Szeroki wybór hoteli idealnych na wakacje dla rodzin z dziećmi
Hotel dla niewymagających, starawe meble , łazienka do odświeżenia, ale dla mnie to nie problem. Czysto, bardzo wygodne łóżko, ciepła woda, piękny widok na morze, plaża po drugiej stronie ulicy, czego chcieć więcej? Smaczne posiłki, restauracja z pięknym widokiem , wifi za dodatkową opłatą, ale działające świetnie. Obsługa miła i pomocna. Pobyt bardzo udany.
Przy plaży, niedaleko od centrum, a jednak na uboczu.
Brak.
Spędziliśmy tam wymarzone wakacje! Pokoje dla niewymagających, ale mając całe miasto pod ręką i świetną plażę, nikt nie chce spędzać czasu w hotelu :) jedyny minus to nawet nie kwestia hotelu lecz ludzi...z racji ograniczonej liczby leżaków przy basenie niektórzy wypoczywający blokowali leżaki kładąc swoje ręczniki juz dzien wcześniej... przy czym wcale z nich nie korzystali...lub jedynie przez chwile. Takie sytuacje były notoryczne i rano nie było w ogóle wolnych leżaków... na wszystkich natomiast wygrzewaly sie ręczniki...
Pierwszorzędne jedzenie, świetna obsługa!! Wystarczy przejść przez ulicę i jest się na plaży.
Brak!
było super bardzo dużo zieleni mili ludzie i słoneczko, słoneczko
super położenie
za cicho monotonia żywienia
Hotel stosunkowo blisko centrum, przy ładnej piaszczystej plaży plaży (leżaki płatne 10,12 lirów dziennie). Jedzenie smaczne, dosyć urozmaicone, jadalnia z widokiem na morze. Alkohole w opcji all inclusive wyłącznie podstawowe (kwaśne wino, piwo, gin, rakija), lokalnej produkcji. Kelnerzy sympatyczni. Mieliśmy pokój w starszej części, na 2gim piętrze - porządny, odnowiony kilka lat temu, z bocznym widokiem na morze. Telewizor stary i mały. Hotel czysty, pokoje codziennie sprzątane. W pochmurne dni woda w kranie letnia lub zupełnie zimna (kolektory słoneczne?). Byłam na wycieczkach z Alanya Online - rafting i Pammukale - mogę polecić. Podsumowując mogę polecić hotel osobom umiarkowanie wymagającym, nastawionym na plażowanie lub zwiedzanie.
SUPER HOTEL,JEDZENIE I OBSŁÓGA BARDZO DOBRE,WZYSCY KTÓRZY PISZĄ ŹLE O TYM HOTELU NIECH SIE WYBIORĄ NAD POLSKIE WYBRZEŻE,ZAPŁACĄ 2 RAZY WIECEJ I NAPEWNO BEDĄ MIELI GORSZY HOTEL,OBSŁÓGE I JEDZENIE. JEŚLI KTOS JEŹDZI TYLKO DO HETLELI Z 3 GWIAZDKAMI DOCENI TEN HOTEL (JA TAK ROBIE).
Ogólnie hotel sympatyczny, łądne pokoje (nowe meble,okna,świeża pościel) jednakże są one sporadycznie sprzątane, sprzątaczka składa tylko pościel w przeróżne kształty, poza tym nie raczy nawet pozamiatać podłogi, pełno piachu co przy 2tyg. pobycie jest problemem. Jedzenie - duży wybór salatek, kasz, makaronu, brak mięsa (są tylko hamburgerowe kotleciki w przeróżnej postaci codziennie innej). Basen niewielki, ale uważam że wystarczający(słońce na basenie 12-16), plaża czysta i piękna! Obsluga hotelu ledwo mówi po angielsku. Barmani mili i pracowici. Na transfer do Polski nie dostaliśmy prowiantu o 6 rano bowiem wg recepcjonisty \"FINISH\" nie wiem czy wynika to z niedopatrzenia BP TRIADA czy z lekceważenia turystów przez hotel.
Nie należę do osób wymagających, ale tym razem zawiodłam się. W budynku jest jedna winda, w której można się udusić. Z obsługą recepcji trudno jest się porozumieć w j. angielskim. Serwis sprzątający tylko wyrzuca śmieci i układa prześcieradło w kokardę, zero sprzątania. Posiłki - duży wybór warzyw, kasz i makaronów gotowanych bez soli, natomiast dania mięsne praktycznie nie istnieją. Podają codziennie to samo mielone świństwo różniące się tylko kształtem. Bar serwuje wszystkie napoje ciepłe. Jak wyjmą butelkę z lodówki, tak później już jej nie chowają. Kelnerzy sympatyczni i oni jedynie zasługują na pochwałę. Najważniejsza uwaga dotyczy klimatu w tym rejonie. Poza wysoką temperaturą bardzo duża wilgotność, co jest niezmiernie męczące.
Hotel jak najbardziej adekwatny do ceny.(w naszym przypadku LM 1875zł/os). Składa się z dwóch oddzielnych budynków.Ten nowszy całkiem całkiem,drugi sporo gorszy.Jedzenie w porządku, nie mieliśmy żadnych kłopotów żołądkowych, ale ciągle to samo!Obsługa hotelowa super.Chłopaki pracują chyba po 17h na dobę,ale starają się ponad ludzkie siły.Faktycznie do centrum jest kawałek,ale busy jeżdżą co chwilę.Basen maleńki,leżaków też dosłownie klika.Animacji absolutnie żadnych.Woda w morzu fantastyczna, błękitna,czysta.Plaża również,chociaż jeśli był ktoś w Grecji czy nawet Bułgarii to będzie rozczarowany zagospodarowaniem plaży Kleopatry.Całe miasto, port, zamek, dyskoteki (polecam Latino Club) - rewelacja.Nasze najlepszy wakacje!Szczerze polecam!
Hotel i pokoje skromne, jednak adekwatne do ceny. Bardzo blisko do plaży, wystarczy przejść ulicę i już można moczyć nogi w cieplutkim morzu. Posiłki monotonne jednak w dużej ilości, napoje i alkohol dostępne bez problemu. Nam podawali w szklankach, Rosjanom w plastikach. Obsługa rewelacyjna-uprzejma, gotowa do pomocy, brak animacji.Polecam wyjazd na turecki bazar, można niedrogo kupić miejscowe artykuły.Dobre miejsce na wypady do centrum. Basen ciut za mały. Polecam niewymagającym, dla których hotel to tylko noclegownia. Wrażenia ogólne pozytywne.
hotel dla osób które jadą na wakacje aby nie spędzać ich w pokoju tylko na miescie. Ważne że szło coś zjeść, napić się i wyspać. Obsługa bardzo miła i bez żadnych zastrzeżeń. Minus taki że sprzątaczka podbierała papierosy ale szło przymknąć na to oko, oraz mało urozmaicone jedzenie ale to zapewno jak w każym hotelu..to samo! Okolica piękna a centrum cudowne!
Hotel okropny, zdjęcia, które są na stronie to zdjęcia jego nowszej części, a ten gdzie głównie meldują wygląda dużo gorzej. Animacji brak, AI - to wielka łaska ze strony obsługi. Generalnie nie polecam nikomu, chyba że lubisz spartańskie warunki i awantury z obsługą
Ogólnie hotel słaby, ale jeśli potraktować go jako noclegownie to ok. Stara część jest okropna (grzyby w szafie i takie tam), ale jak się włoży 5-10 euro w paszport, to ma się pokój w nowej części z pięknym widokiem. Jedzenie dobre, choć monotonne. A obsługa najlepsza pod słońcem!
Hotel jak na 3 gwiazdki to kiepsko.Bardzo mała ilośc leżaków na basenie na 200 miejsc hotelowych 30 leżaków. Czynny tylko 1 bar brakowało wieczorami piwa wódki i raki,kostek lodu w opcji All. Przez 14 dni z owoców to arbuz,arbuz,arbuz.Przez 14 dni jedzenie było takie same żadnych urozmaiceń!!Basen malutki!!Żadnych animacji!!Nic nie było innego.Szklanki z basenu nie były zabierane przez kelnerów,Muzyka na barze i na basenie nie była puszczana !!W ogóle o wszystko musieliśmy prosic!Cena 2280 którą zapłaciłam za 1 osobę jest zawyżona do warunków w hotelu Melissa.Obsługa miła zasługuje na pochwałę w tym hotelu!!!Widoki z morza piekne!
Basen jest mały, ale ładna plaża jest blisko. Trzeba przejść przez ulicę. Położony blisko centrum Alanyi więc szczególnie dla młodych. Busem jest blisko i tanio. Trzeba się targować.:) Sam hotel skromny, ale jak za te pieniądze porządny. Polecam zwłaszcza ludziom młodym, którzy nie mają za dużo pieniędzy, a chcą odpocząć i pozwiedzać.
Piątego dnia pobytu chciało się wołać "mięsa" dajcie coś innego!!! Może kucharz hotelowy należał do green peace? Hotel leży po sąsiedzku z portem ale łatwo było dostać się portu obok. My korzystaliśmy z lokalnej komunikacji. Autobus kosztował grosze. Fajne wycieczki. Nam najbardziej podobała się tam łodzią. Mały rejs po okolicy. Plaża ok, niezbyt oblegana. Rosjanie nie byli dla nas kłopotem. Mało czasu spędzaliśmy w hotelu. Właściwie tylko w nim spaliśmy.
Jeśli jesteś jaroszem będziesz zachwycony jeśli nie to nie przyjeżdżaj tutaj. Jest tyle sałatek i warzyw że można wykarmić armię wegetarian. Personel chodził po hotelu przygnębiony i wcale im się nie dziwię. Gdybym ja musiał obsługiwać tych wszystkich Rosjan to też bym się załamał. Gruboskórni, nie potrafiący się zachować przy jedzeniu, hałaśliwi. Szkoda mi ich było bo wobec nas byli zawsze mili i grzeczni. W pokoju jedna uwaga. Prysznic chciał mnie zabić. Chwytak się urwał a ja dostałem w głowę.
Zwyczajny hotel beż żadnych rewelacji. Blisko do plaży, kłopot w tym że wpuszczane są tam psy, a pies na plaży musi gdzieś swoje zrobić. Do centrum jest troszkę dalej jak podają katalogi. Obsługa hotelowa w mojej ocenie wypada dobrze, jedzenie raczej monotonne. Ma się czasem wrażenie że to co jedliśmy dzień wcześniej jest podnane na następny dzień w nieco zmienionej formie. Pokoje, łazienka nie zachwycają. Sprzątanie odbywa się codziennie. Krótko mówiąc średnio, bywało lepiej.
brudne filiżanki nie domyte w zimnej wodzie napoje w barze serwowane w plastikach jednorazowych skandal!!!
Dla bardzo,bardzo niewymagajacych.Za ta cene nie oczekuje cudu,ale trzeba uwazac nawet na filizanki w ktorych sie pije,bo mozna znalezc slady szminki po poprzedniej uzytkowniczce!Barman je tylko plucze w zimnej wodzie.
Dla niewymagającego turysty może hotel spełni oczekiwania. Pokój dostałam w starszej części. Był schludny, wystarczająco dobrze wyposażony, porządna przeciętność. Obsługa ok, basen hotelowy był rzadko sprzątany. Do plaży jest kilkadziesiąt metrów. Z plaży raczej każdy powinien być zadowolony. Jedzenie da sie przeżyć, na wielką różnorodność jednak nie ma co liczyć... Naprzeciwko hotelu jest restauracja czynna 24h na dobę, warto tam zajrzeć raz na jakiś czas.