Pomoc i kontakt
Magazyn Wakacje.pl
Salony sprzedaży
Hotel dla mało wymagających. Jeżeli ktoś szuka przepychu i luksusu rodem z Egiptu czy Turcji, to może się rozczarować. Ja byłam mile rozczarowana, gdyż w Lumbardzie spotkała mnie miła, rodzinna atmosfera, uśmiechnięci, chętni do pomocy ludzie i pyszne, urozmaicone jedzonko. Poza tym urok Lumbardy i Korculi rekompensuje wszelkie niedociągnięcia hotelu. Lumbarda to romantyczna, malownicza MALUTKA i CICHUTKA rybacka osada i daleko jej od gwarnych i zatłoczonych chorwackich kurortów. Nie brakuje tu małych, urokliwych restauracyjek, jednak jeżeli ktoś szuka dyskotek i balang do białego rana, to zdecydowanie nie powinien wybierać Lumbardy. Dla mnie wielkim atutem było urozmaicenie plaż. Do najbliższej kamienistej 2min., do piaszczystej 5min., następnej kamienistej 10min., pięknej i dla najlepszej dla dzieci 30min(piaseczek i długo płytko), a na końcu wyspy jest malutki cypelek z plażą dla naturystów. Sam hotel jest z widokiem na malowniczą zatokę, jednak nie na plażę. Animacje dla dzieci w języku polskim, moja córeczka była zachwycona. Bardzo fajna animatorka Ola. Ogólnie bardzo polecam.
Hotel nieduży, kameralny, świetny dla rodzin z dziećmi. Pokoje czyste, klimatyzowane, z balkonem.Basen utrzymywany w należytej czystości. Plaża piaszczysta odległa o 20 minut spacerem, kamienisto-żwirkowa o 5 minut spacerkiem. Dobra, życzliwa obsługa a posiłki smaczne chociaż niezbyt zróżnicowane. Prawdziwym wakacyjnym skarbem tego hotelu są animatorki, które świetnie wykonują swoją pracę ( serdeczne pozdrowienia dla Pani Klaudii i Pani Darii), moja córeczka (4 l.) uwielbiała spędzać z Nimi czas. Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyjazdu i z hotelu ( szkoda, że Itaka nie zamieściła na swojej stronie opinii,którą wystawiłam :(( ) Iwona, Maciej i Alicja
Pokoje dobrze wyposażone:klimatyzacja,lodówka, TV, codziennie sprzątane, pościel raz na tydzień.Mieszkaliśmy w pokoju z widokiem na morze. Jedzenie dobre, zróżnicowane. Ok. 150m do żwirowej, malowniczej plaży, 2km do piaszczystej(dowoził BUS hotelowy-Itaka) Super animacje (pozdrawiam p.Klaudię i p.Darię, które przez całe dnie zapewniały dzieciom i dorosłym atrakcje) Obsługa hotelu bardzo miła i uprzejma. Jedyne zastrzeżenie do restauracji; brak podgrzewaczy do jedzenia, obrusy często brudne. All inclusive soft wystarczający. Wróciliśmy wypoczęci i zadowoleni.
Gorąco Polecamy Apartamenty Lina.Byłam z mężem i 2-letnią córeczką tam przez 2tyg.i było rewelacyjnie,aż nie chciało nam się wyjeżdżać tak tam pięknie.Domek w pełni wyposażony(sztućce,talerze,szklanki,kieliszki,garnki,ekspres do kawy,mikrofala,lodówka,kuchenka elektryczna,suszarka do włosów)nawet odkurzacz itp.Ręczniki mieliśmy wymieniane 3 razy w tyg.papier toaletowy dawany na bieżąco.Z okien domku widok był prosto na morze.Basen mieszczący się na tym ośrodku rewelacyjny,córeczka miała super frajdę,chodziliśmy tam codziennie ponieważ woda w morzu była jeszcze nie za ciepła to Ja z córką kąpałam się w basenie a mąż w morzu.Miejscowość bardzo spokojna więc bardzo nam to odpowiadało.Baliśmy się o pogodę bo byliśmy tam od 1 czerwca ale pogoda była super.Niedaleko Liny jest Lodziarnia są tam przepyszne lody i bardo miła obsługa.Żywiliśmy się sami ze względu na ceny,bo w restauracjach jest stosunkowo drogo,jedynie co to jedliśmy tam 2-razy pizze i jest przepyszna,cienkie ciasto,chrupiąca i pierwszy raz jedliśmy ją z jajkiem sadzonym na wierzchu.Polecamy:)