Pomoc i kontakt
Magazyn Wakacje.pl
Salony sprzedaży
Plaża w odległości zaledwie 150 m od hotelu.
Dla aktywnych gości: basen, siłownia, tenis stołowy.
Atrakcyjna lokalizacja zapewniająca gościom piekne widoki na wyrastajce z morza skały.
Nowoczesny, elegancki design.
Hotel nie powinien mieć żadnej gwiazdki .jedzenie ochydne.pokoje miniaturowe łazienki rowniez.obsluga hotelową bardzo niemiła.Zdjecia które są na stronie hotelu to zwykły retusz .W hotelu brud i smród.Najgorszy hotel w jakim do tej pory byliśmy. W dniu przyjazdu okazało się że niema nas na liście rezerwacji pobytu .czekaliśmy na pokój 3 godziny .Menadżer hotelu poinformował nas że będziemy przeniesieni do innego hotelu po czasie jednak pokój się znalazł niby na jedną noc.Mielismy wędrować z jednego hotelu do drugiego.Porazka ludzie unikajcje tego hotelu jak ognia nikt w nim nie jest zadowolony z pobytu i niekorzystajcie z usług wakacje pl oraz biura Mouzenidis są wogule niezorganizowani prezydenta miała wyłączony tel cały czas zer jakiej kolejek pomocy z jej strony.
Nie ma
Małe pokoje małe łazienki okropna obsługa ochydne jedzenie barman bardzo niemiły Polacy źle traktowani basen hotelowy 2m na 1m porazka
Od samego początku wakacji nie było żadnych problemów. Ogólnie wakacje w Ajos Nikolaos oceniam na najlepsze. Wspaniała lokalizacja, wspaniałe miasto. Zadowoleni będą Ci, którzy uwielbiają piesze wędrówki. Przepiękna strona wyspy, codziennie robiliśmy min. 10km. Jest co robić i gdzie spacerować, naprawdę. Hotel oceniam bardzo pozytywnie. Przemiły, starszy Pan z obsługi codziennie z życzliwością nas witał. Pokoje małe, ale bardzo zadbane. Trochę twarde łóżko, ale nie ma to wpływu na stan hotelu. Łazienka czysta. Codziennie myty i ścielony pokój. Ręczniki i akcesoria do mycia w każdym pokoju dostępne, jak widać było, że się kończy to Pani z obsługi donosiła nowe. Jedzenie bardzo dobre, powiedziałabym, że wyśmienite. Jedyny minus, to plaża kamienista, ale przecież to nie wina hotelu, ponieważ plaża jest publiczna (polecam zaopatrzyć się w obuwie do wody). Na miejscu dużo lokalnych sklepików, ale troszkę dalej były supermarkety z naprawdę niskimi cenami. Jak na taką cenę, to mogę szczerze powiedzieć, że przerosło nasze oczekiwania. Hotel oceniłabym śmiało na 5 gwiazdek. Polecam każdemu, kto lubi zwiedzać, ale i odpoczywać. Najlepsze wakacje na jakie się zdecydowaliśmy.
blisko plaży, blisko ścisłego centrum, sklep od razu jak się wyjdzie z hotelu, dobrze rozwinięta komunikacja, bardzo miła obsługa, przepyszne i niemonotonne jedzenie (codziennie było coś innego, nawet na śniadanie), codziennie solidnie sprzątane pokoje,
barek all inclusive do 22:00, bardzo twarde łóżka (jakby się leżało na podłodze), bardzo mały basenik a na dodatek umiejscowiony w cieniu,
Ogólnie jesteśmy na tak. To był miły pobyt. Recenzenci z trip advisor przesadzają!!!
Hotel po remoncie. Taras hotelowy ma piękny widok. Zróżnicowanie jedzenie. Blisko plaża. W pokojach klimatyzacja.
Klaustrofobiczne i duszne windy, sprzęt na tarasie niekompletny. Aby dojść do hotelu trzeba pokonać schody kamienne co może utrudniać dojście osobom starszym.
Byliśmy w tym hotelu przez tydzień na początku października. Hotel bardzo przyjemny. pokoje ładne, codziennie sprzątane. Łazienki duże, dobrze wyposażone, aczkolwiek lata świetności mają już za sobą. Miasto przepiękne. Plaże blisko hotelu, kamienista z wypożyczalnią sprzętu do nurkowania 2-5 minut od hotelu, druga piaszczysta ok 10 min od hotelu. Jedzenia jak dla nas bardzo dobre, urozmaicone i pod dostatkiem.Piękne widoki z tarasu słonecznego i baru na dachu hotelu. nie polecam hotelu osobom z dziećmi ze względu na brak placu zabaw, zielonego terenu wokół hotelu oraz zimnej wody w malutkim basenie ( nie korzystaliśmy z niego i nie widzieliśmy w czasie pobytu, aby ktokolwiek z gości skorzystał). Hotelu nie polecam również osobom z problemami ruchowymi ze względu na bardzo dużą ilość schodów. Minusem dla niektórych może być również zamykanie barów all inclusive o 22-giej.
Hotel położony blisko centrum. Piękne widoki, szczególnie z tarasu słonecznego na dachu hotelu. bardzo przyjemne plaże. Pokoje czyste, jedzenie bardzo dobre i urozmaicone. Bardzo ładny, nowoczesny wystrój.
Mały, zacieniony basen z zimną wodą. Byliśmy w pierwszej połowie października. Mimo pełnego obłożenia w hotelu, nie widzieliśmy gości korzystających z basenu. Nie polecam rodzinom z dziećmi. Brak miejsca, placu zabaw, zieleni i duża ilość schodów.
Tragedia! Nie jest to hotel 4* a raptem 2*. Jedzenie ohydne. Pan Menadżer hotelu to zwykły gbur! Wykrzyczał do gości hotelowych ze jak się nam wszystkim ze jak nam się nie podoba to mamy wracać do swoich krajów. Porażka! Jedzenie nie świeże. Drinki podawali nam w kubkach plastikowych bo szkło się skończyło. Wieczne braki lodu,piwa, coli, wina... Po włączeniu muzyki z telefonu (bo tak to cisza jak w kostnicy) w hotelowym barze który był jak zwykle pusty o godzinie 14:00, pracownik baru powiedział ze mamy to wyłączyć bo inni śpią. Nie polecamy nikomu. Miała być to nasza wymarzona podróż poślubna a przez ten hotel jakość podróży niestety spadła.
Wystroj, blisko miasta
Jedzenie straszne Brodzik dla dzieci zamiast basenu Obsługa tragiczna
Pobyt wspominam bardzo pozytywnie, miła obsługa, niestety na niższych piętrach widok na morze od strony morza łączy się z widokiem dachu budynku przed hotelem, polecam pokoje powyżej 4 pietra.
Blisko do centrum miasta, do sklepów, do portu, czysto,
Płatne WiFi na terenie całego hotelu.