Udogodnienia dla dzieci: 2 brodziki, 4 zjeżdżalnie wodne, 2 place zabaw, animacje, miniklub (4-12 lat), opiekunka (odpłatnie).
Tylko 50 m do prywatnej, piaszczysto-żwirkowej plaży.
Bogata oferta rekreacyjna: 5 basenów, aquapark z 11 zjeżdżalniami (otwarty w wyznaczonych godzinach).
Dla aktywnych: siłownia, sauna, łaźnia turecka, jacuzzi, 3 korty tenisowe, siatkówka, aerobik, animacje.
Bardzo dobry - polecam poza sezonem letnim jako wydłużenie lata.
Wszystko co potrzeba dla rodziny z dziećmi na miejscu.
Przy kwaterowaniu i przed odjazdem zważać na "myki" męskiej załogi kwaterującej - czy chcesz lepszy pokój za 90e, czy chcesz rozmienić papier na drobne - ponadprogramowy bakszysz.
Super miejsce dla rodzin z dziećmi. Hotel bardzo duży, dużo basenów i ładna plaża. Każdy znajdzie coś dla siebie.
Ogrom atrakcji.
Hotel oceniam na bardzo dobry, duża różnorodność posiłków, w pokojach czysto. Pierwszy hotel do którego chcę jeszcze wrócić.
Duża różnorodność posiłków. Wiele atrakcji dla dzieci, zjeżdżalnie, baseny , wesołe miasteczko
Niestety nie polecam hotelu jestem w tym hotelu jedzenie mało stuce brudne wędliny wyschnięte od początku przyjazdu problem z zakwaterowaniem obsługa beznadziejna Nie polecam!!! Są w Turcji piękniejsze hotele szkoda pieniędzy ma ten hotel
Hotel rewelacja, obsługa rewelacja. Nie mam do czego się przyczepić :-) Każdy znajdzie coś dla siebie jeśli chodzi o jedzenie czy baseny :-) . Polecam dla rodzin z dziećmi :-)
Szybka, miła obsługa podczas wydawania dań czy pobytu nad basenem . Duza ilość basenu , blisko plaży.
Jedyna wada to godzina wymeldowania 12:00 wylot mieliśmy dopiero o godzinie 23:25 …
Wg mnie 5 gwiazdek nie ma, jedzenie ok choć monotonne, jak się pojawiło coś nowego to nie było dokładane (owoce morza rozeszły się w 40min i w trakcie 3godzinnej kolacji już ich nie dolozono). W snack barach różne rzeczy, warto sprawdzić kilka i znaleźć coś dla siebie ;) (codziennie to samo w każdym). Atrakcji masa, miarka do mierzenia dzieci zaniża wzrost dzieci, ratownicy czasem jej używają a czasem na oko. Raz córka mogła, raz nie mogła, raz mogła ale tylko ze mną, innym razem może o ile jeździmy osobno. We wrześniu woda w basenach chłodna, pozwoliło się to ochłodzić ale z drugiej strony mając leżak w cieniu dzieci się trzęsły z zimna. Hotel zniszczony tu i tam, standard nie nasz ;)
Duża ilość atrakcji Miła i sprawna obsługa Miniklub miał bardzo bogata i zróżnicowana ofertę Karuzele w cenie ;) Jasne informacje co i kiedy jest czynne
Stan hotelu pozostawia trochę do życzenia Szklanki na napoje maja jakieś 100ml Brodzik nie ma zadaszenia jak na zdjęciach Sporo stoisk z nachalnymi sprzedawcami płatnych rzeczy np wata cukrowa, owoce, soki Lody były na kulki 2 dni, później już sklepowe. Dość długo transfer (90km) plus po drodze kierowca się zatrzymał na 15 min przerwy w zaprzyjaźnionym zajeździe
Long Beach Hotel Zakwaterowanie Hotel składa się z dwóch dużych budynków. My byliśmy umiejscowieni w części Harmony (na zdjęciach z kolorowymi balkonami). Wybraliśmy najtańszy pokój z widokiem na ląd, ale bez dopłaty zaproponowano nam z widokiem na morze. Dodam że recepcja otwarta 24h na dobę, zawsze jest pracownik do pomocy. Pokój Piętro 6, z największymi balkonami. Wbrew pozorom wcale nie jest głośno, bo ta część jest troszkę schowana od autostrady. Drzwi balkonowe dodatkowo wygłuszają dźwięki. Pokój bardzo ładny, z dużym łóżkiem (plus drugie 90 cm dla dziecka), telewizorem (z kanałami polskimi). Klimatyzacja działa jak powinna, w razie awarii naprawa trwała do 20 minut. Łazienka spora, z dużą kabiną prysznicową. Jak najbardziej w standardzie 5-gwiazdkowym. Jedzenie Znalazłam opinię, że śniadania są nudne. I nie mam pojęcia dlaczego ktoś tak napisał. Restauracja w części Harmony jest ogromna. Na śniadaniach jest dostęp do świeżych owoców i warzyw, oferta dla wybrednych dzieciaków (np. frytki, parówki, pancake, suchy makaron), stół zimny i ciepły (min. jajka, jajecznice, zapiekane warzywa) Do tego jogurty, mnóstwo pysznego pieczywa i omlety które kucharz przyrządzi na zamówienie. Część rzeczy jest stałych, część się zmienia, nie ma nudy. Na kolacjach i obiadach ponownie - jedzenie ciepłe, zimne, świeże owoce i warzywa plus specjalności. Wszystko dobrze przyprawione. Można wybierać wśród kuchni kontynentalnej i lokalnej. Ważnym elementem są snack bary, nam pora obiadów nie odpowiadała (12-14.30), więc 2 posiłki dziennie jedliśmy tam (otwarte od 12 do 17). Są mniejsze snack bary i takie wielkości małej restauracji. Jest w nich ogrom jedzenia (znowu - warzywa, owoce, ciepłe jedzenia i zimne), tak że można pójść jeść koło basenu, zamiast przebierać się i lecieć do restauracji. Baseny Strefy że zjeżdżalniami włączają o 10. Można przyjść wcześniej, ale o tej godzinie przychodzi ratownik i włączana jest woda (do zjeżdżalni, jacuzzi, itp.). Część stref działa do 17, część do 18.30. Po tej godzinie można dalej swobodnie pływać i się pluskać, ale bez wodotrysków. Woda pierwszego dnia nie była bardzo ciepła, ale w następnych dniach się nagrzała (może była po wymianie, nie wiem). Zwykle powyżej 27 stopni. W basenach ze słona wodą jeszcze cieplejsza. Nudy nie ma, codziennie można być w innej części resortu, wystarczy przejrzeć zdjęcia, widać ogrom atrakcji. Leżaków nie można rezerwować przed 10 - czyli nie ma tu przypadków przynoszenia ręczników o 7 rano (możesz leżeć od 7, nikt Cię nie wygoni) dla całej rodziny. O 9.30 w większości miejsc jest pustawo, nawet w bardziej popularnych porach udawało nam się znaleźć miejsce do leżenia. Obsługa Nigdzie nie widziałam tak uprzejmej i uśmiechniętej obsługi. Naprawdę wysoki poziom. Wszystko czyste, na bieżąco przeprowadzane naprawy. Dodatkowe atrakcje Lunapark dla dzieci był świetną wieczorną opcją, sam hotel oferuje multum bezpłatnych atrakcji, od rana do późnej nocy. Z racji wakacji z dzieckiem nie korzystaliśmy ze wszystkich. Można dodatkowo zapłacić za pewne rzeczy, ale według mnie nie ma sensu, bo naprawdę nie można się tu nudzić. Na terenie jest market, ale ceny mają zawyżone. Po drugiej stronie ulicy jest sporo tańszy. Plaża Do plaży można przejść jednym z dwóch tuneli. Na miejscu są pomosty, jest dużo leżaków. Sam żwirek nie najgorszy, w wodzie trochę kamieni, wiadomo nie jest to Bałtyk, ale naprawdę jest przyzwoicie. Polecam wziąć buty do wody. Morze piękne i ciepłe. Dodatkowo W hotelu większość zakwaterowanych osób to Polacy. Jeśli macie towarzyskie dzieci, to bez problemu znajdą sobie kompana. Nasz pobyt przypadał na 2 połowę września, pogoda była znakomita. Podsumowanie Dla mnie 10/10 dostałam to co zamawiałam i to z nawiązką. Serdecznie polecam, szczególnie rodzinom z dziećmi :)
- Świetna obsługa - Świetna kuchnia - Ogrooom atrakcji - Świetny standard
- W zasadzie brak
Serdecznie polecam! wakacje w tym hotelu były idealne, dużo atrakcji dla dzieci jak i dorosłych, piękna zieleń, plaża, wysoki standard. Pokoje bardzo zadbane i czyste, obsługa na wysokim poziomie, zawsze umiechnieci i bardzo pomocni.
- duży obiekt, dużą ilość atrakcji, nie można się nudzić - czysto - duży wybór jedzenia - plaża - animacje
- palący papierosy - brak stref dla palących
Hotel bardzo fajny, zwłaszcza dla rodzin. Ogromna ilość i wybór jedzenia. Miła obsługa. Mamy natomiast dużo zarzutów do organizatora CORAL TRAVEL. Jeśli możecie wybierajcie ten hotel z oferty innego biura. 1. Oferta była sprzedawana, jako "Ultra all inclusive". Po co używać takiej nazwy, jeśli nie wszystko jest włączone - nie jest to nawet all inclusive. Dopłaty obowiązywały na niektórych atrakcjach, w niektórych restauracjach, oraz za prawdziwe soki (za darmo była woda z cukrem i farbką) 2. Przylecieliśmy wieczorem, z małymi dziećmi. Chcieliśmy jak najszybciej być w hotelu. CORAL TRAVEL zamiast bezpośrednio do hotelu zawiózł nas na jakiś bazarek z kosmicznymi cenami biorąc udział w procederze, który mogę nazwać oszukiwaniem lub wyłudzaniem pieniędzy od klientów. To samo było w drodze powrotnej. Musieliśmy wstać 30 minut wcześniej i jeść śniadanie w pośpiechu, bo CORAL chce jeszcze wydusić ostatnie pieniądze od swoich klientów. WSTYD! 3. Nie zostaliśmy powiadomieni przez CORAL o godzinie powrotu. Nie wiedzieliśmy, o której godzinie podjedzie po nas autobus powrotny, przez co ostatniego dnia musieliśmy marnować wieczór na wydzwanianie po infoliniach. Bardzo nieprofesjonalne zachowanie. W aplikacji oczywiście była brak informacji, a rezydenta nie widzieliśmy ani razu. Brak jakiegokolwiek kontaktu - kompletnie nas olali...
- Ogromny wybór i ilość jedzenia - Wiele atrakcji dla osób w każdym wieku - Miła obsługa - Pieszo można dojść do delfinarium
- Zimna woda w basenach - Brak soków - Za wiele atrakcji obowiązywały dopłaty - W hotelu wiele niedoróbek i fuszerek wykończeniowych ale jest to raczej problem całej Turcji - Duża ilość rosjan ale to również problem całej Turcji
Pobyt w tym hotelu uważamy za bardzo udany! Byliśmy pod koniec września. 2 dorosłych + dziecko lat 4. Temp ponad 30st. C. Kilka basenów że zjeżdżalniami dla dzieci w różnym wieku. Woda w basenach jak i w morzu cieplutka. Obiekt spory, ładnie utrzymany. Pokoje czyste, codziennie sprzątane. Jedzenia w opór, smaczne i różnorodne. Na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. Zjeść można praktycznie przez cały dzień aż do późnych godzin nocnych. Przez cały pobyt ani razu nie byliśmy na obiedzie ponieważ w tych godzinach korzystaliśmy ze snack barów które znajdowały się przy każdym z basenów. Duży wybór drinków. Na życzenie barman robi również drinki spoza karty (leją "od serca 😉"). Zaletą jest alkohol importowany. Ze względów bezpieczeństwa przy basenach podawane są w plastikowych szklankach (a nie w papierku), wieczorem normalnie w szkle. Codziennie lody od 12 do 17. W hotelu spora ilość wind dzięki czemu nie trzeba długo czekać żeby dostać się do pokoi usytuowanych na wyższych kondygnacjach (6 pięter). Nam trafił się fajny pokój z sauną w środku oraz jacuzzi i dużym rattanowym leżakiem na balkonie z pięknym widokiem na resort oraz morze. Obiekt przedzielony jest autostradą na dwie części. Dla jednych może być do minus, a dla innych plus. Pierwsza z nich to część hotelowa z basenami. Po drugiej stronie znajdują się kolejne baseny, morze, lunapark (czynny 3x dziennie przez godzinę), boiska sportowe, amfiteatr i dyskoteka (codziennie do 2:30). Obie strony łączy hotelowy tunel przebiegający pod autostradą (znajduje się tam punkt w którym wymieniamy ręczniki). Baseny czynne od 10 bez wcześniejszej rezerwacji leżaków. (Jest ich duża ilość przy basenach i nad morzem - nie ma walki o leżak od wczesnych godzin rannych). Hotel typowo dla rodzin z dziećmi więc jak ktoś szuka ciszy i spokoju to lepiej wybrać coś innego. Minusem jest trochę długi transfer z lotniska (2-2,5 godz.) Ale pomimo tego, my uważamy, że na wyjazd z dziećmi to ciężko znaleźć hotel, który tyle oferowałby w podobnej cenie. W przyszłym roku też tam lecimy! Szczerze polecamy!
Dużo atrakcji dla dzieci. Smaczne jedzenie Dobre drinki Podgrzewane baseny
Trochę długi transfer z lotniska
Jeśli wakacje z dziećmi to zdecydowanie polecam,w LONG brak czasu na nudę ;) Mnóstwo atrakcji wodnych oraz animacji oraz zabaw. Wyjazd 7 dni to zbyt mało żeby lepiej poznać co i gdzie można robić;) Syn zachwycony!!! Pokoje wymagają remontu,widać zniszczenia wynikające ze zużycia.
Powierzchnia Hotelu Ilości Aquaparków Ilości atrakcji ogromna !
Jedzenie bardzo monotonne oraz średnio smakujące jak na hotel 5 * Obsługa hotelu w całym hotelu ma problem z komunikacją w języku angielskim. Stan pokoi słaby,mocno zniszczone.
Hotel zdecydowanie pod kątem dzieciaków. Dla maluchów raj na ziemi, mnóstwo atrakcji, bardzo duzo zjezdzalni i basenów. Uwazam, ze plaza swietnie przygotowana, oczyszczona z kamieni, bardzo przyjemna i morze długo jest plytkie wiec bezpieczne dla dzieci. Jedynie animacje głównie w języku rosyjskim. Jeśli chodzi o jedzenie to uważam, że bardzo duży wybór i bardzo smaczne. Gdziekolwiek by się odpoczywało to zawsze jest pod ręką bar z napojami i przekąskami , po prostu na każdym kroku. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu, szczerze polecam wszystkim rodzinom.
Pyszne i urozmaicone jedzenie, mnóstwo atrakcji.
Długo gra głośna muzyka, która słychać w niektórych pokojach.
Hotel super czysty obsługa miła ogromny obiekt z wieloma atrakcjami
Zjeżdżalnie dla dzieci animacje i atrakcje
Jedzenie duzo ale jadłem smaczniej mało posiłków dla dzieci
Wyjazd z 3 dzieci 6,4,3 lata. Hotel dobry ale bez szału. Owszem jest dostosowany do dzieci, wszędzie dojedziesz wózkiem, podwójne deski w WC dla dzieci, mniejsze umywalki, jadalnia dla dzieci. Na basenach dużo zjeżdżalni ale cóż z nich jak woda zimna i mniejsze dzieci 3 i 4 lata nie chciały z nich korzystać bo za zimno, 6 latek już na chwilę wchodził ale i tak wolal plażę i ciepłe morze. Przy basenach ciężko o leżak o 11, za to nad morzem było dużo dostępnych. Na jadalni dzikie tłumy i kolejki zawsze kiedy byliśmy. Nie dobre soki dla dzieci z automatu. Drinki dla dorosłych też z tymi niedobrymi sokami. Jedynie mohito z wodą dało się pić i piwo dobre. Do samego jedzenia nie mam zastrzeżeń. Można było zawsze coś wybrać i smaczne. Ale trzeba się nastawić na tłumy i hałas. Bardzo głośna ulica która w nocy nie cichła wogole. Na balkon szkoda wychodzić tak głośno. Transfer do hotelu trwal 2 godz. A z powrotem 3 godz. na lotnisko- było ciężko z dziećmi. Następnym razem poszukam czegoś mniejszego, absolutnie bez ulicy za raz przy plaży, z prawdziwymi sokami dla dzieci i krótkim transferem.
Bardzo duże ilość atrakcji dla dzieci, zjeżdżalni wodnych, chociaż w nich zimna woda i raczej dla starszych dzieci. Mały lunapark, koniki, mini klub, chodzące pawie, drinki dla dzieci chociaż nie dobre to można było spróbować. Smaczne jedzenie, jadalnia dla dzieci, w pokojach rodzinnych podwójne deski i podesty. Przyjemna plaża. Czysto, pokoje też w miare sprzątają.
Bardzo głośna ulica, spore kolejki na jadalni, duży gwar, mnóstwo ludzi, zima woda w basenach dla dzieci, soki z automatu, dlugi transport 2 i 3 godz powrót- powrót słabo zaplanowany bo pod każdym hotelem czekalismy na innych gości i wydłużylo się do 3 godz.
Tragedia. Hotel schodzi na psy... Obsługa w recepcji... dramat. Polaków mają za nic i wywalają do harmony skąd wszędzie jest daleko. Pomimo rezerwacji w głównym budynku tłumacza się brakiem miejsc. Wieczne wykłócanie się o wszystko. Jedzenie okropne. Atrakcje bez zmian. Co do czystości.. widzialam o wiele czystsze hotele. Byłam drugi raz ze względu na atrakcje dla dzieci ale to był zdecydowanie ostatni raz... jedynie animacje wieczorne były ok.
Tylko wieczorne animacje.
Wszystko.
Jestem w hotelu Long Beach dosłownie od paru godzin i mówię Nieeeeeeeeeee ! Opinie , które zostały tu wystawione są nieprawdziwe . Hotel posiada mnóstwo wad . Jestem w Willach … słaba jakość za taka kolosalną kwotę . Wilgoć , pleśń …. Łóżka stare …jak zresztą tu wszystko . Powinien odbyć się tu remont, bo gryzie już tu ząb czasu . Przy willach jest restauracja , gdzie jedzenie jest zimne dla mnie to wogole niedopuszczalne . W hotelu ludzi multum sto tysięcy jak na tanim bazarze . Nie wiem czym się tu ludzie zachwycają pisząc w opiniach . Dla mnie najgorszy hotel w jakim byłam . Także czekam by ten tydzień szybko zleciał . Nikomu nie polecam a nawet odradzam !!!!!!
Niestety Nic
Opisałam wyżej ….
Hotel pod względem atrakcji dla dzieci super. Zjeżdżalnie, baseny ok. Obsługa słabo znająca język angielski, obsługa biura podróży jak dla mnie kiepska. Nawet nie było kartki przed wylotem z informacja o transferze na lotnisko dopiero po kontakcie z panią rezydent dostaliśmy informację. Wprowadzanie w błąd zakupując wycieczkę ,że rezydent czeka przed wyjściem z lotniska w rzeczywistości stali ludzie z biura podróży kilkaset metrów dalej w małej budce. Co w całym zamieszaniu przed lotniskiem i ilością tam znajdujących się ludzi wzbudziło we mnie strach i nerwy. Obsługa w hotelu miła. Jedzenie dużo, ale monotonne i ciągle było to samo.
Miła obsługa,ładny duży zadbany teren, czysto i schludnie
Monotonne jedzenie, baseny wyłączane o godzinie 18 w porze gdzie dużo ludzi i dzieci chciało skorzystać ponieważ było już po upale i słońce tak nie grzało. Biuro podróży Anex travel idzie na ilość a nie na jakość
Hotel bardzo duży składający się z dwóch części. Mimo rezerwacji w resort dostaliśmy pokój w harmony. Hotel zadbany, jedzenia dużo ale powtarzalne. Baseny niektóre podgrzewane, a te które nie są- woda lodowata. Obsługa w porządku. Animacje bardzo fajne, chociaż niektóre bardzo późno. Ludzi nawet poza sezonem bardzo dużo. Nie polecam lecieć w sezonie.
Dużo zjeżdżalni, na każdym rogu bar i snack bar.
Meldowanie w drugim hotelu, atrakcje czasem za późno, oczekiwanie na windę to zazwyczaj kilkanaście minut i to poza sezonem, daleko od lotniska, część basenów z zimną wodą
Hotel bardzo duży z bardzo dużą infrastrukturą. Każdy znajdzie coś dla siebie. Bardzo dużo restauracji i jedzenia o każdej porze dnia i nocy. Atrakcje dla dzieci w Bardzo dużej ilości. Rozpoczynając od zjeżdżalni w basenach zarówno słodkowodnych jaki słonowodnych. Poza zjeżdżalniami inne baseny do pływania rekreacyjnego. Dodatkowo wspinaczka, boisko, tyrolka, wesołe miasteczko, Molo z którego bez problemu można skakać do morza (fajna frajda dla dorosłych i dzieciaków). Polecam Loże przy plaży które co prawda są dodatkowo płatne ale miejsce świetne do wypoczęcia i Relaksu. W każdej loży lodówka z zimnymi napojami i piwem. Bardzo Fajna opcja. Ogólnie hotel Godny polecenia
Większość na plus
Raczej brak
Wszystko na najwyższym poziomie. Jedzenie kelnerzy, lobby.