Pomoc i kontakt
Magazyn Wakacje.pl
Salony sprzedaży
Udogodnienia dla dzieci: brodzik, animacje, zajęcia w miniklubie (4-12 lat), plac zabaw.
4 zjeżdżalnie wodne, w tym 2 dla dzieci (otwarte w wyznaczonych godzinach.
Atrakcyjne położenie: w pobliżu pięknej, piaszczystej plaży, blisko Side.
Rozbudowana infrastruktura: 4 restauracje a la carte, 5 barów, pralnia, minimarket.
Hotel tutaj oceniany na 5 gwiazdek ja zakwalifikowałabym jako mocne 4. Byliśmy w sierpniu - czyli szczycie sezonu. 80% turystów to Turcy, Syryjczycy i inni kąpiący się w burkini. W związku z tym jedzenie niestety jednostajne - przygotowywane pod te narodowości. Z drugiej strony kuchnia turecka nie jest zła a obfitość serwowanych posiłków olbrzymia. Hotel potężny, mnóstwo pokoi, trzy segmenty, wielka jadalnia i wielki tłok. Teren hotelu to sam budynek plus basen, nie ma ani kawałka miejsca z zielenią gdzie mozna by odpocząć i posiedzieć. Bar w lobby, przy basenie i na plaży serwuje TYLKO napoje lokalne - nie ma możliwości dokupienia innych . Oczywiście nikt nie umie robić drinków ale to już taka turecka lokalna przypadłość. Plaża całkiem blisko z dogodna ilością leżaków, przy basenie czasami niestety leżaków brakowało. Pokoje schludne, choć rzadko sprzątane, raczej sprzątanie polega na poprawieniu kap na łóżkach. Za to lodówka codziennie uzupełniana napojami. Polecam wycieczki fakultatywne - ja byłam na dwóch: 1. Izrael - Jerozolima, Betlejem i Morze Martwe - cudowna przygoda i przeżycia - choć 26 godzi na nogach 2. Rafting - koniecznie na kajaku a nie na pontonie - po górskiej rzece - fajna zabawa.
blisko plaży, w drugiej linii brzegowej, piękny duży basen na którym nie odczuwało się tłoku, w pobliżu licznych bazarków
teren hotelu to właściwie budynek plus basen, zero innej przestrzeni, zero drzew czy trawników. Poza tym brak kompletny dodatkowych zabaw w postaci choćby stołu do bilarda, ping ponga, boisko do siatki tylko na plaży.
Byliśmy w czerwcu 2016. Mało ludzi, super wypoczynek, brak kolejek, dobre jedzenie super obsługa w barze i na stołówce duże pokoje, wygodne łóżka. Naprawdę super! Wracamy tam we wrześniu.
obsługa, dbanie o klienta, ładne pokoje
brak atrakcji (poza brodzikiem)dla małych dzieci
HOTEL JAK MARZENIE SUPER OBSŁUGA WSPANIALE JEDZENIE ,BLISKO PLAŻA ,PIASZCZYSTA ,SZEROKA . BASENY FAJNE JEDEN ZE ZJEŻDŻALNIAMI .CUDOWNA PROMENADA WZDŁUŻ PLAŻY A CO ZATEM IDZIE DŁUGIE SPACERY WIECZORNE . CIEKAWE ANIMACJE .W OKOLICY SAME S* HOTELE I OCZYWIŚCIE BAZARKI GDZIE MOŻNA KUPIĆ PRAWIE WSZYSTKO. JEDNYM SŁOWEM BAJKA!POLECAM WSZYSTKIM.WRÓCILIŚMY 22 CZERWCA 2016 R
Hotel jak pałac ,piękna szeroka piaszczysta plaża !