Le Soleil Bella Vista Resort (ex.Dessole)

Hotel ok, jedynym minusem to obsługa - jak nie zapłacisz to nie dostaniesz. Można dostać pokój z widokiem na mur, śmietnik i agregat chłodniczy. Mimo, że daliśmy 10 dolarow do paszportu aby dostać dobry pokój to trzeba było sie wrócić i dac więcej. Tak samo oszukali nas na Wigilii - gość kiepsko mówił po angielsku i próbował nam wepchnąć wino do kolacji za 300 dolarów, zapisał na kartce i schował do biurka a potem powiedział ze wklepał do komputera i nie da sie wykasować :( Rezydentka super wszystkie takie sprawy załatwia. Miejscowi są natrętni ale mili.

Hotel nastawiony na wypoczynek rodzinny z dziećmi (animacje dla dzieci, hotel klubowy scan holiday).
Położony przy lotnisku.
Duży, dość dobrze zagospodarowany teren.
Hotel położony przy bardzo ładnej plaży. Łagodne zejście do morza, długo płytko.
Według mnie jedzenie dobre, jest z czego wybrać na każdym posiłku. Od rana do późnego wieczora dostępne barki z napojami alkohol i nie tylko, snaki.
Dobry team amimatorów.
Czystość zadawalająca.

super obsługa (kelnerzy)animacje i animatorzy rewelacyjni

Byłyśmy w tym hotelu od 26/06/2008 do 02/07/2008.Troszeczkę za daleko od plaży.Jedyną atrakcją jest basen i brodzik dla dzieci.Najlepsze jest jedzenie które serwuje kuchasz w hotelu-pycha,do tego dodaje gratis owoce i niekiedy kieliszeczek Rakiji.Obsługa hotelu rewelacyjna.Pokoje trochę zaniedbane.Trzeba koniecznie coś wziąc ze sobą na komary.Za klimatyzację trzeba zapłacic 6 euro za dzień-drogo!Polecam ten hotel dla ludzi chcących spokoju i wypoczynku oraz dla rodzin z dziecmi.Obiadokolacje u ALEKSANDROSA super a sałatka grecka rewelacja.Marzena z córką Dominiką z Opola

według mnie to był fajny hotel duzo rozrywki ale do jedzenia miałbym zastrzezenia osobiscie jest przyjemnie i czysto codziennie sprzataja pokoje lecz ja zgodnnie z tradycja zostawiałem pare dolcow to wtedy posprzataja lepiej ale osobiscie poleciłbym ten hotel na poczatku gdy tam przyejachalismy to ja mowiłem oooo ale beznadzieja nic mi sie nie podobał dopiero zaklimatyzowałem sie tak po 2 dniach pobytu polecam wyjazd na 2 tygodnie jezeli chcialiby panstow uczestniczyc w wycieczkach np.safari lub na nurkowanie na 2 tygodnie dlatego ze po kazdej wycieczce człowiek jest nprawde wykonczony i musi sobie zrobic przerwe jednodonioa np na basenie lub na plazy bo plaza jest obok basenu osobiscie polecam byłet tam w 2007 i było super

Nazwa  Le Soleil Bella Vista Resort (ex.Dessole)
Miejsce  Tunezja / Monastir / Monastir
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, aquapark, fitness, sporty wodne, tenis, parking

Wyświetlono 172 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Pobyt - Czerwiec 2008

xennnn

Pobyt - Maj 2008

Położony przy lotnisku.
Duży, dość dobrze zagospodarowany teren.
Dobry team amimatorów.

Pobyt - Kwiecień 2008

damian

Pobyt - Luty 2008

Pobyt - Luty 2008

Hotel bardzo piękny, godny polecenia. Bardzo duży wybór jedzenia, jest tam po prostu przy każdym posiłku wszystko co byśmy chcieli . Obsługa bardzo miła i sympatyczna, bardzo przyjaźnie nastawiona do każdego klienta, stara sie z każdym zapoznać i chwilkę porozmawiać. Atmosfera w tym hotelu jest naprawdę bardzo fajna. Bardzo podobało mi się też położenie tego hotelu, sadze że było najlepsze z możliwych gdyż jest w samym centrum. Polecam wszystkim ten hotel.

Bartek

Pobyt - Grudzień 2007

Naprawde bardzo fajny hotel, prawie w samym centrum, mila obsluga, bardzo czysto, ogolnie bardzo mi sie podobalo, szkoda tylko ze woda w basenie przy hotelu nie byla podgrzewana, no ale na szczescie 20 metrow dalej bylo morze

Dominika

Pobyt - Grudzień 2007

Przefajny hotel. Cudowny wypoczynek, choć już po okresie wakacyjnym, nawet lepiej bo ludzi było mniej :) Spokojnie i mega czysto. Plaża czysta, blisko hotelu, zadbana, leżaki. Baseny też czyste i leżaki gratis. Pokoje fajne, wszędzie wygodnie i komfortowo. Nie można absolutnie narzekać, po prostu trzeba pojechać i to zobaczyć, wypocząć na super plaży i w ekstra hotelu. Dominika. Byłam tam w październiku 2007 roku. Super!!!!!!

michal

Pobyt - Listopad 2007

Hotel super! Naprawdę gorąco polecam. Można naprawdę odpocząć!

Andrzej

Pobyt - Październik 2007

Króciutko: Hotel super!!!!!! Godny polecenia, miły, z sympatyczną obsługą, czysty i co bardzo ważne - kameralny. Spędziłem w tym miejscu fenomenalne wakacje. Jeśli finanse pozwolą to wróce w to miejsce w przyszłym roku. Andrzej

Krystyna

Pobyt - Październik 2007

W tym roku spędziłam tutaj dwa fantastyczne tygodnie wakacji. Sierpień 2007 roku. Hotel jest przepięknie położony, praktycznie w samym cewntrum miejscowości Hurghada. W pobliżu, znajduje się supermarket, co przyznam jest bardzo wygodne i praktyczne. Bardzo ważne jest, że pomimo bliskości centrum, nie słychać tu uciążliwych hałasów. W pobliżu sklepiki. Jedzenie przez całe 2 tygodnie było rewelacyjne, nie można absolutnie narzekać. Hotel dysponuje własna, cudowną plażą z piękną rafą koralową. Leżaki bezpłatne. Jest czysto, a w niedalekiej odległości znajduje się centrum nurkowania. Gorąco polecam skorzystanie z okazji, aby zejść pod wodę i zobaczyć te przepiękne podwodne widoki. Same pokoje bardzo obszerne i czyste, obszerny taras. Klimatyzacja (niezawodna) w pokojach oraz lodówka bezpłatna. Dostęp do internetu,ale niestety nie w pokojach. Na zewnątrz hotelu przepiękny i zadbany ogród. Bardzo fajny basen z leżakami, też bezpłatnymi. Podsumowując, idealne miejsce na wymarzone wakacje. Bardzo polecam :) Krystyna

Kalina

Pobyt - Wrzesień 2007

Tam jest jak w raju :*:*

Le Soleil Bella Vista Resort (ex.Dessole)