Izola Paradise

3.3

Hotel położony 450m od plaży,dobre jedzenie,każdy znajdzie coś dla siebie.Niedaleko hotelu Aqua park.Czyste pokoje,codziennie sprzątane.Animatorzy za dnia prowadzący zajęcia w basenie(aqua aerobic,piłka ręczna)zajęcia dla dzieci.Wieczorami dla dzieci prowadzą minidisco,dla dorosłych nauka tańca oraz gry i zabawy.Obsługa miła,uprzejma.Mało mówią i rozumieją po Polsku ale można się dogadać.Hotel godny polecenia

Hotel ładny i zadbany,znajduje się w samym centrum Słonecznego Brzegu.Pokoje codziennie sprzątane.Basen nie jest za duży.Leżaki niestety trzeba zajmować rano.Jedzenie smaczne i zróżnicowane.Pyszne desery,duży wybór owoców.Alkohol nie jest rozcieńczany.Obsługa miła i pomocna.Polecam wybrać się autobusem na wycieczkę do Nesebaru,cena biletu to 1,3 lewa w jedną stronę.Spory kawałek do plaży.Deptak pełen sklepików.Plaża ładna i piaszczysta.Jedyny minus to popsuta kabina prysznicowa i brak możliwości wypicia herbaty w restauracji w czasie obiadu i kolacji.Słabe animacje.Ogólnie jestem pozytywnie zaskoczona i polecam ten hotel w 100 %.Cena adekwatna do jakości.

Hotel ładny i zadbany,położony w samym centrum Słonecznego Brzegu. Pokoje sprzątane codziennie.Basen nie za duży.Leżaki trzeba zająć wcześnie rano.Jedzenie smaczne i urozmaicone.Pyszne desery i duży wybór owoców.Obsługa miła i pomocna. Alkohole nie są rozcieńczane. Polecam pojechać autobusem na wycieczkę do Nesebaru-koszt 1,30 lewa w jedną stronę.Dużo Polaków. Dość spory kawałek do morza.Plaża ładna-piaszczysta.Deptak z licznymi sklepikami.Jedyny minus to zepsuta kabina prysznicowa i brak możliwości wypicia herbaty w restauracji, w porze obiadu i kolacji. Ogólnie jestem pozytywnie zaskoczona i polecam ten hotel w 100 % .Cena adekwatna do jakości.

Pobyt koniec czerwca 2017. Hotel polecam, obsługa ok, czystośc pokoi zadowalająca, ręczniki zmieniane, pościel wymieniona chyba ze cztery razy podczas jedenastodniowego pobytu. Jedzenie smaczne, urozmaicone, każdy znajdzie coś dla siebie, dzieci zadowolone - pizza codziennie na kolację :) Hotel położony blisko morza a jednocześnie w takiej okolicy, ze była cisza i spokój. Baseny czyste, ich wielkość i ilość zadowalająca. Byliśmy z dziećmi - wyjechaliśmy wypoczęci i zadowoleni.

Hotel usytuowany niedaleko miasteczka, gdzie nie da się tu nudzić, każdy może znaleźć coś dla siebie, dużo sklepików, barów,, urocze widoki, plaża ładna i czysta, pyszne jedzenie, polecam dla par a także dla rodzin z dziećmi, jestem pozytywnie zaskoczona że w Bułgarii może być tak pięknie!!!!

Nazwa  Izola Paradise
Miejsce  Bułgaria / Słoneczny Brzeg / Słoneczny Brzeg
Wyżywienie  śniadania
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, parking

Kameralny hotel, idealny zarówno na romantyczny wyjazd, jak i rodzinne wakacje.

Hotel położony w niedalekiej odległości od centrum Słonecznego Brzeg z wachlarzem atrakcji.

Długa i piaszczysta plaża oddalona ok. 550 m od hotelu.

Wysoki poziom obsługi hotelowej.

5.9

3.3

Wyświetlono 81 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Pobyt - Lipiec 2017

Zalety

3baseny,miła obsługa,czyste pokoje

moniczek_85

moniczek_85

Pobyt - Czerwiec 2017

Wady

bardzo słabe animacje

Marta_Warszawa

Pobyt - Czerwiec 2017

Zalety

połozony w cichej okolicy, ładny, przestronne pokoje, każdy z balkonem, klimatyzacją

Kasiula

Pobyt - Czerwiec 2017

Zalety

smaczne posiłki, basen usytuowany w zacisznym miejscu z dala od ulicy,

Wady

animacje przeznaczone tylko dla dzieci

Dawid

Pobyt - Czerwiec 2017

Hotel generalnie dla rodzin. OD animacji przez baseny do basenu czy placu zabaw. Kazdy znajdzie cos dla siebie. Jedzenie urozmaicone kazdy cos znajdzie. Napoje/alkohol caly dzien rozne. Piwko i drinki. DO plazy z dziecmi troche daleko nawet najkrotsza droga. Pokoj tylko raz sprzatany podaczas pobytu. Lazienki w czesci A bardzo slabe. Hotel sklada sie z 3 czesci A B i C. Dwie ostatnie sa spoko A to pierwszy budynek z 2004 i to widac niestety wiec jak ktos trafi tam to pokoj bardzo przyjazny ale lazienka to juz inna para kaloszy. Zapchany odplyw to noram wiec nie narzekam bo w tych krajach jest jak jest z piachem itp. Obsluga BDB animacja dla dzieci super, rodzic moze troche odpoczac. Jest bilard prawdziwa silownia. 3 baseny jeden powiedzmy dla doroslych, 2 i maly ze zjezdzalnia dla bardziej rodzin i dzieci. Bardzo blisko aquapark 500m polecam. Wycieczki stateczkiem czy na morze czy do Nessebaru z mola autobus tanszy ale wieksza atrakcja dla dzieci plyna. Z dzieckiem/dziecmi polecam w 100%. Mala ilosc ruskich wiec o 23 byl juz spokoj i cisza. :D

Zalety

3 baseny, bdb i urozmaicone jedzenie, klimatyzacja w pokoju

Wady

Slabo ze sprzataniem pokoi

Pobyt - Czerwiec 2017

Polecam na wypad jak i wakacje rodzinne. Ladny hotel, czysty u przyjazna obsluga.

Zalety

Pozytywne wrazenia.Jestem 3 raz w Slonecznym Brzegu.ten hotel jest bardzo czysty,spokojny z mila obluga.polozony 100m od gl deptaka tetniacego zyciem,zatem w pokojach cisza ale dla nocnych markow 2-3min do imprezowni.reczniki wymieniane codziennie.dobre drinki i piwo.schludnie,czysto i smacznie.polecam.

Wady

Za malo owocow do posilkow ale dookola sklepiki wiec za grosze kupujemy czeresnie i arbuzy ????w hotelu sa jablka gruszki morele i brzoskwinie.

Ja

Pobyt - Sierpień 2016

Po przyjezdzie zostalismy zakwaterowani w pokojach, jednakze przybylismy za wczesnie więc zostaly wydane nam Opaski, moglismy zjeść obiad, Niestety pokoj naszych znajomych znajdował sie w drugiej cz. budynku pomimo wczesniejszych ustalen. W naszym pokoju codziennie sprzątano (moze dla tego, ze zostawialismy napiwki na lozku), u znajomych tylko raz posprzątano i wymieniono ręczniki, kolezanka chodzila sie upominac, Niestety znajomych pokoj zostal okradziony, w trakcie naszej nie obecnosci (kolo 15 min- obiad). W lazienkach niestety nieszczelne prysznice co powodowalo kaluze w lazienkach, inni wczasowicze mowili to samo, ktos nawet doznal kontuzji. U jednej pary w lozku odkryto male robaczki po podniesieniu koldry. Od hotelu ok 10 min znajduje się fajny Aqua Park, sklepy, knajpy i restauracje. W hotelu jest silownia - caly dzien czynna. Pani w recepcji mowi po Polsku- bardzo uprzejma. Pani Menager hotelunawet nie przeprosila za kradziez, nie poznalismy jej. Nasz opiekun( nie pamietam jak Pani sie naala) BAAAAAAAAAArdzo pomocna i sympatyczna. Organizowane sa wycieczki, nie polecam wycieczki do miasteczka polozonego nie daleko- nie pamietam jakie to bylo;p - bylismy na degustacji win za ktora placilismy- ogolnie jest daarmowa... Jedzenie.. jak dla mnie malo ciekawe dania aczkolwiek moj chlopak byl zadowolony. Sniadania- no tutaj maly wybor wedlug mnie, bekon0suchy na wior, jajka sadzone, fasolka. Polacy to 70%. Stan hotelu ogolnie dobry 7/10.

Zalety

Położenie , lezaki nieodplatnie plus parasole, open bar od rana do 23. Kantor wymiany walut w hotelu.

Wady

- Nieszczelny prysznic , - Kradziez w pokoju ( bez rozwiązania sprawy) - Zbyt mala ilosc leżaków, basen nie wielki

Małgorzata Stencel-Kaczmarek

Pobyt - Sierpień 2016

Właśnie wróciliśmy z Bułgarii. Hotel położony w bocznej cichej uliczce blisko centrum to zaleta. Do morza kawałek drogi ładną ulicą , pełną sklepów, kawiarenek i straganów. Czyste ,duże pokoje z ładnymi balkonami ( nasz miał widok na baseny) . Sprzątanie codziennie ze zmianą pościeli i ręczników. Ładne łazienki z kabiną. Dużo luster i telewizor z polskim kanałem. Windy sprawne co ułatwia poruszanie się z dziećmi. Obsługa bardzo miła, przyjazna i uśmiechnięta . Nie ma problemu z j.polskim. Fajne animatorki dla dzieci. Czyste baseny . Widziałam jak codziennie je czyszczono. Jedzenie dobre, świeże i dużo. Bardzo udane wakacje za niewielkie pieniądze. Polecam szczególnie rodziną z dziećmi.

Zalety

Czysto. Smacznie. Miły personel.

no I po wakacjach

Pobyt - Sierpień 2016

Ogolem... bylismy we 4 osoby, w pokoju znajomych nie bylo sprzatane, trzeba bylo upominac sie o wymiane recznikow I papier, wszystkie prysznice nie szczelne co za tym idzie mokra podloga(mozna sie poturbowac. Ale to nic... najwiekszy problem... z pokoju zginely pieniadze- podobno nie pierwszy raz- sprawa nie do wyjasnienia, menagerka nawet nie pofatygowala sie przeprosic za incydent.. nie.widzielismy jej na oczy. To glowny problem. Pojechalismy z biura podrozy Wezyr-organizacja super, nasza opiekunka rewelacyjna, przejela sie incydentem, szukala pomocy w roznych zrodlach, nie zostawila sprawy bez echa, kontakt rowniez super. Jesli chodzi o atrakcje.. ok aczkolwiek bardzo malo. Rzutki, jakas jedna gra, fitness I pilka wodna. Dla dzieci kilka atrakcji bylo. Alkohol- nie za specjalny ale da sie pic. Baseny-bardzo fajne, lezaki wygodne, parasole dostepne. Hotel moge ogolem ocenic na 7.

Zalety

Elegancki, mila obsluga w recepcji, kantor z normalnymi cenami w hotelu

Wady

Lazienki ogolnodostepne nie za czyste, barmani kobiety obsluguja normalnie, a mezczyzn "na odwal sie", jedzenie moim zdaniem strasznie malo przyprawione, nie swieze pieczywo I bardzo maly wybor owocow.

Emil

Pobyt - Lipiec 2016

Pobyt dla dwóch osób na siedem dni to trafiony wybór. Hotel sam w sobie bardzo dobry, z adekwatnym standardem do ceny. Dwa baseny plus brodzik dla dzieci. Czyste, schludne pokoje, które były regularnie sprzątane. Jedzenie smaczne (może momentami lekko tłuste), ale wybór tak duży, że każdy znajdzie coś dla siebie. Serwowane świeże owoce. Do 23:00 open bar - dla wprawionych alkohol non stop. Prócz alkoholu stały dostęp do innych napojów. Dwa razy dziennie przekąski, w tym codziennie serwowane np. lody. Kameralna siłownia, aerobic w basenie i animacje dla dzieci - trafione. Do najbliższych sklepów minuta drogi. Do centrum Słonecznego Brzegu, podobne jak i do plaży około 10 minut drogi. Obsługa miła nie wchodzi w drogę, nie robi kłopotu, łatwo można się porozumieć. Przy zbiórce w dniu wylotu o 14:00, wymeldowanie standardowo o 12:00 z możliwością zjedzenia obiadu i dowolnego korzystania z baru czy basenu do godziny zbiórki i to działa na duży plus. Ogólnie hotel naprawdę OK. Jeżeli ktoś chce wypocząć, luźno się pobawić i zaliczyć porządne wczasy śmiało może się tam wybrać. Wybrednym ( a będzie ich zawsze sporo) może przeszkadzać płatny internet (1 dzień - 3 lewy, pozostały cennik na recepcji), czasem zajęta większość leżaków (naprawdę jest ich sporo) albo tłum dzieci ganiających się po korytarzu, ale to żadne problemy. Podsumowując: z chęcią można wrócić i za taką cenę godny polecenia.

Zalety

duży wybór smacznego jedzenia hotel przeznaczony dla każdej grupy wiekowej dwa baseny do wyboru pokoje czyste, regularnie sprzątane

Gosia

Pobyt - Czerwiec 2016

Cisza nocna od 23.00 i ochrona rozgania towarzystwo. Animacje słabe, animatorki kokietki. Baseny duże, wystarczająca ilość leżaków.Pobyt 17czerwiec-01lipca, pierwszy tydzień zdecydowanie luźniej, bez kolejek i bitwy o leżaki i parasole. Drugi lekka udręka-gorsze jedzenie, kolejki w stołówce, chwilami nawet brakowało miejsc siedzących stoi się z talerzami i czeka aż ktoś wstanie. Stoły faktycznie brudne, sami wycieraliśmy co większym problemem dla nas nie było. 70% gości to Polacy. Przy basenie się pali więc wszechobecny dym jak i również w części jadalnej położonej na zewnątrz. Jeśli nie chcesz się ugotować z gorąca- idziesz na dwór jeść, gdzie Cię wędzą :p Pobyt udany, brak muzyki (włączana tylko przy animacjach), do morza niespełna 800m , nie wiem którędy ludzie chodzą że piszą 2-3km , my mierzyliśmy odległość i jest niespełna kilometr. Syn zadowolony, my również. 4 gwiazdek na pewno tam nie ma ale ten kto szuka luksusu nie płaci takiej ceny tylko 3x więcej. Uważam że za ten standard i jakość cena bardzo rozsądna ;)

Zalety

położenie - 15min spacerem nad morze, cisza w obiekcie, 3 baseny, dużo leżaków, czyste pokoje

Wady

monotonne i czasami nieświeże jedzenie, okropne napoje w barze, mały wybór alkoholi, nieuprzejmi ochroniarze,

Damian

Pobyt - Wrzesień 2015

Za tą cenę zdecydowanie polecam. Pokoje sprzątane codziennie, jedzenia dużo ale monotonne. Lokalne trunki spoko. Dobre położenie, niedaleko przystanek autobusowy, z którego można odjechać i zwiedzić okoliczne atrakcje.

Zalety

Trzy baseny, dużo leżaków, położony w spokojnej okolicy, niedaleko przystanku autobusowego. Sprzątane codziennie pokoje

Wady

Drobne niedociągnięcia w łazience, monotonne posiłki

Adam

Pobyt - Sierpień 2015

Wrażenia niesamowite. Słoneczny Brzeg nocą wygląda wspaniale, nie zapomnę tych urzekających widoków.

Zalety

Hotel usytuowany w cichej części miasta

Wady

Brak animacji dla dzieci

Piotrek

Pobyt - Sierpień 2015

Przede wszystkim należy zacząć od ochroniarza (Boguś). Zbyt nerwowy, niemiły, gasi światło i sobie idzie , nic nie powie, po angielsku nic. Powinien być bardziej na luzie, być bardziej przyjazny dla gości i znać angielski. Po drugie animacje, animatorki spoko, tylko animacje monotonne i za krótkie. Następnie jedzenie, bardzo rzadko coś dobrego, zbyt monotonne i przede wszystkim niedogotowane jedzenie! Reszta w miarę ok. pokój spoko, tylko klima trochę kiepska, obsługa miła i przyjazna. All inclusive w miarę, mocne alkohole, ale brakuje jakiś drinków typu "sex on the beach". Hotel sprzątany codziennie, codziennie nowe ręczniki. Ogólnie hotel ok, tylko tak jak wyżej do poprawy: 1. Ochroniarz (Boguś), 2. Animacje, 3.Jedzenie. Ogólnie polecam. Pozdrawiam ekipę z Iławy

Zalety

Położony w zaciszu, blisko do centrum,

Wady

ochroniarz(Boguś), animacje, jedzenie

a

Pobyt - Sierpień 2015

Ogólne wrażenie - rozczarowanie; trudno mieć pretensje do hotelu za kwitnące morze czy ogólny bałagan w okolicy (choć to dodatkowo psuje wrażenie), ale w dzisiejszych czasach bezpłatne wi-fi w tego typu miejscach powinno być w standardzie; tu nie dość, że trzeba było za tę usługę dodatkowo zapłacić, to jeszcze w pokoju internet nie działał. Do tego obsługa (zwłaszcza na recepcji i kelnerki na sali) pracująca jak gdyby za karę. Jedzenie typowo hotelowe (duży wybór potraw, ale ciągle tych samych i generalnie bez smaku - ktoś, kto tamtejszej kuchni nie zna, może się totalnie zrazić; ktoś, kto zna, przeżyje jeszcze większe rozczarowanie), alkohol w wersji all-inclusive w dowolnej ilości, ale walory smakowe żadne. Czystość w hotelu też średnia.

Zalety

względnie cicho (jak na kurort); niedaleko centrum; działająca klimatyzacja;

Wady

relatywnie daleko do plaży; niedziałający internet (oczywiście, za dodatkową opłatą!); jedzenie słabej jakości (w porównaniu z np. tamtejszą kuchnią chociażby restauracyjną); połamane leżaki, niezainteresowana obsługa

Gosia

Pobyt - Sierpień 2015

Ogólne wrażenie dobre. Niestety problem z łóżkami. Byliśmy w trójkę - 3 osoby dorosłe, tak zaznaczyliśmy w zamówieniu, a jedno łóżko było małe jak dla dziecka. Nie chciano go wymienić. Dopiero po długotrwałej interwencji w recepcji wymieniono łóżko na normalne na drugi dzień. Znajomym w podobnej sytuacji wymieniono na trzeci dzień. Innym gościom, którzy tego potrzebowali, jak się okazało nie wymieniono wcale. Odradzam zatem pokoje trzyosobowe.

Zalety

Duży, przestronny hotel, w cichej okolicy.

Wady

Wyposażenie pokoju trzyosobowego.

Aga Szpon

Pobyt - Lipiec 2015

Pobyt w Izola Paradise uważam za udany. Jedzenie bardzo dobre, dwa baseny i brodzik dla dzieci czystei codziennie odkażane. obsługa miła i pomocna. Wiem, że każdy ma inne oczekiwania ale naprawdę tam nie ma się do czego przyczepić. Polecam dla rodzin z dziećmi i dla ceniących spokój.

Zalety

Spokojna okolica i bardzo miła obsługa. Jedzenie bardzo dobre, każdy znajdzie coś dla siebie.

Wady

Daleko do morza, ale spacer jeszcze nikomu nie zaszkodził :-). Leżaki przy basenie trzeba wcześnie zajmować, ale tak jest w większości hoteli niestety.

5.2
MI

Pobyt - Lipiec 2015

PANI RECEPCJONISTKA IRINA (TAK NIEMIŁEJ OSOBY NIGDY NIE SPOTKAŁAM W JAKIMKOLWIEK HOTELU). JEDZENIE SŁABE JAK NA 4 GWIAZDKI, BRAK JAKICHKOLWIEK DRINKÓW TYPU PINA COLADA CZY SEX ON THE BEACH, OBSŁUGA ZMĘCZONA - JAKBY PRACOWALI ZA KARĘ. REZYDENTKA TYLKO Z NAZWY... PO 23 OCHRONIARZ WYGANIA WSZYSTKICH DO POKOJU.

Zalety

DALEKO OD ZGIEŁKU MIASTA ALE BLISKO DO CENTRUM

Basia

Pobyt - Lipiec 2015

Bylismy w lipcu 2015, z dzieckiem. Ogóle wrażenia dobre, ale jest kilka uwag: pokój nie był idealnie czysty, na wykładzinie w pokoju i w łazience zostaly dlugie włosy po poprzedniej osobie. W łazience sporo pleśni w fugach. Nam bardzo przeszkadzalo to, że na lezakach przy basenach można było palić papierosy. Często przez to musieliśmy z dzieckiem odchodzić z naszych leżaków, gdyż dym był nie do zniesienia. Tenis stołowy jest za darmo, ale jak się chce pograć to lepiej wziąć własne rakietki - te hotelowe są w opłakanym stanie (praktycznie samo drewno). Jedzenie w hotelu smaczne, różnorodne. Napoje dobre, ale wybór alkoholi malutki (żadnych drinków typu Sex on the beach). Po 23 w hotelu robi się cicho, co nam akurat odpowiadało. Do plaży spacerkiem około 15 minut. I jeszcze jedno - radzę zgłaszać jeśli sprzątaczka zabierze wam brudne ręczniki a zostawi czystych mniej niż zabrała. My nie zgłosilismy, że mamy o 1 ręcznik mniej, bo nam to akurat nie przeszkadzalo, a przed wyjazdem z hotelu recepcjonistka powiedziała, że w naszym pokoju brakuje ręcznika. Poczuliśmy sie jak złodzieje, szczególnie że to było przy innych gościach. Taki niemiły akcent na koniec :(

Zalety

W nocy cisza, gdyż położony jest z dala od zgiełku. 3 baseny o różnej głębokości.

Wady

Za mało leżaków, często brudne leżaki i stoliki.

Izola Paradise