Udogodnienia i atrakcje dla najmłodszych: basen dla dzieci, plac zabaw, miniklub (4-12 lat), minidyskoteka.
Tylko 100 m do publicznej, szerokiej i piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza.
Atrakcyjna lokalizacja: ok. 200 m od centrum kurortu, przy zielonym parku i promenadzie nadmorskiej.
Bogata oferta rekreacyjna: siłownia, jogging, aerobik, sporty w wodzie, zabiegi w YHI Spa dla dorosłych i dla dzieci.
Generalnie jesteśmy zadowoleni z naszego pokoju, który znajdował się na przedostatnim piętrze. Nie mieliśmy widoku na morze... Nie szkodzi, nie był nam aż tak bardzo potrzebny. Na basenie mimo wyraźnego zakazu rezerwowania leżaków, Niemcy i tak sobie z tego nic robili. Inne nacje w tym o dziwo i Rosjanie respektowali ten przepis. Dzięki temu mogliśmy sobie zawsze jakiś znaleźć. Na plaży jak mi zaśpiewali cenę za paraosl i leżak prawie dostałem zawału...
1) Świetna pogoda przez niemal cały nasz pobyt. 2) Jeśli jesteście całą rodziną musicie udać się na piracką wyprawę. 3) Bardzo miły i otwarty personel. 4) Wolne leżaki. Nie ma potrzeby zrywać się rano. 5) Bardzo czysty. 6) Bilard, siłowania w cenie. 7) Przyjazna atmosfera, hotel stworzony dla par i rodzin.
profesjonalna i zyczliwa opieka rezydenta.obsluga hotelu bardzo mila,pokoje i lazienki czyste,w pokoju b.dobry internet i jeden polsko jezyczny program tv,jedyna niedogodnosc ,ktora nie przystaje do standartu wycieczki to zalozenie organizatora,ze turysta po wymeldowaniu z hotelu o godz 12.00 w poludnie bedzie siedzial na walizkach do 5.00 rano czyli do odlotu samolotu - szanowni Panstwo dolicznie do oferty 100 euro bo tyle kosztuje noc extra,poza tym naprawde mily pobyt w dobrym hotelu z mila obsluga,rezydent byl w hotelu na zyczenie! z moich obserwacji wynika ze codziennie (-: w hotelu wypozyczalnia samochodow 35 euro na dobe,polecam wykupienie pakietu BB,poniewaz obok hotelu jest bardzo duzo regionalnych restaura,generalnie polecam
Hotel i pokoje de lux!!! Jedzenie też bardzo dobre i urozmaicone, za wyjątkiem towarzystwa, które w przeważającej części to Rosjanie:-(( Ale jakoś to znieśliśmy... Ogólne wrażenia z Bułgarii bardzo dobre, pogoda też dopisała, a morze cieplutkie. Jedynie ceny w sklepach już nie są takie, jak były kiedyś, ponieważ w tej chwili są już bliższe zachodowi.