Luksusowa marina z restauracjami i sklepami
Rafy koralowe idealne do nurkowania i snorkelingu
Spokojna plaża z palmami i łagodnym wejściem
Możliwość rejsów łodzią i wypraw na pustynię
Cudowny pobyt w hotelu Iberotel Costa Mares Nowy hotel położony przy pięknej rafie , gwarancja wspaniałego wypoczynku. Obsługa na najwyższym poziomie , jedzenie urozmaicone i przepyszne . Polecam każdemu , kto pragnie relaksu, piękna podwodnego świata i dobrego jedzenia
nie
Personel był bardzo przyjazny i pomocny. Hotel jest bardzo czysty i przestronny, więc nie czujesz się zbyt blisko innych. Jedzenie było wspaniałe z szeroką gamą do wyboru.
nie
Bardzo nowoczesny hotel z doskonałą lokalizacją do nurkowania. Pyszne jedzenie i świetny zespół animatorów. Pokoje są bardzo duże i jasne.
nie
Hotel nie dla szukających spokoju. Wszystko byłoby super, gdyby nie hałas. Architektura hotelu jest taka, że wszystkie okna wychodzą na basen i lokale, gdzie odbywają się prawie przez cały dzień imprezy. Czasem bardzo głośne. Z korytarza też wszystko słychać. Hotel 5 gwizdek bez drzwi dźwiękoszczelnych?!
Położenie super. Rafa, żółwie, diugongi w zatoce. Jedzenie bardzo dobre, urozmaicone. Internet w całym obiekcie - przeciętny. Nie zawsze porozmawiasz z polską.
To był mój drugi pobyt w Iberotel Costa Mares, tym razem niestety była to tylko krótka wizyta w tym bardzo eleganckim hotelu z najlepszymi udogodnieniami i bardzo dobrym jedzeniem. Obsługa ponownie bardzo uprzejma, profesjonalna i ciepła... najlepsze warunki do wypoczynku i relaksu.
10/10
nie
Hotel cudowny pod każdym względem, co opisałam w jego zaletach.Dodam może tylko,że obsługa o każdego gościa dba jakby był kimś wyjątkowym.Dostęp do morza i cudownych raf jest bajeczny.Polecam całym sercem.
Hotel Iberotel Costa Mares to cudowne miejsce.Moja ocena jest maxymalnie pozytywna.Spędzilismy tam cudowny tydzień wakacji I napewno wrócimy. Jedzenie pyszne i urozmaicone.Obsługa przemiła i mega pomocna.Drinki to poezja smaku.Szczególnie polecam tutaj Lobby Bar i wspaniałego,miłego barmana.Porządek w pokoju idealny i codziennie na łóżku dekoracje z ręczników.
Nasza rodzina uwielbia odpoczywać w Egipcie, Turcji. Byliśmy w Sharm wiele razy i żaden hotel nie pozostawił takich wrażeń jak Iberotel Marsa Alam. Hotel jest nowy, bardzo ładny i nowoczesny! Pokoje są przytulne i czyste! Obsługa pokoju jest doskonała, znacznie lepsza niż Sharm. Usługa. Na wysokości! Jedzenie jest pyszne (co jest w zasadzie dziwne dla Egiptu)! W głównej restauracji jest trochę owoców morza, duży wybór pysznych słodyczy, lodówka z lodami (weź co chcesz w dowolnym momencie) i darmowe prawdziwe świeże soki (guawa, mango, truskawka ????). Na plaży jest stały serwis. Chłopaki przynoszą materace na leżaki. Nie ma jednorazowych zastaw stołowych, które mnie osobiście wkurzają. Ogromnym plusem tego hotelu jest to, że na jego plaży znajduje się domek dla żółwi. Krowy morskie również pływają, ale ich zobaczenie jest kwestią przypadku. Moja rada - nie wybieraj się na wycieczki morskie !!! Statki przywożą turystów do tego samego hotelu. Na plaży jest instruktor, który da płetwy, maskę i za symboliczną opłatą (zapłaciliśmy 20 USD od osoby) pokaże zagrody i żółwie. Możesz oczywiście sam pływać. Sama plaża też jest idealna, buty do wody nie są potrzebne, ponieważ wszędzie jest piasek i małe kamienie. Jest klub dla dzieci, ale nigdy w nim nie byliśmy. Pracuje w określonych godzinach (rano i obiad). Weszliśmy do środka - dużo rzeczy dla dzieci. Wieczorem dyskoteka dla dzieci. Jak na egipskie standardy jest to naprawdę fajny hotel, do którego chce się wracać !!! Dziękujemy personelowi za opiekę i uwagę!
10/10
nie
Świetny hotel, nieco drogi, ale wart swojej ceny. Dobre jedzenie, przytulne pokoje, fantastyczna i pomocna obsługa. Wrócę tam ponownie.
nie
Po 2 latach znów byłem w Egipcie i usług nie można teraz w ogóle porównać, chwilami myślałem, że jestem w 5 gwiazdkach w Dubaju, a nie w Egipcie ...... walka o klienta przerosła moje oczekiwania w ten hotel jeśli chodzi o usługi, martwiąc się o czystość otoczenia (basen, plaża) oraz o to, że obsługa hotelu będzie spacerować po plaży i czyścić okulary przeciwsłoneczne, więc to była naprawdę perła na tym wspaniałym świątecznym torcie.) :) :) ........ ... WSZYSTKIM TEGO HOTELU POLECAM AAA +++
nie
Byliśmy w tym hotelu w listopadzie, pobyt był wspaniały, obsługa na najwyższym poziomie, jedzenie bardzo dobre, na pewno tu wrócimy.
nie
Czyściutko, klimat europejski,pyszne jedzenie, najlepsza obsługa naprawdę troskliwi i zaangażowani ludzie. Wrócę na 100%
Najlepszy hotel w Egipcie
Nic
wspaniałe wakacje, dobry personel, czyste pokoje, personel recepcji jest niesamowity.
Spędziliśmy w hotelu wspaniały tydzień naszych wakacji!! Jest to nowy hotel więc kierowaliśmy się wyłącznie opiniami innych osób w mediach społecznościowych i absolutnie tego nie żałujemy. To miejsce ma wszystko, czego potrzebujesz na wyciągnięcie ręki. Od samego wejścia do hotelu zostaliśmy zaopiekowani przez personel. Co chwilę ktoś przychodził i pytał czy czegoś nie potrzebujemy, czy wszystko jest w porządku. Wspaniała obsługa i najwspanialsi animatorzy :) Hotel piękny, nowoczesny, pokoje sprzątane codziennie. Jedzenie bardzo różnorodne, bardzo smaczne, każdy znajdzie coś dla siebie. Przepiękny Sky Bar i wyśmienite drinki. Hotel przy zatoce z piękną rafą. Nie było tam ani jednej rzeczy, do której moglibyśmy się "przyczepić" :) Bardzo chętnie tam wrócimy!
Doskonałe miejsce!
Nie
Zatrzymałem się tu na tydzień i było niesamowicie! Świetne nowe pokoje (hotel ma mniej niż rok). Również hotel ma piękne morze i plażę - wiele wycieczek Marsa Alam dociera do zatoki hotelowej - Marsa Mubarak, warto to zobaczyć! Również hotel ma dużo dobrego jedzenia i bardzo, bardzo wdzięczny personel!
nie
Ładny nowy hotel, świetna obsługa, świetne jedzenie. Z hotelowej plaży świetne snurkowanie z możliwością zobaczenia żółwi morskich, diugonów, płaszczek i koralowców. Zdecydowanie polecamy. 5 *
nie
Polecam z całego serca dla osób, które szukają odpoczynku i relaksu. Zatoka przepiękna, idealne miejsce do oglądania żółwi i podziwiania pięknej rafy ... obsługa hotelu ???? mili, zawsze uśmiechnięci I pomocni ????
Hotel na najwyższym poziomie
Super