Pomoc i kontakt
Magazyn Wakacje.pl
Salony sprzedaży
Udogodnienia dla dzieci: brodzik, animacje, zajęcia w miniklubie (4-12 lat), plac zabaw.
4 zjeżdżalnie wodne, w tym 2 dla dzieci (otwarte w wyznaczonych godzinach.
Atrakcyjne położenie: w pobliżu pięknej, piaszczystej plaży, blisko Side.
Rozbudowana infrastruktura: 4 restauracje a la carte, 5 barów, pralnia, minimarket.
Świetny Hotel, czyściutko, codziennie sprzątane, jedzenia bardzo dużo i bardzo duży wybór, wszystko świeżutkie, niesamowicie miła obsługa, w każdej chwili służą pomocą. Nikt nie nagabuje na siłę. Jedzenie praktycznie przez cały dzień i do późna w nocy. Plaża bliziutko, darmowe ręczniki, leżaki, nigdy nie brakowało miejsca, plaża piaszczysta piękna, szeroka. Woda w morzu cieplusieńka.
Wystrój, jedzenie, obsługa, czystość.
Hotel ładny ale niestety brudne pokoje Brudne używane ręczniki Używane kosmetyki Tylko jedna karta na pokój co bardzo utrudnia pobyt Obsługa nie zawsze mila
Ładny ogólnie
Brudne pokoje Łazienki brudne brak szlafroków
Duży, ładny hotel. Zadbany, czysty. Dobre jedzenie. Dobra kawa po turecku i herbata.
Stonowana architektura i wystrój. Blisko do morza. Plaża zadbana.
Może to nie wada hotelu tylko rzeczywistość W najbliższej okolicy są tylko hotele i bazary z podróbkami.
Hotel bardzo ładny, blisko plaży (5minut spacerkiem). Pokoje przestronne, z balkonem. Lobby hotelowe z pięknym tarasem, z widokiem na basen i góry.
Ładne pokoje Piękne widoki Miła obsługa Barmanskie show
Hotel nie jest przystosowany do przyjmowania gości w porze zimowej. Klimatyzacja, która ma grzać na 30-32 stopnie, grzeje Max 14-16 stopni.Bardzo zimno jest nie tylko w pokojach, ale i w całym obiekcie: począwszy od lobby po restauracje i korytarze. Zimą Goście hotelowi chodzą cały czas w kurtkach i swetrach. Jeżeli chodzi o bezpieczeństwo COVID - brak. Pilnowanie noszenia maseczek tylko na jadalni. Sprzątanie bardzo słabe. Grupy szkolne korzystające z baru hotelowego do północy - masakra.
Pobyt w hotelu Oz Side Premium zaliczamy do bardzo udanych. Czasem nie warto czytać opinie ludzi, tylko samemu się przekonać. Super obsługa na 6+, jedzenie bardzo dobre. Jak na okres styczniowy fajne animację.
Fantastyczna obsługa, pomocna w każdym naszym problemie.
Pobyt udany. Hotel bardzo ekskluzywny, obsługa miła, uprzejma, pomocna
Bardzo nieudany wyjazd. Bardzo dużo ludzi, obsługa z niczym sobie nie radzi.Pokoje brudne, w restauracji również brudno i wieczny brak miejsc.Jedzenie monotonne i nie smaczne. Bał sylwestrowy to strata pieniędzy, około 800 stłoczonych osób, toaleta piętro wyżej, zupełny brak miejsc do tańca.
Brudno, jedzenie monotonne, nagminny brak miejsc w restauracji, Bał sylwestrowy to porażka, tłok, brak miejsca do tańca, na kolację buraki z serem. Loteria sylwestrowa to jeden wielki przekręt, podwójne numery.
Hotel luksusowy, obsługa uprzejma i serdeczna. Pokoje standardowe, te z tarasem na dziedziniec wewnętrzny z basenami wyjątkowo przyjemne. Wspaniała plaża, baseny, spa, siłownia i kilka barów spełnią wymagania każdego, niezależnie od tego czy lubi aktywny wypoczynek, czy relaks na plaży. Jest jednak coś co muszę pochwalić. Przepyszna, bogata i bardzo urozmaicona kuchnia. Zawsze myślałam, że włoska jest nie do pobicia, a jednak turecka serwowana przez ten Hotel jest przewspaniała!!!
Wspaniała turecka kuchnia, każdy znajdzie dla siebie coś odpowiedniego. Wygodne i czyste pokoje. Hotel egzotyczny i elegancki.
Przez pierwsze dni pobytu trochę błądziłam i myliłam piętra :-) łatwo można pomylić drogę wracając do pokoju:-) Sama nie wiem czy to wada, czy zaleta? :-)))
Miałam przyjemność być w hotelu w sezonie czyli w sierpniu. Hotel po przyjeździe okazał się tak piękny jak na zdjęciach. Wystrój zapierał dech w piersiach, byłam zachwycona tym jaki ktoś miał pomysł aby go wybudować w tak charakterystycznym stylu architektonicznym. Hotel posiada ok. 8 pięter wszystkich razem, jest ogromny. Po przyjeździe musieliśmy dość długo odczekać z powodu dużej ilości gości, którzy wysiedli z naszego autokaru. Obsługa w recepcji jest w porządku i idzie się jakoś dogadać po angielsku, gorzej z obsługą, która pracuje na terenie hotelu. Hotel jest bardzo duży, ale położony na małym terenie przez co jest bardzo dużo ludzi, nie widziałam gorszego traktowania Polaków, o którym słyszałam a jest ich tam większość. Baseny bardzo czyste lecz jest ich za mało przez co bardzo dużo ludzi się tam gromadzi, cały basen jest wybudowany na 140 cm przez co osoby, które lubieją sobie popływać na głębszej wodzie - nie mają takiej możliwości. Jest także basen na 120 cm gdzie znajdują się zjeżdżalnie, które są ograniczone czasowo i nie są jakieś bardzo ekstremalne - zrobione typowo dla dzieci. W tym basenie można sobie na spokojnie popływać bez tłoku gdy zjeżdżalnie zostaną wyłączone. Baseny są do godziny 18, o 17 już zaczynają sprzątać leżaki. Posiłki są bardzo w porządku, ja byłam 11 dni i nie było dnia w którym nie znalazłabym coś dla siebie. Nie wszystko smakuje, ale zawsze coś się znajdzie. Pyszne ciasta, jest tam ich bardzo dużo. Przestronna stołówka, nie ma problemu z znalezieniem miejsc. Kelnerzy podają picie do stolików - nie ma baru na stołówce. Pokoje są bardzo dobrze wyposażone - suszarka, czajnik, herbata, lodówka uzupełniona napojami różnego rodzaju, kapcie, szampony, mydła i odżywki. W łazience znajduje się prysznic przez co nie ma problemu dla osób starszych z umyciem się. Piękny wystrój pokoju, jedyne co to małe tarasy, ale pewnie nie wszędzie. Hotel nie jest klimatyzowany cały, tylko pokoje są z klimą regulowaną przez nas, ale wszystko musi być w tym czasie pozamykane ponieważ klima nie zadziała. Wycieczki ciekawe, można sobie pozwiedzać. Przy basenie znajduje się bar gdzie naokoło serwowane są jakieś posiłki, później lody, nie idzie być głodnym. Animacje polegają na show time gdzie pokazują akrobatyczne zespoły, i to w sumie wszystko, można także zejść na -3 gdzie znajduje się dyskoteka, ale że hotel jest słabo oznakowany bardzo mało ludzi wie o niej zapewne. Oryginalne napoje podawane w barach, dobre drinki. Plaża piaszczysta, ale jest naprawde daleko od hotelu - osoba, która ma problemy z chodzeniem po prostu nie dojdzie tam, albo dojdzie raz i odpuści pozostając na basenach. Leżaki faktycznie trzeba zajmować sobie wcześniej, ale zawsze coś się znajdzie. Lokalizacja hotelu jest dobra, w oddaleniu od hotelu o 200 m znajduje się ulica pełna pawilonów sklepowych gdzie można zakupić wszystko. Ogólnie bardzo polecam hotel, licząc się z tym, że jest daleko do plaży.
piaszczysta plaża dobre jedzenie czystość hotelu obsługa położenie czystość basenów i ich temperatura animacje posiłki zapewnione w każdej możliwej porze dnia pokój dobrze wyposażony winda w hotelu wifi w całym hotelu wystrój wyróżniający się pokoje na karty
mała przestrzeń odległość od plaży słabe oznaczenia punktów w hotelu brak klimatyzacji w całym hotelu słaba komunikacja z personelem w języku angielskim
Byłam w okresie od 26 grudnia do 2 stycznia. Do dnia 31 grudnia wszystko było super: uprzejma obsługa, urozmaicone i smaczne jedzenie, kelnerzy podawali do stolików napoje (alkoholowe i bez, według życzeń). Piękna plaża (w lewo w dół po wyjściu z hotelu około 5 minut drogi pieszo). Pogada około 18% stopni. Czynne SPA, cudowna łaźnia. Czynny basen wewnętrzny (mały). Czynna siłownia. Maseczki obowiązkowe w restauracji i kawiarni. Piękne lobby. Natomiast od 1 stycznia 2021 nagle coś się wydarzyło. Poczuliśmy się jak nieproszeni goście. W restauracji nie można było doprosić się o zamówienie napojów - kelner udawał, że nie widzi, a jak w końcu przyszedł po zamówienie, nie przyniósł go do końca zamknięcia restauracji. Na kolejnym posiłku było już tylko dwóch kelnerów - reszta nie przyszła, więc już kompletnie nie można było doprosić się ich o podejście do stolika. Goście, gdy zobaczyli, że herbata jest w termosach, to sami podchodzi i ją sobie nalewali, nie czekając na obsługę. W barze kelnerzy przyjmowali zamówienie na drinki alkoholowe i bezalkoholowe, a podawali samą wodę. Awantury na recepcji (jakaś Niemka głośno i ostro kłóciła się z recepcjonistką) Barmani nagle zmienili ubrania - z eleganckich koszul firmowych na zwykłe swoje prywatne. Pozostał nam niesmak po tych ostatnich dwóch dniach. Nie polecam więc tego hotelu, ze względu na sposób potraktowania gości.
Piękna, szeroka plaża. Hotel czysty. Cudowna łaźnia.
Rozkład hotelu skomplikowany. Można się zgubić ;) Basen wewnętrzy mały.
Bardzo polecam ten hotel, bazary blisko, markety, bar przy plaży ,jedzienie w sumie dostępne od 7 rano do północy
Hotel na najwyższym poziomie , jeśli chodzi o posiłki różnorodne , każdy coś dla siebie znajdzie . Basen ogromny, obsługa przesympatyczna , sprzątanie odbywało się codziennie, kilka butelek wody w pokoju, czajnik, kawa ,herbata , kubeczki.
jak najbardziej wszystko na tak , w październiku pogoda cudowna bo ok 34 stopni. morze cieplutkie ,jedzenie pyszne , obsługa bardzo pomocna ,także każdemu będę polecała ten hotel, mam nadzieję że utrzyma swój poziom na długo :)
WSZYSTKO NA PLUS
BRAK
Główną zaletą jest to, że położony jest w centrum miejscowości Evrenseki. 50m za hotelem jest pętla autobusowa gdzie można dojechać do Mavagnat oraz do starożytnego miasta Side.
Główną zaletą jest to, że położony jest w centrum miejscowości Evrenseki. Jest ogromny. Posiada dużo sektorów. Dwie restauracje a'la Carte - Azjatycka (mega) i Turecka oraz płatna Włoska 10? za osobę. W hotelu jest sklep oraz butik z bardzo miłą obsługą. Stołówka jest super codziennie inne wieczory tematyczne śniadanie późne śniadanie obiad podwieczorek kolacja. W piątki impreza na basenie z pianą i szampanem. Pokoje sprzątane codziennie. Opcja Ultra All jest super mini bar uzupełniany codziennie. W pokojach suszarka do włosów, ręczniki codziennie zmieniane, szampon, żel pod prysznic, balsam po kąpieli, toaleta z bidetem, w pokoju rodzinnym dwie umywalki dwie klimatyzacje. Balkony duże z zestawem do siedzenia. Basen ogromny codziennie coś innego noi oczywiście codziennie pokazy i konkursy. Pool Bar od 10 do 24. Powiem w skrócie. Jesteśmy mega zadowoleni i wrócimy za rok. :)
Nie ma
To był zeszłoroczny wrzesień - pogodnie, rozrywkowo, pysznie i czyściutko!!! Pokój fajny, kabina prysznicowa też, zawsze ciepła woda, brak awarii elektryczności (mieliśmy szczęście?). Pani sprzątająca schludna i dyskretna - jeden jedyny raz spotkałam Ją w pokoju, gdy kończyła porządki. Jedzonko dobre, urozmaicone. W przedostatni wieczór podano grillowane perliczki!!! Do plaży fajny spacerek i urocze kociaki na trawie( przyznaję - dawałam im mięsko i wodę!). Wiem, że może to wzniecać oburzenie, ale czy ktoś widział tam myszki? Ot co! Czystość w toalecie przy basenie zachwycająca! I te wieczorno-nocne spacery po ulicach i bazarze! Nawet herbatę ze sprzedającymi piliśmy! Było UROCZO I ZAJEFAJNIE!!! PS.1. Jeśli ktoś z Państwa interesuje się \"Oz-em\", czyta to i jeszcze się zastanawia, to proszę już gonić do biura i pakować kufry! Nie za obficie, bo tu jest WSZYSTKO. PS.2. Nie wracamy zwykle w te same miejsca, ale zdanie zmieniliśmy. PS.3. Będziemy tam od 11 września 2019!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tylko one!
Nie widziałam. No, może brak wieszaków w SPA.
w hotelu jest super dużo miejsca przestronnie super jedzenie czysciutko dbają o wszystko na najwyższym poziomie jeszcze tam wrócę.wszystkim serdecznie polecam Tomek
wszystko na wysokim poziomie naprawdę super
nie ma wad
Dobre jedzenie, miła i szybka obsługa kelnerów, czystość hotelu, moc atrakcji dla dorosłych jak i dzieci.
Trochę za małe pokoje jak dla 4-osobowej rodziny.
Nie zgdodze sie z moją predmówczynią p. Martą, my tez bylismy w tym okresie tj. 18.06 do 26.06 , w tym czasie nie przypominam sobie aby leżaki składali o 16.30??? co do prądu to owszem ze dwa razy był brak , ale w dzień i tylko przez chwilkę co do reszty było wszystko ok. W zeszłym roku byliśmy w Belek i tez było super, jedzenia bardzo duzy wybór, każdy znajdzie coś dla siebie. Miła obsługa i bardzo pomocna p. Natalia w recepcji. Byliśmy grupą 7 osób dorosłych i 3 dzieci, wszyscy zadowoleni. Hotel czysty, przestronny, codziennie coś sie dzieje.
wszystko ok.
Ludzie wypisuj atakie bzdury ,że oczy bolą od czytannia.!!!!!!!11
wszystko super.
głosna Turecka muzyka w ciągu dnia przy basenie!
Chcesz jechac do Rosji na wakacje najlepsze rozwiazanie Patologia Rosyjska drzwiami i oknami atakuje ten hotel Hotel rosyjskojezyczny i jesli lubisz integracje z ta grupa spoleczna Zapraszam
Chcesz jechac do Rosji najlepsze rozwiazanie Patologia Rosyjska drzwiami i oknami atakuje ten hotel Hotel rosyjskojezyczny i jesli lubisz integracje z ta grupa spoleczna Zapraszam
Nie wykupujcie wczasów ekonomicznych w tym hotelu, ponieważ nie posiadają one balkonów ale nawet okien co mnie bardzo zdziwiło.W 5*hotelu coś takiego.
Hotel bardzo ładny, czysty Obsługa miła.Położony blisko plaży.
Dość mała restauracja. nie wyobrażam sobie jakie kolejki muszą być w sezonie zarówno na posiłki jak i w głównym barze serwującym piwo oraz drinki.