9,0 / 10

Wspaniały
98%
poleca ten hotel
Opinie o hotelu Jaz Lamaya Resort
Egipt / Marsa El Alam

Jaz Lamaya Resort: basen, aquapark, wakacjepl

Zobacz na mapie

Ocena na podstawie 150 opinii

Stosunek jakości do ceny: ADEKWATNY

Szczegółowe oceny
  • 9.8
    Hotel

    • 9,9 Basen
    • 9,9 Obsługa
    • 9,8 Rozrywka i animacje
    • 9,8 Sport
    • 9,9 Udogodnienia dla dzieci
  • 9.8
    Pokoje

    • 9,8 Czystość
    • 9,8 Łazienka
    • 9,8 Wielkość
    • 9,8 Wyposażenie
  • 9.8
    Położenie

    • 9,7 Atrakcje w okolicy
    • 9,9 Ciche i kameralne położenie
    • 9,8 Możliwości komunikacyjne
    • 9,9 Odległość od plaży
    • 9,8 Restauracje/bary w okolicy
  • 9.8
    Posiłki

    • 9,8 Ilość
    • 9,7 Jakość i smak
    • 9,8 Obsługa/serwis
    • 9,7 Urozmaicenie
Zalety hotelu:
  • Pięknie położony: w prywatnej zatoce, z bezpośrednim dostępem do rafy koralowej ze wspaniałymi okazami morskiej fauny.
  • Dla dzieci: brodzik ze słodką wodą, plac i pokój zabaw, miniklub (4-12 lat), minidyskoteka, bogaty program animacji.
  • Bezpośrednio przy hotelu, piaszczysto-koralowa plaża z łagodnym zejściem do morza.
  • Laureat międzynarodowych nagród za jakość świadczeń oraz poszanowanie środowiska.
Wybierz termin i sprawdź ceny

Opinie

Dodane przez            
 
  • 10 / 10

    izabela
    Para
    Pobyt: Marzec 2020

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Aktywnych
    • Ceniących spokój
    • Zalety Świetne wakacje!

    Jeśli interesują Cię wakacje all inclusive w Egipcie, zdecydowanie polecam ten ośrodek. Jedzenie jest naprawdę dobre, również pokoje są naprawdę ładne, a personel jest bardzo przyjazny i zrobi wszystko, co w ich mocy, aby ci pomóc, jeśli masz problem. Wreszcie, Marsa Alam w ogóle jest naprawdę miłym miejscem na pobyt. Dużo pięknego koralowca (wciąż nienaruszonego), ryb i miłego miejsca.

    Opinia dodana:
  • 10 / 10

    Aleksandra Wolan
    Para
    Pobyt: Marzec 2020

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Fantastyczne wakacje

    Dobry hotel z świetnym personelem, czułem się bardzo dobrze zadbany przez tydzień. Pokój był przestronny i bardzo czysty. Jedzenie jest miłe z dużym wyborem, Urocza plaża w odległości krótkiego spaceru z ładną małą rafą do snurkowania. Faceci w barze na plaży / restauracja i kolekcja ręczników pracują niezwykle ciężko i zawsze bardzo przyjemnie. świetny zespół animatorów (zumba, joga itp.), jest to wspaniały hotel na relaksujący tydzień na słońcu lub wakacje nurkowe. Zostaniesz zaopiekowany.

    Opinia dodana:
  • 10 / 10

    Dorota
    Seniorzy
    Pobyt: Marzec 2020

    • Poleca hotel dla
    • Ceniących spokój
    • Szukających rozrywki
    • Zalety Świetny pobyt w jaz Lamaya

    Właśnie wróciłem z tygodnia w jaz Lamaya i muszę powiedzieć, że świetnie się tam bawiliśmy. Jest to bardzo czysty i dobrze zarządzany hotel, a pracownicy są naprawdę przyjaźni i uprzejmi, czuliśmy się bardzo mile widziani.

    Opinia dodana:
  • 10 / 10

    Kulakowska
    Para
    Pobyt: Marzec 2020

    • Poleca hotel dla
    • Aktywnych
    • Zalety Relaksujący tydzień w słońcu

    Hotel był świetny na tydzień z dala od zimowego słońca. Usytuowany w Marsa Alam, która jest bezpieczną i nowoczesną okolicą. Hotel jest czysty i przyjazny, a personel jest zawsze pod ręką, aby twój pobyt był przyjemny. Nasz pokój z widokiem na basen był duży, sprzątany codziennie i miał ogromne wygodne łóżko. Jedzenie serwowane we wszystkich restauracjach było obfite i zawsze znajdowaliśmy coś do jedzenia. Plaża, która jest w odległości krótkiego spaceru od hotelu, jest czysta z dużą ilością leżaków, nawet jeśli pojawisz się późnym rankiem

    Opinia dodana:
  • 10 / 10

    Aurelia Rudy
    Para
    Pobyt: Marzec 2020

    • Poleca hotel dla
    • Aktywnych
    • Zalety Najlepsze wakacje w historii

    ogólnie ten hotel jest fantastyczny, zespół animatorów jest niesamowity wraz z personelem w całym ośrodku. Nie mogę myśleć o niczym negatywnym na temat tego ośrodka. 100% polecam dla rodzin z dziećmi.

    Opinia dodana:
  • 10 / 10

    Elżbieta Wyrzykowska
    Rodzina z dziećmi
    Pobyt: Marzec 2020

    • Poleca hotel dla
    • Aktywnych
    • Zalety Wakacje i marsa wiedzą

    Ludzie i ich program są niesamowici. Wifi nie jest tak dobre, a na plaży jest tyle miejsca, że jedzenie i wiatrówki na plaży są również dobrym pomysłem. Uwielbiam atmosferę i wrócę. :)

    Opinia dodana:
  • 10 / 10

    Sabina Gronowska
    Para
    Pobyt: Marzec 2020

    • Poleca hotel dla
    • Aktywnych
    • Zalety kochaliśmy

    Sam hotel z ogrodami i plażą jest piękny i zawsze czysty. Tylko połączenie Wi-Fi jest nieco wolne.Pokój był przestronny i miał wszystko, co potrzebne! Uznanie dla pokoju osobistego, natychmiast poparli prośbę o bardziej miękką poduszkę! Dzięki jeszcze raz!!

    Opinia dodana:
  • 10 / 10

    samanta
    Para
    Pobyt: Marzec 2020

    • Poleca hotel dla
    • Rodzin z dziećmi
    • Zalety Miejsce do zobaczenia

    Świetny hotel z piękną plażą i niesamowitym personelem! Pokoje są lśniąco czyste, a personel, od recepcji, przez bar, do restauracji, zespołu animatorów i sprzątaczki - wszyscy są bardzo przyjaźni, pomocni i zawsze w świetnym nastroju! Podchodzą do ciebie osobiście i naprawdę sprawia, że ten hotel czuje się jak w domu.

    Opinia dodana:
  • 10 / 10

    bogna pinkos
    Para
    Pobyt: Marzec 2020

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Zalety Najlepszy ośrodek w Marsa Alam 5 *

    Jeden z najlepszych kurortów w okolicy Marsa Alam. Świetny personel. Pyszne jedzenie. Trzeba zobaczyć jako następne wakacje. Świetne wycieczki, safari, quady itp. niesamowita animacja osobista. Egipt to niesamowity kraj.

    Opinia dodana:
  • 10 / 10

    Dominik Bogusz
    Para
    Pobyt: Luty 2020

    • Poleca hotel dla
    • Par
    • Aktywnych
    • Szukających luksusu
    • Zalety Piękny hotel

    To bardzo piękne miejsce. Personel dokłada wszelkich starań, aby każdy czuł się jak gość w domu, a nie tylko bezosobowy gość. Jest niesamowity zespół animatorów z najlepszymi facetami. Wykonują swoją pracę bardzo dobrze. Hotel jest dogodnie położony i ładnie urządzony. Ma także piękne pełne śniadanie i elegancką jadalnię. Mój pokój był ładny i łóżko było bardzo wygodne. Naprawdę czułem się jak w domu i na pewno zatrzymam się tam ponownie, kiedy jadę do Egiptu.

    Opinia dodana:
1 2 3 4 5 ... 16
Byłeś w tym hotelu? Podziel się opinią z innymi