Pomoc i kontakt
Magazyn Wakacje.pl
Salony sprzedaży
Hotel znajduje się tuż przy prywatnej, piaszczysto-żwirowej plaży.
Dla amatorów wodnego szaleństwa: 16 basenów, jacuzzi oraz 11 zjeżdżalni dla dorosłych i dla dzieci.
Bogata oferta sportowo-rekreacyjna dla gości w każdym wieku.
Wysoki poziom obsługi hotelowej.
Zdecydowanie polecamy hotel! Jest nowy i nowoczesny. Byliśmy z Itaką. Nawet najtańsze pokoje są bardzo dobrze wyposażone i posadowione. W normalnych są dwa łóżka (ok. 120cm) przysunięte do siebie. King Size jest dostępny tylko w âpokojach rodzinnychâ gdzie w PRZECHODNIM przedpokoju są dodatkowe łóżka dla dzieci (zwykłe lub piętrowe). W dużej łazience nie ma bidetu, za to przysznic jest świetny. Hotel na noc zasypia. Jeść można do 22. Pić do 24. Animacja taka sobie. Genialnie zaprojektowane duże baseny, śliczne i wygodne bary, różne, zawsze wygodne miejsca do siedzenia i opalania. Jedzenie przeciętne, ale widać, że się bardzo starają. W barach niezłe przekąski. Restauracja Libańska A La Carte â rewelacja! W pogoda w maju â polskie lato.
nasz 4 raz w egipcie, zawsze wybieramy starannie hotele i tym razem rowniez dobry wybor. Hotel ogromny, pelno pasenów (plytkich 120 - 140cm) niektore podgrzewane. obsługa najlepsza jaka mielismy dotychczas w egipcie, ciagle chodza i pytaja czy cos podac w sumie na terenie calego hotelu. fajne udogodnienia dla dzieci, 2 aquaparki. plaza to woda po kolana przez jakies 5 minut drogi w glab morza;)restauracje tematyczne, polecam azjatycka bo w niej bylismy.codziennie sprzatane pokoje bez dolarow. 4 korty tenisowe o nawierzchni betonowej(hard court), gralismy codziennie z teniset.pl. obok boisko wielofunkcyjne, wszystko z oswietleniem dodatkowo platnym. szczerze polecamy hotel.
Witam właśnie wróciłam z wakacji z tego hotelu i jestem bardzo zadowolona. Hotel jest przepiękny, komfortowy, basenów bardzo dużo, dla rodzin z dziećmi mnóstwo atrakcji. Jedzenie bardzo dobre a co najważniejsze nikt z naszego turnusu nie chorował, pomimo jedzenia dosłownie wszystkiego!W hotelu obok Titanic Palace -wszyscy chorowali,w innych hotelach też! Dlatego z czystym sumieniem polecam ten hotel - jest jak z bajki! Obsługa świetna, zawsze uśmiechnięta i pomocna na każdym kroku! Jeżeli chodzi o plaże to rzeczywiście jest płytko bardzo długo, ale wystrczy skręcić troche w lewo i jast zatoka gdzie nie ma się gruntu,więc pływanie na wyciągnięcie ręki!.Co dla mnie było miłym zaskoczeniem wtym hotelu nikt nie wyciąga reki po tzw. bakszysz!
Niedawno wróciliśmy z dwutygodniowego wypoczynku w Egipcie. Pierwszy tydzień spędziliśmy w Titanic Beach, drugi w Iberotelu. Gorąco polecamy wybór tego hotelu! Piękny wystrój, przemiła obsługa, bardzo dobre jedzenie. Najlepszy hotel w Hurghadzie.
Byliśmy w grudniu, hotel bardzo czysty , nowy, rozległy ale bardzo zadbany. Obsługa wzorowa, All Inclusiv- na najwyższym światowym poziomie- nie ma słabych stron . Leżaków (polska przypadłość ) nie brakowało . Plaża w hotelu, czysta bar na plazy w ALL. Jedzenie urozmaicone, show cooking codzinnie,masa ciast i owoców. Polecam nurkowanie powierzchniowe. Jedynie usługii SPA mamy zdecydowanie lepsze w Polsce- Panie nie potrafią masowac :) No ale co kraj to obyczaj :) Bez wątpienia jest to najlepszy hotel w HRG i najlepszy w jakim byłam. Polecam !!!
hotel idealny dla rodzin, czysto, super jedzienie, duże pokoje,dobre baseny, praktycznie nie możliwa kąpiel w morzu - 40 cm wody i mielizna ok.400 metrów w głąb morza.
Piękny,luksusowy hotel.Jedyny mankament to niemożliwość nurkowania przy plaży.Trzeba przejść morzem trochę nielegalnie ;) do pomostu należącego do hotelu Titanic ( też 5* ale jakość nieporównywalna do Aquamarine.)Iberotel Aquamarine to jeden z najlepszych hoteli w Egipcie a drugi w Hurghadzie.Ponoć Steigenberger Beach jest najlepszy .
Hotel bardzo przyjazny dla dzieci zarówno starszych jak i tych najmłodszych, nad brodzikami rozwieszone zadaszenie od słońca (nawet pobierają próbki wody z baseników). Nie trzeba rezerwować leżaków wcześnie rano-jest ich pod dostatkiem, leżaki przy plaży znajdują się na grubym trawniku-super. W hotelu strefy basenów są podzielone na teren rozrywkowy i cichy. Przepiękna rafa dostępna nawet dla słabo umiejących pływać
HOTEL PIEKNY,BAJKOWY,ELEGANCJA,SMAK, GUSTOWNY, OLBRZYMI, OBSLUGA,JEDZENIE, POKOJE, OPIEKA REZYDENTA (OASIS) NA PIĄTKE Z PLUSEM. zADNYCH PROBLEMOW (Z SEJFEM, Z MINIBAREM- NIC), LEKARZ W CENIE, SŁOWEM SAME LUKSUSY :))pOLECAM GORĄCO.
Pisząc krótko: Wyżywienie - naprawde słabe Obsłyga - bardzo dobra Czystość - super Animacje - słabe Rafa - naprawde marna Masa Polaków - od razu ich zauważycie! To tyle, jedziesz pierwszy raz do Egiptu - jedź, będzie Ci się podobać, osobom, które jadą tam kolejny raz, ZDECYDOWANIE radzę wybrać inny hotel, no chyba, że są ignorantami co twierdzą, że widziały tam prawdziwą rafę =]
Bardzo zadbany kompleks. Byliśmy z grupą znajomych oraz dwójką małych dzieci i własnie dla rodzin z pociechami ten hotel polecam.
Polecam każdemu, nawet tym najbardziej wymagającym. Cudowny hotel. Obsługa przemiła. Poziom usług bardzo wysoki.
Spędziliśmy w tym hotelu jedne z lepszych wakacji! Hotel nowy, zadbany, czysty - generalnie nic do zarzucenia. Jedyny minus to brak butelkowanej wody w pokojach, dostępne są dystrybutory, ale nie można z nich nalewać wody do butelek. Ogólnie bardzo polecamy ten hotel! Jeśli jedziecie z Wezyru nie kupujcie dodatkowych wycieczek - warunki są dość ubogie, na wszystkim oszczędzają, obiad to porażka - wybierajcie wycieczki z Alfa Staru lub Sun Fun, są zdecydowanie lepiej zorganizowane.
Na początku zaznaczę, że brakuje miejsca na pozytywy dla tego hotelu. Przy zakwaterowaniu polecam włożyć 10 dolarów w paszport żeby dostać lepsze pokoje. Odradzam pokoje na parterze ponieważ drzwi balokonwe łatwo otworzyć. Pokoje duże, czyste przestonne, pokojowi za dolara robią fantastyczne rzeczy z ręczników i dekorują je płatkami kwiatów. Jedzenie urozmaicone i bardzo dużo, drinki fantastyczne. Baseny - jest ich tyle że nie wiadomo z którego skorzystać. Polecam aquapart a w szczególności zjeżdżalnię Kamikadze. Nie rozumiem narzekań na morze. To prawda, że trzeba iść kilkaset metrów w głąb, żeby popływać, ale rafy które znajdują się ok 700-800 metrów od hotelu wynagradzają wszystko. Widoki są niesamowite. Szczerze polecam ten hotel.
Jestem pod wrażeniem tego hotelu,czystości w pokojach oraz uprzejmą obsługą.Baseny- jest ich sporo, woda bardzo czysta, są czynne do godziny 18. Wyżywienie- urozmaicone,każdy znajdzie coś dla siebie.Jechałam z biurem SUN
Polecam hotel. Jedzenie, obsługa, animacje super. Porównuje to do innych hoteli w pobliżu. Byłem 3 raz w EGIPCIE i to jest zdecydowanie najlepszy hotel. Jeżeli komuś zależy na nurkowaniu, to jest problem rafa daleko do tego wejście nie za ładne ostre rafy. Przy plaży Centrum Nurkowe można wykupić wyjazdy. Wszystko tylko od nas zależy jak zorganizuje się wycieczki. To co mnie zachwyciło jedzenie, spełnia oczekiwania.: frytki, pizza, hod-dogi, ryby i tak dalej. Nie musiałem ekstra płacić za jedzenie europejskie ;-). Całkiem inaczej niż w innych hotelach. POLECAM ;-)
Gorąco polecam wakacje w tym hotelu:) Hotel mega luksusowy. Pokoje duże przestronne, codziennie sprzątane, codziennie czyste ręczniki. Obsługa bardzo miła i sympatyczna. Hotel bardzo duży, super umiejscowione baseny (jest ich sporo), zjeżdżalnie, bary. To były nasze najcudowniejsze wakacje choć trwały tylko 7 dni. Na pewno tam jeszcze wrócimy. Jeszcze raz gorąco polecam wakacje w Iberotelu:)
Byliśmy w tym hotelu 2 tyg. i jest super! Polecamy go szczególnie rodzinom z dziećmi (nawet małymi-najmłodsze dziecko jakie widzieliśmy miało 3 mies., nasze miało 1.5 roku), kilka brodzików (gł. 30, 40, 50,80cm) osłoniętych od słońca. Bardzo dobre jedzenie (zwłaszcza pieczywo). Nikt z nas nie chorował a wszystko...na prawdę wszystko jedliśmy wraz z dzieckiem (wypił chyba hektolitry pepsi i soków). Polecamy też bardzo dobre drinki:)
hotel bardzo ładny ,ładne baseny,dużo kwiatów i zieleni.jedzeni,pokoje ok. Restauracja AL tłoczo jak na stolówce w PRL-u.napewno nie na 5*.Morza praktycznie brak przy odpływie.Przypływ wody po łydki
Najlepszy hotel w Hurghadzie(mam porównanie 7 raz w Egipcie). Hotel jest nowy, pokoje duże i wszystkie dobrze wyposażone. Co do jedzenia, to każdy znajdzie coś dla siebie. W trakcie dnia przekąski przy basenie(hot-dog,hamburger,frytki,sałatki owocowe,warzywne, kanapki). Hotel na dużej powierzchni,warto mieć pokój w dobrym położeniu-10-20$przy ewentualnej zamianie załatwia sprawę. Uwaga tylko na pokoje na parterze-80%pokoi ma popsute drzwi balkonowe,każdy może wejść. Problemów z barkiem nie było.Super zjeżdzalnie,dobra jakość napoi-delikatnie rozcięczają tylko pepsi-normalne w Egipcie. Gorąco polecam hotel,5*zasłużone. W skali egipskiej powiniein mieć 6. Dla tych co fuga w łazience ma znaczenie to stwierdzam że jest dobrze.