Tylko 30 m od hotelu, prywatna, piaszczysto-żwirkowa plaża.
Udogodnienia i atrakcje dla najmłodszych: plac zabaw, brodzik, menu i krzesełka dla dzieci w restauracji głównej.
Bogata oferta rekreacyjna: siłownia, sauna, łaźnia turecka, tenis stołowy, rzutki, szachy, siatkówka plażowa.
Hotel rozczarował nas w kilku kwestiach. Przede wszystkim obsługa, zwłaszcza ta pracująca przy stołówce mogłaby okazywać więcej życzliwości i uprzejmości. Do hotely dotarliśmy około 23, po całodziennej podróży, z dziećmi. Nikt nie zatroszczył się o choćby skromną kolację. Zdarzyło się, że 3 minuty po 21 zamknęli przed nami pojemnik z daniem, mimo że inni goście spożywali jeszcze posiłek. W barze z napojami często brakowało np. lodu lub sprite itp. Drinki alkoholowe są bardzo ograniczone, a za typowe,takie jak np. Mojito lub whisky trzeba ekstra płacić. W hotelu są stare i nowe pokoje. Stare są okropne. Przy zakupie wycieczki nikt o tym nie informuje. Koleżanka z córkami dostała pokoj przy agregacie prądotwórczym. Hałas był tak wielki, że nie słyszała rozmowy przez telefon. Manager powiedziała, że jeśli jej przeszkadza, to może spać w lobby. Czystość toalet przy basenach pozostawia wiele do życzenia. Nie tego się spodziewaliśmy wykupując wczasy all inclusive. Nie poleciłabym tego hotelu innym.
Bardzo ładny wszytsko czyste obsługa i jedzenie bardzo dobre
nowoczesny
małe pokoje z dostawka
Hotel zasłużył na swoje 5*. Nowocześnie i czysto, dobre jedzenie. Plaża hotelowa z bezpłatnymi leżakami przy hotelu. Pomocna i uśmiechnięta obsługa.
Wszystkie potrzeby urlopowiczów możliwe do załatwienia na miejscu, bliskość morza.
Dość spora odległość od lotniska (3 godz. Jazdy autokarem)
Hotel bardzo ładny, nowoczesny, czysty. Obsługa bardzo miła uczynna. Jedzenie pyszne urozmaicone. Przy barach brak kolejek.
Miła obsługa, pyszne jedzenie, drinki, łatwa dostępność do morza. Bardzo dobra kolacja a'la carte.
Mały minu za sprzątanie pokoju.
Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w tym hotelu. Jedzenie b.dobre, czysto, blisko do morza,obsługa bardzo miła, a sam hotel robi doskonałe wrażenie. Byliśmy tydzień czasu na tzw . majówkę
Wystrój zewnętrzny hotelu, miła obsługa
Jeyna wada to daleki dojazd od lotniska, około 3 godz.,ale to było zaznaczone w ofercie
Hotel ok,ale drugi raz nie przyjechałabym tu.Nie pasowała mi lokalizacja.
W hotelu bardzo duży wybór jedzenia,naprawdę jest z czego wybrać,nikt nie wyjdzie z żadnego posiłku głodny. Bliskość morza na plus.
Pokoje nie były sprzątane dokładnie. Obsługa przy barze niezbyt miła, alkohole jak zwykle rozcieńczane. Kolorowe drinki z karty to porażka.
Polecam ten hotel singlom, parom i rodziną z dziećmi. Bardzo dobre jedzenie, przemiła obsługa, funkcjonalne pokoje, dostęp do wielu atrakcji : baseny, dostęp do morza, aquapark, płac zabaw dla dzieci, bliskość wielu sklepów, restauracji. Polecam !
Bardzo miła obsługa, pyszne posiłki, możliwość korzystania z basenów oraz aquaparku w hotelu, hotel z własną plażą
Słabe drinki i alkohole w opcji all inclusive
Blisko hotelu są 2 polskie biura podróży, ceny przystępne.
Bardzo dobre posiłki, miła obsługa
Max 4 gwiazdki, bardzo stary sprzęt na siłowni, pokoje sprzątane niedokładnie
wyjazd grupowy więc niedomagania schodzą na drugi plan...
pokój pod warunkiem że na 6 piętrze, pokój po renowacji
słabe jedzenie
Hotel czysty , przestronna jadalnia z tarasem, wspaniałe urozmaicone jedzenie, miła obsługa choć ze znajomością języków obcych u nich krucho... Plaża czysta, leżaki, sporty wodne oraz plażowe, bar. WiFi dostępne w całym hotelu!!!! Przystanek autobusowy i TAXI prawie przy bramie , dobry dojazd do portu czy centrum. \"Za rogiem\" targ 2x w tygodniu oraz nocny codzienny targ, bankomat, poczta, markety takie jak Carrefour czy Migros.
piękne położenie, blisko plaży, czysto, kuchnia wspaniała, WiFi
wielkość pokoi trzyosobowych- do pokoju dwuosobowego, niezbyt dużego dostawione łóżko to na trzy osoby dorosłe trochę ciasno oraz brak np. kubka czy wody dla trzeciej osoby..
Opieka i starania obsługi hotelowej : recepcja , kelnerzy , i inni np. Pascal - bardzo fajnie ! Jedzenie takie sobie ; owoce na przełomie kwietnia / maja śliwka rzymska , pomarańcze i grejpfruty - dopóki się nie skończyły ; kebab z kurczaka - żenada w Turcji ; ( lepsze w Berlinie ) i to podawany w dniu tureckim w hotelu = słabe ; wydany posiłek na powrót ( wyjeżdżaliśmy w nocy ) to tylko kpina z nas podróżnych - szkoda , że nie zrobiliśmy foty a opisywać nie ma czego tym bardziej , że na lotnisku widziałam z innych hoteli ten suchy prowiant i na pewno przy odrobinie chęci można to załatwić inaczej .Gdybyśmy wiedzieli , że tak to będzie wyglądać to dzień wcześniej na kolacji zrobilibyśmy po prostu po bułce i już. Nie liczcie więc na ten prowiant ze strony hotelu - tylko sami się zabezpieczcie . No i lody tylko o g. 17. 45 nakładane na wafel kulki 2 rodzaje = kolejka dzieci Dostępne wino niewiadomego pochodzenia - nikt nie wiedział skąd jest , Pozostał gin z tonikiem
położenie bliskość do plaży; obsługa na 10 pkt
ciemne łazienki ; balkoniki małe i blisko sąsiedniego hotelu; zacinająca się winda
Hotel 5* i są to w pełni zasłużone gwiazdki. Obsługa profesjonalna, zawsze pomocna, uśmiechnięta. Personel hotelu bardzo ciężko pracuje (jedna osobe widać na danym stanowisku od 8:00-24:00) i powierzone obowiązki wykonuje wzorowo. Menager/kierownik restauracji dogląda całego obiektu i niweluje na bieżąco wszelkie niedciągnięcia. Czystość, przepyszne jedzenie i usmiechnięta obsługa hotelowa są wizytówką tego miejsca. Co do monotonii jedzenia, na która niektórzy narzekają... nie zauważyłam, aby jedzenie było monotonne. Kazdy znajdzie cos dla siebie. Jedzenie róznorodne, bardzo dużo owoców, warzyw. Przepyszne ciasta, w szczególności torty o jakich nie sposób zapomnieć. Co do Rosjan... są męczący, ale odrobina tolerancji złagodzi ten mankament. Bardziej swoim niestosownym zachowaniem \"razili\" mnie Niemcy niż Rosjanie - Niemki opalające się topless czy udające się na posiłek do głównej restauracji ubrane jedynie w strój kapielowy... brak kultury i taktu, a także znajomości obyczajów kraju - to bardzo duży minus (!) Ale... miałam oceniać hotel, więc: hotel: 5*, jedzenie 6*, plaża 5*, obsługa hotelowa 6*, winda żyjąca własnym życiem 4*, okolica i lokalizacja + bliskość sklepów 6*. Polecam wszystkim.
Obsługa hotelowa, posiłki, (polecam wizytę w restauracji rybnej a\' la carte), czystość, blisko centrum, ładna plaża, dobra organizacja całego hotelu. Może dla kogoś istotne: nie korzystalismy z sejfu, aparaty i inne wartościowe rzeczy zawsze leżały na wierzchu, nigdy nic nie zginęło.
nie zauważyłam
Byliśmy paczką w pażdzierniku,pogoda super, morze cieplutkie,hotel bardzo przyzwoity,pokoje sprzątane codziennie,woda dokładana również.Jedzenie do wyboru kto co lubi,ale zawsze znajdą się marudzerzy,codziennie lody.Pobyt uważam za bardzo udany,już mam zabukowane na przyszły rok w tym hotelu.
Wszędzie blisko,dla spacerowiczów do Alanya około 3,5 km.
Byłyśmy zarówno w tym hotelu jak i w Turcji po raz pierwszy ale na pewno nie ostatni.Transfer z lotniska do hotelu odbywał się bardzo sprawnie,rezydent który był za nas odpowiedzialny w autokarze pod każdym hotelem wychodził z gośćmi i zaprowadzał ich do recepcji i przekazywał obsłudze hotelowej,zakwaterowanie odbywało się bez zarzutu.Pokoje czyste,wyremontowane,codziennie sprzątane, bez względu na to czy zostawiło się napiwek panią sprzątaczką czy nie.Jedzenie bardzo dobre,niczego nie brakowało,wybór był duży,wiec każdy nawet ten najbardziej wybredny znalazł coś dla siebie.Obsługa w barach na wysokim poziomie,barmani uśmiechnięci,otwarci i życzliwi,znający kilka zwrotów po polsku.Generalnie atmosfera i nastawienie Turków na turystów mnie zdziwiło,ponieważ są oni otwarci i bezpośredni,co dawało atmosferę koleżeństwa i człowiek czuł się jakby był wśród najbliższych kolegów i koleżanek.Cały pobyt oceniam dość wysoko,i już szukam ofert w tym samym hotelu na przyszły rok.:-)
Bardzo bliska odległość do morza
Windy ,które wolno jeżdżą,ale są tez schody więc nie jest źle :-)
Biorac pod uwage cene rewelacja, mila obsluga, dobre jedzenie, czysto, schludnie. Ha ha ha i nie przeszkadza mi jak niektorym ze jest malo polskich porgramow w TV i czasem slabe WIFI ;-)
w
z
Generalnie moze być jak za cene 1300zł, aczkolwiek strasznie ciasno koło basenów, ciasno koło baru, o godz 23 wyłączają muzykę, zamykają bar - także to mówi samo za siebie. Pokoje wyremontowane, akurat mój był z widokiem na morze, małe ale ładne. codziennie Panie sprzątają. Jedzenie bardzo dobre, menager codzień chodził i rozmawiał z gośćmi czy wszystko ok.
Hotel usytuowany blisko plaży, pokoje nowe
małe baseny, mały ogród... ciasno
Hotel dla ludzi ,którzy lubią być blisko centrum miasta i wielu rozrywek i to jest jego główna zaletą. Dobry standard , czyste pokoje ,dobre jedzenie, bezpieczne przejście do plaży tunelem pod ruchliwą ulicą. Polecam
Blisko centrum,blisko plaży
Blisko ruchliwej ulicy
Generalnie bardzo polecam :) Jedyne na co mozna narzekac to niewystarczająca ilośc miejsc na posiłkach, trzeba czekać bądź isc na sam początek a nie kazdy preferuje stać pod drzwiami i czekac jak otworzą \"stołówkę\" :)
ładne pokoje., dobry serwis i obsługa, smaczne i urozmaicone posiłki, dobry dojazd do centrum Alanyi :)
mały basen oraz za mało leżaków, problem z miejscami na posiłkach, zbyt mało stolików przy pełnym obłożeniu hotelu
Hotel godny polecenia, jego jedynym minusem jest mało miejsca chociaż nigdy nie było walki o leżaki ale nie wiem jak to wygląda w wysokim sezonie, goście to głównie Polacy i Turcy. Windy bardzo powolne na szczęście mieliśmy pokój na 2 piętrze i nie korzystaliśmy z nich. Budowa z boku ale w dzień nie siedzieliśmy w pokoju więc nie przeszkadzała nam. Animacje nie robiły szału. Ogólnie hotel oceniam pozytywnie za bardzo miłą obsługę, dobre drinki, wszędzie działa wi-fi bezpłatne, czyste pokoje i teren hotelu, fajną siłownie. Do Alany można dojechać dolmuszem 1 lub 101, niedaleko hotelu są dwa bazarki i deptak ze sklepami. Bardzo blisko do plaży na plaży bar z napojami, piwem i przekąskami oraz tradycyjne tureckie placki bardzo dobre. Na plażę przejście tunelem bezpośrednio z terenu hotelu.
czysto, miła obsługa, dobre drinki, wi-fi
mały wybór posiłków przy dwóch tygodniach monotonne , mały pokój, mało miejsc przy barze wieczorem trzeba siedzieć na leżakach przy basenie, windy
Hotel bez zarzutu, jedyne minusy tj w wadach. Dużo animacji, nie można się nudzić, ale jeśli ktoś chce się wyłącznie lenić animatorzy nie są nachalni.
Baseny, pokoje, obsługa, jedzenie, animacje, all inclusive, sauny, można by długo wymieniać, sam hotel bez zarzutu
Budowa po jedej ze stron hotelu Słaba plaża