W hotelu: siłownia, centrum SPA, masaże, sauna, łaźnia turecka.
Położony w centrum miejscowości Alanya oraz niedaleko plaży Kleopatry.
Polecany osobom nastawionym na rozrywkę, zwiedzanie i odpoczynek w jednym.
Ogólne wrażenie jest bardzo pozytywne. Dobra i miła obsługa, fajne położenie - blisko plaży Kleopatra i portu, zaraz przy wjeździe na wzgórze Kale, skąd można podziwiać wspaniałe widoki. Sam hotel jest nowy i bardzo czysty. Jedzenie było ok, ale opcja All inclusive zbytnio się nie opłaca - lepiej jeść poza hotelem. Niestety hotel nie ma żadnych animacji, które byłyby fajnym plusem. Basenik malutki i płytki (150 cm), ale z racji bliskości plaży i morza w ogóle mi to nie przeszkadzało. Reasumując, z czystym sumieniem polecam ten hotel.
Miła obsługa, czyste pokoje, bliskość plaży
Brak animacji, mało urozmaicone posiłki
W hotelu byliśmy w październiku, pięknie położony, czyste, duże pokoje, ale warto sprawdzić, czy okna pokoju nie wychodzą na pionową kamienną ścianę, zwłaszcza 2 pierwsze piętra, najpiękniejsze widoki z okien są od3 piętra, a nawet 4 piętra, jedzenie różnorodne, nawet największy głodomór zaspokoi swój apetyt, miła obsługa, czysty hotel, godziny posiłków dostosowane do klientów, i nocnych marków i wstających bardzo wcześnie. Zdecydowanie POLECAMY, byliśmy w kilku hotelach w Alanyi , ten był najlepszy. Obok hotelu,bardzo blisko lecz nie na jego terenie jest plac zabaw dla dzieci. Hotel raczej dla nie dla rodzin z dziećmi. Brak wieczornych rozrywek.
Najważniejszą zaleta hotelu jest jego położenie, w centrum miasta, przy najpiękniejszej plaży Kleopatra, przy wjeździe na wzgórze z pięknymi ruinami zamku, do portu 5 minut.
Mała powierzchnia basenu,raczej do paplania się niż pływania.