Udogodnienia dla dzieci: 2 brodziki, 4 zjeżdżalnie wodne, 2 place zabaw, animacje, miniklub (4-12 lat), opiekunka (odpłatnie).
Tylko 50 m do prywatnej, piaszczysto-żwirkowej plaży.
Bogata oferta rekreacyjna: 5 basenów, aquapark z 11 zjeżdżalniami (otwarty w wyznaczonych godzinach).
Dla aktywnych: siłownia, sauna, łaźnia turecka, jacuzzi, 3 korty tenisowe, siatkówka, aerobik, animacje.
Hotel idealny dla rodzin z dziećmi, nasze dzieci miały co robić każdego dnia. Jedzenie bardzo dobre.
Wodne atrakcje , baseny, dobre jedzenie.
Hotel super nie ma się do czego przyczepić. Wszystko dopięte na ostatni guzik. Świetne jedzenie. Pokoje trochę małe ale nam to nie przeszkadzało. Polecam
Dużo basenów, zjeżdżalni i innych atrakcji dla dzieci i dorosłych, smaczne jedzenie, świetnie animatorzy
Nie ma się do czego przyczepić, byliśmy odpocząć a nie szukać wad.
Hotel przeznaczony dla wypoczynku rodzin z dziećmi, pyszne jedzenie, wodne atrakcje takie jak zjeżdżalnie i baseny dopasowane do różnego wieku pociech. Pobyt bardzo udany.
Wodna stefa z basenami Bliska odległość od morza
Pokój w którym byliśmy, a w szczególności łazienka wymaga odświeżenia
Hotel jest bardzo duży, byliśmy w nim drugi raz i nas nie zawiódł. Jest masa atrakcji dla dzieci i przez 7 dni ciężki z wszystkich skorzystać. Można bezpłatnie zostawić dzieci w określonych godzinach w mini klubie i mieć trochę czasu dla siebie. Jedzenie na plus ( polecam restauracja w willach - jest tam mniej ludzi i jest lepsze jedzenie niż w głównej restauracji ). Przekąski przy basenach smaczne, plus za smaczną pizze :)
Mnogość atrakcji wodnych dla dzieci, mini klub, aquapark, wesołe miasteczko, jedzenie
Troche stare pokoje, animacje w języku rosyjskim ( chociaż jest więcej Polaków ), zacinające się WiFi
Hotel rewelacyjny dla rodzin z dziećmi. Mnóstwo atrakcji, basenów, zjeżdżalni, trzeba naprawdę się spiąć, żeby ze wszystkiego skorzystać. Furorę robiły przejażdżki na kucykach i wesołe miasteczko. Wieczory w amfiteatrze genialne. Plaża czysta, zadbana, mnóstwo leżaków, spokojnie znajdzie się dla każdego miejsce. Zjeść i napić się można o każdej porze. Jedzenie pyszne, urozmaicone, ilości takie, że nie da się wszystkiego spróbować. Spokojnie można wybrać coś do jedzenia dla maluszków i starszych dzieci. Poza tym lody na patykach i gałkowe bez ograniczeń. Pokoje czyste, codziennie sprzątane, Panie z ręczników robiły nawet różne cuda. Jeśli ktoś nie lubi hałasu to lepiej nie brać pokoju z widokiem na morze, mimo zamkniętego tarasu słychać hałas od autostrady i nocne dyskoteki. Nie jest to jakoś bardzo odczuwalne, ale jednak słychać. My jesteśmy bardzo zadowoleni, dzieci też.
Bardzo dobre jedzenie, czysto, animacje dla dzieci i dorosłych.
Piękny, bardzo duży hotel. Mnóstwo atrakcji dla dzieci od aquaparków po karuzele, parki linowe itp. Bardzo dobre, różnorodne jedzenie. Pyszne drinki, napoje butelkowane, lody dla dzieci nez ograniczeń.
Dużo atrakcji, jedzenie, basen.
Hotel rewelacja i robi wrażenie. Duży hotel choć nie odczuwa się tej ilości osób. Jedzenie pyszne i mnóstwo jedzenia. Atrakcje dla dzieci i dorosłych. Kilka basenów i zjeżdżalni i extra tyrolka
Wszystko extra
Brak rezydenta na miejscu w hotelu
Ogromny obiekt, chyba nie udało się wszystkiego zobaczyć. Nie ma się do czego przyczepić. Super obsługa, wifi nawet na płazy ,dobre jedzenie, co dziennie kolacje tematyczne. Bardzo dużo basenów i sporo podgrzewanych, co bylo super po tak zimnym maju jaki był w tym roku. Nie było tez problemów z leżakami ale może przez to ze był to początek sezonu. Z obsługa czasami prędzej się po polsku mozna dogadać niż po angielsku. Polecam szczególnie rodzinom 2+3, są dwu piętrowe pokoje.
Podgrzewane baseny, miła obsługa, dobre jedzenie, piaszczyste plaże.
W zasadzie brak wad, może ze za duży jak ktoś nie lubi takich molochów.
Piękny czysty i przestronny hotel, bardzo dobre jedzenie, dużo atrakcji dla dzieci i dorosłych.
Dobre jedzienie, czyste pokoje, baseny dla każdego
Wszystko ok ,tylko juz pod koniec czerwca robi sie w hotelu tłoczno.
Super hotel bardzo dobre jedzenie wszystko super😍😍😍
Ładne pokoje
Hotel bardzo fajny. Jechaliśmy z 3 dzieci w wieku do 8 lat. Otrzymaliśmy pokój piętrowy, zadbany z pięknym widokiem na morze. Obsługa hotelu super. Restauracja i dania bardzo smaczne. Duży wybór. Podgrzewane baseny dla dzieci. Polecam.
Hotel po prostu wspaniały. Obsługa na najwyższym poziomie. Jedzenie przepyszne, wszystko świeże. Pokoje czyste. Atrakcje na terenie hotelu- nie ma do czego się przyczepić. Dla rodzin z dziećmi- idealne miejsce. Polecam
Czysty, wyposażenie na najwyższym poziomie. Jedzenie pyszne. Obsługa na medal
Miejsce w którym każdy znajdzie coś dla siebie. Jedzenie super, obsługa bardzo miła. Dla mnie dużym minusem był stan łazienki, niedoczyszczona, zakamieniona. Poza tym super, wróciłabym jeszcze w to miejsce.
Ilość atrakcji.
Stan łazienki.
Jeśli ktoś opisujeten hotel w samych superlatywach to śmiem twierdzić, że w dobrym hotelu nigdy nie był. Moloch, pokoje o niskim standardzie, jedzenie monotonne - codziennie to samo, a jak już " rzucili "cos nowego to znikało w 3 minuty. Bylismy od 10 maja, przez pierwsze kilka dni w miarę spokojnie, dużo wolnych miejsc, na 4 dzien bylo juz takie oblezenie, że ludzie latali z ręcznikami od 7 ( mimo rzekomego zakazu rezerwacji do godziny 10), także wychodząc o 10 ciężko było znaleźć miejsce dla 5 osób. Baseny ok, w miarę czysto, atrakcje słabe, obsługa w recepcji bardzo niemila. Wędliny potrafiły cuchnac tak, że zastanawiam się ile osób sie nimi zdążyło zatruc. Hałas od ulicy okropny, do lodów kolejka na kilometr, obrzydliwe tak samo jak ciasta ( co na tuteckie standardy jest bardzo dziwna rzeczą) te przekąski, które były dobre dodatkowo płatne- przykładowo gałka lodów 5 euro. Za te kase celujcie w inne, lepsze hotele. Na windy trzeba było dość długo czekać, co było irytujące. Generalnie hotel nastawiony na Rosjan. Nie polecam.
Sporo basenów, choć 2 z mega słona woda.
Długie kolejki podczas posiłków, długie kolejki do barów, słabe jedzenie, niemila obsługa, pokoje jak w przedziale pociągu, głośno.
Super dla leniwych, wszystko jest dla dzieci i dorosłych, super masaże itd, na stołówce przepych, nie zliczone potrawy
obsługa, jedzenie , rozrywki dla dzieci
bardzo dużo dodatkowych ale płatnych atrakcji, z dziećmi drugie tyle można wydać za pobyt, no ale cóż....taki life
Wszystko jest na plus: obiekt bardzo duży, dużo zieleni, bardzo dużo leżaków, animacje dla dzieci, wieczorne występy w amfiteatrze, smaczne jedzenie, sporo barów przy basenach, hotel bardzo czysty, cały czas widoczna obsługa dbająca o czystość i zadowolenie gości. Hotel posiada osoby budynek Harmony w którym zostaliśmy zakwaterowani ale dla nas to było na plus. Standard pokoi myślę że bardzo podobny .Wrócimy tu jeszcze ;)
czystość różnorodność posiłków duża liczba basenów i leżaków (zawsze było miejsce) animacje dla całej rodziny lunapark dużo zieleni
brak !
super hotel pod dzieci, bardzo dużo atrakcji i bardzo dobre jedzienie
infrastruktura
pokój za mały
hotel super dla rodzin z dziećmi, jedzenie pyszne codziennie cos nowego, czyściutko super obsługa
Pobyt w hotelu oceniam wysoko choć zauważam spadek świadczonych usług Moja opinia na podstawie obserwacji Przebywałem w tym hotelu kilkakrotnie
Piękny duży , zadbany teren ,każdy znajdzie coś dla siebie Dużo różnych basenów,barów etc
Animacje powtarzają się,brak owoców jak arbuz truskawka/widać że oszczędzają/ Lody gałkówek w cukierni w jednym miejscu/ na kilka tys osób Brak b lodów przy basenach/były/ Animatorzy kiepscy niezbyt zaangażowani w pracę/brak nadzoru Kelnerzy uciekaja od klienta chodzą ja manekiny Widać duża rotację personelu W stosunku do roku ubiegłego spadek poziomu o 20%