BARDZO DOBRZE, MIŁA OBSŁUGA ,BLISKO NESEBYR,PLAŻA
WIDOK , PLAŻA ,JEDZENIE
ZAPACH W POKOJU
bardzo dobre miejsce wypadowe na Nesebyr ,w recepcji Michał mówi po polsku ,codzienne sprzątanie
widok ,plaża ,jedzenie
w pokojach bloku C niezbyt przyjemny zapach z rur
W pokoju nie działała klimatyzacja. Tzn. działała ale trzeba było przełącznik ustawić na OFF. Ktoś nam to szybko wyjaśnił i zadziałała. W kraju, w którym kręcenie głową jest potakiwaniem może to norma albo niedoróbka instalatora. Pokój duży z ogromnym łóżkiem i dwoma fotelami, w których być może zasiadali Breżniew z Żiwkowem. Pierwsze wrażenie średnie. Ale po powrocie z pierwszego posiłku wszystko uległo zmianie. Wybór przekąsek, napojów, dań na ciepło olbrzymi. Okazało się, że nie ważne czy przyjdziemy o 13.00 cz 14.10 na lunch, wszystko było na bieżąco uzupełniane. I tak było przez całe 12 dni naszego pobytu. Plaża czysta, szeroka, parasole oddalone od siebie na tyle, że nie czuliśmy się jak w kinie słysząc co szepczą sąsiedzi obok. Wszystko to sprawiło, że nasz pokój zaczęliśmy postrzegać jako oldskulowy. Codzienne sprzątanie, wymiana ręczników, dwa razy wymiana pościeli, uzupełnienie wody mineralnej to raczej norma i tak było. Język angielski w recepcji i barach. Całość rzeczywiście na 4 gwiazdki jeśli komuś nie przeszkadzają meble z minionej epoki ale nie dla mebli tam się jedzie. To był bardzo udany pobyt.
Posiłki, plaża, bliskość Starego Miasta, ultra all inklusive
Dla nas żadnych
Bardzo mi się podobało. Obsługa bardzo miła. Bardzo czysto. Możliwość korzystania ze wszystkiego, co było podane w ofercie.
Dostęp do plaży idealny i żadnych kłopotów z leżakami (zawsze były dostępne, ale to był wrzesień, więc nie wiem jak byłoby w wakacje). Pokój bardzo ładny z balonem. Jedzenie doskonałe i bardzo duży wybór. Nieustająca możliwość korzystania z basenów (odkrytego na tarasie i zakrytego wewnątrz budynku. Dodatkowo bardzo wygodne dojazdy do Starego Nesebyru, a odległość taka, że nawet umożliwia spacer. Dwa bary otwarte cały czas.
Nie zauważyłam.
Bardzo Dobra , z hotelu 1 nogą jest się na plaży . morze cieplutkie . plaża długa i piaszczysta . obok stare miasto Nesabar . Polecam
Dobra Kuchnia , czysto
Doskonałe usytuowanie obiektu tuż przy plaży, blisko centrum i starego Miasta Nesebyr. Miła kompetentna i życzliwa obsługa .Pyszne jedzenie.Przestrzenne i czyste pokoje. Mała odległość od lotniska w Burgas
Wszystko na 5 . Jedzenie super, sprzątanie codziennie.
Jak wyżej
bardzo milo spedzony czas. JEDZENIE OK,Z BASENU NIE KORZYSTALISMY.PLAŻA TUZ,TUZ ALE ZNAM LEPSZE MIEJSCA W TEJ CENIE.
pokoj,czystosc
LEZAKI.KOSZMAR. MĘKA KONCZĄCA SIE BÓLEM.
Bardzo skromny hotel ale położony przy cudownej plaży. Posiłki bardzo dobre, każdy znajdzie coś dla siebie, w cenie było również ciasto i lody. Obsługa hotelu bez zarzutu, jedynie można się przyczepić czystości ( nie wymieniane ręczniki codziennie i pościel)
Piękna plaża i blisko pięknego starego miasta, bardzo dobre jedzenie.
Rzadko zmieniana pościel i ręczniki, mały basen.