Pomoc i kontakt
Magazyn Wakacje.pl
Salony sprzedaży
Udogodnienia dla dzieci: brodzik, animacje, zajęcia w miniklubie (4-12 lat), plac zabaw.
4 zjeżdżalnie wodne, w tym 2 dla dzieci (otwarte w wyznaczonych godzinach.
Atrakcyjne położenie: w pobliżu pięknej, piaszczystej plaży, blisko Side.
Rozbudowana infrastruktura: 4 restauracje a la carte, 5 barów, pralnia, minimarket.
Duży, ładny hotel. Zadbany, czysty. Dobre jedzenie. Dobra kawa po turecku i herbata.
Stonowana architektura i wystrój. Blisko do morza. Plaża zadbana.
Może to nie wada hotelu tylko rzeczywistość W najbliższej okolicy są tylko hotele i bazary z podróbkami.
Hotel czysty i umiejscowiony w dobrej lokalizacji, busy 100m od budynku, bazary 200m od hotelu
Czysto, dobre jedzenie,
W okresie zimowym mało atrakcji w godzinach wieczornych, w sezonie zapewne wygląda to inaczej.
Fajny hotel. Po sezonie nie działa bar przy plaży, przy basenie z przerwami. Animacje to tylko dart. Brak parawanów.
Fajnie jak to w pałacu. Francuska kawiarenka. Pieczywo, ciasta, owoce, dostępna woda butelkach. Fajny duży basen na sezon letni. Ładny świąteczny wystrój.
Po sezonie nie działa bar przy plaży, przy basenie z przerwami. Animacje to tylko dart. Brak parawanów. Głodni nie byliśmy, ale: jedzenie dość monotonne i nie do końca dobrze przyprawione. Zdarzały się ryby grillowane, które nie były dobrze oczyszczone. Raz włożyłem na talerz śmierdzącego grillowanego pstrąga - nie odważyłem się go spróbować i niedowierzałem, że coś takiego mogli podać. Owoce morza to tylko ryby. Brak dużych porcjowanych pieczeni - np: ryb, drobiu, wołowiny itp...
Piękny hotel śmiało polecam wszystko pięknie pogoda też dopisała jak na grudzień.Polecam
Jedzenie różnorodne chodź troszkę monotonne lecz Ciasta kawa przepyszna polecam
W sezonie za duży tłok wolę podróż po sezonie
Hotel luksusowy,dobrze położony,bardzo miła i pomocna obsługa
Byliśmy w różnych hotele w Turcji wiele razy ale do tego wracamy z przyjemnością.Aktualnie jesteśmy w tym hotelu do świąt.Zalet jest wiele, Wygląd hotelu , przestronne i duże pokoje,smaczne posiłki.Blisko do przystanku dolmuszy .
Brak jakichkolwiek wad.
Pobyt średnio udany. Opłacony standard rooms, dostaliśmy ciemny pokój na poziomie -1 (jak piwnica), bez widoku i światła dziennego. A za pokój na wyższym piętrze musieliśmy dopłacić 35€ w gotówce, bez rachunku!! Kto sobie wziął pieniądze?? To jest oszustwo. Cena pobytu obniżona, ale bar na plaży zamknięty, jedzenie all inclusive słabiutko, mały wybór. A ostatnie 2 dni zmniejszyli o połowę!! Tanie produkty, owoce to jabłka, pomarańcze, śliwki.
Czysto, duża plaża, dobra lokalizacja, hotel zbyt duży, ale przyjemny.
Naciąganie na opłatę za pokój w lepszym miejscu. Bardzo słabe wyżywienie. Z lotniska jechaliśmy wieczorem godzinę do hotelu, zrobiono 15 min postoju na parkingu przy supermarkecie/barze zachęcając do zakupów:( I na kolację spóżniliśmy się!!! A wyźywienie w tym dniu opłacone!! Co za chamstwo ze strony biura Coral Travel, żeby głodnych gości zatrzymywać w drodze na zakupy!!!
Super rewolucja jedzenie smaczne kawa super w kawiarence kawowej obok ciastka torty czysto
Wszystko
Serdecznie polecam Hotel Oz Side Premium. Byłam na tygodniowym pobycie z córką i wnuczką w drugiej połowie listopada. Hotel jest utrzymany na wysokim poziomie, ładny i zadbany. Obsługa bardzo miła i pomocna . Szeroki wybór dani, co wieczór inna tematyka kolacji, tak że nie było to nudne i powtarzalne jedzenie (wiadomo powtarzały się podstawowe rzeczy takie jak dodatki czy słodycze ale to jest przecież w każdym hotelu). Basen bardzo nowoczesny, sprzątany każdego dnia - porządek w każdym miejscu (szkoda, że nie jest podgrzewany poza sezonem). Pokoje również codziennie sprzątane, świeże ręczniki. Ręczniki plażowe również można wypożyczyć w hotelu więc też duże ułatwienie. Bar na plaży (w listopadzie bardzo słabo zaopatrzony - kawa, herbata brak drinków - a w ofercie była tak informacja że są) oraz sama plaża bardzo fajna (dużo leżaków, czyściutko). Z czystym sercem polecam osobom wymagającym. W pobliżu hotelu ulica na której jest bardzo dużo Tureckich Bazarów, Tureckie Centra Handlowe itp. Sam dojazd z lotniska również przyjemny ok godzinki. Bardzo miła niespodzianka czekała na mnie w pokoju w dniu urodzin (życzenia, butelka szampana, kieliszki i owoce). Bardzo dziękuję.
Czystość, nowoczesność, smaczne jedzenie, blisko do plaży i do handlowej ulicy, przy hotelu postój busików, z których można skorzystać za 1 EUR do centrum i antycznego miasta Side i nie tylko. Miła i profesjonalna obsługa, sympatyczni animatorzy, przepyszna kawa. Darmowe Wi-Fi w całym hotelu
Widok z pokoju na dach (ale nie po to pojechałyśmy żeby podziwiać widoki z pokoju hotelowego więc nie ma co narzekać). Brak importowanych alkoholi
To nasz ulubiony hotel,miło wracamy, bo tam najlepsza atmosfera,cudowni ludzie,przepyszne jedzenie,typowy wakacyjny klimat.
Sympatycznie,czysto,obsługa zawsze na 6.
Polecam! 🥰🥰🥰😍😍😍😍🤩🤩🤩🥰🥰🥰😎😘😘😘😘🥰🥰🥰🥰
Hotel duży,trzeba się nachodzić, aby coś znaleźć pierwszy raz, dobra kawa w kawiarni,śniadania przeciętne dla mnie nie było nic dobrego oprócz owoców,wędlina i sery żółte nie dobre,kolacja dobra duży wybór dobrych dań i słodkości ,mam wrażenie, że obsługa lepiej traktuje Niemców i Rosjan,ale to dlatego,że odrazu dostają 10 euro, ja napiwek daję po za dobrą obsługę a nie przed,dlatego skakali koło Niemców:(
Położenie dobre,plaża ,sklepy wszystko blisko aczkolwiek ceny przy hotelach droższe i płatność w euro,ceny nie są już dla nas korzystne,polecam udać się na zakupy do Manavgat dolmuszem za 1 euro,tam wszędzie można płacić w lirach więc wychodzi taniej .
Generalnie wole mniejsze hotele, basen nie podgrzewany, śniadanie bardzo przciętne .
Hotel nie najnowszy ale daje radę. Byliśmy (2+1) od 26.10 do 05.11, woda w basenie chłodna ale idzie wytrzymać:), obsługa ok, pokoje ok tylko w łazience przydałby się odkamieniacz w paru miejscach, kilka minut spacerkiem do morza, plaża piaszczysta, szeroka. Kuchnia ok ( każdy znajdzie coś dla siebie), ale wiemy ze w lipcu, sierpniu był większy wybór dań. Podczas meldowania nie poinformowano nas że od 01.11.22 hotel wchodzi w tzw. "zimowy okres" co wiązało się z pewnymi ograniczeniami a mianowicie: brak lodów (przy plaży były ale na patyku- takie sobie) główny bar czynny do 0.00 i ani minuty dłużej no i brak kilku alkoholi takich jak rum, breandy czyli brak mohito i tequili :P. Hotel ubogi w zieleń. Wakacje udane, pogoda super, Turcja jak zawsze piękna.
Przepyszna kawa, bar kawowy wymiata. Pizza przy basenie mega dobra. Animatorzy super. Wieczorna animacja a raczej występ artystyczny z okazji helloween powalił na kolana, pełna petarda.
Nie poinformowanie o zmianie na tryb zimowy co wiązało się z pewnymi ograniczeniami. Łazienka trochę zapuszczona no i popielniczka na naszym balkonie od początku do końca z dwoma petami (nie naszymi:)
Hotel przepiękny i bardzo ekskluzywny. Obsługa miła, pomocna i zawsze uśmiechnięta, jedzenie przepyszne i bardzo zróżnicowane (codzienne kolacje tematyczne). Czysta, prywatna plaża, blisko hotelu dużo bazarków gdzie można dokonać ciekawych transakcji :-) Ciekawym zaskoczeniem było piana party w środku dnia :-) Bardzo polecamy ten hotel!
Jedzenie obsługa czystość ilość gwiazdek w pełni zasłużona
Czas zbyt szybko leci
Pobyt oceniam na 9/10. Wspaniale miejsce, wszędzie blisko, piękny wystrój hotelu, bardzo dobra obsługa, jedzenie jeszcze lepsze którego zresztą była masaaaa do wyboru! i wiele wiele innych. Jeśli chodzi o wady, bo niewielkie, ale się znalazły: -alkohol (słaby dość, ograniczenie drinków z karty, oszustwo z godzinami otwarcia, bar był otwarty tylko do 00:00, jedynie przez pierwsze 2-3 dni był otwarty do 02:00. -lodowka która dziwnie hałasowała, a potem się zepsuła, ale to tam mały problem…
Tak jak napisałem w opini, jest ich strasznie dużo, pomimo, że to był mój pierwszy pobyt w Turcji i wgl. za granicami, czułem się bardzo dobrze i co najważniejsze wypocząłem!
Tak jak w opini, ograniczenia w drinkach, czas otwarcia baru!!!!, hałasująca lodówka w pokoju, więcej nie pamiętam.
Serdecznie polecam Hotel Oz Side Premium.Byliśmy tam na tygodniowym pobycie początkiem września.Hotel jest super ładny i zadbany.Obsługa bardzo miła i pomocna oraz animatorzy którzy byli cały czas obecni.Szeroki wybór dań każdy znajdzie coś dla siebie,pokoje codziennie sprzątane świeże ręczniki oraz pościel.Plarza oraz bar na plaży super
Hotel oraz plaża super nie sposób się nudzić
Serdecznie polecam Hotel Oz Side Premium. Byłam na tygodniowym pobycie wraz z moim narzeczonym początkiem października. Sam hotel jest w utrzymanym wysokim standardzie, ładny i zadbany. Obsługa bardzo miła i pomocna jak i animatorzy którzy byli cały czas obecni. Szeroki wybór dani, co wieczór inna tematyka kolacji tak że nie było to nudne i powtarzalne jedzenie :) wiadomo powtarzały się podstawowe rzeczy takie jak dodatki czy słodycze ale to jest przecież oczywiste :) Basen bardzo nowoczesny, sprzątany każdego dnia i na bierząco - mega porządek w każdym miejscu. Pokoje również codziennie sprzątane, świeże ręczniki oraz pościel. Ręczniki plażowe również można wypożyczyć w hotelu więc też duże ułatwienie. Bar na plaży oraz sama plaża BAJKA <3 byliśmy pozytywnie zaskoczeni. Jedynie czego nam brakowało to importowanych alkoholi - a w ofercie była tak informacja że są. Długo szukaliśmy odpowiedniego hotelu na nasze wyczekane wakacje - dlatego też z czystym sercem polecam osobom wymagającym :) Miło spędzony czas :) w pobliżu hotelu ulica na której jest bardzo dużo Tureckich Bazarów, Tureckie Centra Handlowe itp. Sam dojazd z lotniska również przyjemny ok godzinki :)
Czystość, nowoczesność, smaczne jedzenie, blisko do plaży i do handlowej ulicy, miła obsługa, sympatyczni animatorzy i wiele więcej :)
brak importowanych alkoholi
Bardzo mi sie podobalo!!!!!!!! 😍😍😍😍😍😎😎😎😎😜😜😜
Fantastyczny hotel. Przemiła obsługa. Wszystko z wielkim smakiem i gustem. Czysto i schludnie. Wakacje dla osób poszukujących komfortu na wysokim poziomie. Pokoje oraz hotel wraz z basenem oraz strefą plażową - super. POLECAMY
Czystość, obsługa, plaża i beach bar.
Był to nasz drugi pobyt w tym hotelu. Wróciliśmy tam, bo za taką cenę naprawdę warto tam polecieć. Drugi raz i jesteśmy znowu zaskoczeni, uważamy, że standard został podniesiony. Samo wejście do hotelu zapiera dech, lobby recepcja i kelnerzy najwyższa półka, czynne do 02.00. Restauracja główna- dania bardzo smaczne i urozmaicone, każdy znajdzie coś dla siebie. Obsługa rewelacja, dwoiła się troiła, żeby było wszystko na jak najwyższym poziomie, na stolik czekało się max. 10 s., no i oczywiście nasz kelner Mete z którym rozumieliśmy się bez słów, najwyższa półka kelnerska. Restauracje a la carte (2): Turecka i Japońska, byliśmy w oby dwóch, przemiła obsługa, dania przepyszne tu ukłony dla kucharza. Pool bar, kelnerzy ok, chcieliśmy podziękować i pozdrowić wszystkich, a w szczególności kelnera, który pracował na popołudnie, super gość. Beach bar: w tym roku odnowiony (zadaszenie), no i oczywiście kelnerzy 1 klasa. Animacje dla dorosłych: Wspaniała ekipa, chcieliśmy bardzo podziękować całej ekipie w szczególności: menadżerowi Denisowi, dalej Ricco, Tom, Marien, Lolita i ilbey. Pełna profeska. No i dyskoteka która znajduje się na -3 poziomie, tu wielkie dzięki dla Dj. Jersey, który grał świetną muzę, no i dla naszego kelnera Ismaila, który nam towarzyszył przez 2 tyg. w dyskotece i nie tylko. Wspomniałem na początku, dlaczego wybraliśmy ten hotel po raz drugi: Hotel 6+, bary 6+ ,obsługa 6+, animatorzy 7+.Byliśmy w tym hotelu 2 razy i zamierzamy przylecieć jeszcze raz w tym roku we wrześniu na '' Festiwal Piwa'' Naprawdę szczerze polecamy ten Hotel. Mario i Justa
Miła obsługa świetni animatorzy .
Brak .
Hotel oceniam na 6 z plusem . Pokój super wygodny i przestronny nic w nim nie brakowało. Otoczenie piękne wręcz pałacowe. Obsługa wspaniała I duży plus, że w recepcji można było rozmawiać po polsku .
Blisko wszędzie i nad morze i do busików i na bazarek wszystko pod nosem . Tragarze to bardzo też duża zaleta tego hotelu .
Jedyne co to mogę przestrzec że ekonomiczne pokoje są beż okien w tym hotelu . Ale co kto lubi .