Montemar Resort

Mnie sie bardzo podobało.Moja ocena to 5

Hotel nie zasługuję na 3,5 gwiazdki !!! Położenie i udogodnienia ok. Dużo basenów choć woda w nich raczej nie jest za czysta. Plaża ładna niestety skutecznie zabrudzana plastikowymi naczyniami przez samych turystów. Leżaki i materace zajmowane już o godz 7.00 choć jak wół wisi tabliczka z prośbą o ich nie zajmowanie . Jedzenie słabo urozmaicone z całkowitym brakiem oferty dla dzieci. Obsługa restauracji nie daje sobie rady z tak dużą ilością gości. Prawie zawsze braki a to talerzy ,widelców lub niektórych potraw. Kolejki po jedzenie. Przekąski w ciągu dnia to już dramat. Najczęściej to jajecznica,kiełbasa i pieczarki ze śmietaną. Mimo dobrego położenia i wielu atrakcji w samym hotelu jak i okolicy poleciłbym ten hotel osobom o małych wymaganiach.

Byłam od 28.05.06-11.06.06 zakwaterowanie w montemar beach I piętro pokój 977 widok boczny na morze i na nowy hotel montemar sunny Villas, który jest wspaniale oświetlony w nocy,u nas tłoku w pierwszym tygodniu nie było, w drugim tłok niesamowity y, jedzenie słabe , nieurozmaicone, 5 dni przed wyjazdem jadłam tylko pizza , bo nie mogłam patrzeć na inne jedzenie, ciasta stale te same do obrzydzenia.Zakwaterowanie tylko w beach polecam, blisko do plaży, do haciendy resotourant

hotel położony w ładnym miejscu.Do plaży niedaleko.
Podczas pobytu w czerwcu- tragiczna ilość Słowaków-jak za dawnych wczasów w PRL,kolejki na posiłki,rozpychanie, kłótnie.Kuchnia niewydolna totalnie.Posiłki codziennie takie same, ale dobre.
Miejsca w pokojach za kuchnia rzeczywiscie okropne- smrod spalin i straszny hałas.Udało się wymienić po małej awanturce.
Zwracało też uwagę ,że nikt nie sprzątał basenów.Po tygodniu sprawiał wrażenie śmierdzącej zupy.

w łazience brak wieszaków na których można wysuszyć ręczniki,

Nazwa  Montemar Resort
Miejsce  Grecja / Rodos / Lotharika
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi

Starożytne ruiny i zabytki, takie jak Akropol w Lindos

Urokliwe stare miasto Rodos z wąskimi uliczkami i średniowiecznymi murami

Piękne plaże ze złocistym piaskiem i krystalicznie czystą wodą

Piękne krajobrazy - od górskich szczytów po złote wybrzeża

6.5

Wyświetlono 151 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Aneta

Mnie sie bardzo podobało.Moja ocena to 5

pati

betty

majka

Pobyt - Kwiecień 2006

hotel położony w ładnym miejscu.Do plaży niedaleko.

Adam Pisarczyk

Pobyt - Marzec 2006

w łazience brak wieszaków na których można wysuszyć ręczniki,

m.

Pobyt - Lipiec 2005

Montemar to po prostu hotel 3*** i w zupełności spełnia te kryteria. Spędziliśmy tam super wakacje. Polecam w 100%

Włodzimierz Batijewski

Pobyt - Czerwiec 2005

Bardzo mili polscy, animatorzy oraz opiekun.

Czesieks

Pobyt - Czerwiec 2005

Super ekstra. Rezydent Sebastian - fachura, mistrzostwo świata. Z hoteli Main oraz Vilage dostęp do plaży również bezproblemowy (przejście przez b. spokojną uliczkę przy zerowym ruchu drogowym). W przyszłym roku lecimy tam większą grupą.

Gorbi

Pobyt - Maj 2005

Polecamy hotel Beach, szczególnie pokoje w budynku z wieżą. Bardzo dobrym rozwiązaniem jest możliwość korzystania z restauracji we wszystkich hotelach wchodzących w skład kompleksu. Posiłki w Beach bardziej "włosko-greckie" ale w Main zdecydowanie greckie. Jakość i różnorodność posiłkow dla dorosłych jest aż za duża, ale dla dzieci zdecydowanie zbyt mala. WIELKIE BRAWA dla naszych animatorek - Magdy, Dominiki i Agnieszki. W imieniu Mateusza WIELKIE DZIĘKI !!! Pierwszy raz spotkaliśmy tak kompetentnego i zyczliwego rezydenta - Panie Sebastianie - BRAWO !!! Polska ekipa jest doskonała !!!
Jedynym problemem w kompleksie jest konieczność "polowania na leżaki". Aby miec leżak z materacem przy plaży, trzeba było wstac o godz. 7.00 i "zarezerwowac" ręcznikiem. Zdobycie później leżaka na plaży było niemal niemożliwe. Generalnie, nie ma szansy na nudę !!!

krakus

Pobyt - Kwiecień 2005

Super animacja dla dzieci w języku polskim. Animatorki Magda i Dominika spisały się na szóstkę.

AS

Pobyt - Lipiec 2004

JEST ŁADNIEJSZY NIŻ NA ZDJĘCIACH I NIGDZIE TEGO NIE PISZĄ, A NA TERENIE MA 3 BASENY NALEŻĄCE DO MONTEMAR, PRZY KAŻDYM BAR ALL INCL. (JEŚLI W OFERCIE.) NAJŁADNIEJSZY BASEN JEST NA PLAŻY PRZY SAMYM MORZU. DUŻO KOTÓW I NIEDOBRE JEDZENIE, MIŁA OBSŁUGA I OK POKOJE.

SUPER ANIMACJA DLA DZIECI I DOROSŁYCH (WŁOSKA). MINI GOLF, BILARD, PIMPONG, PIŁKA WODNA, CYMBERGAJ(PŁATNY). OGÓLNIE POLECAM, ALE BARDZIEJ MONTEMAR MAIN. AHA PROŚCIE O POKOJE WYŻEJ, NIŻ NA PARTERZE (MRÓWKI).

Montemar Resort