Pomoc i kontakt
Magazyn Wakacje.pl
Salony sprzedaży
Hotel znajduje się tuż przy prywatnej, piaszczysto-żwirowej plaży.
Dla amatorów wodnego szaleństwa: 16 basenów, jacuzzi oraz 11 zjeżdżalni dla dorosłych i dla dzieci.
Bogata oferta sportowo-rekreacyjna dla gości w każdym wieku.
Wysoki poziom obsługi hotelowej.
Spędziliśmy w tym hotelu jedne z lepszych wakacji! Hotel nowy, zadbany, czysty - generalnie nic do zarzucenia. Jedyny minus to brak butelkowanej wody w pokojach, dostępne są dystrybutory, ale nie można z nich nalewać wody do butelek. Ogólnie bardzo polecamy ten hotel! Jeśli jedziecie z Wezyru nie kupujcie dodatkowych wycieczek - warunki są dość ubogie, na wszystkim oszczędzają, obiad to porażka - wybierajcie wycieczki z Alfa Staru lub Sun Fun, są zdecydowanie lepiej zorganizowane.
Na początku zaznaczę, że brakuje miejsca na pozytywy dla tego hotelu. Przy zakwaterowaniu polecam włożyć 10 dolarów w paszport żeby dostać lepsze pokoje. Odradzam pokoje na parterze ponieważ drzwi balokonwe łatwo otworzyć. Pokoje duże, czyste przestonne, pokojowi za dolara robią fantastyczne rzeczy z ręczników i dekorują je płatkami kwiatów. Jedzenie urozmaicone i bardzo dużo, drinki fantastyczne. Baseny - jest ich tyle że nie wiadomo z którego skorzystać. Polecam aquapart a w szczególności zjeżdżalnię Kamikadze. Nie rozumiem narzekań na morze. To prawda, że trzeba iść kilkaset metrów w głąb, żeby popływać, ale rafy które znajdują się ok 700-800 metrów od hotelu wynagradzają wszystko. Widoki są niesamowite. Szczerze polecam ten hotel.
Jestem pod wrażeniem tego hotelu,czystości w pokojach oraz uprzejmą obsługą.Baseny- jest ich sporo, woda bardzo czysta, są czynne do godziny 18. Wyżywienie- urozmaicone,każdy znajdzie coś dla siebie.Jechałam z biurem SUN
Polecam hotel. Jedzenie, obsługa, animacje super. Porównuje to do innych hoteli w pobliżu. Byłem 3 raz w EGIPCIE i to jest zdecydowanie najlepszy hotel. Jeżeli komuś zależy na nurkowaniu, to jest problem rafa daleko do tego wejście nie za ładne ostre rafy. Przy plaży Centrum Nurkowe można wykupić wyjazdy. Wszystko tylko od nas zależy jak zorganizuje się wycieczki. To co mnie zachwyciło jedzenie, spełnia oczekiwania.: frytki, pizza, hod-dogi, ryby i tak dalej. Nie musiałem ekstra płacić za jedzenie europejskie ;-). Całkiem inaczej niż w innych hotelach. POLECAM ;-)
Gorąco polecam wakacje w tym hotelu:) Hotel mega luksusowy. Pokoje duże przestronne, codziennie sprzątane, codziennie czyste ręczniki. Obsługa bardzo miła i sympatyczna. Hotel bardzo duży, super umiejscowione baseny (jest ich sporo), zjeżdżalnie, bary. To były nasze najcudowniejsze wakacje choć trwały tylko 7 dni. Na pewno tam jeszcze wrócimy. Jeszcze raz gorąco polecam wakacje w Iberotelu:)
Byliśmy w tym hotelu 2 tyg. i jest super! Polecamy go szczególnie rodzinom z dziećmi (nawet małymi-najmłodsze dziecko jakie widzieliśmy miało 3 mies., nasze miało 1.5 roku), kilka brodzików (gł. 30, 40, 50,80cm) osłoniętych od słońca. Bardzo dobre jedzenie (zwłaszcza pieczywo). Nikt z nas nie chorował a wszystko...na prawdę wszystko jedliśmy wraz z dzieckiem (wypił chyba hektolitry pepsi i soków). Polecamy też bardzo dobre drinki:)
hotel bardzo ładny ,ładne baseny,dużo kwiatów i zieleni.jedzeni,pokoje ok. Restauracja AL tłoczo jak na stolówce w PRL-u.napewno nie na 5*.Morza praktycznie brak przy odpływie.Przypływ wody po łydki
Najlepszy hotel w Hurghadzie(mam porównanie 7 raz w Egipcie). Hotel jest nowy, pokoje duże i wszystkie dobrze wyposażone. Co do jedzenia, to każdy znajdzie coś dla siebie. W trakcie dnia przekąski przy basenie(hot-dog,hamburger,frytki,sałatki owocowe,warzywne, kanapki). Hotel na dużej powierzchni,warto mieć pokój w dobrym położeniu-10-20$przy ewentualnej zamianie załatwia sprawę. Uwaga tylko na pokoje na parterze-80%pokoi ma popsute drzwi balkonowe,każdy może wejść. Problemów z barkiem nie było.Super zjeżdzalnie,dobra jakość napoi-delikatnie rozcięczają tylko pepsi-normalne w Egipcie. Gorąco polecam hotel,5*zasłużone. W skali egipskiej powiniein mieć 6. Dla tych co fuga w łazience ma znaczenie to stwierdzam że jest dobrze.
Nie polecam jeśli nie dasz 20-30 dolarów to dostaniesz pokój na ,,końcu świata,,z widokiem na śmietnisko a polaków od razu tam kwaterują.Główna stołówka jest okropna,masa ludzi bijących się o jedzenie,kolejki po frytki i kawę,brak rozłożoych sztućców na stole.Jedzenie monotonne i malo doprawione,straszny gwar i hałas.Wszystkie napisy w hotelu w różnych językach tylko nie po Polsku (chociaż Polacy stanowią 80 procent gości) jedyny napis po polsku, to taki, żeby nie wynoscić napoi i jedzenia z restauracji,wszędzie oczekują bakszyszu jak nie dasz to łąpkę i tak wyciąga, albo krzywo patrzy. Do morza bardzo daleko.Byłam w Egipcie 2 raz i być może jeszcze tam kiedyś pojadę, ale NAPEWNO NIE DO TEGO HOTELU!!!! SZCZERZE ODRADZAM.
PIĘKNIE! Wróciłam wczoraj i jestem oczarowana, wszystkie pozytywne opinie to prawda, raj na ziemi, cudne baseny, roslinność, bardzo miła obsługa.Polecam serdecznie!PS wszystko jeszcze ładniejsze niz na zdjęciach:):)
Hotel wart polecenia!Położony na dużym terenie, mnóstwo basenów, zjeżdżalnie,brodziki dla dzieci.Pokoje duże ,ładnie urządzone,duży przedpokój,osobno łazienka z natryskiem i wc,duży balkon.Dwie duże restauracje i kilka mniejszych,bary przy basenach i na plaży.Jedzonko pyszne.Obsługa przemiła i pomocna.Jedynym minusem może być plaża, gdzie odpływ jest tak duży,że trzeba iść ok 400 metrów do rafy.Dla nas nie był to żaden problem,obok jest zatoka w której można pływać.Myślę, że jest to jeden z najlepszych hoteli w Hurghardzie.
Właśnie wróciliśmy z tygodniowego pobytu w tym hotelu i z pełnym przekonaniem stwierdzamy, że było rewelacyjnie pod każdym względem. Przepiękny, zadbany teren, super obsługa, uśmiechnięta i chętna do pomocy. Ładne pokoje, codziennie sprzątane, a za 1 euro dodatkowe atrakcje z ręczników i kwiatów.Pyszne, urozmaicone posiłki, polecamy śniadanie i kolacje w restauracji bocznej, bo główna faktycznie jest zatłoczona i przypomina stołówkę. Morze daleko płytkie ale rafa super, a duża ilość basenów, zjeżdżalnie oraz świetni animatorzy nie pozwalają się nudzić.Obiekt dobrze przygotowany zarówno dla starszych jak i rodzin z dziećmi w różnym wieku.Polecamy i z pewnością będziemy chcieli jeszcze tam wrócić.
Hotel super. Tylko malkontenci znajda w nim wieksze niedogodnosci. My otrzymalismy pokoj z widokiem na murek :) ale w hotelu jest tyle atrakcji, ze nie bylo sensu dawac 10 dolarow w recepcji. Tam sie tylko spi :) Nie polecam kiterom bo czasami w zatoce przez caly dzien wody nie bylo. Duzo kamieni. Hotel polozony na ogromnej przestrzeni. Mnostwo basenow. Woda byla zimna, ale chyba nikt nie oczekuje podgrzewanych basenow jak temperatura dochodzi do 40 stopni bo to smieszne. Dla mnie bylo ok. Super lezaki przy basenach, zanurzone w wodzie. Jedzenia pod dostatkiem. Rzeczywiscie malym minusem bylo ze nie mozna nalac wody do butelek. Mnostwo animacji. Codziennie o roznych godzinach. Wieczorem zawsze okolo 20 przerozne wystepy. POLECAM !!!
Bylismy w tym hotelu kilka razy(w sumie kilka miesiecy) w tym swieta i sylwus .Rewelka.To co piszą nie zadowoleni,to klieci Kołobrzegu i okolic Łeby(bywałem w tych okolicach przed stanem wojennym).
Na początku chciałabym skomentować wypowiedź przedmówcy odnośnie zimnej wody w basenie i zakazu brania wody z dystrybutorów (nie zakazywano nalewania wody do własnej butelki a woda w basenie jest cieplutka-chyba przedmówca był w innym hotelu).Co do samego hotelu to powiele opinie innych osób:kilka restauracji,smaczne jedzenie (wg mnie lepsze obiady i kolacje niż śniadania),kilka czyściutkich basenów i zjeżdzalnie.Dużo Polaków,trochę Rosjan i Niemców.Obsługa częściowo mówi po polsku,ale faktycznie nastawieni są na tipy.Pokoje codziennie sprzątane.Morze \\\"odpływa\\\" i \\\"przypływa\\\".Nachalni Ci co sprzedają różne oferty na plaży (masaże, windsurfing).Uwaga na Pana z tubą od \\\"komarów\\\" ok. 18:00! Biuro OASIS nie informuje Klientów o międzylądowaniu!
Co do wypowiedzi Dorota i Artur. Sam nabierałem wody do butelki z dystrybutora, podszedł kelner i na tłumaczenia że to dla żony bo musi popić leki odpowiedział:\\\"not my job\\\". Poza tym czy wszechobecne napisy m.in. \\\"Please water only by glass\\\" nie świadczą o tym że nie można nabierać wody do własnej butelki w 5* hotelu? Czy może nie rozumiałaś tych napisów albo to Ty byłaś w innym hotelu? Po prostu ta woda to naciąganie na minibarek.Ogólnie nie mam dużych zastrzeżeń do samego hotelu, ale ta woda to przegięcie.
Hotel bajka, nowoczesny, pięknie zagospodarowany. Zdecydowanie moje najlepsze wakacje:)!
Byłam poprzednio w hotelu Caribbean ocenianym na 4.2 i stwierdzam, ze był lepszy. Jedzenie było bardziej urozmaicone i warunki do nurkowania przy hotelu lepsze. Tutaj jedzenie było dobre ale wciąż to samo a wybór niezbyt duzy w porównaniu z poprzednim hotelem. Tydzień jest ok, ale dłuzej na tym jedzeniu był nie wytrzymała. Żeby ponurkować trzeba pójsc z 2 km w głąb morza, bo do 2 km woda sięga do kostek. Rafa przy pomoście graniczącego hotelu Titanic warta obejrzenia ale bez butów ochronnych się nie wejdzie. Poza tym hotel polecam dla rodzin z dziećmi, ponad 10 basenów i jeszcze zjeżdzalnie.
Byliśmy w tym hotelu we wrześniu. Hotel świetny - czysty, ciagle sprzątany. Pierwsze wrażenie - wszędzie strasznie daleko ale potem uznalismy to za plus bo tak pysznym jedzeniu warto się było przespacerować. Co do tej nieszczęsnej wody - co za problem wyjść z hotelu i kupić 1,5 litrową wodę nestle za 1 $??? Bzdurne gadanie, ze nie było czym popić leków bo wody w pokoju nie było, albo jeszcze głupsze, że tym sposobem wymuszaja picie z barku i płacenie grubej kasy. POszliśmy dwa razy na zakupy , kupilismy tę nieszczęsną wodę i dla nas problemu nie było. Jedzenie jak na egipt świetne. Ci co marudzą, że mało urozmaicone należeli do tych osób, którzy w pierszy - drugi dzień ładowali wszystko co możliwe to i się przejedli.
NIE BADZCIE BURAKAMI, W 5* HOTELU NIE LATA SIE PO WODE Z BUTELKA, WSTYD I BURACTWO NAJWYZSZEGO LOTU, JAK CIE NIE STAC NA 5 GWIAZDEK TO JEDZ DO 3, TRZEBA ZNAC SWOJE MIEJSCE W SZEREGU, TAK SAMO JAK WYNOSZENIE JEDZENIA Z RESTAURACJI