Szeroki wybór hoteli idealnych na wakacje dla rodzin z dziećmi
Hotel bardzo ładny. Codziennie było sprzątanie i wymienianie ręczników. Obsługa bardzo miła.
Blisko plaża i wokół baseny.
Witam :) Hotel oceniam 10/10 , pokoje bardzo ładne ,widoczki z balkonu piękne , jest basen przy hotelu ,a kawałek dalej auapark dla dzieci - mega :) , pracownicy bardzo pomocni , jedzenie przepyszne . Napewno kiedyś tu wrócimy :)
- Pomocni pracownicy, -Basen przy hotelu , - Jedzenie pyszne , -Aquapark dla dzieci .
- Bardzo ślizgie płytki przy basenie dla dzieci i dorosłych.
Pokoje czyste. Chociaż niektóre wymagają remontu ale w niczym to nie przeszkadza bo większość czasu spędza się na świeżym powietrzu. Jedzenie super. Każdy znajdzie coś dla siebie przy tak ogromnej różnorodności. Polecam! Baseny cieplutkie, czyste a dla rodzin z dziećmi wodny plac zabaw idealny.
Jedzenie Baseny Obsługa
Brak wi fi Jedynie w lobby ale słabo działa Do pokoju trzeba zakupić, cena nie jest wysoka ale od 5 gwiazdek wymagałoby się aby wi fi było
Super hotel bardzo polecam, czysto, pyszne jedzenia bardzo miła obsługa, dużo atrakcji
Bliskość morza, dużo atrakcji
podczas pobytu nie zauważyłam żadnych wad
Hotel położony w bardzo cichej i przede wszystkim pięknej okolicy, kilka kroków od żwirowo kamienistej plaży więc bez odpowiedniego obuwia ani rusz. W połowie kwietnia woda w basenach jak i morzu dość chłodna ale "dla chcącego" po chwili idzie się przyzwyczaić. Teren hotelu czysty, rzesza ludzi dba o jego estetykę. Obsługa w barach, recepcji i restauracji na medal, trochę krucho tu z językiem polskim ale widać, że się starają, czasami nawet śmiesznie to wychodzi. Druga połowa kwietnia zaoszczędziła nam walk o leżaki na plaży czy basenie oraz o stoliki w jadalni, nie wiem jak pozostała część sezonu. Pokój swim-up bardzo schludny i szczegółowo sprzątany, przy okazji woda w mini barku uzupełniana codziennie, bliżej wyjazdu mieliśmy połowę lodówki wody 😉. Co do wszechobecnych opinii o łazienkach tego hotelu bardzo miło się zaskoczyliśmy, płytki były tam gdzie być powinny, tak samo jak toaleta, zlew oraz prysznic, wszystko nie z PRL a z epoki przed ostatnio-pokoleniowej. W pokoju niektóre płytki na "zęba" i szczerbate co fachowców z branży remontowo-budowlanej pewnie przyprawiło by o ból głowy ale ogólny stan na wielki plus, w końcu to wakacje a nie wycena usługi. Jedzenie dostępne zarówno w hotelu jak i przy plaży dosyć smaczne, czy monotonne (?), nie wiem, przez tydzień pobytu nie wiem czy spróbowaliśmy wszystkiego. Na pewno każdy znajdzie coś pysznego dla siebie. Alkohole świetne, duble, single, no problem. Nasłuchałem się, że sikacze, sama woda i kupiłem w bezcłowym na lotnisku, musiałem przywieźć z powrotem. Wypady do centrum Kemer? Bez problemu. Wychodzisz przed hotel, busik z napisem Kemer, 1€ lub 25 lir i jedziesz. 15min drogi, ale warto pamiętać, że busy odjeżdżają po drugiej stronie ulicy! My w pierwszy dzień czekaliśmy od strony hotelu i nam 2 busy uciekły. Taksówkarze lekko natrętni gdy czekacie przed hotelem, jeśli wybieracie się grupą to warto jest się potargować bo może wyjść podobnie do busa a dojedziecie w odpowiednie miejsce bez konieczności dodatkowych spacerów. Wychodząc z bramy hotelu, skręcamy w lewo, 10minut spacerkiem docieramy do centrum dzielnicy Kiris. Wszechobecne sklepiki oferują nam wszystko co potrzeba. Apteka, różne kioski z artykułami dla palących, ubrania, art. spożywcze, herbaty, kawy i pamiątki. Żałuję, że nie skorzystałem z parku wodnego, zjeżdżalnie prezentują się naprawdę okazale, można też snurkować prawdopodobnie w towarzystwie różnego rodzaju rybek oczywiście w ramach all inclusive zupełnie za darmo, było tyle do zwiedzenia, że za długo to odkładałem na "jutro". Co do rezydenta Anexu przypuszczam, że każdy "turnus" ma innego, w naszym przypadku trafiliśmy na MR. Szarika, a przynajmniej tak to fonetycznie brzmiało. Bardzo miły, nawet dobrze mówiący po polsku, nie odniosłem wrażenia by na siłę wciskał nam jakieś wycieczki, wręcz przeciwnie, prosił by chętni osobiście "na boku" po spotkaniu się dopytywali. Co do kontaktu pozostawił swój prywatny numer ale zastrzegł, że nie zawsze jest online i odpowie na wiadomość jak tylko to będzie możliwe. I faktycznie, odpowiedzi nie przychodziły od razu ale nie zostawił naszego żadnego pytania bez reakcji. Co do Swim-up room należy pamiętać, że mimo iż wykupiony zostanie taki pokój w przypadku gdy podróżujemy z małym dzieckiem (nie wiem na ile małym) NIE zostaniecie w takim pokoju zameldowani!!! ze względów bezpieczeństwa pociech (basen przy pokojach ma 130cm). Taki jest regulamin hotelu! Żadne euro, dolary czy inne franki szwajcarskie tego nie zmienią. Widziałem nie raz ludzie się na to nacinają a później płacz, lament i zgrzytanie zębami jaki to ten hotel zły. Ludzie, trochę oleju w głowie, wychodzisz z pokoju, 2,5m do basenu, mokre płytki maluch biegający w te i z powrotem.... przepis na tragedię !!!
Obsługa, położenie, klimat, jedzenie. Wszystko co potrzeba do udanego urlopu.
Za dużo języka rosyjskiego 😉
Pobyt w hotelu ok. Jedzenie super.Alkohe lokalne lane z buteleczek 40 ml. znośne. Początek sezonu to barmani nie byli jeszcze przerobieni😂Czystość w hotelu ok. Okolica same sklepy, ale to przecież normalne w Turcji i nie tylko.🤣 Do Kemer dojazd busikiem za do olca od osoby. Jak ktoś się waha to ja polecam.
Super aquapark. Wszystko co potrzeba. Jedzenie w barze na basenie dobre. Nic nie brakowało.
Internet tylko w budynku lobby. Może i dobrze ale czasami brakowało. Średnia plaża. Przydałby się choć jeden basen podgrzewany bo w kwietniu woda zimna.
Kolejny Mega udany wypoczynek z Wakacje.pl 🌞 Zdecydowaliśmy się na pobyt w hotelu Miarosa Kemer Beach i w 100% nie żałujemy podjęcia tej dectzji. Wakacje w kwietniu to mega plus, brak tłumów w hotelu, na plaży na kompleksach basenowych oraz samej Turcji. Pogoda idealna od 24 do 30 stopni, a same ceny za pobyt w tym czasie mega przyzwoite 🤑 Przed wylotem martwiliśmy się czy pogoda w połowie kwietnia dopisze oraz czy atrakcje hotelowe będę już w pełni funkcjonować , teraz już to wiem, że zupełnie niepotrzebnie😁 Hotel bajka, byliśmy z dzieckiem (niecałe 3 lata) i dla takiego Malucha jest tam gro atrakcji. Wodny plac zabaw, plac zabaw pod dachem, animacje wieczorne, animacje w ciągu dnia, brodzik, nasza Córka była w 7 niebie!!! 😻 A i dorośli znajdą coś dla siebie, aqua aerobik, codziennie dyskoteka przy plaży 💃, wieczorne animacje.... Pokoje czyste, codziennie sprzątane, woda uzupełniania, każdy pokój ma swój balkon te na samym dole mają również dostęp do basenu🙂 Jedzenie bardzo dobre i ogromy wybór, na miejscu Kucharze którzy na bieżąco w swoich sektorach uzupełniają posiłki bądź robią je przy Tobie (grill, pieczone chlebki, sałatki....) Ilość deserów🍰 przerasta wszelkie możliwości 🫣 W opcji all inclusive ultra napoje 24h te wieczorem bądź nocą dostępne w barze w lobby. Obsługa bardzo miła, aż za miła😝 Plaża żwirowa więc buty do wody obowiązkowe, na plaży leżaki, parasole dostępne bez jakichkolwiek opłat. Wszystkie atrakcje hotelowe są w cenie, nie musimy się martwić, że za grę w bilard, wypicie butelki wody w pokoju bądź korzystanie z sauny zostanie nam wystawiony rachunek. Jedyny minus...baaardzo dużo rosjan 🥴 ale nasi rodacy też są liczni i nie dajemy się im 😁 Na pewno wrócimy do tego hotelu i Wam też go polecamy!!!!!
Atrakcje dla dzieci Duży wybór jedzenia Bliskość plaży
Brak Wi-Fi na terenie całego obiektu Lody dla dzieci tylko 1 h dziennie
Jedzenie bardzo dobre. Duża różnorodność dań. Pokoje do odświeżenia, łazienka przede wszystkim. Obsługa miła, pomocna lecz trochę ciężko z językiem angielskim na recepcji. Plaża bardzo blisko, duży plus za część rekreacyjną dla dzieci, zjeżdżalnie wodne, baseny. Bar z przekąskami przy basenach. Hotel ogólnie bardziej oceniany na 4 gwiazdki niż na 5.
Jedzenie Blisko do plaży Aqua park Pokoje sprzątane codziennie
Język Pokoje i łazienka do odświeżenia. Mini barek - zadeklarowane uzupełnianie wody codziennie lecz po trzech dniach przestali przynosić.
Dojazd do hotelu z lotniska 2 h, pokoje w miarę czyste , wystrój lata 90, widok z naszego okna pustostan z odpadami budowlanymi , jedyny plus widoku stado kóz ( dziecko zadowolone), jedzenie dobre ,
bogata infrastruktura, baseny aguapark dla dzieci i dorosłych , duża liczba ratowników, prywatna plaża , animacje
odległość od lotniska Antalia 40 km , Kemer 6 km
Cudowne miejsce, piękne widoki, z jednej strony góry z drugiej morze - warto warto spędzić tutaj urlop. Jestem bardzo zadowolona z pobytu w hotelu Miarosa, mieliśmy pokój rodzinny, na samej górze i na samym dziobie hotelu (bo budynki są w kształcie statków)Widok mieliśmy przecudowny, dwa pokoje połączone korytarzykiem , do każdego pokoju osobny balkon. Pokoje sprzątane były codziennie, ręczniki codziennie wymieniane, jedzenie w hotelu wyśmienite, ogromny wybór, same pyszności, basen pod hotelem, oraz reszta basenów, amfiteatr, bary i plaża po przejściu przez drogę, niedaleko. Duży teren, boisko do piłki nożnej, wieczorami animatorzy nas zajmowali animacjami oraz dyskotekami. Był cudownie, polecam z całego serca, Turcja jest piękna!
Widoki oraz kształt hotelu.
Bardzo miło spędziliśmy czas w tym hotelu. Jedzenie smaczne i duży wybór, widoki z okna mieliśmy na góry i morze -2 balkony. W basenie dało się popływać, choć woda nie podgrzewana, ale temperatura powietrza 30 stopni, więc do schłodzenia się w sam raz. Pokój przestronny, animacje z dala od hotelu na terenie aquaparku. Generalnie wart polecenia. Drinki urozmaicone w all.
Widoki, położenie hotelu, cisza w nocy - co ważne jeśli są dzieci w podróży.
Trochę obieg informacji o atrakcjach na terenie hotelu i różnych występach. Tylko w formie ustnego przekazu przez obsługę. Przydałby się informator gdzie, co i jak i o której godzinie w formie plakatu, czy nawet ogłoszenia.
No i stało się. Długie oczekiwanie na pierwszy raz w Turcji i niestety bardzo szybki powrót. Hotel Miarosa Kemer Beach. Mimo iż według opisu hotel znajduje się na dużym terenie, spacerując, tak bardzo tego nie odczuwamy. Jest to naprawdę dobrze utrzymany, zadbany teren oraz sam budynek który przy pierwszym kontakcie jest imponujący. Należą do niego trzy budynki z pokojami dla gości o fikuśnych kształtach statków, jadalnia połączona z kuchnią, budynek główny z lobby, centrum spa i basenem wewnętrznym oraz basen zewnętrzny. Oprócz wymienionych wyżej, do hotelu przynależy również aquapark "Kingdom of Sea", w którym znajduje się kilka basenów (nawet z rekinami), zjeżdżalnie wodne, plac zabaw dla dzieci, scena na której codziennie są pokazy oraz minibar i wyjście na plażę. Pokoje dla rodziny 2+1 są przestronne i każdy znajdzie dla siebie kawałek miejsca. Sprzątanie odbywało się codziennie i to z bardzo dużą dbałością o szczegóły dlatego duży plus dla obsługi. Trzeba zwrócić uwagę, że łazienka ma już swoje lata i nie jest idealna, uważam jednak, że jest bardzo funkcjonalna i przede wszystkim schludna. Woda codziennie nowa w lodówce lub na biurko, ręczniki w zależności od potrzeb. Teraz myślę kwestia która najbardziej interesuje wiele osób, jedzenie. Przez pierwsze dwa dni duże zaskoczenie i to niestety na minus. Bardzo powtarzalne dania dwa rodzaje gulaszu, bardzo dużo sałaty i innych warzyw do skomponowania sałatki, do tego zimne "przekąski" typu rolady czy sery. Później kuchnia ewidentnie się rozkręciła. Przy stoisku z grillem ryba, grillowany kurczak, pita z serem lub z mięsem, focaccia, i coś w rodzaju kofty. Dodatkowo kucharz przyrządza sałatki na świeżo. Bardzo duża ilość słodkich ciasteczek. Niestety na śniadaniu brak stoiska ze świeżo robioną jajecznica, a jajecznica serwowana jest ewidentnie czymś z proszku lub kartonu. Jeśli ktoś nastawia się na dużą różnorodność to nie polecam, co nie znaczy, że nie można pojeść. Dodatkowo należy zwrócić uwagę na fakt, iż "nocne przekąski" to pozostałości z kolacji, co nie zawsze zachęca do konsumpcji, jednak mało kto pomiędzy 23:00 a 00:00 chodzi jesc :) Ja mimo, że jestem dość wybredną osobą jeśli chodzi o jedzenie, nigdy głodny z jadalni nie wyszedłem. Alkohole, piwo Tuborg, i inne oczywiście dostępne praktycznie od rana do nocy. Jeśli chodzi o inne napoje to pepsi i tego typu dostępne przy barach z alkoholem w innych miejscach dostępne raczej napoje typu imitacja soku z zawartością cukru 100% także radzę uważać na to co piją dzieci :). Niestety mimo iż w ofercie była informacja, że alkohole importowane są w cenie trzeba było za nie dopłacić, duży minus. Dodatkowo bardzo mało ekologiczne podejście do środowiska, wszystkie alkohole oprócz wina są podawane z plastikowych butelek 50 ml co generuje ogromną ilość plastiku. Jeśli ktoś jest typem pływaka radzę wybrać późniejszy termin, woda we wszystkich basenach w kwietniu była zimna a czasami wręcz lodowata. Basen wewnetrzny jest raczej chwytem marketingowym, po wejściu przywitały nas lekko zużyte leżaki i składzik. Sam basen miał lekko wybrakowane drabinki ale był czysty i było tam spokojnie. Leżaki dostępne dla gości były bardzo czyste i zadbane za co duży plus. I chyba najbardziej pozytywny element hotelu.... Obsługa, mimo iż angielski był raczej nie przydatny to obsługa robiła wszystko żeby klient był zadowolony. Osoby odpowiedzialne za czystość w hotelu uwijały się jak mrówki i praktycznie każda plama znikała w kilka minut. Osoby zajmujące się serwisem na jadalni zbierały talerze w tak dyskretny sposób, że czasami nawet tego nie zauważyłem. Obsługa barmanów i barmanek była zawsze miła a czasem nawet bardziej rozmowna pomimo dużego problemu z dogadaniem się. Plaża hotelowa kamienista, sporo leżaków i raczej brak problemu ze znalezieniem wolnego, jednak moim zdaniem, ładniejsza plaża jest w centrum w Kemer. Jeśli ktoś będzie w tym hotelu można skorzystać z opcji zakupów kilka minut od niego lub wsiąść do lokalnego busa (przystanek zaraz obok hotelu) i pojechać do Kemer (25 lir tureckich za podróż w jedną stronę osoby dorosłej) a następnie tam zrobić większe zakupy i pójść na plażę czy do portu. Uważam, że jest to idealny wybór dla rodziny z dziećmi, w sezonie musi być tutaj jeszcze lepiej i przyjemniej a ilość atrakcji na pewno wieksza. Według mnie nie jest to standard złotych klamek ale na pewno nie zawiedziemy się na jakości hotelu, jedzenia oraz obsługi.
- obsługa - czystość okolicy i pokoi - program atrakcji i show w "Kingdom of Sea" - jakość jedzenia i napojów alkoholowych - wystrój hotelu - rozmiar pokoi - dużo atrakcji dla dzieci
- różnorodność posiłków - brak internetu w pokojach (jest to zawarte w informacji o hotelu) - odległość od centrum Kemer - mała ilość przekąsek w barze przy plaży - zimna woda w basenach - niektóre atrakcje/animacje w kwietniu były nieczynne. - brak importowanych alkoholi w cenie pomimo że są zawarte w ofercie.
Piękny ogród i fajna strefa basenowa. Pokoje już delikatnie wysłużone, ale codziennie sprzątane. Jedzenie, każdy znajdzie coś dla siebie.
Duży teren, każdy znajdzie dla siebie odrobine spokoju. Fajny basen z rekinami. plaża kamienista konieczne buty plażowe.
Nie można to nazwać wadą, ale w pokojach przytdało by się odnowienie.
Pokój czteroosobowy przedzielony ścianką. W jednej części łóżko małżeńskie a w drugiej części dwa łóżka pojedyńcze . Codziennie sprzątane i wymieniane ręczniki . Łóżka też codziennie zaścielone i poskładane piżamy .Woda w mini barze na bieżąco uzupełniana . Obsługa miła i pomocna. Jesteśmy zadowoleni.
Jedzenie bardzo smaczne i urozmaicone.W miarę potrzeby szybko uzupełniane. Plaża czysta, przy wodzie kamienista ale w butach do wody nie było z tym problemu .W wodzie nie było większych kamieni o które można się potknąć.
Wszystko w porządku,nie mam zastrzeżeń.
Pobyt jak najbardziej udany. Hotel w porządku bardzo dobre jedzenie, miła obsługa.Duży plus za piękny park wodny i bliskość morza.
Codziennie sprzątane pokoje, Piękny park wodny, dobre jedzenie.
Położenie Hotelu w przepięknej okolicy, dla miłośników przyrody wszystko w zasięgu ręki. Z jednej strony góry, z drugiej morze, po środku aquapark z licznymi atrakcjami nawet dla tych wymagających ( nurkowanie w basenie z rekinami i płaszczkami) Dla rodzin z dziećmi istny raj, hotel wyposażony w dwie restauracje, w których nigdy nie brakuje miejsca, baseny na których nie trzeba walczyć o leżaki. Obsługa bardzo pomocna i uprzejma. Naprawdę nie było się do czego przyczepić, a pogoda w październiku gwarantowane 30+
- bliskość gór, morza, licznych atrakcji w aquaparku - uprzejma, pomocna obsługa - infrastruktura i zaplecze ośrodka pozwalająca na pełny komfort wypoczynku
- brak bezpłatnego wifi w ośrodku ( poza lobby) można zakupić dostęp na miejscu.
Hotel bardzo fajny , w spokojnej okolicy . Blisko kemer , gdzie mozna bez problemu sie dostać busem , który jeździ co chwile lub tez taxi co stoi pod hotelem . Obsługa super . Wszyscy uśmiechnięci i pomocni. Dbaja bardzo o porzadek i ciagle sprzataja . Jedzenie różnorodne , kazdy znajdzie cos dla siebie :) Bardzo duzo atrakcji dla dzieci . Dzieci zachwycone :)
Mnostwo atrakcji dla dzieci, ale i tez dla doroslych. Przepiekne widoki i bardzo ladne spokojne otoczenie wokol kurortu.
Pobyt oceniam bardzo na plus :) , obsługa miła, jedzenie wystarczająco urozmaicone. Kompleks basenów bardzo atrakcyjny. Do morza blisko. Hotel polecam dla rodzin z dziećmi. Sporo Polaków :).
Atrakcyjny dla rodzin z dziećmi, niedlugi transfer z lotniska. Miła obsluga, cisza w części hotelowej.
wieczorne animacje dla dzieci - codziennie to samo.
Pobyt z dwójką dzieci, rok i cztery lata. Atrakcji masa, nie ma potrzeby wychodzić z hotelu. Codziennie minidisco, codziennie wieczorne show, klubik dla dzieci, pianaparty, siatkówka plażowa, dart, strzelanie z łuku, strzelanie z wiatrówki. Animatorzy chodzą, zapraszają, ale nie nachalnie :) Drinki, które smakują z miętą, cytrynką. :) Zjeżdżalnie i ekstremalne i dla dzieciaków, baseny do snurkowania, maski i kapoki dostępne bez problemu, leżą i czekają... I w październiku średnie temperatury powietrza w dzień 32, w nocy 25 a wody w morzu 26. Pokój mieliśmy w wersji promo, wiec z widokiem "na nic", ale nie przeszkadzało to w ogóle :) bo wracaliśmy tylko spać. Hotel godny polecenia :) Chętnie tam wrócimy.
Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Do hotelu przynależy duży aquapark ( wystarczy przejść przez ulicę). Hotel idealny dla rodzin z dziećmi, kids club z animatorka, animacje, plac zabaw i inne atrakcje. Kilka basenow. Nasze dzieci się nie nudziły. Rozległy teren i mnóstwo leżaków przy basenach zapewnia komfort wypoczynku i brak "walki o leżaki". Jedzenie też bardzo smaczne, praktycznie cały dzień dostęp do posiłków. W pobliżu piękne miasteczko Kemer.
Duży teren, różnorodność atrakcji dla dorosłych i dzieci, ciekawe animacje, hotel dostosowany do dzieci, miła obsługa, czysto, pyszne jedzenie.
Pokoje trochę wyeksploatowane.