Iberostar Waves Founty Beach

Cudowny hotel, miła obsługa, zachowana wysoka czystość, tuż obok hotelu prywatna hotelowa plaża z pięknym widokiem

Hotel spełnił nasze oczekiwania w 100%! Polecamy!!!

Hotel rewelacja. Wart polecenia. Jedzenie pyszne i urozmaicone. Animatorzy ekstraklasa. Polecam

Hotel spełnił wszystkie oczekiwania, cudowna pogoda, dobre jedzonko, animatorzy, tylko za krótko :-)

Super hotel, ma wielki teren, klub dla dzieci (gdzie są dużo zabawek), fajna animacja, wspaniały personel (szczególnie w recepcji), fajne jedzenie.

Nazwa  Iberostar Waves Founty Beach
Miejsce  Maroko / Agadir / Agadir
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje, all inclusive
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, tenis, rowery, parking

Bezpośrednio przy hotelu znajduje się długa i piaszczysta plaża.

Hotel położony jest w spokojnej okolicy, ok. 1 km od centrum rozrywkowego Agadiru.

Dla dzieci: brodzik, miniklub, plac zabaw.

Bogata oferta Wellness: centrum Thalasso i SPA, sauna, łaźnia parowa, masaże, whirlpool, zabiegi kosmetyczne.

Wyświetlono 245 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Malwina

Pobyt - Styczeń 2022

Zalety

Bardzo dobre jedzenie, codziennie organizowane różne aktywności dla urozmaicenia spędzanego czasu na urlopie, co wieczór show z udziałem tancerzy

Pobyt - Styczeń 2022

Hotel spełnił nasze oczekiwania w 100%! Polecamy!!!

Zalety

Zalety - Jedzenie, czystość hotelu bez zastrzeżeń, lokalizacja - bezpośrednio przy promenadzie i plaży!

Wady

Wady - brak!

Adam

Pobyt - Styczeń 2022

Zalety

Jedzenie Animatorzy Codzienne sprzątanie pokoju Wieczorne show

Pobyt - Grudzień 2022

Zalety

Dużo animacji, blisko plaży, dyzy wybór posiłków

Alexander

Zalety

Wady

W krytym basenie woda jest zimna, jedzenie każdego dnia jest prawie takie samo

Pobyt - Grudzień 2022

Miałam dużo obaw przed przyjazdem , jednak zupełnie nie potrzebnie ! Wspaniałe miejsce , przy plaży. Jedzenie na prawdę dobre a obsługa zrobi dla ciebie wszystko żeby umilić twój pobyt. Koniec grudnia bardzo ciepły około 22-25 stopni , wieczory chłodniejsze ale wciąż przyjemne . Pokoje czyste ! Żadnych problemów .

Zalety

Hotel przy plaży, bardzo dobra obsługa , jedzenie bardzo dobre .

Edyta

Pobyt - Listopad 2022

Byłam w tym hotelu od 18.11-25.11.2022 . Hotel godny polecenia jedzenie wyśmienite,różnorodność potraw każdy znajdzie coś dla siebie, soki świeżo wyciskane. Pokoje codziennie sprzątane. Na terenie hotelu spokój dużo osób starszych co pozwala na odpoczynek. Plaża szeroka, piaszczysta. Bardzo dobre wi-fi.

Zalety

czystość, różnorodność jedzenia, piaszczysta i szeroka plaża

Małgosia

Pobyt - Listopad 2022

Hotel ok, cisza ,dla mnie do odpoczynku bardzo dobry jednak dla dzieci nie za bardzo brak atrakcji, zjeżdżalni aquaparku brak, tylko dla dorosłych.

Zalety

Przy lazy, leżaki za darmo, dobre jedzenie.

Wady

Brak basenów dla dzieci .

Tatiana

Pobyt - Sierpień 2022

Hotel wart swoich 4 gwiazdek. Pokoje przestronne. Jedzenie dobre, w dużym wyborze, codziennie jakiś kącik tematyczny.

Zalety

Położenie przy promenadzie i plaży.

Wady

Brak baru na plaży, w godzinach wieczornych czynny praktycznie jeden bar. Zbyt mała liczba parasoli na plaży i przy basenach. Parasole i leżaki mają czasy świetności za sobą. Bar przy basenie zamykany o godzinie 18 - za wcześnie.

Dominika

Pobyt - Sierpień 2022

Hotel wart swoich czterech gwiazdek. Smaczne i różnorodne jedzenie. Pokoje przestronne. Bardzo dobre wifi (działa nawet na plaży). Bardzo miła obsługa. Pozdrawiamy: Mustaphe, Hakima, Khalida, Ahmeta, Jo oraz ratowników Oussame, Abdela, Nuriego i Yassina z recepcji, a także bardzo miłych barmanów. Pobyt pełen atrakcji, pozostaną miłe wspomnienia. Szczerze polecamy. Bardzo dobre masaże. Wieczorami nie ma nudy.

Zalety

Drinki dostosowane do Polaków (trzeba dopłacać żeby były słabsze), dobre, różnorodne jedzenie (bardzo dobra pizza). Pokoje, jak i przestrzeń basenowa codziennie sprzątane. Bardzo dobre wifi. Mili animatorzy (duże zainteresowanie odwiedzającymi) .

Wady

Za krótki pobyt :(

Robert

Pobyt - Lipiec 2022

Wspaniałe 14 dni , naprawdę szczerze polecam, warunki naprawdę super, czysto i tak dalej, ale na wyjątkowe polecenie zasługuję przemiła obsługa, szczytem uprzejmości jest szef głównego baru, uczynny , naprawdę zajmujący się wypoczywającymi, choć nie lubi buractwa .Najbardziej wyjątkową osobą jest opiekun exim tours , niby Grzegorz ,a tak naprawdę Hassan człowiek naprawdę oddany swojej pracy , w ciemno polecam wszystkie Jego wycieczki - korzystałem i porównywałem z innymi Gośćmi, krótko mówiąc, bo trudno wszystko opisać , wróciłem z nową znajomością a nawet przyjacielem. Ten hotel ta obsługa plus taki opiekun = najlepszy wypoczynek od 2005 r. corocznych wyjazdów , w różnych hotelach od *** do ***** , Turcja , Grecja, Bułgaria, ....

Zalety

Czysto, smacznie, OBSŁUGA, KONCERTY WSPANIAŁEGO MUZYKA, odporne leżaki dla ludzi z nadwagą, wspaniała grupa animatorów wraz ich szefową, wyjątkowy szef głównego baru, dużo niespodzianek organizacyjnych, wyjątkowy oddany OPIEKUN exim tours Hassan.

Wady

Pupa nie mieściła w fotelach w barze . (mam 180kg wagi)

Rafał

Pobyt - Lipiec 2022

Witam. Hotel ok jak i inne z tej sieci. Obsługa dość miła. Wyżywienie jak za takie pieniądze też ok. Natomiast moim zdaniem na wyróżnienie zasługuje opieka rezydenta Pana Hassana. Bardzo miły i uczynny człowiek, zawsze dostępny dla uczestników. Myślę że to jest właśnie ktoś kto wykonuje pracę którą lubi. Wady: ogromna ilość miejscowych (bardzo specyficznych) gości hotelu.

Maciej

Pobyt - Czerwiec 2022

Świetny hotel. Plus 10 w skali 5. Naprawdę gorąco polecam.

Zalety

Przede wszystkim bardzo czysto. Pokoje sprzątane codziennie. Jedzenie bardzo dobre-urozmaicone. Profesjonalna obsługa zawsze pomocna.

Milena

Pobyt - Czerwiec 2022

Świetny hotel, przemili ludzie, fantastyczna atmosfera.

Zalety

Hotel położony nad samym oceanem, ogromna plaża z promenadą, pokoje czyste codziennie sprzątane, miły i pomocny personel.

Yola

Pobyt - Czerwiec 2022

Wspaniały hotel. Opis zgodny ze stanem faktycznym. Obiekt średniej wielkości, więc nie trzeba pokonywać kilometrów, żeby dotrzeć na basen, plażę, czy do restauracji. Miła i pomocna obsługa.

Zalety

Położenie tuż nad oceanem, leżaki dostępne bez większego problemu zarówno przy basenie, jak i na plaży. W samym hotelu, jak i w pokojach czysto; smaczne i zróżnicowane posiłki.

Aneta

Pobyt - Maj 2022

Pięknie położony hotel tys przy promenadzie i oceanie.

Zalety

Świetna obsługa, animatorzy, przepyszne jedzenie.

Jacek

Pobyt - Maj 2022

Bez zastrzeżeń. Otrzymałem to czego oczekiwałem. Hotel absolutnie wart swoich 4 gwiazdek.

Zalety

Położenie, obsługa, kuchnia

Wady

Tymczasowy chaos przed hotelem wynikający z remontu infrastruktury drogowej

dymen

Polecam ten hotel z czystym sumieniem. Jak na warunki Marokańskie - rewelacja. Praktycznie nie ma sie do czego przyczepić, ocean pod nosem, jedzenie pycha(owoce morza codziennie), animacje dobre, all inclusive na wysokim poziomie(m.in. whisky, gin, campari, martini). Pozdrawiamy sympatyczne siostrzyczki z Radomia:)).

Etola

Hotel dobrze położony, bisko plaży. Na plaży chłodny wiatr od oceanu,myślałam że to uroki listopada i tak wieje,ale czytam tu,że i w sierpniu nie było ciepło na plaży.W osłoniętych miejscach przy basenie raczej ciepło.Kąpiel w podgrzewanym basenie przyjemna,gorzej po wyjściu z wody,chociaż i w oceanie pływali desperaci.Pokoje duże,dobrze wyposażone, nasz miał dwa okna-jedno z widokiem na ocean,drugie na baseny.Ogród przy hotelu bardzo zadbany.Jedzenie dobre i urozmaicone,w tym dania kuchni marokańskiej.Drinki,piwo,wino,napoje-pod dostatkiem,kawa niezbyt dobra.W animacjach nie uczestniczyłam,ale ponoć średnie.Rezydentka z Rainbow,przez litość nie wspomnę imienia i nazwiska-niesympatyczna;na objeździe pilot p.Alina Martyniak-rewelacyjna.

Anyo23

Ogólnie wszystko w tym hotelu jest fantastyczne oprócz osób pracujących w recepcji.Ja miałam wykupioną wersję pokoju \\\" standard\\\" co oznaczało że dano mi bardzo nieciekawy ciemny pokój od strony zachodniej , a kiedy poprosiłam o zmianę pokoju na słoneczny z widokiem na basen zażądano ode mnie w recepcji zapłaty w wysokości 200 euro na tydzień!!!Na drugi dzień cena spadła o połowę czyli do 100 euro za zmianę pokoju, ale i tak była dla mnie nie do przyjęcia.W końcu pozostałam w pokoju przydzielonym na początku , ale ogólnie uważam że cała ta afera z pokojami to jedna wielka ściema ,oszustwo i próba wyłudzania pieniędzy od turystów przez osoby pracujące w recepcji.

Iberostar Waves Founty Beach