Miarosa Kemer Beach

Hotel spełnił moje oczekiwania, czysto, bardzo dobre jedzenie, miła obsługa.

Pobyt w hotelu super, pokoje bez zastrzeżeń codziennie sprzątane, położenie hotelu bezpośrednio przy plaży, hotel w miarę kameralny, nie za duży, wspaniały dla rodzin z dziećmi, mnogość basenów zjeżdżalni brakowało tylko energii żeby to wszystko z dzieckiem obskakiwać 😀. Jedzenie super, lody wyśmienite, kawy kaweczki, ciasta ciasteczka - wszystko super. Temperatura w dzień 29-31 stopni, w nocy 20. Sama miejscowoś bezpieczna , taxi do Kemer 8-10 euro, autobus 1 euro za osobę.

Ogóle pozytywne wrażenie. Byliśmy w polowie października. Jest jeszcze ciepło, nawet wieczorami. Nasz transfer trwał ok. 2,5 godz. Pokoje przyjemne, ale dość małe, małe balkony. 10 min od hotelu pasaż handlowy. Przy hotelu tylko mały basen i brodzik dla dzieci. Jedzenie dobre i różnorodne. Obsługa pomocna i nienahalna. Stolików i leżaków nie brakowało, mimo sporego oblozenia, ale w pełnym sezonie może być to. Problem. Na przeciwko hotelu duży aquapark z mnóstwem atrakcji. Dostępny bar. Na końcu aquaparku wyjście na kamienista plaże. Polecam obuwie do wody.

Hotel fatalny brudne pokoje sprzątaczki wcale nie sprzątały pokoi brud w pokojach niesamowity cudem wymieniły ręczniki jak im kasę zostawialiśmy. Tylko infastruktura hotelu całkiem fajna. Ale nie polecam tego hotelu najgorszy w jakim byłam w Turcji łącznie z jedzeniem. Jeszcze koszmarna Polska rezydentka która nic nie wiedziała o niczym gdzie co jest w okolicy. Wszystkiego sami się dowiadywaliśmy zero pomocy

Ogólne wrażenie pozytywne, hotel idealny dla rodzin z dziećmi. Mnóstwo atrakcji baseny, duży kompleks basenowo rozrywkowy ze wspanialym wodnym placem zabaw, przy budynkach hotelowych spokojniejszy basen i brodzik. Niestety jeśli chodzi o czystość to dość słabo oceniam, w pokojowych lazienach nie sprzątano. Jeśli chodzi o atrakcje to zdecydowanie duży plus, co do czystości jest trochę gorzej.

Nazwa  Miarosa Kemer Beach
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Kiris
Udogodnienia  basen odkryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, tenis

Szeroki wybór hoteli idealnych na wakacje dla rodzin z dziećmi

Wyświetlono 262 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Gabriela

Pobyt - Październik 2023

Hotel spełnił moje oczekiwania, czysto, bardzo dobre jedzenie, miła obsługa.

Zalety

Część hotelowa oddzielona od części rozrywkowej, co umożliwia spokojny wypoczynek w nocy

Radek

Pobyt - Październik 2023

Zalety

Kameralny hotel z miłą obsługą, super położony, goście to 50/50 Polacy/Rosjanie,

Wady

Jak dla mnie i mojej rodziny hotel bez uwag.

Pobyt - Październik 2023

Zalety

Dobre jedzenie, ilość I różnorodność dostępnych atrakcji. Występy wieczorna na dobrym poziomie.

Wady

Słabe widoki z okna na sąsiedni budynek. Zimna woda w basenach. O wiele zimniejsza niż w morzu. Dwie zjeżdżalnie nie działały i jeden Plac zabaw dla dzieci był zamknięty.

Pobyt - Październik 2023

Zalety

Infrastruktura hotelu na przeciwko bardzo fajna.

Wady

Brud w pokojach ,bardzo słabe jedzenie jak na Turcjie

Agata

Pobyt - Październik 2023

Zalety

Położenie obiektu, bliskość morza, atrakcje

Wady

Niedokladne sprzątanie, jedzenie dużo ale bez szału

Aleksandra

Pobyt - Październik 2023

Hotel usytuowany w bardzo fajnej i bezpiecznej okolicy. Część hotelowa i restauracyjna jest oddzielona drogą od aquaparku i prywatnej plaży. Wszystko odgrodzone, zabezpieczone i bezpieczne dla rodzin z dziećmi. Miła obsługa. Barzo smaczne jedzenie i duży wybór - dania z grilla super!! Codziennie sprzątane pokoje, wymiana ręczników i woda butelkowa. Super opcja ze śmietnikami przy leżakach w kształcie donic. Plaża sprzątana na okrągło. Na pewno warto zabrać buty do wody bo jest mocno kamienista.

Zalety

Duży aquapark i słone baseny z rekinami, płaszczkami i rybkami. Fajna opcja z wodą do picia w jednorazowych zamkniętych kubeczkach.

Wady

Tylko 1 godzina dziennie były wydawane lody i to jeszcze w głównym budynku hotelu a nie w restauracji przy plaży. Bardzo słabo...

Ludmiła

Super hotel! Polecam z całego serca! Napewno tam wrzucimy.

Zalety

Hotel czysty, zadbany, dużo zieleni. Blizko morza. Personel bardzo pomocny. Dużo leżaków, baseny czyste. Są baseny dla dzieci i dla dorosłych. Restauracja na plus. Każdy znajdzie coś dla siebie. To były naprawdę dobrze spędzone wakacje.

Wady

Sprzątanie pokoju mogłoby być lepsze😉

Magdalena

W hotelu byłam wraz z mężem i dzieckiem. Dostaliśmy pokój na 4 piętrze obok pokoju dla Pań sprzątających. Pokój pozostawiał wiele do życzenia - z uwagi, że był najwyżej temperatura w nim była bardzo wysoka, a klimatyzacja słabo działała. Łazienka była w stanie strasznym - kamień, wanna z ogromnym osadem oraz grzyb. Sprzątanie pomimo pozostawienia napiwku pozostawiało wiele do życzenia (Co ważne jak otrzymaliśmy pokój był on w ogóle nie posprzątany po poprzednich gościach). Zamieniliśmy pokój za dodatkowe 10 euro za dobę ,na pokój z wyjściem na basen. Tutaj warunki kompletnie inne - ładna łazienka, nowa klimatyzacja, i sprzątanie codziennie bardzo dokładne. Jedzenie było smaczne, spory wybór. Przy plaży bar z przekąskami także że sporym wyborem. Minusem były kolację - za mała restauracja na taką ilość gości. Trzeba było czekać już przed otwarciem by zjeść spokojnie albo dopiero po godzinie 20. Inaczej stało się w ogromnych kolejkach, q znalezienie stolika graniczyło z cudem. Park wodny który był po drugiej stronie ulicy a należy do hotelu zrobił na nas ogromne wrażenie. Bardzo duża ilość atrakcji: - basen bardzo płytki gdzie małe dzieci mogły się spokojnie bawić, a dorośli spokojnie poleżeć - dwa baseny głębokie gdzie można było pływać, - basen z ogromnym placem wodnym dla dzieci, - basen z rybkami i płaszczakmi gdzie można było pływać i podziwiać je (za darmo) - osobno kilka rodzajów zjeżdżalni wodnych w tym ekstremalne (wyskakiwało się kilka metrów w górę) - 2 razy dziennie show timer oraz codziennie mini disco dla dzieci - kids club z zabawkami oraz zajęciami dla dzieci - bardzo duży i różnorodny plac zabaw dla dzieci - wieczorami możliwość skakania na trampolinach a za dodatkowe opłaty dzieci mogły jeździć na kucyki lub autami - 3 razy w tygodniu piana party w ciągu dnia - za dodatkową opłatą możliwość pływania z rekinami. Przy hotelu także jest basen oraz brodzik dla dzieci (bez atrakcji). W hotelu wifi darmowe działa tylko w lobby - prędkość jest bardzo mała więc tylko po to by na chwile podejść i sprawdzić czy nikt nie próbował się kontaktować :) Pobyt pomimo pierwszego pokoju oraz problematycznych kolacji uważamy za udany.

Zalety

- park wodny, - ilość atrakcji

Wady

- standard łazienek w niektórych pokojach ( rozmawialiśmy z innymi gośćmi i mieli lepsza łazienkę więc jak kto trafi) - kolację z uwagi na małą ilość miejsc - lody które były wydawane tylko przez godzinę przez co kolejki były ogromne

Kamil

Zacznę od organizacji samego biura podroży Anex, po wylądowaniu i przekierowaniu do autobus okazało się ze czekamy na jeszcze dwie inne osoby ale z innego samolotu, co spowodowało, że w autobusie i przed nim spędziliśmy ponad godzinę czasu po wylądowaniu. Jeżeli o chodzi o transfer powrotny na lotnisko to lot mieliśmy o godzinie 6.20 a z hotelu biuro zabierano nas o 1.35 - dodam, że do lotniska jedzie się ponad godzinę ale z biurem Anex ponad 2,30 h. Podsumowując organizację transferów oceniam na 1/10. Sam Hotel w porządku, dużo wolnych miejsc na plaży, na basie, obsługa mila, bardzo pozytywne wrażenie robi część rekreacyjna czyli aquapark i cale jego zaplecze- ocena 10/10 natomiast restauracja główna i pokoje to takie skromne 6/10. Pokoje bardzo slabo sprzątane, brudne podłogi, pomazane drzwi itp. Restauracja mała i źle zorganizowana- duże kolejki po jedzenie. Samo jedzenie smaczne i całkiem spora ilość do wyboru.

Zalety

-aquapark i cale jego zaplecze- ocena 10/10 -Animacje wieczorne na naprawdę wysokim poziomie 10/10

Wady

-Restauracja główna, zła organizacja mało miejsc -Czystość pokoi - słaba jakość kawy w restauracji głównej - transfer z biurem Anex - tragiczny

Karolina

Idealny hotel dla rodzin z dziećmi, mnóstwo atrakcji dla maluszków jak i starszych dzieci, strefa basenowo - animacyjna dostosowana dla starszych i młodszych dzieci, oddzielona od hotelu - na plus - w pokojach cicho i przytulnie. Baseny z płytką wodą, że słona wodą, zjezdzalnie sztos - dzieci pokochały. Animacje różnorodne codziennie coś innego. Pyszne jedzenie. Obsługa uprzejma .

Zalety

Pyszne jedzenie, mnóstwo brodzików dla maluchów.

Wady

Łazienki do odświeżenia

Tomek

Hotel położony w spokojnej okolicy. Jest to kompleks niskich budynków (posiadających windy) w kształcie nawiązujących do statków. Pokoje standardowe, zawierające łóżka małżeńskie, łóżko pojedyńcze i ewentualną dostawkę w postaci rozkładanej sofy. Na wyposażeniu szafa, lodówka, TV. Łazienka z dwoma umywalkami i wanna z prysznicem (w łazience suszarka do włosów). Każdy z pokoi posiada balkon. Pokoje sprzątanie codziennie, wymiana ręczników w miarę potrzeb. Pokoje schludne, choć przydałoby się im odświeżanie. Na terenie hotelu basen do pływania, mały basen dla dzieci oraz basen wzdłuż budynków, dedykowany dla osób zamieszkujących pokoje na niskim panterze. W sąsiedztwie hotelu - po przejściu przez ulicę znajduje się park wodny Kingdom of Sea, z którego korzystać mogą goście hotelu (w zasadzie jest to wspólny z hotelem kompleks). Na terenie parku wodnego znajdują się zjeżdżalnie wodne dla dzieci i dorosłych (podczas naszego pobytu nie wszystkie były czynne). Leżaki i parasole a także inne udogodnienia - w cenie. Znajduje się tu kilkanaście basenów że słodką i słoną wodą, w tym strefa dziecięca z wodnym placem zabaw. W części basenów ze słoną wodą, znajduje się strefa do nurkowania (właściwie snorkelingu), gdzie w kamizelce asekuracyjnej można podziwiać zatopione posągi i kolumny, stylizowane na zatopione antyczne budowle, fragmenty rafy koralowej). Wszystko w towarzystwie kolorowych ryb i płaszczek. Istnieje też możliwość odpłatnego nurkowania wśród rekinów i płaszczek w specjalnym basenie. Na terenie parku wodnego znajdują się bary, gdzie w ramach all inclusive można korzystać od godz. 10 do 17 z wszelkich napojów i jedzenia (nie trzeba wracać na posiłki do hotelu). Bezpośrednio z Parku Wodnego zejście na prywatną plażę, gdzie do dyspozycji gości znajdują się leżaki, parasole i wiaty chroniące przed słońcem. Plaża kamienista, z drobnym żwirkiem w strefie zejścia (warto mieć buty, bo kamienie potrafią zranić skórę). Podczas pobytu w Parku można korzystać z animacji dla dzieci i dorosłych (turniej darta, strzelanie z wiatrówki, bilard, siatkówka, bule, zajęcia sportowe np. wodny aerobic, tenis stołowy, zajęcia dla dzieci). Całości dopełnia obecność palm i innych egzotycznych, kwitnących roślin. Jeśli chodzi o wyżywienie, to myślę że każdy znajdzie tu coś dla siebie. Króluje dieta śródziemnomorska połączona z typową dietą turecką. Dużo warzyw i owoców, trochę ryb, choć owoce morza trafiły się tylko raz. Napoje smaczne, mimo iż z koncentratów, to smakują oryginalnie. Drinki także całkiem przyjemne (w budynkach podawane w szkle, poza budynkami w plastikowych kubkach). Możliwość skorzystania z wycieczek fakultatywnych. Obsługa w języku angielskim i rosyjskim. Gości operującymi tym drugim językiem jest bardzo dużo.

Zalety

- Położenie (w malowniczej, spokojnej i cichej okolicy). Dobre dla rodzin. Dla osób pragnących korzystania z nocnego życia, wymaga transferu do miasta. - Dostęp do Parku Wodnego Kingdom of Sea oraz możliwość bezpłatnego korzystania z leżaków, ręczników, parasoli, wiat zacieniających a także bogata oferta animacji. - Dobre jedzenie i różnorodność dań.

Wady

- Wystrój pokoi oraz łazienek wymaga odswieżenia. Na każdym kroku widać, że ząb czasu i naturalna eksploatacja, zrobiły swoje. Z pewnością nie zasługuje na 5 gwiazdek, którymi się posługuje. Natomiast biorąc pod uwagę, niewielką ilość czasu, jaki spędza się w pokoju podczas takiego pobytu - można to znieść. - Materace w łóżkach jednoosobowych są niewygodne, czuć wystające sprężyny, zaś rozkładane sofy nadają się tylko dla kilkuletnich dzieci.

Martin

Hotel Super. Idealny dla rodzin z dziećmi. Polecam

Zalety

Kingdom of sea

Paweł

Super, pokoje czyste, jedzenie dobre, miła obsługa i piękne widoki. Jest tu wiele różnych basenów i miejsc do siedzenia dzięki czemu nigdzie nie było bardzo tłoczno.

Zalety

Czystość Widoki Umiejscowienie Duży teren Dobre jedzenie i drinki

Wady

Obsługa słabo rozmawia po angielsku Mała różnorodność posiłków

5.9
Robert

Fatalny pokój mimo dopłaty 2500pln . Wanna w łazience z toną silikonu, bateria wodna bez możliwości zawieszenia, co sprawiało że człowiek mył się jedną ręką. Mimo potencjału, duże dwa pokoje, dwa balkony zaczęliśmy od czyszczenia szaf żeby wyładować ciuchy. Pokój tak z początku lat 90tych bez remontu ogólnie, odchodzące tapety i farba z framug. nawet w windzie farba odchodziła. Jedzenie w restauracji trochę monotonne ale ok. Serwis w restauracji nawet się uwijał. Bardzo fajne baseny z drugiej strony drogi i szeroka kamienista plaża. Mój 4 pobyt w Turcji ten hotel najgorszy.

Zalety

Baseny na przeciwko i rozległy teren,

Wady

Porządek, stan pokoju, stan łazienki dramatyczny

Hotel świetny dla rodzin z dziećmi. Dzieciaki po prostu zachwycone atrakcjami. 7 dni to zdecydowanie za mało, aby skorzystać ze wszystkich możliwości hotelu. Jedzenie smaczne, pokoje czyste. POLECAMY

Zalety

atrakcje dla dzieci

Ludmiła

Jest naprawdę super. Wszystko na wysokim poziomie. Polecam!

Zalety

Duży, czysty hotel.Personal uprzejmy, bardzo pomocny.

Bardzo udany pobyt, bez złotych klamek, ale za tą cene naprawdę warto. Pokój z basenem na piętrze super

Zalety

Aquapark , pokój z basenem

Wady

Hotel ma już swoje lata

EN

Pobyt w hotelu uważam za udany, bo nie mam wygórowanych oczekiwań. Hotel zasługuje max. na 4* i to ze względu na infrastrukturę basenową. Widać, że hotel został już nadszarpnięty zębem czasu - najbardziej łazienki. Po przylocie okazało się, że wszystkie pokoje standard są zajęte i na jedną noc dostaliśmy pokój rodzinny (bardzo zdewastowany, żeby włączyć klimatyzację trzeba było jednocześnie ją uruchomić w dwóch pokojach, łazienka okropna, ze zdartą politurą w wannie i rozwalającym się parawanem). Drugi pokój wyglądał już lepiej, choć łazienka odstawała od wszelkich standardów. Czystość w pokojach również słabo. Po dwóch dniach niesprzątania sami wynieśliśmy kosze i ręczniki do wymiany, w kolejne dni było trochę lepiej, ale nam się po prostu chyba taka pokojowa trafiła, bo pozostali uczestnicy mówili, że było OK. Ultra All dotyczył tylko drinkbarów. Moja subiektywna opinia wynika z porównania do poprzednich pobytów w Turcji.

Zalety

- rewelacyjna infrastruktura basenowa, wystarczająca ilość leżaków, animacje, głośna muzyka tylko przy basenie, - wspaniałe jedzenie, różnorodne, każdy mógł znaleźć coś dla siebie, codziennie dokładano nowe zestawy, bardzo smaczne słodkie i wytrawne wypieki, różne owoce, - miła i pomocna obsługa hotelowa, - blisko do lokalnego bazaru, - lodówki z wodą na terenie całego obiektu, - darmowy sejf i i ręczniki, klimatyzacja w pokojach. - wydzielone strefy dla palących.

Wady

- korytarze wyglądają lepiej niż pokoje, które są bardzo zużyte, a najbardziej łazienki, - Wi-fi tylko w lobby i to słabej jakości, - w lobby wyłączana klimatyzacja przy 40 st. - hałasy przez całą noc, również w części hotelowej (ale to już kwestia braku kultury gości), - okropnie słodkie napoje, drinki to jeden wielki ulepek słabej jakości, lany z jednorazowych buteleczek do jednorazowych kubków, ogromna ilość plastiku, - znośna kawa tylko w lobby, - baseny przy pokojach zielone od glonów.

Mirosław

Hotel spełnił nasze oczekiwania. A budynki w formie statku robią mega wrażenie.

Zalety

Bardzo dużo smacznego jedzenia. Każdy znajdzie coś dla siebie. Nawet małe dzieci powinni być zachwyceni pluskaniem się w wodzie i zjeżdżalniami.

Wady

Drinki w lobby w plastikowych kubkach

Angelika

Hotel niby 5* ale niestety lata robią swoje. Nie narzekaliśmy, mały pokoik na 4 osoby ale czysto sprzarane codziennie świeże ręczniki i pościel.

Zalety

Mieliśmy basen przy pokoju. Za doplata, ale był.

Wady

Małe pomieszczenie.

Miarosa Kemer Beach