Wybierz, kiedy chcesz jechać na wakacje i przejdź do szczegółowej oferty.
Hurghada - niekwestionowana stolica Riwiery Egipskiej z doskonałymi warunkami do uprawiania windsurfingu i kitesurfingu.
Dobra baza wypadowa do Luksoru - wizytówki arabskiej kultury i sztuki - skarbnicy światowej klasy zabytków.
Snurkowanie na archipelagu Giftun Islands wśród bogactwa podwodnego świata rafy koralowej.
jestem zachwycona pobytem w tym hotelu. Jadąc do Egiptu miałam wiele obaw (jechałam całą rodziną z dziećmi) ale było wszystko idealnie. Przepyszne jedzenie, obsługa przemiła, bardzo czystko, piękne ogrody przy hotelu. Plaża blisko gdzie znajduje się rafa można codziennie nurkować :) Na pewno tam wrócimy
miła obsługa, pyszne jedzenie, blisko plaży, bardzo czysto,
Wspaniały hotel, czysty pięknie położony, otoczony cudownym ogrodem.
Hotel Przeszedł najśmielsze oczekiwania! Nie spotkałam robactwa, ani komarów,Basen wielki. Leżaki na plaży i basenie zawsze były. Obsługa dyskretna (nie było zaczepiania klientów) dbała o czystość. Pokoje przestronne, wygodne, czyste. Atmosfera wypoczynku na medal! Kuchnia! Szef kuchni Hassan to arcymistrz! Osobiście zagadywał gości co i jak smakuje. Wszystko pyszne Mistrzostwo Świata: świeży sok z MELONA,pomaranczy i inne do śniadania! PYCHA!!!! To był szalenie udany wypoczynek.
fajne place zabaw, super, że są zacienione, bardzo ślisko na płytkach przy basenie, trzeba uważać. Atrakcją jest wielbłąd na plaży. Jedliśmy posiłki w restauracji family - cisza, spokój, bez kolejek, bardzo miłe przyjęcie na początku w recepcji. Szkoda, że tylko latem będzie polski animator dla dzieci
Bardzo ładny hotel. Jedyny mankament, to zbyt dużo rosjan. Ale to już chyba standard.
Autor nie dodał opinii tekstowej.