Hotel położony w spokojnej okolicy, 7 km od centrum Lixouri.
Dla dzieci: pokój gier i plac zabaw, hotelowe animacje.
Tylko 150 m do piaszczystej plaży.
Aquapark z 5 spektakularnymi zjeżdżalniami.
Hotel dla rodzin z dziećmi. Rozległy teren . Kameralne budynki z różnego rodzaju pokojami. Pokoje sprzątane codziennie, codziennie wymieniane ręczniki i pościel. W pobliżu plaża, w sezonie problem z leżakami już ok godziny 11- wynajem leżaka płatny 3 euro / szt. Polecam przejście w lewą stronę plaży , 15 minut spacerkiem dociera się do pustej plaży z krystalicznie czystą wodą. Na plaży tawerna i bar- można kupić lody i napoje.
Lokalizacja z dala od hałasu i zgiełku, w spokojnej okolicy. Taxi można dojechać do większego miasteczka z dużą ilością restauracji i barów, z przeprawą promową do stolicy wyspy. W ciągu kilku minut docieramy do plaży, z łagodnym zejściem do morza- dla dzieci bezpieczne miejsce. Animacje dla dzieci - w ciągu dnia oraz wieczorami dla dzieci mini disco, o 22 program dla dorosłych. Plac zabaw dla dzieci. Aquapark z 5-cioma zjeżdżalniami. Dzieci nie będą się nudzić.
Obiekt w ciągu kilku ostatnich lat rozbudowany , w związku z powyższym pierwotna infrastruktura w sezonie nie jest wystarczająca. Problem z leżakami przy basenie, basen pełen ludzi. W restauracji niestety tłok, problem z klimatyzacją- bardzo gorąco- trzeba wejść, zjeść i szybko wyjść. Opcja all- śniadanie, obiad, kolacja, w ciągu dnia napoje i przekąski ( lody, ciasta, ciasteczka i owoce- wydawane przy barze). Duża przerwa czasowa pomiędzy obiadem ( 13-14.30) a kolacją ( 19-21.30).
Hotel brudny i bardzo kiepski, obsługa nie ma klasy . Nie polecam .
Brud i opieszałość obsługi .
Zdecydowanie ludzie tworzą to miejsce. Fantastyczna obsługa na każdym stanowisku. Sam hotel ładny. Usytuowany na dużym obszarze. Zadbany. Pokoje bez szału, ale czysto, wszystko działało i bardzo wygodne łóżka. Na szczególną pochwałę zasłygują animatorzy. Sonia, Paweł, Andriej i pozostali, którzy oddawali gościom całe serce. Barmani i obsługa stołówki również dwójki się, żeby każdy czuł się zauważony i zadowolony.
Obsługa i animatorzy.
Najsłabszym punktem pobytu było monotonne menu. Brak specjałów regionalnych. Przez tydzień trafiliśmy raz ma krewetki i sałatkę z osmiornicy.
Świetny hotel dla rodzin z dziećmi. Podróż z lotniska do hotelu nie jest nudna, płynie się promem (bez dodatkowych opłat)Wiele atrakcji dla najmłodszych baseny, polscy animatorzy, mini disco, plac zabaw itp. Pokoje czyste i zadbane dzienne sprzątane. Jedzenie smaczne i zróżnicowane. Miła i pomocna obsługa, ze względu na dużą ilość gości z polski, stali pracownicy rozumieją i mówią trochę w języku polskim i czeskim. Animacje praktycznie przez cały czas dla dzieci jak i dorosłych, nie można się nudzić. Na terenie hotelu duży plac zabaw, siłownia plenerowa i aqua park. Blisko pięknej i spokojnej plaży bez tłumów turystów. Autobus do miasta Luxury spod hotelu dziennie, tam i z powrotem (tanio), dla chętnych z Luxury do Argostoli płynie prom co 20 min. Polecam wykupienie wycieczek: Skarby Kefaloni i Statkiem na Zakynthos.
Piękna malownicza plaża kilka kroków od hotelu z piaskiem w kolorze cynamonu. Nie ma tłumów turystów, można spacerować godzinami bo plaża ciągnie się dość daleko, idealna dla miłośników natury. Przy ruchomym kamieniu, piękne zachody i wschody słońca. Plaża otoczona jest malowniczymi wzgórzami z biało-niebieską leczniczą glinką która ma właściwości odmładzające :). przy plaży na skałach można obserwować kraby :)
Jeśli mam się do czegoś przyczepić to skąpe lunchboxy. Jeśli ktoś wybiera się na wycieczkę sam musi zadbać o wyżywienie.
Hotel na dużym terenie, czysto, pokoje sprzątane codziennie (sea view resort). 2 Baseny nie za duże, ale za to głęboki plus basenik dla dzieci plus park wodny z 5 zjeżdżalniami (super dla rodzin z dziećmi). Nie było problemów ze znalezieniem leżaka. Jedzenie bardzo dobre z wyborem dla każdego. Super animacje i programy wieczorne - dzięki animatorom.
Park wodny na terenie hotelu. Blisko do pięknej plaży.
Zbyt słaba klimatyzacja w restauracji hotelowej. Przy pełnym obłożeniu bywało duszno.
Poprawcie jakość kuchni! Koniecznie trzeba wynająć auto, jeśli chce się zwiedzić wyspę, czy wyskoczyć do najbliższego miasteczka.
Położenie. Cicha, spokojna okolica Blisko do niedużej, fajnej plaży (leżaki płatne). Kompleks składa się z kilku budynków, rozłożonych na dużym terenie, dzięki czemu nie ma tłoku. Czyste baseny, fajny aquapark że zjeżdżalniami dla dzieci i nie tylko ;). Miła, pomocna obsługa. Na terenie sklepik. Niedaleko świetna tawerna.
Jedzenie! Duży wybór, ale bardzo słaba jakość potraw. Nic nie może się zmarnować, więc co zostało z kolacji na pewno będzie na obiad następnego dnia w innej formie. Cały wyjazd na oliwkach, fecie i arbuzie z melonem.
Gdyby nie urokliwa plaza i rozległy teren hotelu zapewniający spokój, raczej bym odradzala to miejsce.
Położony na ogromnym obszarze, wokół bardzo zadbana zieleń, cisza i spokój. Dość dobre jedzenie, pokoje przestronne (typu superior), co drugi dzień sprzątanie, wymiana pościeli i ręczników. Urokliwa plaza, choć wąska, w zatoczce, bardzo łagodne i piaszczyste wejście do wody (szczególny plus w przypadku dzieci).
Totalne odludzie, specjalnie nawet nie ma gdzie pójść na spacer (niekiedy to może być i zaleta), niestety brak również transportu w postaci busika hotelowego, wymienionego w ofercie. Jesli ktoś chce coś zobaczyć, konieczne jest wynajęcie auta. Niestety i to często jest niemożliwe, gdy jest zbyt wielu chętnych. Koty- malutkie i te większe, karmione chyba tylko sporadycznie przez turystów, płaczące o jedzenie. Trochę słaba akcja w przypadku hotelu nastawionego na dzieci. Moja córka płakała non stop, że trzeba im pomóc. W ukryciu przemycane jedzenie i karmienie, gdyż przy wejściu do restauracji stoi "strażnik", odhaczajacy gości...moze jego obecność ma swoje racjonalne wytłumaczenie, ale nie robi dobrego wrazenia. Krzesła w restauracji do natychmiastowej wymiany - jakiewiek plastikowe byłyby lepsze; bar przy basenie, to również porażka, brudno, a w ofercie all inclusive w ramach przekasek, tylko jakieś suche babki.
Hotel położony na uboczu, w pobliżu brak jakichkolwiek rozrywek, dla nas nie bylo problemu ale żeby dostac sie do najblizszego miasta trzeba miec wynajety samochód lub inwestować w taksówke (12 euro w jedna strone). Obsługa przemiła i pomocna. Na terenie hotelu sklepik z podstawowymi produktami i pamiątkami. 3 baseny i aquapark czyste. Plac zabaw spory ale w dzien bez szans na skorzystanie gdyz nie jest zacieniony. Jedzenie tragiczne. Na cały wyjazd kilka zjadliwych potraw. Co nie zejdzie na kolacji dostaniecie w innej formie kolejnego dnia na obiad. Z owoców tylko melon i arbuz a szkoda bo przecież grecy mają taki szeroki dostep do owoców. Dzieci moga miec problem z wyborem jedzenia. Frytki, spagetii i na śniadanie naleśniki z proszku. Pokoje czyste, Panie sprzatajace bardzo mile. Ale przez caly wyjazd nie mielismy rano cieplej wody. Niedaleko hotelu (5 min spacerkiem) mała plaża z pieknym widokiem. Leżaki platne 6euro. Obok plazy tawerna. Generalnie hotel ok, polozony na sporym i ładnym terenie, czysto i miło, nie ma tłoku, ale posiłki to tragedia.
Przemiła obsługa, szczególnie Pan w restauracji. Spokój, cisza, obiekt położony na sporym terenie wiec nie ma tłoku.
Jedzenie fatalne. Wybór spory ale niestety niesmacznie.
Ogólnie opinia na duży plus. Hotel idealny dla rodzin z dziećmi, jest głośno, zabawnie. W hotelu siłownia plenerowa, plac zabaw na świeżym powietrzu, boisko do piłki nożnej i siatkówki, kort tenisowy oraz oczywiście aquapark. Aquapark wymaga lekkiego remontu, na niektórych zjeżdżalniach czuć mocno łączenia, nie obowiązuje tu all inc. Zabawna pani ratownik :) Ale zabawa na zjeżdżalniach przednia. Hotel położony w ogrodzie, na uboczu, około 300 metrów od plaży ( mnóstwo morskiej trawy ale wystarczy przejść jakieś 300 metrów w lewo lub dalej i już cieszymy się lepszą plażą, mimo to zalecam buty do pływania ), około 7 km od najbliższego miasta. Można wynająć rower, samochód lub jeździć taksówką. Polecam wieczorny spacer na Rocking Rocks. Jedzenie w hotelu przepyszne ( obiady i kolacje ), każdy znajdzie coś dla siebie. Jedyne minusy to monotonne angielskie śniadania, mocno rozcieńczane napoje ( oprócz wina ), które wydaje obsługa, przez co trzeba stać w kolejkach, i brak przekąsek między posiłkami ( jakieś stare suche ciastka to nie przekąski wg mnie). Jak na all inclusive - słabo. Świetna ekipa animatorów - ludzie bawili się świetnie zarówno podczas dziennych aktywności, jak i wieczorami.
Pyszne posiłki, lokalizacja, personel, animatorzy, aquapark
Brak przekąsek, rozcieńczone napoje, lokalizacja
Ogólnie dziwna sprawa, gdyż na początku byliśmy rozczarowani brakiem wyboru w jedzeniu i praktycznie brakiem przekąsek, ale pod koniec wyjazdu stwierdziliśmy, że było OK. Ponieważ, wszystko co się znajdowało w restauracji, było naprawdę smaczne, jedynie śniadania totalna porażka. Po 3 dniu już odechciewało się na nie wstawać. Mieliśmy najtańszy pokój, który był ok, czysty, łazienki chyba po remoncie, bo też wszystko w najlepszym porządku. Sprzątane codziennie. Restauracja powinna nazywać się stołówką, krzesła lekko zdezelowane, kelnerzy nie sprzątają w trakcie jedzenia, można siedzieć z górą brudnych talerzy, niestety, przechodzą i udają, że nie widzą. Owoce to tylko melon i arbuz. - słabo, nawet głupiej cytryny do herbaty brak. Sam hotel naprawdę wporządku, trzeba pamiętać, że jest tańszy niż większość hoteli z aquparkiem w Grecji, i cena idzie trochę za jakością. Aquapark, to raptem 4 zjeżdżalnie, ale dzieci lubiły tam chodzić. Do plaży spacerkiem 3-5 min. Wokół hotelu nic nie ma tzn. brak sklepów itd. Można pójść na zachód słońca do dalszej plaży (jakieś 20min) i tyle. Ale dla nas to nie była wada. Obsługa bardzo miła, animatorzy rewelacyjni. Zawsze wieczorem na coś można było popatrzeć. Ogólnie polecamy, ale trzeba brać poprawkę, że płacimy trochę mniej, także oczekiwania również trzeba zmniejszyć. Napoje kiepskie, piwo pół na pół z wodą, toalety przy basenie też za rzadko sprzątane, za to przy recepcji i restauracji - czyściutkie. Super atrakcją jest to, że żeby dojechać do hotelu płyniemy promem (jakieś 15-20min) - dzieci zadowolone. Warto wziąć samochód i zwiedzić wyspę, fajne widoki.
dla osób lubiących spokój - położenie ładne widoki Aquapark dla dzieci blisko do plaży
brak przekąsek w opcji ALL (wydzielane ciastka to nie przekąska) mały wybór jedzenia kolejki na śniadaniach i same śniadania - megasłabe
Idealne miejsce na odpoczynek z dziećmi. Na wysoką ocenę zasługują animatorzy, którzy dbali o rozrywki dla dzieci i dorosłych. Ich energia i dobre humory udzielały się wszystkim. Dzięki ich zaangażowaniu wszyscy razem się bawili. Wyżywienie bardzo dobre i zróżnicowane - każdy znalazł dla siebie coś dobrego. Obsługa bardzo miła zarówno na stołówce, jak i w barze przy basenie. Nasz pokój był duży, położony z dala od głównego budynku, co gwarantowało nam ciszę i spokój. Z tarasu mieliśmy widok na morze. Pokój czysty, dobrze wyposażony, regularnie sprzątany przez obsługę. Żal wyjeżdżać, ale wrócimy tu za rok.
animatorzy obsługa lokalizacja
brak wyboru przekąsek w barze nad basenem
Polecam ten hotel, zwłaszcza dla rodzin z dziećmi. W czasie jednej podróży dzieci polecą samolotem, przejada autobusem i przepłyną promem przez zatokę. Jest to atrakcja. Zamiana linii czarterowej na PLL LOT okazała się bardzo korzystna. Pełna elegancja, w tym krótkim locie serwowani wodę bułeczki i orzeszki. Wycieczka fakultatywna dookoła wyspy jest bardzo atrakcyjna. Sprawy organizacyjne wydawania posiłków, ich różnorodność powinny ulec poprawie. W takim stanie rzeczy ta strona działalności hotelu nie zasługuje na 4 gwiazdki.
Wiele zabawek dla dzieci, aquapark, zabawki ogrodowe i basen. Bogata animacja dla dzieci. Aktywni i profesjonalni rezydenci. Uprzejma i życzliwa obsługa. Wakacje relatywnie tańsze niż w innych hotelach.
Najsłabszym punktem są sprawy organizacyjne i wybór posiłków. Posiłki są wydawane przez obsługę \"przy ladzie\", praktycznie zawsze stoi kolejka, nieraz wychodząca na zewnątrz obiektu. W sali może być ponad 50 osób, a napoje wydaje jedna osoba, trzeba czekać w drugiej kolejce. Jest mały wybór żywności dla dzieci. Segment w szeregowcu miał parter i małe piętro. Na parterze klimatyzacja działała prawidłowo, na pięterku był stale upał.
hotel do którego chce się wrócić :) i można czuć się bezpiecznie nawet wczasach pandemii :)
przemiła obsługa, rewelacyjni animatorzy z Grecosa, baseny i aquapark z ciepła wodą, plaża wąska ale klimatyczna, hotel z super atmosferą i ludźmi
śniadania kolejki, podobnie z napojami,mniejszy wybór posiłków porównując z innymi hotelami
Tygodniowy pobyt z rocznym dzieckiem na przełomie września i października. Czyste, ładnie urządzone, ciche pokoje, pyszne jedzenie, świetna baza wypadowa na całą wyspę za pośrednictwem samochodu, przemiła i sympatyczna obsługa.
Świetny hotel dla rodzin z dziećmi, pyszne i zróżnicowane jedzenie, bardzo miła i sympatyczna obsługa.
Jest to hotel bardzo dobrze dostosowany do rodzin z dziećmi .jest w pięknym zadbanym i czystym ogrodzie ,obsługa gości też na dobrym poziomie ukłon dla pana w restauracji zapisującym kto wchodzi jest bardzo sympatyczny ale też nie mozna pominąć naszego rezydenta pana Damiana zawsze pomocny z dużą wiedzą na temat tej wyspy .
Położony w pięknym zadbanym miejscu bardzo dobre wyżywienie plaża też bardzo ładna i blisko.
Ogólne wrażenie jest bardzo pozytywne, hotel położony na rozległym terenie otoczony dużą ilością kwitnących krzewów i kwiatów. Miła obsługa. Bardzo ładne pokoje i łazienki w superiorach wybudowanych na sezon 2019. Jedyną wadą hotelu jest jedzenie, a dokładnie forma al inclusive dla mnie to były 3 posiłki i alkohol. Nic sensownego do zjedzenia w międzyczasie oprócz mało apetycznych kanapek i suchych ciastek przy barze obok basenu. Żadnego snack baru czy czegoś w tym stylu. Jeśli ktoś wrócił z wycieczki po 14 to do 19 nie miał co liczyć na jakiś posiłek. Byłam w kilku innych hotelach i zawsze można było zjeść coś na ciepło w międzyczasie. Poza tym w innych hotelach podczas śniadania przygotowywane były na świeżo naleśniki, smażone jajka sadzone, obwarzanki czy robione omlety, a tu nic wszystko zrobione wcześniej wystawiane na tackach i do tego zimne. Na gorących tackach miały się dopiero podgrzewać, ale często nie zdążyły i trafiały się zimne jaka sadzone czy naleśniki. Do tego wszystkie naleśniki były z czekoladą, jeśli ktoś nie lubi z czekoladą to ma pecha. No, ale nie przyjeżdża się na wczasy żeby tylko jeść. Kalofonia jest piękna, zachwyca cudownymi plażami, krystaliczną wodą, urokliwymi miasteczkami i wspaniałym klimatem. Polecam wypożyczyć auto, my wypożyczyliśmy na 4 dni za 100 euro i dzięki temu zwiedziliśmy całą wyspę. Plaże Myrtos i Petani są przepiękne warto nie tylko obejrzeć je z punktów widokowych, ale koniecznie na nich poplażować. Nam się tak spodobały, że na każdej byliśmy po dwa razy. Jaskinia Melisani też fajna, ale nieco przereklamowana jak dla mnie to samo mogę powiedzieć o plaży Xi. Natomiast miasteczko Assos urokliwe, klimatyczne warto zwiedzić. Byliśmy pod koniec września obawiałam się o pogodę tymczasem była wspaniała codziennie po 27 - 29 stopni, zdecydowanie mniej turystów, luz na basenach i najważniejsze mało dzieci w wieku szkolnym, za to sporo maluchów więc zdecydowanie większy spokój.
Hotel położony na rozległym terenie otoczony dużą ilością kwitnących krzewów i kwiatów. Miła obsługa. Bardzo ładne pokoje i łazienki w superiorach.
Jedzenie, zbyt duże przerwy między posiłkami obiad od 12.30 do 14, a kolacja dopiero od 19 i nic sensownego w międzyczasie żadnego snack baru czy czegoś takiego.
pokoje przestronne , atrakcją okazała się antresola i mimo leciwego wyposażenia wszystko tak czyste, zadbane, schludne. Najwspanialsi Animotorzy! Aquapark dla wszystkich super zabawą. No i najsmaczniejsze jedzenie pod słońcem. Obsługa hotelowa na medal. My wrócimy na pewno. Oby się nic nie zmieniło
pięknie położony w cichej okolicy pośród gajów oliwnych, blisko plaży
Przez cały wyjazd jest zapewniona opieka polskiego rezydenta, organizowane są codziennie wycieczki dzięki którym można zwiedzić wyspę, pracownicy znają podstawowe słówka po polsku. Kurort jest piękny, ponadto duży wybór jedzenia, które jest bardzo dobre. Pod koniec września pogoda jeszcze była upalna, a turystów niewiele dzięki czemu można spokojnie wypocząć.
Blisko plaży, piękny kurort, dużo basenów przy samym barze, obsługa rozumie polskie słówka
W okolicy oprócz plaż nie ma żadnych atrakcji
Hotel bardzo przyjemny, sami Polacy, Czesi i Anglicy. Każdy tu znajdzie coś dla siebie. Hotel typowo pod rodziny z dziećmi. Słaba komunikacja z najblizszym miasteczkiem, bus hotelowy wyjeżdża ok 10 rano wraca ok 13 i wjeżdża ok 16 ale już nie wraca. Rowery są ale nie ma opcji jazdy z dziećmi. Jedyna możliwość swobodnego transportu to wypożyczenie samochodu. Ogólnie hotel zrobił na nas bardzo dobre wrażenie. Jedyne co mam do zarzucenia to ratownik w aqaparku, osoba pilnująca zjezdzalni. Co to ma być, że obcy facet podchodzi do dzieci i każdego prawie chłopca zagaduje i dotyka po barkach? Akurat byłam świadkiem innej jeszcze sytuacji z tą osobą i zamierzam spawe zgłosić do właściciela hotelu. Naprawdę dziwny koleś lepiej trzymać dzieci daleko od tej osoby.
Miła obsługa, dobre jedzenie i alkohol, super animatorzy, aqapark i 3 baseny, blisko do morza, wieczorne spacery
Duża odległość od najbliższego miasteczka, możliwość wypożyczenia roweru ale bez siedzonka dla dziecka i bez przyczepek, ratownik w aqaparku do zwolnienia
Hotel oceniam bardzo wysoko , jedzenia dużo , alkoholu do oporu oraz obsługa przyjemna. Największa pochwała dla Pana w restauracji który zaznacza kto był na jedzeniu i to że zawsze zagaduje gościa :) no i pochwała dla barmana który zawsze coś po polsku od siebie powiedział i robił dobre drinki (ciemny, wysoki). Jedzenie dobre.
Pokoje ładne, sprzątane codziennie a hotel dosyć duży bo nawet widzieliśmy pokój o nr 587
Chyba żadne. Można jedynie przyczepić się że brodzik za mały pod prysznicem i nie które pokoje 150 metrów od głównego hotelu ale mieliśmy chociaż własny parking pod mieszkaniem i spokój.