Leonardo

Hotel oceniam pozytywnie. Do plaży 1-2 minuty. Bardzo ciepłe morze, dosyć czysta plaża. Nie ma żadnego problemu z leżakami hotelowymi na plaży- niezależnie od tego kiedy się przyjdzie na plażę. Bezpiecznie- nie słychać o żadnych kradzieżach czy rozbojach w okolicy. Wspaniała pogoda.

Wszystko w porządku, pokoje schludne i sprzątane codziennie, miła obsługa. Do jedzenia każdy wybierze coś dla siebie, polecam!

Hotel znajduje się w dobrej lokalizacji. Na plaże idzie się minutę, odrazu po lewej stronie znajdują się leżaki hotelowe. Obok hotelu jest sklep, apteka około 200/300 m. Jedzenie w hotelu było bardzo dobre, jedynym minusem było to, że jest ono monotonne i dosyc zimne. Obsługa hotelowa super, wszyscy bardzo mili i pomocni. Pokoje są bardzo ładne, jest klimatyzacja. Codziennie zmieniane były ręczniki, wyrzucane śmieci, ścielone były łóżka( pod nieobecność). Nic nam w pokoju nie zginęło, wszystko było na swoim miejscu, inny turyści również to potwierdzili. Bardzo polecam, chętnie wróciłabym tam jeszcze raz.

HOTEL CZYSTY, ODREMONTOWANY I PRZYJEMNY DLA GOŚCI POLECAM

Hotel zasluguje na 4*.Czysto i mila obsluga.Jedzenie smaczne .Pokoje ok.Do plazy blisko tak mysle 70mtr.Na plazy duza ilosc lezakow z parasolami bezplatnie.Wszystko nowe i nie zniszczone.

Nazwa  Leonardo
Miejsce  Albania / Riwiera Albańska / Durres
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje, trzy posiłki
Udogodnienia  basen odkryty, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, fitness, darmowe wifi, parking

Szerokie piaszczyste plaże z łagodnym zejściem do morza

Największy port Albanii z bogatą historią i zabytkami

Doskonała baza wypadowa do zwiedzania całej Albanii - blisko Tirany i głównych atrakcji

Świeże owoce morza, ryby, lokalne wina i tradycyjne albańskie dania

Wyświetlono 113 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Leszek

Pobyt - Lipiec 2023

Zalety

Pokoje sprzątane codziennie, wymieniane ręczniki. Blisko plaży. Miła obsługa. Niezłe jedzenie. Basen- można kożystać do póżnych godzin nocnych. Blisko morza. Bardzo wygodne ,darmowe leżaki i parasole na plazy.

Wady

Przy hotelowym basenie powinien być prysznic(jest tylko kranik do opłukiwania nóg)! Ludzie po powrocie z plaży często wchodzą do basenu z piaskiem. Brak małych łyżeczek, widelczyków do deserów.

Pobyt - Lipiec 2023

Zalety

Bardzo blisko do plaży, hotelowe (nowe) leżaki w cenie

Wady

Mogliby pomyśleć o wprowadzeniu jakichś atrakcji, muzyki itp. choć ze 2 razy w tygodniu ;)

Patrycja

Pobyt - Lipiec 2023

Zalety

Blisko plaży, własne leżaki, przyjazna obsługa, dobre jedzenie, klimatyzacja, basen,

Wady

Monotonność w jedzeniu

ANNA

HOTEL CZYSTY, ODREMONTOWANY I PRZYJEMNY DLA GOŚCI POLECAM

Zalety

CZYSTO, PRZYJEMNIE, HOTEL BLISKO CENTRUM, BLISKO DO PLAŻY Z LEŻAKAMI

Wady

ZA CIASNO PRZY BASENIE,PONIEWAŻ JEST ZA MAŁY, BRAK MUZYKI PRZY PLAŻY

Reni

Pobyt - Lipiec 2023

Zalety

Mozna duzo spacerowac plaza i za dnia i wieczorami.

Wady

Brak baru na plazy.Choc malo komu to przeszkadzalo bo do hotelu 3 minutki

Pobyt - Lipiec 2023

Jestem zadowolony z pobytu. Hotel bardzo ładny. Przy basenie tylko 25 leżaków, ale zawsze był jakiś wolny. Większość turystów korzystała z plaży, do której jest około 70 metrów,

Zalety

Blisko do morza. Obsługa bardzo miła. Hotel ładny.

Marek

Pobyt - Lipiec 2023

Hotel położony blisko plaży. Jest czysty i zadbany. Wymiana ręczników i sprzątanie codzienne, oraz 2x w tygodniu zmiana pościeli.

Zalety

Bliskość plaży , dobry serwis w barze.

Wady

Jedzenie (szczególnie śniadania) monotonne. Różne drobne usterki w różnych pokojach nie zawsze szybko usuwane.

Marek

Pobyt - Czerwiec 2023

Pobyt oceniamy bardzo dobrze. Jest to idealne miejsce na lenistwo, basen - plaża, wieczorani spacery promenadą (ciągnie się kilometrami - nie wiemy gdzie się kończy). Hotel 4 * i taki jest. Nie jest to - naszym zdaniem - hotel idealny dla dzieci ale dla nas to zaleta. Natomiast plaża i łagodne zejście do morza dla dzieci idealne i bezpieczne. Generalnie -stosunek cena - usługa - rewelacyjna. Nie rozumiem ludzi którzy piszą że nie było co jeść - w domu ma kaszanę z ....... a tu nie odpowiadają mu mule, krewetki, pieczne mięsa do wyboru (zawsze), oliwki, sałatki, frytki, spagetti, melony, arbuzy, jogurty, ciasta itd, itd. A Pani nie wymieniła mu raz ręcznika w pokoju - no w domu ma wymieniane dwa razy dziennie. Na zakończenie - pierwszy raz z tym biurem ale nie ostatni. Profesjonalna i rzetelna obsługa, oferta opisana tak jaką jest. Organizacja super, rezydent Pan Maciej S. pracuje tak jak rezydent powinien pracować (łącznie z fizycznymi dyżurami w hotelu), pełen kontakt i pomoc w razie potrzeby.

Zalety

Czysty, wymieniane ręczniki codziennie, pyszne i urozmaicone jedzenie, młoda sprytnai nie nachalna obsługa - nie czekająca na tzw. bakszysz. Do morza 1 minutka spacerkiem, bezpłatne leżaki i parasole na plaży i przy basenie bez walki o wolne miejsca. Klimaryzacja sterowana indywidualnie w pokojach. Wi-Fi darmowe w całym hotelu. Bar w wersji all Inclusive - skromny ale bez problemu w kwesti ilości, lody.

Wady

Mieliśmy pokój z widokiem na klif z autostrdą pod balkonem. Ale po zamknięciu balkonu chałas nie był uciążliwy.

Klaudia

Pobyt - Czerwiec 2023

Hotel zadbany, czysty, codziennie sprzątane, wymieniana pościel i ręczniki. Obsługa hotelu bez zastrzeżeń, uśmiechnięci, życzliwi ludzie. Jedzenie na plus, choć zależy co kto lubi. Serwują dużo dań z ich kuchni, jedne potrawy przypadną do gustu inne mniej, ale jest też coś neutralnego co będzie pasowało każdemu. Najsłabiej wypadają śniadania.

Zalety

Czystość Życzliwość personelu hotelu Bliskość do plaży (dwie minuty po wyjściu jesteśmy na plaży)

Marysia

Zweryfikowana opinia pracownika

Pobyt - Wrzesień 2022

Wystrój wnętrz i pokoi w hotelu jest nieco dziwaczny, wiele elementów do siebie nie pasuje lub znacznie odbiegają od siebie. Jedzenie w hotelu jest o dziwo bardzo smaczne, chodź nie jest to coś szałowego. Udało mi się znaleźć włosa na talerzu. W hotelu jest jednak wszytsko to co potrzebne aby milo spędzić pobyt, dostępne jest wifi. Obsługa wydaje się być niezainteresowana co dzieje się w obiekcie.

Zalety

darmowe leżaki, wi fi

Wady

mały basen, wątpliwa czystość

Gosia

Pobyt - Wrzesień 2022

Hotel czysty, z własnym basenem. Miła obsługa i wszystko w cenie. Ilość jedzenia bardzo wystarczająca.

Zalety

Hotel bardzo bliski plaży. Dojście zajmuje minutę. W hotelu basen usytuowany między budynkami co było dobrym rozwiązaniem na wietrzne dni. W naszym pokoju byl balkon co było świetnym rozwiązaniem na wieczory. Klimatyzacja indywidualna oraz sejf w każdym pokoju

Wady

Pokój mieliśmy z widokiem na klif i autostradę. Chociaż zamykając drzwi balkonowe nie słychać było samochodów.

Mira

Pobyt - Wrzesień 2022

Hotel raczej nie dla małych dzieci, co dla mnie było atutem.

Zalety

Blisko plaży, zawsze uśmiechnięty i pomocny personel.

Wady

Niektóre pokoje wymagają drobnych remontów

Natalia

Pobyt - Wrzesień 2022

Hotel oceniam pozytywnie, bo z pobytu byliśmy zadowoleni. Hotel w dobrym stanie z bardzo miłą obsługą, z którą w wiekszości można się porozumieć nawet po polsku. Pokoje "sprzątane" codziennie (tj. przetarta podłoga i wymienione ręczniki). U nas nie dział również telewizor - usterka zgłoszona obsłudze, jednak nie została naprawiona. Jedzenie smaczne - śniadanka monotonne, lunch i kolacja - baza ta samą + mięso podane nieco w różnorodny sposób, ale każdego dnia było kilka rzeczy do wyboru.

Zalety

Smaczne jedzenie. Codzienna wymiana ręczników. Darmowe leżaki na plaży. Miła obsługa.

Wady

Powinno się przywiązywać większą uwagę do czystości. Mały wybór alkoholi w opcji All inclusive. Brak kołdry w pokojach - są tylko prześcieradła i w szafie koce, ale nie ma na nie nawet poszewek.

Ilona

Pobyt - Sierpień 2022

Hotel super jak za takie pieniądze. Co do jedzenia Albania jeszcze się uczy jak wyżywić Europejczyków, wiec nie oczekujcie cudów. Napewno znajdziecie coś dla siebie do jedzenia to nie jest tak. Co do języka tam się robi druga „Polandia” wiec na spokojnie Polacy nie mówiący po Angielsku się dogadają.

Zalety

Blisko plaża i leżaki w cenie .

Wady

Nie ma jakiś karygodnych. Jedzenie w całej Albanii jest średnie wiec nie będę winić za to Hotelu .

Eugenia

Pobyt - Sierpień 2022

Bardzo fajny hotel bardzo blisko plaży. Basen przy hotelu. Jedzenie bardzo smaczne i stale uzupełniane. Rodzinna atmosfera.

Zalety

Blisko plaży. Dobre jedzenie.

Wady

Panie sprzątające pozostawiają wiele do życzenia i trudno się z nimi porozumieć.

3.4

Pobyt - Sierpień 2022

Hotel niby 4 gwiazdki , ale pozostawię wiele do życzenia . Co do czystości to po prostu brudno ,w łazience śmierdzi i żadnego odświeżacza . Jak zameldowaliśmy się w niedziele to pierwszy raz zmienili nam ręczniki dopiero w środę a później już codziennie . Do spania prześcieradło było bawełniane i poszewki na poduszki tez natomiast do przykrycia narzuta wykonana z tkaniny zapłonowej i pod spodem sztuczna pianka . Albo koce bez żadnej powłoki leżały w szafie porażka . Co do jedzenie to cały tydzień to samo prawie woda śmierdziała ta do picia wiec kupowaliśmy w sklepie w butelkach . Kawa z expresu jakaś rozpuszczalna okropna i herbata tez , ta normalna dostępna w barze ale oczywiście odpłatnie . Plusem natomiast jest to ze bardzo blisko było do płazy i leżaki były w cenie .

Zalety

Lokalizacja blisko plaży .

Wady

Jedzenie ,czystość i obsługa .

5.3
Weronika

Pobyt - Sierpień 2022

Hotel sam w sobie bardzo w porządku. Podejście obsługi na 5/5. Basen czyszczony codziennie wieczorem. Jedzenie jak to w Albani chłodne, ale bardzo smaczne. Ręczniki wymieniane codziennie. Bardziej mogliby przyłożyć się do sprzątania.

Wady

Jedyną wadą czystość pokoi oraz łazienki 2/10. Podłoga byle jak umyta mopem nie pozamiatane. Pościel zmieniono raz na całe 7 dni pobytu. Bardzo słaby zasięg wifi. Pokoje od 3 piętra w górę zasięg prawie znikomy.

Pobyt - Lipiec 2022

Hotel przyjemny. Nie wyliczali jedzenia, ani drinków. Blisko do plaży. Jedzenie bardzo dobre. Części wspólne hotelu ładnie odremontowane. Pojechałabym tam jeszcze raz :) PS. Nie ma takich bazarów jak w Turcji :(

Zalety

Lody dostępne od 10:00-22:00, Nie wyliczali drinków, jak jedna osoba poprosiła o 8 (bo siedziała większą grupą osób) to tyle dostała, Blisko do morza, Dobre jedzenie, Napoje firmowe butelkowane np. fanta, cola, W pierwszy dzień jak przyjechaliśmy to naszykowali nam poczęstunek gdyż nie zdążyliśmy na kolacje co było bardzo miłe :)

Wady

Sprzątaczki notorycznie przychodzili o wczesnych godzinach jak jeszcze spalam prosiłam. Wchodziły po jednym pukaniu do drzwi wchodziły zanim jeszcze coś zdążyłam powiedzieć i uciekały. Raz przyszły o przyzwoitej pozdro wymieniły pościel i zostawiły 2 ręczniki z czego jeden był do stup na 2 osoby... Więcej osób z mojego turnusu też miały z nimi problemy, Nie donosili ciasta na obiad i kolację.

2.3
Seba

Pobyt - Lipiec 2022

Pobyt 7 dniowy . Dramat, tragedia, porażka, katastrofa Hotel Omijać Szerokim Łukiem !!!!!!! Termin pobytu: lipiec 2022 .

Zalety

Pobyt 7 dniowy . Dramat, Tragedia, Porażka, katastrofa Hotel Omijać Szerokim Łukiem !!!!!!! Termin pobytu: lipiec 2022

Wady

Wszystko !!!!!!

5.1
Inna

Pobyt - Lipiec 2022

Muszą się dużo jeszcze nauczyć. Pokój jak pokój wszystko było oprócz wody w nim, najlepiej kupić sobie butelkę i lać na dole w barze z dystrybutora. Jedzenie tragedia... Ciągle to samo monotonia straszna, wegetarianie nie mają co liczyć na zjedzenie czegoś konkretnego. Owoce ciągle te same arbuz melon nektarynki. Obsługa hotelu ciągle patrzy na ręce przy posiłkach a szczególnie przy wydawaniu przekąsek, opcja all inclusive, ale najlepiej jakbyś włożył na talerz jak najmniej i ta sugestia jak wkładasz za dużo że jest limit. Ogólnie nie polecam, jedyny plus taki że jest blisko do plaży i sklep na przeciwko, który jest dość długo czynny.

Zalety

Blisko plaża i sklep .

Wady

Jedzenie, obsługa .

Leonardo