Ok. 250 m do długiej, szerokiej, piaszczystej plaży.
Liczne atrakcje dla dzieci w aquaparku: baseny, miniaquapark z licznymi zjeżdżalniami, ogromny statek piracki ze ślizgawkami.
Idealne połączenie wypoczynku ze zwiedzaniem: tylko 1 km do Nessebaru - architektonicznej perły Bułgarskiej Riwiery.
Doskonały wariant na rodzinne wakacje.
Totalna tragedia. Najgorszy hotel w jakim byłam przez całe życie.
Jedzenie, obsługa, standard
Bardzo fajny hotel, zarówno dla rodzin z dziećmi, jak i par. Dużo atrakcji, animacje dla dzieci i dorosłych, dobre jedzenie, dobra lokalizacja, blisko morze. Przed hotelem dużo sklepików :)
Bezpiecznie Dużo atrakcji Blisko lotniska Blisko morza Dobra jedzenie
Brak wad
Hotel dobrze położony (250m od plaży), z wieloma atrakcjami dla dzieci. W środku nowoczesny, pokój również dobrze się prezentuje. Polecam rodzinom z dziećmi.
Wczoraj wróciliśmy z rodziną i znajomymi.jesli chodzi o biuro podróży Itaka to słabo lepsze jest zdecydowanie Tui. Zacznę od Hotelu Kotva,bardzo duży i na samym wejściu widać że hotel idzie w zła stronę bo u nich chodzi o ilość ludzi a nie jakość.4 gwiazdki to oni sobie dają chyba sami tylko za co?dla mnie max 2. Dla dzieci aquapark i baseny są ok to jedyne plusy tego hotelu.pracownicy masakra z wyjątkiem starszego pana przy wyjściu do restauracji,reszta dramat,panowie w recepcji nie mili ,panie w barze masakra jedna blondyna za kare tam pracuje a już nie wspomnę o pani w dredach dramat po prostu,barmani niby mili kombinuja żeby napiwki były.allinclusive masakra ponieważ jedzenie nie najlepsze drinki ohydne , jedynie piwko ale ileż można pić piwo.przekaski na plus tylko lody bo bułki lub ciastka chyba robią je raz w tyg i nie wyglądają na świeże.animacje takie sobie bez szału.jest bilard tenis stołowy piłkarzyki ale wszystko płatne, powinno to być w cenie allinclusive. Jedzenie słabe stare wędliny co nie zejdzie w danym dniu na następny dzień wszystko wraca w innej postaci,ok nawet zupy lecz też z poprzednich składników które im nie zeszły,owoce dramat nieświeże czarne fuj nie zjadłem tam nic oprócz jednego jabłka.desery słabe , ogólnie każdy coś znajdzie dla siebie ale w barze mlecznym w polsce lepsze jadlo.Na restauracji jest kelner taki goguś niski przypakowany wygląda jakby nienawidził ludzi,nie miły chyba kultury go nie uczyli wcale.
Hotelu hmmm aquapark baseny , położenie tyle
Pracownicy , allinclusive masakra , pokoje brudne,
Hotel dostosowany do pobytu z dziećmi: aquapark, animacje po polsku. Pokoje nieregularnie i niedokładnie sprzątane. Jedzenie niejadalne i często brakowało go na długo przed końcem wydawania posiłków
fatalne jedzenie
Największą zaletą, jak i wadą tego hotelu, jest mieszczący się na jego terenie mini aqua park. Z jednej strony stanowi on wielką atrakcję dla najmłodszych gości odwiedzających to miejsce, z drugiej zaś, jego stan techniczny pozostawia niestety wiele do życzenia. Zjeżdżalnie, wyglądające na mocno wyeksploatowane, wręcz proszą się o remont albo przynajmniej porządny lifting. Renowacja jest już podobno zapowiedziana, a jej koniec ma nastąpić jeszcze przed przyszłym sezonem. Ciężko jednak stwierdzić ile w tych pogłoskach prawdy. Osoby chcące odwiedzić Kotvę w ramach rodzinnych wakacji muszą pamiętać, że tamtejszy aqua park jest ogólnodostępny. Wejście na zjeżdżalnie dla osób spoza hotelu jest możliwe po uiszczeniu opłaty.
animacje w języku polskim, dużo atrakcji dla dzieci i dorosłych, bezpłatne Wi-Fi na terenie hotelu.
stosunkowo głośno ze względu na dzieci, zły stan techniczny zjeżdżalni, ciemne pokoje.
Brud i snrut nie polecam ludsie ogarnijcie sir jedzenie monotonne coagle frytki paranoja
Basen aquapark
Po3dniach dostalam swierzba
hotel jak na swoje 3,5 gwiazdki spisał się rewelacyjnie, animatorzy cały dzień organizowali dzieciakom zajęcia w j. polskim (super uśmiechnięci ludzie z ogromnym poczuciem humoru i dystansem ) byliśmy w sumie 3 rodziny razem 13 osób i wszystkim się podobało jedzenie jak to na masowej stołówce zależy od naszej kreatywności co z tego wyczarujemy bo np. monotonny pomidor i ogórek przy pomocy oliwy sałaty i sera zamieniał się w szkopską sałatkę za którą w knajpie się płaci 5 lv. wszystko zależy od naszej kreatywności.
idealne położenie
wymuszanie napiwków przez barmanów
hotel umiejscowiony w dość ruchliwym miejscu ale to ma zalety ponieważ wieczorami jest mnóstwo atrakcji
Super animatorzy czas dla dzieci z niezapomnianymi atrakcjami
fatalne jedzenie ,,Odgrzewane potrawy ,, owoce z poprzedniego dnia
Pobyt był bardzo udany w tym hotelu, jeżeli miałbym jechać jeszcze raz to Kotva lub coś podobnego. Jedzenie jest ok, pokoje sprzątane codziennie z rana, ręczniki wymieniane codziennie, klimatyzacja działa, blisko morza, fantastyczni Animatorzy to duży plus, po hotelu można chodzić nawet o 2-3 w nocy :) Pozdrawiam Polaków i cały personel z Kotvy :) Czesi i Słowacy też bardzo mili :)
Dobre położenie, w miarę miły personel, jedzenie w porządku ale nie zawsze :)
Opłata za siłownie...
Hotel położony blisko centrum, głównie polecany dla rodzin z małymi dziećmi. Posiłki dobre, w roku 2016 możliwość zakupienia wyżywienia all inclusive.
atrakcje dla dzieci, obsługa
daleko od plaży
Świetny hotel, powyżej oczekiwań. Bardzo ładne pokoje, czyściutkie, fajnie urządzone, standard dość wysoki. Hotel sam w sobie też bardzo przyjemny. Obsługa sympatyczna. Baseny ekstra. Są zjeżdżalnie, taras słoneczny, leżaki bezpłatne i raczej nie było problemu z miejscami, jak byliśmy. Obok hotelu jest przystanek autobusowy i można sobie podjechać za bardzo niewielkie pieniądze do centrum lub do Nesebyru. Zresztą i tu i tu jest na tyle niedaleko, że można spokojnie zrobić sobie mały spacer. Według mnie to jest główna zaleta tego hotelu - położenie. Naprawdę warto :)
położenie, standard, obsługa