Gratka dla amatorów wodnych szaleństw: aquapark z licznymi zjeżdżalniami i leniwą rzeką.
Infrastruktura przyjazna dzieciom: miniklub, animacje, zajęcia sportowe, basen ze zjeżdżalniami dla małych dzieci.
Atrakcyjna lokalizacja: ok. 2 km od Pano Pafos i starożytnych Grobowców Królewskich, ok. 4 km od parku archeologicznego.
Wysoki poziom obsługi hotelowej.
nie polecam ! brudno, nudno, cicho - muzyki przy basenach brak, animacje wieczorne tragedia - muzyka z laptopa do której ktoś śpiewa , bingo i 23:00 cisza nocna w ciągu dnia nic się nie dzieje , 2 animatorów których bardzo rzadko można spotkać, brak plaży , woda w basenie ciepła , rezerwacja leżaków całodobowa - obsługa obojętna, częsty brak napoi do obiadu i kolacji - kelnerzy nie nadążają z przynoszeniem a samemu nie można sobie nalać nawet wody bo nie ma gdzie.
ładna architektura
brudno , mrówki wszechobecne
Hotel po prostu bajka! Nowocześnie urządzony i bardzo przyjemny dla oka. Pokoje w sam raz z widokiem na morze. Codziennie sprzątane, ręczniki wymieniane, po prostu bez zastrzeżeń. Gastronomia prawie doskonała - jedyny problem że do obiadu i kolacji kelnerzy zbierają zamówienia i trzeba poczekać aż przyniosą. Niestety trochę to trwa i czasami dostaje się pod koniec posiłku :( no ale poza tym samo jedzonko przepyszne. Polecam restauracje tematyczne - 3 - należy się zapisywać w restauracji zaraz w pierwszych dniach, bo potem już nie ma miejsca. Raz na pobyt można z każdej skorzystać. Niestety do włoskiej się nie dostaliśmy. Kelnerzy bardzo mili i przyjaźni. Lody przepyszne zarówno na patyczkach jak i w kulkach właściwie przez całą dobę. Baseny gigantyczne! osobny dla mniejszych dzieci. Aquapark bezpłatny po podaniu numeru pokoju. Wszędzie leżaki się znajdą bez problemu. Tak jak pisali poprzednicy nie ma bezpośredniego zejścia do morza, trzeba iść na prawo i tam obok przy hotelu jest zejście kamieniste. Dziwi mnie tylko że ludzie narzekają na to, przecież przed zakupem czytają co kupują ... Dla nas 2 min spacerek nie był problemem a przyjemnością. Zresztą wielkie ciepłe baseny wynagradzają ten mankament. Bardzo dużo rodzin z Polski. Polecam rodzinom z dziećmi! Cudowne miejsce!
hotel zdecydowanie nie zasługuje na 5*,pierwszy raz bylismy w 5*i stwierdzam ze w hiszpanii hotele4*mają duze lepszy standard.Generalnie hotel bardzo ładny ale drobne niedociągnięcia opinie psują.Uważam ze nie prawa zdarzyc sie by w hotelu tej klasy były brudne naczynia często nawalała maszyna do kawy,w barach brakowało lodu a nawet piwa(jakiegokolwiek!!!)sanitariaty pozostawiam bez komentarza bo to skandal z wyższej półki,brak all w parku wodnym nawet dziecko zostało cofnięte ze swoim napojem...no troche przesada.W bliskiej okolicy brak atrakcji ale o tym wiedzieliśmy.Wypoczynek jednak udany bo widoczki,basen i pogoda rewelacja
połozenie i obsługa
brudne naczynia\\\' częsty brak kawy brak lodu i piwa \\\'brak all w parku wodnym
Serdecznie polecam.Hotel godny uwagi. ZNAKOMITA , ZNAKOMITA OBSŁUGA :)
HOTEL FAJNY , BRAK BEZPOŚREDNIEGO ZEJŚCIA DO MORZA, SŁABE ANIMACJE, ALE NAJWAŻNIEJSZE SIE NIE GDZIE SIĘ JEDZIE TYLKO Z KIM
NOWOCZESNY
BRAK BEZPOŚREDNIEGO ZEJSCIA DO MORZA ALE MAJA TO ZA JAKIS CZAS ZRBIC, SŁABE ANIMACJE WIECZORNE I BRAK MUZYKI PRZY BASENACH W DZIEŃ
Hotel godny polecenia jedyny minus to brak tradycyjnej plaży i zejścia do morza chociaż wystarczy przejść parę kroków na prawo i jest zejście do morza przy następnym hotelu. Polecam wycieczki z panią Elą z biura Itaka.
Miła obsługa, wielkość i wyposażenie pokoju, jakość posiłków, ilość leżaków na basenach i plaży wystarczająca.
brak bezpośredniego zejścia do morza
Hotel ładny, zadbany, nowoczesny, bardzo miła i pomocna obsługo. Innymi słowy wszystko jest ok. Jedyną wadą tego hotelu jest to że nie ma plaży i zejścia do morza.
sejf bezpłatny zadbany i czysty hotel miła obsługa leżaków pod dostatkiem wiec nie trzeba ich rano zajmować
morze
Przyjazna, sympatyczna, międzynarodowa (w tym polska) obsługa ze skomplikowaną i chaotyczną organizacją pracy. Zarząd hotelu mógłby się trochę lepiej postarać o zadowolenie hotelowych gości i w niektórych przypadkach sam wyjść z atrakcyjną inicjatywą zamiast czekać na rozwój sytuacji. Kuchnia niczym nie wyróżniająca się, typowa dla europejskiego all inclusive ? poprawna ale bez szału. A la carte: we włoskiej kupa rozgotowanego makaronu i pizza na grubym cieście; w meksykańskiej dużo lepiej ze smacznymi przekąskami. Bezpłatny internet bezprzewodowy raczej tylko w lobby, powolne łącze. W pokojach z internetem bywa różnie tzn można zapłacić ale nie koniecznie da się korzystać. Pokoje ?superior? czyli standard :) ładne, przestronne. Dostawka to łóżko polowe, o niskim komforcie, ślizga się na kamiennej podłodze. Dla rodzin z małym dzieckiem opcją do rozważenia może być szerokie łóżko małżeńskie. Minibar ? pusta lodówka, ostatniego dnia tuż przed wylotem dostaliśmy 3 puszki z napojami !?! Frontalny widok na morze może być bliżej lub dalej od morza ? jeśli można dopłacić (100eur/7d) to polecam ten bliżej. W maju w parku wodnym przed hotelem woda była za zimna aby się nim cieszyć. Dla gości hotelowych za dodatkową dopłatą 10eur/os dorosła i 6eur/dziecko ? UWAGA dla niektórych dostępny bez opłat w ramach wykupionej wycieczki. Basen wewnątrz do pływania, z brodzikiem dla dzieci i ?ala jacuzzi? UWAGA na schodki - mają bardzo ostre krawędzie ? hotel obiecał je poprawić. Pokój zabaw dla dzieci raczej mało atrakcyjny, placyk też mógłby być większy. Przed sezonem brak specjalnych animacji dla dzieci - po 20:30 disco dla maluchów. Mimo małej liczby atrakcji hotelowych dzieci bawiły się świetnie, głównie w basenie zewnętrznym. Temperatura w dzień ok.26, w nocy ok.12-15, bardzo dużo słońca przez cały pierwszy tydzień maja. Przystanek autobusowy jest praktycznie przy hotelu wystarczy wyjść na lokalną drogę i pójść w prawo ? 1,5 eur/kurs/os (do 6 lat gratis) 15 eur/7dni/os
Szeroki dostęp do linii brzegowej z ciekawym widokiem. W 2015 roku hotel jest nowy co jest bardzo dużą zaletą. Hotel w ?połowie? drogi autobusem z portu Paphos do Coral Bay; w spacerowej odległości od starożytnych Tombs of the Kings ale z dzieckiem lepiej pojechać autobusem;15 min. autobusem do portu i mozaik w parku Kato Pafos w jedną stronę oraz ok.15 min. autobusem do piaszczystej plaży Coral Bay w drugą stronę. Przed sezonem polecam parom i grupom znajomych, w sezonie z dodatkowymi animacjami i ciepłą wodą w parku wodnym polecam również rodzinom z dziećmi.
Przy hotelu brak plaży wg słownikowej definicji czyli nabrzeża pokrytego materiałem sypkim ;) Mocno skalisty i niezagospodarowany brzeg utrudnia dostęp do morza. Nie pociesza fakt, że taki jest w większości południowy Cypr. Hotel oddany do użytku w pośpiechu z niedoróbkami.
Hotel śliczny nowoczesny z bardzo miłą obsługą pokoje śliczne czysciutkie, warto wybrać te droższe z pięknym widokiem na morze. Minus to dopłata za sejf i internet w pokoju Polecam ten hotel:)
Czysty,nowoczesny bardzo przyjemny
Opłata za sejf w pokoju i płatny internet oraz słaba plaża
Elegancki, zadbany. Hotel na poziomie. Duży obiekt. Dwa różne baseny. Plaża na którą wychodzi się z hotelu, ale nie do kąpania, skalista. Leżaki, na których można się opalać praktycznie bezpośrednio przy morzu. Dobre jedzienie, zawsze można było się na coś zdecydować. Miła obsługa.
Hotel robi wrażenie, szczególnie od strony rekreacyjnej -animację, niesamowity aquapark z przodu hotelu, który oferuje coś dla starszych i młodszych. Czysty, zadbany, na wysokim poziomie. W pokojach codziennie wymieniane wszystko, nie brakuje nawet patyczków do uszy, gdyby ktoś zapomniał. Dobre jedzenie, urozmaicane w owoce morza. Pomocna obsługa, możliwość wypoczynku i rozrywki w jednym. Gorąco polecam ludziom, którzy szukają wysokiej klasy standardu.
Świetne zaplecze sportowo-rekreacyjne Duży teren hotelowy Plaża przy hotelu, mimo że skaliska, dodaje uroku
Zależy na czym komu zależy, jeżeli na lokalizacji, to można by to uznać za małe przeciwwskazanie, ale dla chcącego nic trudnego, autobusy są sprawne.