Atrakcyjne położenie: ok. 500 m do rozrywkowego Cala Moreja, ok. 5 km do Cala Millor, ok. 3 m od jeziora.
Bezpośrednio przy hotelu piaszczysta plaża.
Dla aktywnych: basen ze słodką wodą, siatkówka plażowa, sporty wodne na plaży (odpłatnie).
Plaża z drobnym piaskiem i łagodnym wejściem do morza
Hotel ma już swoje lata, lecz niewielkie niedostatki związane z wiekiem rekompensuje ,oryginalnym wyglądem wnętrza, położeniem przy sporej piaszczystej plaży, smakowitymi i urozmaiconymi / m.in. ryby, owoce morza/ posiłkami, sympatyczną i uśmiechnięta obsługą baru, restauracji i recepcji /jedna z pań to Polka/. Tworzy to sympatyczną atmosferę wypoczynku. Warto wypożyczyć samochód /oczywiście, jeśli kogoś jest na to stać -ceny od 38-40 euro za dzień, paliwo ok. 1,50 euro za Pb95/ w okolicznych wypożyczalniach lub w hotelu i objechać wyspę. Jest kilka miejsc koniecznych do zobaczenia /Palma ze starówką i katedrą, Aqualand z rekinami, półwysep Formentor, Valdemossa, Sa Calobra z serpentyną drogi w górach i niesamowitym wąwozem, Soller i przejażdżka wiekowym tramwajem, sanktuarium LLuc, jaskinie krasowe. Polecam hotel osobom niewymagającym cudów, ale miłego klimatu, przyjaznych ludzi i niewygórowanej ceny /all inclusive warto wykupić na miejscu w hotelu- wychodzi dużo taniej niż w Polsce/.
hotel ładny można powiedzieć kameralny położony prawie na plaży, byliśmy i jesteśmy pod wrażeniem, jak ktoś szuka zaczepki to zawsze znajdzie. Jedzenie pyszne a wiemy co piszemy bo z nie jednego kotła jadliśmy polecamy
Piękny hotel, mieliśmy z mężem pokój na ostatnim piętrze, taras wielki z 2 leżakami, stół i 2 krzesła. Blisko plaży, piękna , spokojna okolica. Jedynym minusem jest mały basen, aczkolwiek plaża przy samym hotelu wszystko rekompensuje. Jedzenie pyszne, urozmaicone. Bardzo miła obsługa. Polecam bardzo ten hotel. Jeszcze nieraz tam wrócimy ;-)