Hotel raczej starszy, ale ogólnie fajny. Ladny widok z okna na morze.
Bardzo ładne położenie przy plaży, niedaleko starego miasta Nesseber. Hotel czysty. Kryty basen i bardzo dobre urozmaicone posiłki.
Z szacunku dla gości, pokoje powinny zostać odnowione, odmalowane, wymienione stare wykładziny. Mini-klub dla dzieci to żart - pokój o wymiarze 2x2 metry, z kilkoma zabawkami. Kilka osób z obsługi baru zajęte bardziej telefonem niż klientem.
Jedzenie bardzo dobre, mily personel i czysto aczkolwiek klimatyzacja w pokoju po uruchomieniu smierdziala strasznie, problem z odplywem wody podczas kapieli, prysznic podtrzymywany na sznurku do sufitu, ktory " walil sie na glowe", bateria prysznicowa trzymajaca sie na slowo honoru, pianka montazowa widoczna i szpara miedzy drzwiami a sciana, sprawna choc uszkodzona lodowka... ogolnie pokoj nadawal sie do remontu. Czesc restauracyjna, lobby i baseny ok.
Jedzenie i obsluga to zalety tego hotelu. Po wymeldowaniu poczestowano nas bezplatnym obiadem ( czekalismy na tramsfer na lotnisko) oraz pozwolono nam w tym czasie korzystac z wc oraz pozostawic bagaze w specjalnym pomieszczeniu.
Czlowiek bal sie odkrecic kurek pod prysznicem zeby go nie urwac, bo w scianie sie caly ruszal... Brak remontu/ odswiezenia.
Hotel dobrze utrzymany, czysty, zadbany, aczkolwiek podlatuje PRL - no ale to akurat urok Bułgarii.
Obsługa miła, jedzenie dobre, piękna piaszczysta plaża, brak glonów, wspaniały widok na stare miasto. Blisko do starego miasta Nessebar ok. 20min.
Hotel przyjemny choć przydałby mu się mały remont w niektórych miejscach. Niemniej za tą cenę uważam, że ok. Pokoje czyste, regularnie sprzątane. Personel miły, uśmiechnięty ale z angielskim bardzo różnie. Mieliśmy spory pokój Suit z widokiem na morze i starówkę Nesebaru. Wschód słońca nad miasteczkiem - bajka. Raz udało nam się nawet zobaczyć delfina z balkonu. Łóżko wygodne, lodówka w cenie. Byliśmy w ostatnim tygodniu maja więc hotel miał jeszcze niewielu gości, nie było więc kolejek w restauracji czy przy barach. Serwis plażowy był dostępny bez problemu. W ramach all-inclusive oferują fajne drinki, dobre alkohole - również zachodnie i całkiem smaczne wina. Jedzenie ok., spory wybór ale bez fajerwerków. Lokalizacja świetna, starówka w zasięgu 15 minut spacerem. Kontakt z rezydentką bez zarzutu. Woda jak na maj była całkiem przyjemna. Morze płytkie przy brzegu, dno piaszczyste, super dla małych dzieci. Gorąco polecam
Lokalizacja praktycznie na plaży.
Zejście na plażę wyłącznie schodami (brak windy). Dla nas to nie był żaden problem ale dla osób starszych lub mających problem z chodzeniem to istotna informacja.