czystosc mila i rzetelna obsluga pomocna kazdym kroku
zakwaterowanie czekalem 4 godziny na przyjscie godziny od ktorej hotel kwateruje przybylych turystow bylem na 11 a hotel kwaterowal o15
Oceniam bardzo wysoko czysty hotel, super jedzonko pomocni obsługujący
Duże pokoje, czyste codziennie sprzątanie miła obsługa, jednym słowem extra
bez wad
Jestem świeżo po urlopie w tym hotelu. Z plusów: bardzo dobre, urozmaicone, mające SMAK- co wcale nie jest oczywiste w ofertach all inclusive- jedzenie. Miła, żartobliwa, pomocna obsługa. Hotel czysty ale nie sterylny:P, blisko piaszczysta plaża. Minusy: rozrywka- stale ta sama. Wiecznie tańczący animatorzy, którzy mają tam etat chyba do końca życia. Mało basenów. Jedynie w brodziku dla dzieci była ciepła woda. W większych lodowata. Podsumowując: ogólnie Ok ale bez „ochów i achów”.7 dni w tym hotelu to zdecydowanie max.
Zdecydowanie jedzenie. Świeże, urozmaicone, po prostu pyszne!
Rozrywka wieczorna
Hotel super jedzenie też drinki ok bardzo czysto Obsługa bardzo miła i uczynna Nie ma problemu z leżakami przy basenie i na plaży Trochę głośni Anglicy
Czysto bardzo dobre jedzenie i obsługa w hotelu Codziennie muzyka na żywo oraz wieczorne animacje
Hotel czysty, przestronny. Obsługa hotelu super, zmieniła nam pokój na cichy i z 2 pomieszczeniami. W prawdzie dalej od restauracji hotelowej, ale nam się podobało. Byliśmy z roczniakiem, więc cisza była wskazana. Co najważniejsze to zmiana pokoju odbyła się bez dodatkowych kosztów. Jedzenie bardzo urozmaicone i pyszne. Polecam ten hotel.
Brodzik z ciepłą wodą dla dzieci, atrakcje dla dzieci, czysty, miła i życzliwa obsługa hotelowa
Hotel fantastyczny. Pyszne jedzenie, czysto, super baseny. Obsługa w całym hotelu bez zastrzeżeń. Plaża przy hotelu, piaszczysta, z łagodnym zejściem, fajne fale do skakania. Przy plaży jest długa promenada, więc jak ktoś jest np. z wózkiem to bez problemu można spacerować. Przy hotelu ładny, zadbany ogród.
- pyszne jedzenie, - duże pokoje, - dobra obsługa, - super lokalizacja przy plaży, - wszystko naprawdę na plus.
brak wad
Pokój i otoczenie hotelu bez zarzutu. Hotel godny polecenia. Zasługuje na swoje 4,5 gwiazdki.
Wspaniala obsługa, bardzo dobre i urozmaicone jedzenie, czysto, urozmaicone formy spędzania czasu, w tym ciekawe animacje. Hotel połączony jest z nadatlatycką promenadą i plażą, co sprzyja dodatkowemu uatrakcyjnieniu pobytu.
Jedyna wada to wietrzna aura, która w maju, przy 22-24 st. C powodowała, że nie można było korzystać z uroków oceanu, czy też hotelowych basenów. Ale to od samego hotelu jakby okoliczność niezależna.
Pokój i łazienka przestronny z balkonem wychodzącym na ulicę z bocznym widokiem na ocean . Obawialiśmy się hałasu w nocy ale jedyny szum robił tylko ocean . Spaliśmy przy otwartym balkonie .
Bardzo przyjemny ,czysty hotel . Personel uprzejmy, zawsze gotowy do pomocy . dobra kuchnia . Zadbany teren i baseny . Dużo zieleni i kwiatów . Szeroka, czysta i piaszczysta plaża z wydzieloną strefą dla gości hotelowych z leżakami i parasolami . Położona tuż przy hotelu , oddzielona promenadą która ma ok 10 km długości . Można wygodnie spacerować wzdłuż lini brzegowej .
Przy zameldowaniu trzeba zapłacić 1,7 euro za dzień za osobę opłaty klimatycznej i 100 Dirham depozytu za ręczniki plażowe
Hotel i położenie fantastyczne. Obsługa bardzo pomocna i miła. Pokoje piękne,duże i mieliśmy pokój z widokiem na morze. Jedzenie bardzo dobre i urozmaicone. Basen duzy i blisko do oceanu. Przy hotelu promenada bardzo długa. Generalnie bardzo cicho i spokojnie. Polecam
Hotel rewelacyjny. Właśnie wróciliśmy z niego. Przemiła obsługa, zawsze pomocna, jedzenie fantastyczne dla każdego, warunki odpoczynku cudowne. Żadnych minusów! Na pewno powrócimy tu !!! Maria & Ryszard
Hotel 4 *a zasługuje na 5* w, hotel lśni od czystości, różnorodne i smaczne, obsługa przemiła, bar dobrze zaopatrzony w trunki
Blisko oceanu, dużo animacji, basen podgrzewany
Sam pobyt w hotelu oceniam bardzo dobrze. Miła obsługa, bez problemów można się dogadać po angielsku. Dobre i różnorodne jedzenie. Co wieczór inna kuchnia.
Mocna i naprawdę liczna ekipa animatorów. W porządku barmani, alkohol lepszy IMO niż w Egipcie. Spory obiekt, szeroka plaza z promenadą bardzo blisko. Ochrona, która nie pozwala dzieciom samym wyjść poza teren.
Pokój Ok, bez szału. Niewygodne łóżko na dostawce. Sprzątanie pobieżne. Ręczniki wymieniane, ale niedonoszone. Trzeba było upominać się na recepcji.
Zbudowany (kompleks budynków) z rozmachem, na najwyższym poziomie turystycznym, wyposażony we wszystkie (praktycznie) wygody, obsługa uprzejma i miła, posiłki urozmaicone i smaczne, bardzo duży wybór, też trunków i innych napojów, aerobik z instruktorem dla chętnych w ciągu dnia, wieczorem tańce (też z instruktorem od aerobiku), słowem rewelacyjny!
ma wszystkie pozytywne cechy, jakie można mieć hotel
nie znalazłem
Hotel pięknie położony z podgrzewanym jednym z dwóch basenów. Jedzenie przepyszne urozmaicone, lokalizacja świetna. Pokoje czyste, sprzątane każdego dnia, zgodne z opisem. Świetna, przemiła obsługa. Jestem bardzo zadowolona z pobytu.
nic
Hotel na wysokim poziomie, jedzenie przepyszne, napoje wyskokowe bez ograniczeń.
Jeśli jedziesz z dziećmi to w tym hotelu będą one bezpieczne, ochrona pilnuje żeby bez opieki rodziców dzieci nie wychodziły nawet na plaże
Moim zdaniem nie ma wad
Byłem w hotelu w styczniu. Miało byś fajnie w wyszło słabo. W hotelu są pluskwy ,które mnie pogryzły.Oczywiście zgłosiłem to odrazu Rezydentce a po powrocie do kraju zgłosiłem w biurze podróży. Jednak mnie zbywają i nadal w ich ofercie ten hotel. Każdu zrobi z potencjalnych kupujący zrobi co uważa , ale musie mieć swiadomość ,że możecie wpakować się w kłopoty.
Hotel rewelacja. Wart polecenia. Jedzenie pyszne i urozmaicone. Animatorzy ekstraklasa. Polecam
Jedzenie Animatorzy Codzienne sprzątanie pokoju Wieczorne show
Hotel spełnił nasze oczekiwania w 100%! Polecamy!!!
Zalety - Jedzenie, czystość hotelu bez zastrzeżeń, lokalizacja - bezpośrednio przy promenadzie i plaży!
Wady - brak!