Pomoc i kontakt
Magazyn Wakacje.pl
Salony sprzedaży
Urokliwie położony hotel nad samym krystalicznie czystym jeziorem, w bliskiej odległości od cerkwi Kaneo i wszystkich atrakcji Ochrydy. Widok z plaży zachwycający. Wycieczki fakultatywne z miejscowymi polskimi rezydentami/przewodnikami Anką O. , Sławką C. czy Davidem T. niezapomniane - wszyscy na podium :) jeżeli ktoś lubi tureckie jedzenie, to się nie zawiedzie. Kultura muzułmańska miesza się na każdym kroku z prawosławną. Ludzie mili, Macedończycy bardzo lubią Polaków, cieszą się że mogą porozmawiać, bo nasze języki są podobne. W naszych sklepach będę szukać tylko macedońskiego wina, jest naprawdę dobre. Polecam Macedonię - warto!
plaża, basen, klimatyzacja, obsługa kelnerska, rezydenci, położenie hotelu, duże balkony,
recepcja, ale jak się raz przez nią przebrnie, to już z górki
Pobyt tygodniowy w lipcu 2018 z rodzina . Miejsce super dla ceniących spokój ale aktywnych . Samemu można sobie zorganizowć super pobyt . Okolica ładna góry woda i przyjemności dla oka i ciała.Polecam jest co oglądać i zwiedzać .w razie pytań proszę pisać adres mimawel@onet.eu
Obsługa i warunki pobytu bardzo dobre .Jedzenie w formie kartek zadawalające.Miejsce na spokojny wypoczynek super basen i plaża czyste ipod kontrolą. Ogólnie jesteśmy nad jeziorem ale mozna się poczuć jak nad morzem.Polecam Pobyt tygodniowy lipiec 2018
Brak wad,organizacja w hotelu na poziomie.Pokoje i ogólne otoczenie ładne.
Ogólne wrażenie dobre. Hotel czysty, obsługa wspaniała, miła, pomocna.Dostatek leżaków przy basenie i na plaży. Trochę uciażliwe chodzenie z \"karteczkami\" na napoje, chociaż nieco komiczne:) Brak owoców, tylko jeden owoc do obiadu i kolacji z rezygnacją z deseru.
blisko miasta,sklepów,wypozyczalni rowerów wodnych
brak wi-fi w bungalowie, brak barku z napojami(sam barek jest jako obiekt)