Jaz Aquamarine (ex. Iberotel Aquamarine)

jednym słowem wszystko REWELACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

polecam gorąco, wszystko idealnie... super czysty hotel, wyśmienite jedzenie oraz obsługa

Hotel godny polecenia. Ogromny kompleks, zadbany, czysto. Jedzenie bardzo smaczne. Dwie restauracje, kilka barów każdy znajdzie coś dla siebie. Jedyny mankament tego obiektu to: płytkie morze, brak możliwości kąpieli. Obsługa bez zarzutów, raz w tygodniu ankieta na temat opinii o hotelu, do tego pytania menadżerów w stylu: czy wszystko w porządku?

hotel cudowny- jest olbrzymi, ale to tylko pierwsze wrazenie wszytsko swietnie zorganizowane. Pokoje nowe, codziennie sprzatne- nie moge sie doczepic do wyposażenia. Jedzenie pyszne, serwowane różne przekąski do wyboru do koloru:)Pieknie zielono codziennie koszona trawa chodz nie widze sensu, ale kazdy dbal o porzadek. Obsluga geniala kazdy bardzo mily znal kilka slow po polsku, a po ang. mowili płynie!!hotel idealnie nadaje sie do rodzin z malymi dziecmi, pelno animacji do dzieci, brodzikow i menu spaecjalnie dla pociech:) jedyny minus brak morza;/ woda po koski(jak jest przyplyw to po kolna) ciagnie sie ok 1,5km i nie zartuje!! pozniej mala rafa mozna trafic na niezle okazy:) POLECAM

SUPER. HOTEL REWELACJA. JEDZONKO PYSZNE. BARDZO CZYSTO. POLECAM, MOŻNA JECHAĆ I WSPANIALE WYPOCZĄĆ W LUKSUSIE, NIKT SIĘ NIE ZAWIEDZIE. POLECAM.

Nazwa  Jaz Aquamarine (ex. Iberotel Aquamarine)
Miejsce  Egipt / Hurghada / Hurghada
Udogodnienia  basen odkryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, aquapark, fitness, sporty wodne, tenis

Hotel znajduje się tuż przy prywatnej, piaszczysto-żwirowej plaży.

Dla amatorów wodnego szaleństwa: 16 basenów, jacuzzi oraz 11 zjeżdżalni dla dorosłych i dla dzieci.

Bogata oferta sportowo-rekreacyjna dla gości w każdym wieku.

Wysoki poziom obsługi hotelowej.

Wyświetlono 1045 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Ivaa

Pobyt - Lipiec 2012

jednym słowem wszystko REWELACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pablo

Ania@Tomek

Małogorzata

GOSIA I ANDRZEJ

Malgorzata

Pobyt - Czerwiec 2012

Witam W hotelu bylam z mezem w maju. Hotel czysty zadbany, jedzenie urozmaicone wszystko smaczne. Wiele atrakcji i wycieczek. Duze czyste baseny, lezaki. Polecamy serdecznie

Mefi

Pobyt - Czerwiec 2012

Bardzo fajny hotel, nie spotkałem ludzi którzy narzekali podczas pobytu. Gorąco Polecam

Ewa Jacek

Pobyt - Czerwiec 2012

Hotel godny polecenia, z miłą obsługą, w recepcji dwie osoby mówiące po polsku,pokoje czyste, duże, dobrze wyposażone, sprzątający miły, uczynny,nieuciążliwy, jedzenie dobre ładnie podane, urozmaicenie wystarczające, baseny przepiękne,szczególnie w nocy, duże bez tłoku, zastrzeżenia do plaży a raczej do morza, długa płycizna, brak możliwości kąpieli,ogólne wrażenie bardzo dobre,hotel godny polecenia. Dla wtajemniczonych w hotelu brudne liście na drzewach :)

crabcake

Pobyt - Czerwiec 2012

jest to najlepszy hotel w jakim byłam! bardzo luksusowy, elegancki. Standardowe pokoje o powierzchni ok 30 metrów kwadratowych! przestronna łazienka, w całości wykonana z kamienia. Telewizor, ogromne balkony, czysta pościel wymieniana codziennie... Marzenie. Hotel standardem z pewnością przewyższa nie jeden pięciogwiazdkowy hotel w Polsce czy Hiszpanii. Obsługa wyjątkowa, dyskretna, ani razu nie poproszono mnie o napiwek ani tego nie sugerowano. Próbując wręczać napiwki kelnerzy byli zdziwieni, odmawiali! (nie mówiąc o tym, że przy żadnym barze nie są wystawione miseczki z karteczką "tips") Jedzenie przepyszne, wybór przeogromny, nawet po 2 tygodniach nie można się nim znudzić. Jadalnia przestronna, wielka, zastawa stołowa bardzo elegancka, nowa. Niczego nie brakowało- ani talerzy, ani sztućców. Kelnerzy obsługiwali wszystkich sprawnie i szybko. przepyszne wina i piwo, koktajle- wszystko w wersji All Inclusive. kilkanaście basenów, mnóstwo leżaków, żadnej "walki" o miejsca. to jest miejsce do którego chce się wracać zawsze. POLECAM POLECAM POLECAM! żadne zdjęcie nie odda piękna tego miejsca :)

k_tucholska

Hotel naprawdę super! Polecam

Doriska

Pobyt - Czerwiec 2012

Temu hotelowi nie możemy zarzucić NIC! Spędziliśmy tam wspaniałe wakacje. Byłam w kilku hotelach w Egipcie i jak na chwilę obecną uważam za najlepszy w okolicach Hurghady. Pokoje- czyste, duże, wyposażone w lodówkę, telewizor LCD, sejf, czajnik, duża szafa przesuwna (u nas 3 drzwiowa), łazienka składała się z pomieszczenia z przeszklonym prysznicem i umywalką a w następnej części znajdowało się WC z bidetem, balkon na całą szerokość pokoju. Codziennie wspaniały serwis sprzątający i obsługujący restauracje, baseny itd. Obiekt pięknie zazieleniony, nawet plaża ma przepiękną, gęstą trawe, w której są wyżłobione alejki z piasku. DO TEGO HOTELU NA PEWNO WRÓCIMY!!!!!

arturro

Pobyt - Czerwiec 2012

Zaznaczam, że ja byłem w 2012r. Hotel spory, pokoje ładne i dobrze sprzątane, posiłki ok, dobrze zrobione, nie ma na co narzekać. Teren hotelu również ładny, czysty i zadbany. Jak ja byłem to animacje na słabym poziomie. Hotel przy plaży, rafa dla osób które są pierwszy raz w Egipcie spodoba się a dla tych co już byli więcej razy raczej do gustu nie przypadnie. Do rafy trzeba dojść tak 500-800m w głąb morze, ale tutaj spokojnie bo woda jest max po kolana a po drugie można dojść też takim cypelkiem. Drinki słabe, alkoholu leją dosyć mało. Jak da się 1$ było lepiej. Na terenie są dwa tzw. aquaparki ze zjeżdżalniami więc dzieciaki i nie tylko będą mieć frajdę. Piękne, duże baseny. Oczywiście problem z leżakami. Nie rozumiem ludzi rezerwujących miejsca przed wschodem słońca. Ciekawostka. Jeżeli przyjedziecie do hotelu to zwróćcie uwagę czy sejf jest otwarty bo jeżeli nie to go nie otworzycie. U nas tak było. Oczywiście pan prowadzący nas do pokoju widział to ale nic nie powiedział. Następnie po interwencji przyszedł...ten sam pan i sejf otworzył czekając jednocześnie na 1$ :). Do centrum Hurghady około 17 km. Można dojechać taxi, busem lub busem hotelowym. Osobiście niczego ciekawego w Hurghadzie nie ma. W okolicy są sklepy. Osobiście polecam sklepy ze stałymi cenami, no chyba że ktoś ma zdrowie do targowania. Zresztą pamiątki chyba najlepiej kupić na wycieczkach do Kairu lub Luxoru. Reasumując hotel naprawdę na wysokim poziomie i nie tylko z perspektywy Egiptu. Polecam osobom bardziej wymagającym.

Zalety

przy plaży, ładne pokoje, przyzwoita obsługa, dobre jedzenie, czystość na terenie hotelu

Wady

słabe animacje, średnia rafa koralowa do której trzeba dojść 500-800m w głąb morza

gesty

Pobyt - Czerwiec 2012

Fajny hotel,zadbany ,czysciutki ,jedzenie jak na Egipt naprawde ok.Super baseny,zjezdzalnie itd.Nie ma sie do czego przyczepic.Polecam wszystkim

inesespaniol

Pobyt - Czerwiec 2012

polecam przeczytanie naszych wrażeń z pobytu http://udanyurlop.blox.pl/2012/06/Wakacje-w-Egipcie-Iberotel-Aquamarine.html https://www.facebook.com/udanyurlop.blox

Ania i Leszek

Pobyt - Maj 2012

Hotel godny polecenia, jak dla nas rewelacja

szaman

Pobyt - Maj 2012

Gorąco polecam , można jechać w ciemno !!!!!

Łukasz

Polecam w 100%.

Adam

Pobyt - Maj 2012

Bardzo polecam wszystkim. Bylem rok wczesniej z Rodzina, bylismy i w tym roku. Nic sie nie zmienia. Wszystko w idelanym porzadku. Kazda z 4 restauracji ma tak dlugi szwedzki bar, ze ciezko przejsc do konca a na koncu zaczynaja sie dopiero przepyszne desery i owoce. Zero problemow z dogadaniem sie nawet dla osob, ktore ewentualnie nie znalyby angielskiego. Przybasenowe bary dzialaja od 10 wiec 3 rodzaje zimnych sokow + cola, fanta, sprite, kawa (z automatu ktory mieli ziarna), zimna woda, herbaty - w dowolnej ilosci az do 17 (jesli chodzi o basen). Rowniez lokalne piwo czy drinki. Od 12 rowniez restauracyjne bary serwuja dowolna ilosc drinkow i tak jest az do polnocy. na zdjeciach wydaje sie, ze baseny sa male i jest ich malo. Generalnie nie czuc ilosci ludzi. Kazdy znajdzie cisze i spokoj dla swojego wypoczynku a miejsca na lezakach, na basenie nie zabraknie. Pokoje? Czystosc jak w domu a jestem bardzo wybredny. Wszystko posprzatane, bez kurzu. codziennie czyszczona podloga, szyby, szkla itp. Zero robakow chodzacych, latajacych i innych. Cicha i sprawna klima, telewizor (rowniez sprawny). Reasumujac - najlepszy z mozliwych do wyboru hoteli w hurghadzie.

Mariusz

Pobyt - Maj 2012

Hotel wart wydanych pieniędzy (małych jak na tą jakość) Znajomi którzy byli z nami powiedzieli, że już nigdy nie pojadą nad Bałtyk- szkoda czasu i urlopu. Jedzenie bardzo dobre, niesamowicie czysto, alkohol dobry. Obsługa bardzo uczynna i miła, na recepcji pracuje Pani Kasia jest więc mało stresów związanych z barierą językową. Jak na 7 pobyt w Egipcie to jest najlepszy hotel. Polecam gorąco w 100%.

Patrycja

Pobyt - Maj 2012

Właśnie wróciliśmy z pobytu w tym hotelu. R E W E L A C J A. Hotel przepiękny w standardzie europejskim, nie ma się do czego doczepić. Nie jest kiczowaty jak reszta w okolicy. Załączam kilka zdjęć.

Jaz Aquamarine (ex. Iberotel Aquamarine)